11:23 - 11/08/2013

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο “ΝΑΖΙ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ;;; Να γιατί ο Μιχαλοφύρερ συναντιέται κρυφά μαζί με τον Κοκό καλοκαιριάτικα….!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΥΪΖ:

Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ότι ανοικτά της Λακωνίας, σε θαλαμηγό, συναντήθηκε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον άλλοτε….
.μεγαλειότατο, τον συνταξιούχο (και άνεργο…) Κωνσταντίνο.
Αν οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά, ανεξάρτητα αν έχει προσωπική απήχηση ο Τέως, γιατί είτε το δέχεσαι είτε όχι βασιλικοί εξακολουθούν να υπάρχουν!…..
ΠΑΡΟΝ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ !!!

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ : .
ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ 3 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ

Στο τηλεοπτικό πεντάλεπτο της φανερά ναζιστικής μασονικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» ο Μιχαλολιάκος παρουσιάστηκε μπροστά από εικόνα με δάφνη νίκης και με την εικόνα του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» του Παλαιολόγου Δραγάζη, αναπολώντας τα ανθελληνικά εβραιοβυζάντια της καταστροφής της Ακαδημίας Πλάτωνος, της καταργήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων, της καταργήσεως του αρχ.ελληνικού θεάτρου και της σάτιρας, και της θανατώσεως και διώξεως των φιλοσόφων και των μαθηματικών του δωδεκάεδρου, καθώς και τις εισβολής των μογγολικών ορδών πέριξ της Ελλάδος, με αντάλλαγμα τον ..εκχριστιανισμό τους!!

Η κίνηση αυτή από τη Χρυσή Αυγή, ότι στέκεται δηλαδή μπροστά από την εικόνα του Παλαιολόγου Δραγάζη δείχνει ότι αυτή η σατανική ναζιστική οργάνωσης της αριστεράς ατραπούς είναι απλώς το ανταλλακτικό κόμμα, η ρεζέρβα του αποτυχημένου πλέον και διαλυμένου από την Ο.Ε.Α. και από τις κωλοτούμπες του ΛΑ.Ο.Σ. 666 του προβοκάτορος τριπλού πράκτορα Καρατζαφύρερ (MI6, Sekurimi, MIT)…

Και δείχνει ότι αυτό το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι απλώς οι συνεχιστές ακριβώς του ίδιου προβοκατόρικου σχεδίου DRAG NACH OSTEN («Β’ Μικρασιατικής Καταστροφής») της μασονικής υπερστοάς Α.Ο.Α. Λονδίνου και GOLDEN DAWN Λονδίνου και της Κινεζικής υπερστοάς HONG για την ενθρόνιση του ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη “Bασιλιά Ιωάννη» Yohan Von Danemark Christiansen εβραιοσάξονος, ως Αυτοκράτορας (του κώλου) 666 της Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως με γυάλινα πόδια, αφού πρώτα οι έλληνες τσιμπίσουν άγρια σαν τα πεινασμένα (χρεοκοπημένα-παρακμιακά) «λαβράκια» στις υποσχέσεις για μεγαλεία και αυτοκρατορίες (των δυτικών και του υποκριτικά στημένου φιλελληνικού ΝΑΤΟ) και δεχτούν ως δηλητηριώδες δώρο του ΝΑΤΟ την Κωνσταντινούπολη μετά από στημένη προσχεδιασμένη μεγάλη εθνική καταστροφή και εισβολή των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρια-Αλβανία-Σκόπια-Τουρκία/Ρουμανία) στην Ελλάδα μέχρι το ύψος της Λαμίας, και δεχτούν ως αυτοκράτορα τους τον Christiansen εκ της Δανικής Αυλής.

Δηλαδή αυτό το προβοκατόρικο ναζιστικό κόμμα ρεζέρβα του κρυπτο-ναζιστικού ΛΑ.Ο.Σ. 666 έρχεται τώρα να πάρει τη σκυτάλη από το διαλυμένο ΛΑ.Ο.Σ. και να συνεχίσει το ίδιο ακριβώς σχέδιο των Κινέζων που είχε και το κρυπτοναζιστικό ΛΑ.Ο.Σ., περιμένοντας υπομονετικά στη γωνία αυτή τη στημένη μεγάλη εθνική καταστροφή και ελπίζοντας να σχηματίσει μια κρίσιμη μάζα (5%) μέσα στον ελληνικό λαό, ως «κρίσιμη μάζα» υποστήριξης και υποδοχής του «Αντίχριστου» Yohan Christiansen ψευδοπαλαιολόγου ψευδοδραγάζη ως «Αυτοκράτορα των Ελλήνων» σε συμπαιγνία με τους Γλύξμπουργκ και τον Παύλο Γλυξμπουργκ που σχεδιάζεται να παίξει τον ρόλο του αρχιστράτηγου στην ναζιστική προβοκάτσια – εκστρατεία DRAG NACH OSTEN στα βάθη της Ασίας εναντίον του άξονα Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ώστε να βρει την αφορμή ο αμυντικός άξονας Σαγκάης να αντεπιτεθεί σαρωτικά και να γενοκτονήσει πρώτους τους ηλίθιους έλληνες ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. και της Χρυσής Αυγής, αφού συντρίψει τους χρεοκοπημένους και χωρίς λογισμικό πολέμου δυτικούς ΝΑΤΟικούς στρατούς παγιδευμένους στις ερήμους της Σιβηρίας και της Μογγολίας.

Η ναζιστική χρυσή αυγή ελπίζει ότι ο κόσμος αηδιασμένος από την σαπίλα και τη διαφθορά των κλεφτών ελληνοεβραίων και μασόνων καταχραστών πολιτικών θα διώξει τους κλέφτες αλλά θα βάλει όμως στη βουλή μαχαιροβγάλτες και δολοφόνους Ναζιστές και Σατανιστές της Χρυσής Αυγής , ξεχνώντας αυτός ο λαός ότι πολέμησε και νίκησε τους ναζιστές(Ρούπελ) και φασίστες(αλβανία) το 1940 και ξεχνώντας τα ναζιστικά εγκλήματα και τη γενοκτονία εναντίον του που έκαναν οι ναζιστές Γερμανοί στην κατοχή.

Τώρα πως ελπίζουν ότι θα περάσουν την εικόνα τον θεοσεβούμενων(ΓΕΛΩΣ) εβραιοβυζαντινολάγνων παλαιολολάγνων προς τα έξω , έχοντας στην κεντρική τους επιτροπή μέλη του Σατανιστικού Συγκροτήματος «Μέταλ Θανάτου» NAER MATARON ή NEAR METATRON => ελάτε κοντά στον Μέτατρον, θεό των μασόνων και των εβραίων, και έχοντας υποψηφίους που όταν ήταν λύκειο είχαν αποβληθεί επειδή παραβίαζαν τις πόρτες του σχολείου τη νύχτα και έκαναν σατανιστικές τελετές με ζωοθυσίες μέσα στις αίθουσες τα βράδια όπως ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Χαλκιδική, Νίκος Ρήγας, …μόνο η ομώνυμη και κατευθυντήρια τους μασονική υπερστοά HERMETIC GOLDEN DAWN London το ξέρει!

Αν ο ελληνικός λαός είναι τόσο ηλίθιος ώστε διώχνοντας του κλέφτες και τους απατεώνες αντί να βάλει έντιμους καθαρούς μετριοπαθείς πολιτικούς όπως ο Βασιλης Λεβέντης στη βουλή, να πάει αυτός ο λαός και σχηματίσει κρίσιμη μάζα από αυτά τα εγκληματικά προβοκατόρικα άτομα της Χρυσής Αυγής, ως κρίσιμη μάζα στημένης υποδοχής του ψευδοπαλαιολόγου δραγάζη «Αντίχριστου» προβοκάτορα της «Αυτοκρατορίας Κων/πόλεως 666», αν είναι τόσο ηλίθιος και αποβλακωμένος – σεληνιασμένος αυτός ο λαός ας πάει να το κάνει, για να καταστραφεί τελείως η Ελλάδα αλλά και ο υπόλοιπος πλανήτης (πλην Κινας +Κορέας) με υπαιτιότητα των Ελλήνων κιόλας οι οποίοι θα χρεωθούν την ανάφλεξη του τελικού Αρμαγεδδώνα, όπως χρεώθηκαν και οι Γερμανοί την ανάφλεξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ακολουθώντας αντίστοιχες θεοσοφικές ναζιστικές αντιστοές της εποχής όπως η Golden Morgerote, Τhule, Vril, Ahnenerbe και λοιπά δρακονιανά όργανα – υποκαταστήματα της Α.Ο.Α. Λονδίνου και της HONG Κίνας και των δρακονιανών Σελήνης.

ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Αυτό είναι το σχέδιο τους…

Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο._
Πράξτε κατά συνείδηση.
Όσο σας απέμεινε ακόμα δική σας (ο νοών νοήτο)

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/666-666.html

ΠΗΓΗ

http://alithislogoskriton.blogspot.de/2013/08/blog-post_10.html

απο: http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7472.html

Όλες οι αναρτήσεις του ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ σχετικά με την Χρυση Αυγη και το Ναζισμό εδώ :
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/search/label/ΝΑΖΙΣΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΚΟΚΟΥ :
http://keravnoshellas.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5.html

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (92)

  1. Τελικά έχει πάρα πολύ πλάκα.
    Ε ρε τι σας περιμένει, αμετανόητοι, σαπρόφυτα………

  2. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 11:42 ΠΜ

    Πώς μιλάτε έτσι για τον Βασιλέα Κωνσταντίνο;

    Γνωρίζετε ότι ο Γέροντας Παίσιος είχε πει καλά λόγια για τον τέως Βασιλέα; Είχε πει ότι είναι καλός άνθρωπος και αγαπάει την πατρίδα του. Είπε επίσης ότι θα μεσολαβήσει για να δοθεί η Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες.

    Να προσέχουμε πώς μιλάμε γιά τον άνθρωπο αυτόν…

    Πώς είστε σίγουροι για το αν και ποιον συνάντησε;

    Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος δάκρυσε τις προάλλες στην τηλεόραση, αναφερόμενος στην κρίση. Σκεφτείτε επίσης ότι επιστρέφει οριστικά στην Ελλάδα, που την αγαπάει.

    Ο τέως Βασιλεύς είχε περιπέσει σε κάποια λάθη παλαιότερα, αλλά είναι και παραμένει αγαθός, πατριώτης, χίλια σκαλιά ανώτερος από τους αχρείους ψευδοπολιτικούς της κομματοσαπίλας…

    Όχι, πιστεύω ότι έχει ρόλο να παίξει στο μέλλον ο αγαθός Βασιλεύς. Δεν θα επιστρέψει στον θρόνο, αλλά θα παίξει εθνωφελή ρόλο, μεσολαβώντας να δοθεί Βασιλεύουσα στους Έλληνες και να αποκατασταθούν τα κληρονομικά δίκαια των Ελλήνων στη Μικρά Ασία.

    Ολες οι ενέργειες του Βασιλέως έχουν αγαθά και εθνωφελή κίνητρα… Μη ακούτε σπερμολογίες…

  3. Τελικά έχει πάρα πολύ πλάκα.
    Ε ρε τι σας περιμένει, αμετανόητοι, σαπρόφυτα………

  4. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 11:57 ΠΜ

    Άσε ρε μαλάκα αρκετά σωθήκαμε από τις δυνάμεις "της καπιταλιστικής προόδου των αριστερών και των πάσης φύσεως λιγδιάρηδων κρυπτοεβραίων και μασόνων προδοτών" Όχι άλλο κάρβουνο πια. Φάγε μόνος σου δημοκρατία του κώλου.

  5. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:05 ΜΜ

    ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ….
    ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΟΕΑ;;;;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΑΙ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  6. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:06 ΜΜ

    ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ,,,,,,
    ΜΑ ΠΟΣΟ??!?!

  7. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:20 ΜΜ

    Οποιος εγραψε αυτο το αρθρο τον πειραξαν πολυ οι ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ , της Νεας Ταξης , κατευθυνομενης απο καποιον περιουσιο λαο , καπου ανατολικα εκει κοντα στο Λιβανο …..

  8. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:50 ΜΜ

    τι πινεις?

  9. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:52 ΜΜ

    μισες αληθειες+ μισες αρλουμπες=ΧΑΟΣ

  10. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 12:57 ΜΜ

    μαλλον εσεις ξυπνηστε και διδαχτητε το βαθος τις ιστοριας απο αρχαιοτατων χρονων αμαν πια αυτη ειναι ναζι και οι αλλη ειναι ποιοι αραγε γιατι οι δημοκρατες οι ευρωπεοι απεχθανονται τους λεγομενους απο εσας ναζι

  11. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 1:04 ΜΜ

    Τι τρικυμία εν κρανίο σε δέρνει; δωδεκαθεο 666 κακοί βυζαντινοί καλοί σημερινοί κακοί οι τωρινοί.βάλτε μια τσόντα αν είναι απλά κάτι να ανεβασεται.

  12. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 1:32 ΜΜ

    Oti kai na lete i xrisi aygi einai deytero koma ante kai me ti protia

  13. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:10 ΜΜ

    ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ……..ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ……………………..

  14. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:11 ΜΜ

    Πως αναιβηκε κατι τετοιο εδω ρε strainger???

  15. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:15 ΜΜ

    ρε φίλε εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο , πές μας τι ληγμένα παίρνεις.

  16. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:16 ΜΜ

    ετσι πρεπει να γινει καμενος. Χ.Α και ι βασιλεας και κανα ακομας

  17. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:33 ΜΜ

    3.52 εχεις απολυτο δικιο.

  18. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:34 ΜΜ

    πηρες τον Κοκο το δροομο..
    δρομο διχως αακρη

  19. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:43 ΜΜ

    Καιρό είχα να διαβάσω μαζεμένες τόσες μπούρδες σε ένα άρθρο!

  20. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:50 ΜΜ

    ΟΕΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

  21. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:54 ΜΜ

    Τί ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις βρε μεγάλε? Και να ήθελε κάποιος να πιστεψει όλα αυτά που γράφεις δε θα μπορούσε να το κάνει γιατί δε βγάζει νόημα. Και είχα σε εκτίμηση το σάιτ των Κατοχικών νέων…Συνεχίστε να γράφετε τέτοιες αρλούμπες και στο τέλος δε θα σας διαβάζει κανένας….

  22. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 2:59 ΜΜ

    Πόσο μα πόσο σας έχει πονέσει η άνοδος της Χρυσής Αυγής για να γράφετε έτσι!!!

  23. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 3:00 ΜΜ

    kala re eiste sovaroi pou anevazete tetoia arthra tou sxizofrenous oea????????

  24. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 3:11 ΜΜ

    LIPAMAI GIA TON POLEMO POU DEXONTAI OI TIS XRISIS AUGIS MIS KAI EINAI OI MONOI POU BOITHANE ENERGA TOUS ELLINES KAI META AKOUO NA TOUS LENE NAZI KAI RATSISTES..TOULAXISTON AUTOI BGAINOUN STOUS DROMOUS KAI VOITHANE..DEN EINAI LOGIA KAI THEORIA..XORTASAME APO LOGIA

  25. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 3:16 ΜΜ

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΩΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.@3:05 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΣΤΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ''ΚΡΙΣΤΙΕΝΣΕΝ'' Ή ''ΧΡΙΣΤΙΕΝΣΕΝ''.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ''ΕΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ'' ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΣΥΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ…

  26. Και τελικά; ……. ξυπνήσαμε; Νάστε καλά, γέλασε λίγο το χειλάκι μας. Χα χα χα χα

  27. ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ 08/11/2013 @ 3:36 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η Χ.Α ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 20% ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

  28. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 3:59 ΜΜ

    Εστί δεν μας παρουσιάζετε και λίγο τα εγκλήματα των κομουνιστών, εκτός και εσύ είσαι κομουνι, και για 37 χρόνια έχετε φέρει την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι, κομουνια και κλεφτρόνια, γιατί δεν ρίχνεις καμιά ματιά στης πειρατικές τράπεζες εξωτερικού να δις ποσά δις έχουν τα κομουνια, πασοκια, και οι λοιποί που έχουν κατά χρεώσει την Ελλάδα.

  29. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 4:34 ΜΜ

    οραια τα λεει ο οεα αλλα οταν τον ρωτησαμε τι να ψηφισουμε ειπε βασιλη λεβεντι αχαχαοχοχαχοχαχοαχοαχαο ΡΕ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!

  30. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 4:48 ΜΜ

    eisai karagkiozhs megistoy baumoy mhn xanapiashs sto bromostoma soy ton entimo basilia konstantino kai ton patrioth mixaloliako masone sixamene poy ua phs praktoraki masonoys toys xrhsayghtes treme karagkiozako o marmaromenos basilias erxete sixamene me entolh toy xristoy poy ton stayrosane oi ebreoi sixamene

  31. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 4:52 ΜΜ

    bgalte ta sxolia karagkiozakia masonakia toy koloy

  32. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 4:54 ΜΜ

    alhth prosexe th les alhtara

  33. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:02 ΜΜ

    Αυτοι οι μαγκες της οεα δεν ελεγαν οτι ο αβραμοπουλος θα κανει πραξικοπημα;; Οι γελοιοι του ωριωνος δημητρακοπουλου.

  34. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:10 ΜΜ

    επισεις ο ηρακλης και η ζινα με τον χιτλερ κατα των εξωγηινων

  35. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:16 ΜΜ

    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ! ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ.ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ!
    ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΚΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!

  36. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:23 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΝΑΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΝΑΖΙ ΤΟΥ Β΄ ΡΑΙΧ… ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α΄ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΪΖΕΡ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟ… Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ… ΕΤΥΧΕ; ΟΧΙ!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΖΙΜΕΝΣ.

    Η ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝΑΖΙ… Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ… ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ…. ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΟΧΙ!! ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ… ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΕΤ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ… ΠΑΛΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ… ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ… ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ… ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

    Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΗΚΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ… Η ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ι. ΜΕΤΑΞΑ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΗΣ Ν.Δ. Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… ΠΕΡΙ ΛΑ.Ο.Σ. 666 Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Η Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΘΗΡΙΟ… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΑΥΤΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΙ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ Η ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΛΟΓΙΟΙ… ΝΑ ΣΥΝΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΓΓΛΟΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΗΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΡΑΝΟΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΣ; Η ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ.

  37. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 08/11/2013 @ 5:45 ΜΜ

    Moυ φαίνεται λογικό αν είναι αληθινό το άρθρο….όλοι γνωρίζουν λίγο πολύ ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια η χρυσή αυγή θα είναι κυβέρνηση (αφού τώρα είναι στο 20%), ο Βασιλιάς έχει αποκοπεί από το σημερινό κατεστημένο…και ψάχνει συμμαχίες όταν θ'αλλάξει το κατεστημένο…..όσο για το Ναζί αδελφέ πρέπει να το δεις καλύτερα και μην τρώς τον πρόλογο τον ΜΜΕ ,εγώ θα έλεγα ένα εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα….που απειλεί να κάνει κατασχέσεις και να βάλει φυλακή τα 10 χιλιάδες άτομα που έχουν κλέψει ,από την δεκαετία του 80…από 2-3 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας ,μέχρι 2-3 δισεκατομμύρια ευρώ….λογικό είναι όλοι να το βρίζουν αυτό το κόμμα…..

  38. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:45 ΜΜ

    καλά σε ποιους απευθύνεται το άρθρο-μπούρδα?
    έχουμε ξυπνήσει φίλε αρθρογράφε
    προσπάθησε παντός όσο μπορείς γιατί όταν έρθει η ώρα θα τρέχεις….

  39. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 5:47 ΜΜ

    μενεγακη τα κεφτεδακια τα ψηνουν στην κουζινα

  40. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 6:04 ΜΜ

    εισαι εκτος τοπου και χρονου….ο ρολος που θα παιξουν ειναι αλλος…σταματηστε να κατηγορειτε την ορθοδοξια…

  41. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΙΤΕ.

  42. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 6:38 ΜΜ

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ
    STRANGER ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΤΙΖΟΥΝ.
    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΠΕΡΙ Χ.Α. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ(ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ)

  43. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 7:26 ΜΜ

    Φατε σκατα και κοψτε τα ναρκωτικά τιποτενιοι δοσιλογοι του συστήματος ποσο μεροκαματο σας δίνει ο Σωρρος εχετε θεση στον βόθρο τα σκατα με τα σκατα

  44. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 7:36 ΜΜ

    Πραγματικό παραλήρημα….

  45. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ???.

  46. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 8:14 ΜΜ

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  47. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 8:44 ΜΜ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΖΗΤΩ ΤΟ 666 ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΤΑΡΑ;

  48. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:01 ΜΜ

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ''ΑΧΤΑΡΜΑ'' ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΟΛΑ. ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΕΝΥΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ

  49. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:01 ΜΜ

    μαλον κουμουνησταρασ ειναι ο τυποσ που τα γραφει

  50. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:03 ΜΜ

    Aytes tis malakies tis grafoyn ta lamogia toy siriza poy mia mere 8a toys mazepsoyme gia tin MAKRONISO..

  51. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:51 ΜΜ

    Ρε ξυπνηστε ρε! Επειδή η χρυσή αυγή έχει πάρει τον ρόλο της αστυνομίας για αυτό έχει ανεβεί. Αυτοί που φταίνε είναι οι βλάκες πολιτικοί που τόσα χρόνια μας κυβερνούν και μας γαμουν. Ξεχάσατε πριν σκάσουν τόσοι λαθρομετανάστες ποια ήταν τα ποσοστά τους; Της χρυσής αυγής; Ποιος ασχολειτω μαζί τους;

    Αυτοί μέχρι και την χουντα υποστηρίζουν. Ξεχάσατε τι πάθαμε από την επταετία; Η χρυσαυγιτες μέχρι κ πριν δέκα χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να δέρνουν αριστερούς. Τώρα οι ξένοι τους χάλασαν; Ασε που όλοι τους είναι ζώα. Τι παει να πει έλληνας πατριώτης; Σκεφτείτε μόνο αυτό. Αυτοί υποστηρίζουν την Ορθοδοξία και οι μισοί είναι δωδεκαθειστες ακούγοντας death κ black metal, με ύμνους προς τον χιτλερ κ την αριεια φυλή, με μικρής εμβέλειας σατανιστες.

    Ρε άντε ρε αυτοί είναι οι πιο καμενοι κ από τους καμενους. Κρίμα τον κοσμάκη που τους ψηφίζει κ τώρα χαίρεται πως θα συνεχίσουν να κάνουν δουλειά , όπως κάνουν τώρα. Μικρομαλακιες δηλαδή που δείχνουν πόσο θρασυδειλοι είναι. Που ήταν στους Ολυμπιακούς αυτοί; Που ήταν πριν από 10 χρόνια; Που ήταν στα γεγονότα του Δεκέμβρη; Ξύπνησε! Antifa!

    Οι εύκολη λύση για όλα φταίνε οι ξένοι. Οταν θα τους διώξουν μετά τι θα κάνουν; Δεν το σκέφτεστε αυτό;

  52. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:52 ΜΜ

    Αργία Μήτηρ Πάσης Κακίας…… όταν δεν έχεις με τίποτα σοβαρό να ασχοληθείς τέτοια γράφεις.
    Βρες γκόμενα φίλε έχεις θέμα. Και μια παράκληση, η κάθε ασυναρτησία από προσωπική άποψη του καθενός δεν μπορεί να ανεβαίνει σε ένα site και να θεωρείται "άρθρο" και "δεδομένο" θα τα πιστέψει και κανένας αφελής…. κριμα.

  53. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 9:56 ΜΜ

    τα εχεις βαλει ολα στο μιξερ μεγαλε!! τα εχεις τοσο πολυ μπερδεμενα στο μυαλο σου που ακομα και κααααπως ετσι να ειναι κανεις δεν μπορει να σε παρακολουθηση!!

  54. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 10:13 ΜΜ

    O NO ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

  55. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 10:31 ΜΜ

    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ===ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ

  56. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 10:34 ΜΜ

    ΨΕΜΑ + ΑΛΗΘΕΙΑ = ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ = ΨΕΜΑ
    (ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ)

  57. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 10:55 ΜΜ

    Αυτο που μεθοδευεται ειναι μια δευυτερη μικρασιατικη καταστροφη.
    Η ΟΕΑ ποτε δεν εγραψε τι θα γινει αλλα τι μεθοδευουν για να γινει!!!
    Τοτε φτασαμε μεχρι την Αγκυρα για να τους δωσουμε αφορμη να μας σφαξουν, τωρα θα φτασουμε μεχρι Κων/λη για να τους δωσουμε αφορμη να μας ξανασφαξουν! Αυτο προσπαθουν λυσσαλεα να καταφερουν. Ξυπνηστε γιδια για να μην το πετυχουν ποτε!!!

  58. Ανώνυμος 08/11/2013 @ 11:23 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ <> ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…..

  59. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 12:41 ΠΜ

    Την Χρυσή Αυγή την ψήφισε όλη η Ελλάδα και όχι μόνο η Αθήνα και όχι για να παίξει τον ρόλο της αστυνομίας αλλά για να ρίχνει κάνα μπουνίδι σαυτούς τους κουρουμπαγλάδες "πολιτικοπόντικες" και πολύ καλά τους κάνουν…και στα κανάλια.. ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ. Όταν ανεβαίνει η άκρα αριστέρα που την προωθούσαν ΤΟΣΟ, ο κόσμος που δεν πιστεύει στις μαλακίες αυτών τι θα ψήφιζε?? ΑΚΡΑΔΕΞΙΑ.. Εγώ απορώ γιατί δεν παραιτούνται από την Βουλή. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνουν και να βγουν πρώτοι στις εκλογές. Ο κόσμος θα τους αποθεώσει!! Ή μήπως τελικά είναι γλυκιά η Εξουσία και τα λεφταδάκια σαν βουλευτής??? Αντε ρε Χρυσαυγλιτες, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ? ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ? Πώς ανέχεστε αυτό το καραγκιοζιλίκι?
    Τι περιμένετε ΡΕ?

  60. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 3:04 ΠΜ

    …..γράψε ότι θέλεις,όπως άλλωστε έχεις
    κάθε δικαίωμα να το κάνεις.
    Πάρ'το όμως απόφαση! Όλ' αυτά τα κοπρόσκυλα,
    οι προδότες του "συνταγματικού τόξου"
    (συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα",
    θα ΄ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!
    Είστε "μακρυά νυχτωμένοι κι εσύ και τα λοιπά
    "κατρουλίνια", υπερασπιστές του "Δημοκρατικού πολιτεύματος"….
    Και μιά συμβουλή: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη
    του Ελλήνικού λαού γιατί έσείς θα διαψευσθείτε
    και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο!!!

  61. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 5:42 ΠΜ

    tous ftei o kostantinos pou efige telika gia na apofigoume ton emfilio….ke den tous ftene oli i ipolipi

  62. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 6:12 ΠΜ

    χαχαχααχαχαχα ο συντακτης θελει επιγοντως διακοπες… αρχισε να ρεταρει!!!

  63. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 7:41 ΠΜ

    ρε φιλε, τραβα στον ολυμπο να μιλησεις με τον Δια και τους αλλους θεους και ασε την πολιτικη για αλλους.

  64. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 8:46 ΠΜ

    πονέσανε τα μάτια μου απο τις μαλακίες που γράφεις

  65. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 10:04 ΠΜ

    Ολοι εσεις φιλοι η οχι θα πληρωσετε πολυ συντομα
    Ακομη και οι μαλακες

  66. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 10:13 ΠΜ

    εισαι πρεζακιας η αριστερος;

  67. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 11:17 ΠΜ

    Πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από τις επαφές κάθε κόμματος ή από τα πεπραγμένα του;

    Η χρυση αυγή αν και ο λαός που την ψήφισε την έβαλε στην βουλή δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα. Βέβαια ανθρωπιστικό να βοηθά τους Ελληνες και πατριωτικό να τιμά την μνήμη της ιστορίας μας, και μπράβο τους, ωστόσο μέχρι εκεί. Προσωπικά περίμενα επανάσταση.

    Εκτός από ανακοινώσεις και μπλα μπλά δεν κατάφερε να φέρει καμμιά αλλαγή ούτε βγήκε να πεί την αλήθεια και να ξεσηκώσει τον λαό. Σε αρκετά εσιώπησε.
    Με λίγα λόγια μπλέχτηκε στα πλοκάμια του συστήματος και έγινε μέρος του συστήματος όπως και το λα.ός του Καρατζαφέρη. Οποιος ανεβαίνει το ίδιο και κατεβαίνει. Δεν τους έγινε μάθημα.

    Πάντως αυτό που έχουμε σήμερα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ελεος με τους ανίκανους που αλλάζουν πόστα σαν τα πουκάμισά τους. Πες τε μου τι ξέρει ο Αβρααμ-όπουλος από άμυνα; Ελεος με τα κουτοπόνηρα λαμόγια. Ο Τούρκογλου (Βενιζέλος) που πούλησε την ψυχή του στον διάολο για να γίνει αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών (στοχεύοντας την πρωθυπουργία);. ¨Οσο για τον Τζίπρα δεν το συζητώ καθόλου-τόσο ανθέλληνας. ¨Οσο για Κουβέλη ρωτήστε το Κ.Ι.Σ.Ε. Οσο για το ΚΚΕ εκτός τόπου και χρόνου. Ολοι τους διεφθαρμένοι. Εχω σιχαθεί και τους τριακόσιους και τους ντόπιους καρχαρίες που τους παραστέκονται. ¨Ολοι είναι υπεύθυνοι για το κακό που μας βρήκε. Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    Περιμένω να αναδηθεί από τα βάθη του λαού μια τελείως καινούργια κυβέρνηση.
    Με πραγματικούς Ελληνες και όχι ελληνόφωνους αλλοδαπούς, που να απαρτίζεται από οιδήμονες σε κάθε κυβερνητικο θέμα. Ακόμη και ομογενείς. Χρειαζόμαστε μια εθνική Ελληνική κυβέρνηση. Με ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες. Που νοιάζονται μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της. Τώρα αν αυτή είναι η χρυσή αυγή ή άλλη θα το δείξει ο χρόνος και κατά πόσον έχει ξυπνήσει ο Ελληνας.

  68. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 12:44 ΜΜ

    Δὲν γνωρίζω ποῖος ἠλίθιος ἔγραψε τὰ ἀνωτέρω ἀλλὰ καὶ ἐσεῖς κύριοι τοῦ ἰστολογίου πῶς ἐπιτρέπετε τὴν ἀνάρτησιν τοιούτων φληναφημάτων;
    Ἐν πάσει περιπτώσει σιγὰ μὴ καὶ ὁ Κωνσταντῖνος δώσῃ σημασίαν εἰς τὸ σούργελον τὸ ἀποκαλούμενον Μιχαλολιᾶκος.
    Καὶ δεύτερον, ποῦ εἰς τὴν εὐχὴν «κολλάει» Κωνσταντῖνος, ΛΑΟΣ καὶ τὸ μόρφωμα τὸ καλούμενον Χρυσῆ Αὐγή εἰ μὴ μόνον εἰς τὴν νοσηρὰν φαντασίαν τοῦ γράφοντος; Τὶ κοινὸν ἔχουν ὅλα αὐτὰ μεταξύ των; Καὶ τὶ εἴδους συνωμοσιολογία εἶναι αὐτὴ ἡ ὁποία τὰ συνδέει;
    Πολὺ φοβοῦμαι ὅτι καὶ αὐτὴ ἡ ἱστορία δὲν εἶναι παρὰ ἔνα τέχνασμα προβολῆς τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς ἐπειδὴ ἡ ἴδια εἶναι ἀνίκανη καὶ αὐτὸ νὰ πράξῃ

    ΛΑΒΡΥΣ

  69. η μα.ακια επηξε σε τετοιο βαθμο που πολλοι την κοβουν με το μαχαιρι, φετα.
    Βριζετε τον Κωνσταντινο και την ΧΑ αντι να εχετε ηδη κρεμασει τους "δημοκρατικους, προδευτικους και δοσηλογους κοπριτες."
    Ρε με τετοια μυαλα θα πατε μπροστα και υστερα λετε σας φταινε οι γερμανοι.
    Αφου μαθατε σχεδον δυο γενιες να πληρωνεστε για να τα ξυνετε, ολο λουφα, κομπινα, μαγκια και με οτι πιο αντπαραγωγικο υπαρχει. Απαιτησεις ατελειωτες αλλα υποχρεωσεις μηδεν. Δεν ειστε αξιοι ουτε για να σας. λυπουνται.
    Να ψοφησετε ρε ρεμαλια και καλοπερασακηδες μια ζωη αχρηστοι.

  70. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 1:33 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΑΝΕΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ή GOLDEN MORGEROTE) ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ "ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΩΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΟΛΟΣΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ O.T.O. ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΙΣΜΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ (ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ!!) ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΟΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ-ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Β' ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Δ' ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΙΧ ΣΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ Γ'ΡΑΙΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ DRANG NACH OSTEN.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

  71. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 5:13 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΜΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ?ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΖΟΡΙΖΕΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΛΙΑΚΟΣ ΧΕΣΤΗΚΑ.

  72. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 7:23 ΜΜ

    11 Αυγούστου 2013 – 2:42 μ.μ.

    Ήμαρτον !! Τι μας περιμένει ακόμα…. τι λες βρε απολίθωμα;

    Και ο Παπανδρέου δάκρυσε και ανάθεμα την ώρα …..

    Στην Ελλάδα γύρισε γιατί είναι χαραμοφάης αρχιτεμπέλαρος και δεν είχε που αλλού να πάει να παρασιτεύσει πλέον!! Οι συγγενείς του σταμάτησαν να τον ταϊζουν ….. και πολύ φοβάμαι ότι κάτι ηλίθιοι σαν εσένα προετοιμάζουν εμάς τους υπόλοιπους να αρχίζουμε να τον ταϊζουμε το μαλάκα πάλι με χρυσά κουτάλια και αυτόν και τους κηφήνες τους γιους του…..

  73. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 9:46 ΜΜ

    ΙΔΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ (ΚΡΥΦΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑΣ) ΓΡΑΦΑΣ!! (ΓΕΛΩΣ!!!)

    Η Ελλάδα παρατάσσει στον Έβρο 170 Leopard- 2 HEL και 183 Leopard- 2A4. Το απόθεμα βλημάτων για αυτά τα άρματα είναι περίπου 12.000 (διατρητικά και εκρηκτικά, χωρίς να εξετάσουμε την παλαιότητα κάποιων εξ αυτών). Όπως λοιπόν είχαμε τονίσει τα διαθέσιμα αυτά βλήματα δεν επαρκούν για την συμπλήρωση πλήρους φόρτου που είναι 42 βλήματα ανά άρμα, αφού το απόθεμα δημιουργεί φόρτο 35 βλημάτων ανά άρμα. Το επαχθές και ανησυχητικό σημείο όμως αυτής της ανάλυσης είναι ότι αυτά τα 35 βλήματα ανά άρμα επαρκούν από 2 έως 4,5 ημέρες στρατιωτικής εμπλοκής. Σύμφωνα με στρατιωτικά εγχειρίδια για καταναλώσεις πυρομαχικών αρμάτων και ανάλογα με το πόσο καλά ή κακά εξελίσσεται μια σύγκρουση στον Έβρο ο Ελληνικός Στρατός έχει απόθεμα πυρομαχικών 120 mm των Leopard για 2 έως 4,5 ημέρες, δηλαδή μετά το βράδυ της τέταρτης ημέρας ο αμυντικός σχεδιασμός καταρρέει. Για επιθετικό σχεδιασμό καλύτερα να μην ονειρευόμαστε.

    http://www.katohika.gr/2013/08/o-tourkikos-stratos-pairni-epithetiki-diataksi-ston-evro.html

  74. Ανώνυμος 08/13/2013 @ 9:04 ΜΜ

    Γιατι που ειναι το κακο?Ο Κωνσταντινος ειναι περισοτερο Ελληνας απο εσας εδω μεσα που τον χλευαζετε.Ολοι ξαφνικα γινατε εξυπνοι και τρεχετε να γραψετε οτι μα….ια σας ερθει στο κεφαλι.Καντε κανενα μπανακι παρτε και μια φραπεδουμπα παραμασκαλα και εφηστε τα σχολια διοτι εαν νομιζετε οτι θελουν να ξερετε τι παιζει….εισαστε βαθια νυχτωμενοι.Μακαρι να ειναι αληθινο αυτο το γεγονος.Θα θελατε να εβλεπε κανεναν σκαφατο ψευτο-εφοπλιστη κοκακια ε?Α ρε βοδιααααααααααααααα καλα σας κανουν αλλα εμεις τι φταιμε?

  75. Ανώνυμος 08/13/2013 @ 9:32 ΜΜ

    ερε σκατοκουμουνια ποτε θα απαλαχτουμε απο σας να γλυτωσει ολοι οι ανθρωποτητα.

  76. Ανώνυμος 08/14/2013 @ 12:19 ΜΜ

    toso xazoi pou einai kapioi edw mesa den 8a paroun xamparh oti h XA einai xeirotero apo ta alla… sunexhste gamompastarda provata kala ta pate… otan omos e3etias sas katantisoume xeirotera apo oti eimaste na 3erete oti meta esas 8a spaw ta krania kai 8a sas skotonw alupita…

  77. Ανώνυμος 08/14/2013 @ 2:11 ΜΜ

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΖΕΝ-ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ (ΜΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
    ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ.

  78. Ανώνυμος 08/14/2013 @ 2:50 ΜΜ

    ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ , ΤΟΝ ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ;EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 200.000 ΑΤΟΜΩΝ;
    ΔΕΙΞΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΨΗ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο.Ε.Α

  79. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ-ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3000 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!
    Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΧΑΪΒΑΝΙΑ!ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ….ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΗΤΕ.ΚΚΕ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ!ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!!!ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

  80. Ανώνυμος 08/15/2013 @ 5:11 ΜΜ

    ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ

  81. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 6:28 ΠΜ

    αυτοι που μπερδευουν την εννοια "ναζιστης" με την εννοια "εθνικιστης", ας ανατρεξουν καλυτερα σε ενα λεξικο. Απλα δεν εχουν κατι αλλο να καταλογισουν στο μοναδικο κομμα που ειναι κοντα στον Ελληνα, ανα πασα ωρα και στιγμη. Εννοειται οτι τα συσιτια, και η υποστηριξη στους Ελληνες ΔΕΝ αναφερονται πουθενα και απο κανεναν.
    Για τους (λαθρο)μεταναστες βεβαια ουτε κουβεντα , σε κανενα αρθρο σε κανενα καναλι. Το μονο που ξερουν να κανουν (τα υποκινουμενα ΜΜΕ) ειναι ΟΤΑΝ καποιος Χρυσαυγιτης μπλεχτει σε επεισοδιο να το κανουν πρωτο θεμα. Για τα εγκληματα, κλοπες, βιασμους, ξυλοδαρμους, επι καθημερινης βασης απο τους ξενους, τσιμουδια…..
    ~Miss G~

  82. antonhs kozanh 08/16/2013 @ 10:17 ΠΜ

    ante sas vareuika, mpoyroy, mpoyroy,xrysayghtes,koymoynia, pasokomatoskyla,fasisto neodhmokrates,as bgaloyme kai toys xreisaygeites ,mpas kai alaξei typotes, kai afhste ths poromenesas,idees sas,kaita symferonta, kauenos, aennteee mosxaria,gia na leme thn aleiuia,oloisas apo kapoin voyleyth apo ta arxeidia,kremestai, gia ayto ypoferoyme TORA

  83. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 4:55 ΜΜ

    Βρε ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ που έχω φρίξει να σας διαβάζω….

    Δε βλέπετε πουθενά την πιθανότητα να κυβερνηθούμε κάποτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ; Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας (και οι συν αυτώ) μαλάκας που θα πληρώνουμε και θα ταϊζουμε;

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ (πολιτικούς, επιχειρηματίες μεσάζοντες "αντιπροσώπους", βίζιτες); Δεν έχετε καταλάβει πως μας κατακλέβουν παντού και ζουν τζάμπα με κότερα στη Μύκονο όλοι;

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΧΙ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ;

  84. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 5:04 ΜΜ

    Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ (DRANG NACH OSTEN) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΒΛΕΠΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟ 1980. ΒΛΕΠΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ – ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ). ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ).
    ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ 1980-1990 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ – ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ. ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΤΕΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

  85. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 5:31 ΜΜ

    ΔΕΙΤΕ:
    http://www.onalert.gr/stories/agylotos-stayros-sto-bratso-tou-kasidiari-ki-ena-erotima-gia-tin-stratiotiki-igesia

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ (ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!) ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ "TATTOO88" ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ 88 = HEIL HITLER ΔΙΟΤΙ ΤΟ 8ο ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "H" = HITLER.

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ:

    http://www.egolpion.com/dat/4D3F0DB7/image1.jpg?634840782841243750

    http://en.wikipedia.org/wiki/88_(number)#As_a_Neo-Nazi_symbol

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ε?

    ΡΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΡΕ!

    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕ ΚΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

  86. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 6:00 ΜΜ

    @7:55
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΧΩΣΤΑ!
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ 300 ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΪ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΟΪ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΡΩΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ …ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ… ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΓΕΝΗΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΛΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ… ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!

  87. μεγαλε μηπως εινε το επομενο σχημα κυβερνησης αναρωτιθηκες

  88. Ανώνυμος 08/18/2013 @ 6:08 ΠΜ

    οσο η χρυση αυγη ανεβαινει και βλεπουν οι δημοκρατεσ μασ χαχαχα…αυτοι οι σοβαροι γραβατομενοι κυριοι που αποφασιζουν και διαταζοθν τουσ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στουσ δρομουσ,τοσο περισσοτερα γελοια αστειακια που δεν ντρεπονται με τισ μαλακιεσ που γραφουν εμεισ περιμενοθμαι το καινουριο τευχοσ…σνοψιζουμαι λοιπον"δεν ειμασται εθνικιστεσ…ειμασται νεοναζι κλεινουμαι συμφωνιεσ με τον κατεψιγμενο χιτλερ,κανουμαι συμβουλια στισ μασςνικεσ στοεσ,χτιπαμαι ανιπερασπιστουσ λαθρομεταναστεσ που σκςτςνουν για μια καμερα,πουλανε ναρκςτικα,σκςτονουν γατεσ και σκυλοθσ τοθσ γδερνουν και τουσ πουλανε σε παγγουσ στο κεντρο τησ αθηνασ…μασ παιρνουν τισ δουλειεσ μασ περνουν και τιν πατριδα…γεναναι σαν τισ κουνελεσ κι εμασ η κοιβερνιση μασ απαγορεβει να κανουμαι διοτι το παιδι ειναι τεκμιριο πλουτου……..μασ κανουν ντου απο παντου…ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

  89. Ανώνυμος 08/19/2013 @ 8:00 ΜΜ

    …πονάνε οι αλήθειες ….
    …καινούργιες αξίες χτίζονται , καινούργιες προσδοκίες σε σαπια μεγαλεια , τον έλληνα την φορά αυτη κανεις δεν θα το σώσει.
    …το πατομπουκαλο βέβαια ψάχνει πανακια να καθαριστεί απο όπου βρει είναι η αλήθεια

  90. Ανώνυμος 08/19/2013 @ 10:20 ΜΜ

    …που μου γεννηθήκαμε και ελεύθεροι τρομάρα σας , ακόλουθοι γεννηθήκατε και μάλιστα του αισχηστου είδους , απο αυτούς που σαν σκυλιά σας χτυπούν αλλα εσείς γλυφετε το χέρι του αφεντικού….

  91. Ανώνυμος 08/25/2013 @ 1:58 ΠΜ

    o hitler itan "ellin" … poly perisotero " ellin" apo tous maniates kai tous ydraious "fan" tou kapodistria … kai profanws perisotero apo opiondipote sygxrono politiko …. i xrysi augi den exei kamia sxesi me ton hitler !

    enas trelos tourkos .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*