Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:14 - 10/04/2013

ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ”Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ”.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΟΝΗ ”ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ” ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΣ.ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ”ΣΠΕΙΡΟΥΝ” ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ BLOGS ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

1)ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

2)ΓΚΑΖΑΚΙΑ(ΤΟ EL GRECO,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ)

3)ΟΣΠΡΙΑ

4)ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

5)ΚΟΡΝ ΦΛΕΗΚΣ

6)ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

7)ΣΠΙΡΤΑ-ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ(Ή ΤΟ…..
ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΠΙΝΘΗΡΑ)

8)ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

9)ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

10)ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ-ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ

11)ΡΥΖΙ-ΠΙΛΑΦΙ

12)ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ

13)ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ή ΗΛΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

14)ΦΑΚΟΣ+ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

15)ΕΛΙΕΣ

16)ΛΑΔΙ

17)ΚΑΦΕΣ

18)ΖΑΧΑΡΗ

19)ΚΑΚΑΟ ΙΟΝ(ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ)

20)ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΙΟΝ Ι ΚΙΛΟ(ΜΕΓΑΛΗ)

21)ΤΥΡΙ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

22)ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ(ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΛΠ)

23)ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

24)ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ

25)ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

26)ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

27)ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

28)ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ

29)ΦΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΕΡΟΥ-ΛΑΔΙΟΥ

30)ΚΑΦΕΣ

31)ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΦΡΟΥΤΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕ 2Η ΜΕΡΑ)

32)ΤΡΑΧΑΝΑΣ

33)ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ

34)ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

35)ΒΟΤΑΝΑ

36)ΜΕΛΙ

37)ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ(ΒΟΤΚΑ,ΚΟΝΙΑΚ)

38)ΠΟΔΗΛΑΤΟ

39)ΣΥΝΕΡΓΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

40)ΤΣΙΓΑΡΑ Ή ΚΑΠΝΟ

41)ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ

42)ΦΑΡΚΑΚΕΙΟ: ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ-ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΒΑΜΒΑΚΙ, ΓΑΖΕΣ, ΙΩΔΙΟ, ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ, ΒΡΟΓΧΟΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ(ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ, ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΛΠ), ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΗ ΣΚΟΝΗ Π.Χ.APABOXYN.

***ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ***

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 9:26 ΠΜ

    και για να τα βαλεις αυτα καπου….θελεις ενα θησαυροφυλακιο….και για να γλυτωσεις το ντου απο τους αλλους θελεις ενα μπαζουκα 8 κανονια 35 χειρομβοβιδες 3000 σφαιρες 100 ουζι ενα τανκς και να εχεις φτιαξει μια ταφρο γυρο γυρο….αφου τα κανεις ολα αυτα μην ξεχασεις να εχεις μπολικο καφε….γιατι αμα κλεισεις για λιγο τα ματια δεν θα προλαβεις να τα ξανανοιξεις….αφου τα κανεις ολα αυτα θα ζησεις λιγο πιο πολυ απο ολους

    • Ανώνυμος 04/10/2013 @ 10:41 ΠΜ

      Μπουαχαχα συμφωνώ μαζί σου!!! (Εχω ρίξει το γέλιο μιλάμε). Απλά ήθελα να ρωτήσω επειδή ο καφές είναι και στο 17 και στο 20 να υποθέσω ότι πρέπει να έχω και νες και ελληνικό μήπως έρθει και καμία θεία να έχω να εκφράσω ;;; Και αν ναι ποιος από τους δυο έχει προτεραιότητα ;;; Πείτε μου σας παρακαλώ είμαι στο σούπερ και περιμένω τι να φορτώσω πρώτα !!!!

  2. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 9:29 ΠΜ

    Εγώ συμφωνώ αλλά είναι πρόβλημα να παρακολουθείς τις ημερομηνίες και χρειάζεσαι αποθήκη και οργάνωση αποθηκάριου!!!
    Το 2012 όλοι λίγο πολύ το κάναμε αυτό …τώρα μέχρι πότε;
    Δύσκολο!
    επομένως αν γίνει κάτι σίγουρα ο πολύς κόσμος θα την "πατήσει"

  3. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 9:39 ΠΜ

    το χαρτι υγειασ ακυρο..σε μια τετοια περιπτωση θα κανουμε το σκατο μασ παξιμαδι'

  4. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 10:53 ΠΜ

    ξεχασες να αναφερεις, οπλο και σφαιρες

  5. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 11:01 ΠΜ

    ε οχι και παξιμαδι…κρουτον που ειναι πιο κυριλε.
    λεω να παρω γεννητρια κ δορυφορικη να μη χανω τα τουρκικα

  6. πολλοί στην κοσμάρα τους βλέπω…σε αλλο γαλαξια ζούν …γελατε, οταν θα παρουν φωτια οι βρωμικοι κωλοι σας τοτε να δω τι θα κανετε αμερικανακια μου υπάκουα…καλόν υπνο

  7. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 12:56 ΜΜ

    Μπραβο παιδια . Συνεχιστε να επιμενετε και οποιος μπορει και θελει , ας ανοιξει τα ματια του . Οποιος δεν θελει , κακο του κεφαλιου του .

  8. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 4:09 ΜΜ

    το νερο ξεχασες το πολιτιμοτερο απ ολα τ αγαθα λες και αμα φτασουμε ως εκει δε θα κλεισουν και τα νερα..

  9. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 4:23 ΜΜ

    Το βασικότερο ξεχάσατε…!!!! ΚΑΠΟΤΕΣ οπωσδήποτε…! Για μεταφορά και συλλογή νερού, αλλα και για αντισύλληψη…!

  10. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 4:53 ΜΜ

    Για ποσο καιρο να εχουμε προμηθειες;

  11. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 5:29 ΜΜ

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ?

  12. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 7:20 ΜΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ , ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ . ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ…ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ . ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ . ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ…ΟΥΤΕ ΣΚΟΙΝΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ . ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ-ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ-ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΑ ,ΠΟΥΛΑΩ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΣΕΙΣ.

  13. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 8:14 ΜΜ

    10 Απριλίου 2013 – 12:26 μ.μ.
    Έλα μου ντε !!! Εγώ δεν αμφισβητώ την αναγκαιότητα αλλά δεν είναι εύκολο όταν δεν είσαι οργανωμένος από καιρό και δεν έχεις και χώρο

  14. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 9:20 ΜΜ

    11.14 ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ,ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ , ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ . Α ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ -ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ .

  15. Ανώνυμος 04/10/2013 @ 10:48 ΜΜ

    ειναι δυνατον να δινεται λιστα που περιεχει σερβιετες και ουτε μια αναφορα στις κονσερβες??????????????????????????????

  16. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 12:09 ΠΜ

    Αγιασμό και κομποσκοινια ξεχασες αδερφε!

  17. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 12:29 ΠΜ

    1.48 εισαι σιγουρος πως δεν αναφερονται οι κονσερβες και μαλιστα πολυ πριν τις σερβιετες ; Και τι ζορι τραβας με τις σερβιετες ; Εσυ μην αγοραζεις ,κανε δικη σου λιστα βασιζομενος σε αυτη .Ρωτα ομως και καμια γυναικα να δεις ποσο σημαντικες ειναι οι σερβιετες…αντε για να μην επεκταθω . Οτι του ρθει του καθενος ,πραγματικα ομως , φτανει να βρει ψεγαδι .

  18. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 7:25 ΠΜ

    οι σερβιετες περαν της γνωστης χρησης λειτουργουν και σαν προχειρος επιδεσμος τραυματος.αν και ειμαι ασχετη απο επιβιωση,κανω την προσπαθεια μου οπως θα επρεπε να κανουμε ολοι!!!φαγητο,νερο,φαρμακα.ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας να μην ειμαστε δουλοι των σουπερ μαρκετ.καταλαβετε τε το,αυτη τη στιγμη ειμαστε ΔΟΥΛΟΙ και εξαρταται απο αυτους η επιβιωση μας.αυτο πρεπει να το αλλαξουμε σε οποιο βαθμο ο καθενας μπορει.δυστηχως,οπως υπαρχει ο μερμηγκας υπαρχει και ο τζιτζικας και πολυ λυπαμαι για το δευτερο αλλα δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο απο αυτο το μηνυμα.

  19. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 4:09 ΜΜ

    ladi alati zumarika k ospria na exeis eisai ok!!!!!!!!

  20. Ανώνυμος 04/11/2013 @ 7:30 ΜΜ

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ.ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Ανώνυμος 04/12/2013 @ 11:08 ΜΜ

    ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΧΑΡΤΙ,ΟΣΠΡΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ.ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ Γ…ΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.Η ΑΓΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ…

  22. Ανώνυμος 04/13/2013 @ 2:24 ΜΜ

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ…ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕς ΝΑ ΨΩΝΗΣΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! ( ΓΕΛΑΣΑ ΠΛΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ …. ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΙΚΡΑ ) ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ….

  23. Ανώνυμος 04/15/2013 @ 4:25 ΠΜ

    ΤΟ χωρις κερδος μου αρεσε, οποτε οι διαφημισεις διπλα γιατι υπαρχουνε ακομα φιλε ;

  24. Ανώνυμος 04/16/2013 @ 12:03 ΠΜ

    Λαδι – Αλευρι – Ζυμαρικα – Κονσερβες

    καλο ειναι οι Νεαρες κυριες να μαθουν να φτιαχνουν δικες τους Σαλτσες – Τουρσια – Γλυκα του Κουταλιου και πολλα αλλα και αν ατα αποθηκευσουν χαμενα δεν θα πανε . θα χρειαστουν . Ευχαριστω συνελληνες

  25. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 9:00 ΜΜ

    εχω ξεκινησει 2 χρονια τωρα να αποθηκευω δεν ξερει κανεις τιποτα αλλα τουλαχιστον αν συμβει κατι θα μπορω να βοηθησω και αλλους αν ο μη γενετω ερθει η καταστροφη

  26. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 12:10 ΜΜ

    ADERFIA MH XANETE TON KAIROS MPLA MPLA ORGANOUEITE < FEIGETE , STHN EPARXEIA BREITE KANA STREMA GHS <UA SOUHTE <AKOYSTE TON PALIO< APOUHKEYSETE TROFEIMA ?????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*