Διαφημίσεις

Από ότι φαίνεται οι Τούρκοι έχουν τις πληροφορίες τους για τα οπλικά συστήματα της Ελλάδος, αλλά το ενδιαφέρον για κάτι το νέο είναι πάντα ενδιαφέρον ….Φωτιά πήραν οι Σταθμοί Ακροάσεων της ”ΜΙΤ ” στις Μικρασιατικές Ακτές !

Αν υπολογίσουμε και την επάνδρωση των Σταθμών Ελέγχων της Αεράμυνας στη Σμύρνη και αλλού, από προσωπικό εξειδικευμένο και με μεγάλη πείρα ,καταλαβαίνουμε όλοι για την μεγάλη σημασία που είχε η εκτέλεση της Διακλαδικής Εθνικής Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ …

Όμως εκείνο που τράβηξε την προσοχή των Τούρκων και αναζητούν εναγωνίως πληροφορίες ήταν το Ελληνικό Μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πέταξε στην Άσκηση δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες στο Κέντρο επιχειρήσεων από το πεδίο της μάχης !

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις δυνατότητες του Ελληνικής κατασκευής μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους , ούτε κάποιες άλλες λεπτομέρειες ,αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιο από τα γνωστά της Μοίρας ”Αχέρων ” Πήγασος Ι και Πήγασος ΙΙ

Σε αρκετά Τουρκικά sites στο διαδίκτυο ήταν ο λόγος συζητήσεως αλλά και αναζητήσεως από χρήστες που έκαναν μπαμ από μακριά ότι δεν το ήθελαν τα στοιχεία απλά για ενημέρωση !

ένας παραπάνω λόγος ήταν ότι δεν ήταν από γνωστά που κυκλοφορούν στην αγορά και που αντιγράφουν μετά μανίας Κινέζοι και Τούρκοι !

Σίγουρα και εμείς θα θέλαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω αλλά καλύτερα να μείνει μεταξύ των επαγγελματιών …

Μακάρι να βγάζουμε και ένα άσσο από το μανίκι μας σε κάθε Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων …Φαίνεται οτι κάποιοι δεν κλαίνε μόνο και μόνο που έχασαν τα προνόμιά τους, αλλά παλεύουν νυχθημερόν για το καλό της Πατρίδος !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Τι έκανε τους Τούρκους να ψάχνονται στην ‘ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΊΩΝ ΄΄ ; …Γιατί πήρε φωτιά η ”ΜΙΤ” ;”
  1. Ειστε ασχετοι η το παιζετε ασχετοι.
    ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε επισημως, αν δεν εχει εγκριση απο το ΝΑΤΟ. Για να παρει εγκριση, εχουν ολα τα στοιχεια. Αρα τα γνωριζουν οι παντες. Το μονο που δεν γνωριζουν ειναι ποσο καλος ειναι ο χειριστης.

  2. Υπάρχει όμως και η άσκηση ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013 η οποία όμως:
    "H κάθοδος της τουρκικής stealth κορβέτας; F 511 "Heybeliada" στο πεδίο βολής Άνδρου όπου διεξάγεται από εχθές -και κατ΄ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το “D” (defencenet.gr) – η κοινή αεροναυτική ελληνοισραηλινή άσκηση «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013» είχε ως τελικά ως αποτέλεσμα την διακοπή της σημερινής φάσης και την μετάθεσή της για αύριο.(δηλαδή σήμερα, 10 Οκτ 2013).
    Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τουρκικά πολεμικά μέσα επιδιώκουν να παρεμβληθούν σε κοινή ελληνοισραηλινή άσκηση με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει."

    Επειδή το θέμα το έχει επισημάνει ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, θα πρέπει ο ίδιος να αναφέρει την σχετικότητα του συμβάντος με όλα όσα συμβαίνουν εδώ αλλά και παράλληλα σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Η δική μου εκτίμηση χωρίς να έχω την υποδομή αλλά μόνον όπως το αντιλαμβάνομαι, η πρόκληση είναι αποτέλεσμα της ισλαμικής συμμαχίας της Τουρκίας με το Ιράν, το Πακιστάν, το Κατάρ!!! κλπ… Μία ένδειξη ενωμένης ισχύος. Αναμένω πάντα τον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.

    Ιώ

  3. Χαρ χαρ χαρ, ήμουν εκει, τα είδα να απογειώνονται και να προσγειώνονται. Αλλα κανείς δεν είδε οτι ήταν 2?
    Χαρ χαρ χαρ.

  4. 10 Οκτωβρίου 2013 – 10:56 π.μ.

    Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος; Το ότι εσύ δεν γνωρίζεις γιατί δεν πρέπει να γνωρίζεις σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;

  5. T ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ 2 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΝΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΜΗ ΒΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΩΝ ΜΟΝΙΜΑΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *