Διαφημίσεις

Κοιτάξτε προσεκτικά αυτούς τους λαμπερούς δίσκους. Γύρω τους υπάρχει μία ομίχλη σαν αύρα, όπως εκατομμύρια αυτόπτες μάρτυρες έχουν περιγράψει. Έχουν μπλε λάμψη, ακριβώς όπως έχουν περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες στο παρελθόν, λέει ο Scott C. Waring, συγγραφέας του UFO Sightings Daily

Ημερομηνία της ανακάλυψης: Οκτώβριος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Τροχιά Γης (NASA Archives)
Πηγή φωτογραφίας NASA : http://tothemoon.ser.asu.edu/data_g/G05/Unidentified/full/GT5-50603-039_G05-U_f.png

Ο Waring λέει, “Αλλά αυτό που δεν σκέφτεστε είναι ότι αυτά τα δύο λαμπερά ΑΤΙΑ είναι πολύ κοντά στην μονάδα της NASA … παρακολουθώντας την αποστολή της NASA και αφήνοντας τους να γνωρίζουν … ότι δεν είναι μόνο οι άνθρωποι στο διάστημα, αλλά αντίθετα τους ανήκει! ”

“Τώρα, ένας άλλος λόγος που θα σας πείσει ίσως ότι αυτό είναι πραγματικό, είναι το γεγονός σχετικά με το πώς η NASA έχει ονομάσει το URL με αυτά τα UFOs.

Η φράση “ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ”, βρίσκεται στο κέντρο της διεύθυνσης του URL, το οποίο σημαίνει ότι η ίδια η NASA τα προσδιορίζει ως UFOs ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Τώρα, αν η φωτογραφία ήρθε από τη NASA με την αρχική σύνδεση και η NASA τα ονομάζει αγνώστων στοιχείων, θα πρέπει να είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτά είναι εξωγήινα σκάφη », λέει ο Waring.

“Πρώτα απ ‘όλα, το ότι αυτές οι φωτογραφίες της NASA υπήρχαν από πολύ καιρό πριν και δεν εκδόθηκαν, σημαίνει ότι δεν ψεύδονται όπως οι σύγχρονες airbrushed φωτογραφίες κάνουν. Δεύτερον, πηγή είναι η κυβερνητική NASA με την σχετική επισήμανση, η οποία ουσιαστικά ανακοινώνει ότι τα UFO είναι πραγματικά και αυτά είναι δύο από αυτά! “Δηλώνει ο Waring.

Επίσης καταλαβαίνω ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν προοριζόνταν για το κοινό , αλλά, αντίθετα, η NASA έδωσε ένα μεγάλο μέρος του παλιού της αρχείου στο Arizona State University (ASU) για τους μαθητές να μελετήσουν και να εξεταστούν.
“Προφανώς η NASA ξέχασε να ελέγξει όλες τις φωτογραφίες, που σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές μπορεί να έχουν στοιχεία για εξωγήινες δραστηριότητες », λέει ο Waring.

Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα!!!”
  1. ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΗ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ι.)

  2. Προφανες!!
    Πρόκειται για ιπτάμενες ελλείψεις (υπήρξε διαφωνία για το κέντρο του οχήματος).Τα αντικείμενα αυτά είναι σκάφη που μεταφέρουν πλήθος ανθρωποειδών (για την όψη τους βλέπε ανάρτηση προηγούμενης ημέρας)
    με σκοπό να εποικήσουν την Αμερική (π.χ. Πακιστανοί σε Αθήνα…)
    Η Αμερικανική Κυβέρνηση διαισθάνθηκε τον κίνδυνο και σκέπτεται να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
    Οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να εμφυτεύσουν στο δεξί τους χέρι τσιπ ώστε να είναι αναγνωρίσιμοι (άρα ασφαλείς) από τον στρατό.
    (Διασκευή-διαστρέβλωση Αποκάλυψη 7η σφραγίδα- 5η σάλπιγγα)
    Νίκη

  3. Αυτό είναι το τρίτο σχόλιο που κάνω σε αυτό το ιστολόγιο.
    ( Η παραπάνω φράση είναι αποκλειστικά για να διευκολύνει το αρχείο μου. )

    Πριν χρόνια, κάπου στη δεκαετία του '80, κάπου στην Αγγλία, ένας ηλεκτρολόγος που εργαζόταν σε περιελίξεις μοτέρ, έκανε μια ανακάλυψη.
    Βρήκε ένα τρόπο ώστε να κατασκευάζει αεικίνητα μοτέρ. Δηλαδή μοτέρ που δεν καταναλώνουν καύσιμα ή ρεύμα αλλά δουλεύουν αυτόνομα.
    Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι όταν το ενεργοποιούσε, τότε αυτό, μετά από λίγη ώρα, απογειωνόταν.
    Και δεν το σταμάταγε ούτε η ξύλινη οροφή του σπιτιού του, αφού την τρυπούσε και χανόταν στον ουρανό.
    Φυσικά γρήγορα τράβηξε την προσοχή.
    Ώσπου μια μέρα παρουσίασε την εφεύρεση του στο BBC.
    Εκείνη τη μέρα συνέβη κάτι αλλόκοτο.
    Μόλις η κάμερα κοιτούσε προς το μοτέρ, τότε αυτό σταμάταγε ν' ανυψώνετε.
    Ο ηλεκτρολόγος κατάλαβε τι γινόταν.
    Ποτέ δεν εξήγησε τι κατάλαβε, αλλά μετά το συμβάν κατάφερε και έφτιαξε μια αυτόνομη γεννήτρια για το σπίτι του.
    Εκεί ήταν που γνώρισε ένα ηλικιωμένο, αποφασισμένο να τον χρηματοδοτήσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η εφεύρεση του ως αντιβαρυτικό σύστημα.
    Του παραχώρησε ένα μεγάλο οικόπεδο και χρήματα για εξοπλισμό.
    Σύντομα ήταν έτοιμος ο πρώτος μίνι δίσκος, ο οποίος είχε μάλιστα τη δυνατότητα να σηκώσει ένα αυτοκίνητο στον αέρα.
    Η κατασκευή παρουσιάστηκε στη βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία τη χαρακτήρισε ως πολύ προχωρημένη για την εποχή και την απέρριψε.
    Τότε ήταν που τον πλησίασαν κάποιοι τύποι (ναι, ήταν ντυμένοι με μαύρα κουστούμια) και τον πήραν μια βόλτα με τη λιμουζίνα.
    Εκεί του εξήγησαν ότι πρέπει να σταματήσει, αλλιώς…
    Ο ηλεκτρολόγος συνέχισε και κατασκεύασε ένα ξύλινο ιπτάμενο δίσκο που χωρούσε άνετα δύο ανθρώπους.
    Έτσι ένα βράδυ μπήκε η αστυνομία στο σπίτι του και τον συνέλαβε με την κατηγορία ότι παρενέβην ένα νόμο που απαγορεύει την παραγωγή ρεύματος όπου η εθνική εταιρεία ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) μπορεί να φτάσει.
    ( Ο νόμος αυτός ισχύει και στην Ελλάδα με τις ίδιες ποινές με μόνη εξαίρεση τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες. )
    Έκατσε στη φυλακή 12 χρόνια και τα περιουσιακά του στοιχεία κατασχέθηκαν όπως ο νόμος ορίζει.
    Όταν βγήκε δοκίμασε να πάει στο σπίτι του αλλά το είχε αγοράσει ένας αξιωματικός του Βρετανικού στρατού, ο οποίος είχε διαλύσει την γεννήτρια του ηλεκτρολόγου και είχε πουλήσει τα κομμάτια σε παλιατζήδες.
    Έμαθε ότι ο ηλικιωμένος χρηματοδότης του, είχε πεθάνει και το οικόπεδο που του είχε παραχωρήσει είχε περάσει στα χέρια του κράτους.
    Η γυναικά του και τα παιδιά του δεν τον είχαν επισκεφτεί στη φυλακή και όταν βγήκε δεν μπόρεσε να μάθει τι απέγιναν.
    Προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια από τα παλιατζίδικα και εκεί ήταν που τον πλησίασαν κάποιοι.
    Ήταν Έλληνες εφοπλιστές, αποφασισμένη να τον χρηματοδοτήσουν.
    Και πράγματι το έκαναν και κατασκευάστηκε ολόκληρος στόλος από ιπτάμενους δίσκους.
    Η κατάληξη ήταν να πραγματοποιηθεί αερομαχία μεταξύ αυτών και Αμερικάνικων μαχητικών, πάνω από τη πόλη του Μεξικού.
    Επίσης όπως έγραψε μετά από χρόνια, η εφημερίδα Έθνος, είχε προκαλέσει τη NASA να μην τολμήσει να πλησιάσει τον πλανήτη Άρη.
    Τότε η πρώτη μη επανδρωμένη αποστολή προς τον Άρη, έγινε από τη Ρωσία. Και μάλιστα, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα τον δύο σκαφών που πήγαν, είχαν κατασκευαστεί από το πανεπιστήμιο της Κρήτης.
    Το αποτέλεσμα ήταν να ανατιναχτεί το πρώτο σκάφος, καθώς η κάμερα του δεύτερου μετέδιδε μια ακτίνα φωτός που ήρθε από τον Άρη, και μετά ανατινάχτηκε και το δεύτερο.
    Έχει και συνέχεια η ιστορία…
    Ο συσχετισμός με την ανάρτηση είναι μια ιδιαιτερότητα που είχαν αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι.
    Παρήγαγαν υπερποσότητες αρνητικών ιόντων γύρω τους.
    Δηλαδή ακριβώς αυτό που φαίνεται και στις φωτογραφίες.

    Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διασταυρώσουν τα παραπάνω.

  4. ;ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ !! ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *