Διαφημίσεις

 

Χτες το βραδυ σου μίλησα για ένα ανησυχητικό φαινόμενο σε αυτό το άρθρο

Μην αφήνετε το πεδίο ακάλυπτο ..Εχθρός προ των πυλών!!

Μετά άρχισα να κάνω αναγκαστικές αναδημοσιεύσεις και σήκωσα αυτό το άρθρο

Μέσα από ένα καθρέφτη ένα παιδί ανακάλυψε….! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!

όσοι θυμούνται που χτυπά όταν στοχεύουμε εκεί θα είναι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την είδηση

Τρόμος στις Φιλιππίνες από σεισμό 7,2R με 20 νεκρούς – Συγκλονιστικές φωτογραφίες και video

..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι το φαινόμενο να κάνουν αναζήτηση οι Έλληνες χρήστες στο διαδίκτυο το θέμα σεισμού και καταστροφής συνεχίζεται….και σήμερα αυτό είναι το άρθρο

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; Ξεχάστε όσα ξέρατε! 10 οδηγίες επιβίωσης!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ενώ είναι παμπάλαιο συνεχίζει και παίρνει την περισσότερη επισκεψιμοτητα !

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν με καταλαβαίνετε σε όλα όσα σας λέω , από την άλλη γνωρίζω ακόμα ότι όλα όσα έχω ανακαλύψει στο πεδίο ισχύουν με μαθηματικές ισσοροπιες που τρομάζουν !!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μην συνεχίζετε η ανάγκη ο εγκέφαλος σας να έχει στόχευση στο θέμα μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα …ξαναλέω …είμαστε ανάμεσα σε πολύ επικίνδυνα νερά και δεν υπάρχει τρόπος ανακοπής αν η εκπομπή γίνεται από μέσα και μάλιστα από ελληνικούς εγκεφάλους!

Υπάρχει πρόβλημα , μεγάλο πρόβλημα , το πεδίο έχει ξανά κάνει διπλή εφαρμογή…μετά από μεγάλο σεισμό καπάκι πάλι σε μεγάλο! Και ακριβως επειδή την προηγουμένη φορά του είχαμε κατεβάσει την πληροφορία ..και επειδή τώρα ελληνικοί εγκέφαλοι έχουν στόχευση προς τα εκεί …. έχουμε πρόβλημα υλοποιήσεις !!!

Δεν ξέρω τι θα κανετε , πως θα κάνουμε τους χρήστες του διαδικτύου να μην συνεχίσουν… μιλήστε σε όποιον ξερετε και δεν ξέρετε … μοιραστε πληροφορία ότι δεν θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα …ακόμα και αν είναι να γίνει σε μια ώρα !! ….Προσπαθήστε να αποφύγετε την όποια συναισθηματική ανάμιξη με το θέμα μεγάλου σεισμού!

Στοχεύετε ξανά και ξανά στην εικόνα του νερού! Θα σας βοηθήσουν οι ιδιότητες του να δημιουργήσετε ομπρέλα μη υλοποιήσεις!!
Αν συνεχίσει το φαινόμενο , … δεν μπορώ να πω τι θα κάνω…. δυστυχώς … το κουτί κοιτάει το περιεχόμενο του!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

47 σχόλια στο “Την προσοχή σου εδώ τώρα…”
  1. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Κ Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

  2. Ειχα μια δυσκολία με το πεδείο μέρχι χθες που το είπες καθαρά(επιτέλους), να ρίξει θέμου μια βροχή μια καταιγίδα …

  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ?Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

  4. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ Κ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ?ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.Κ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ.

  5. 15 Οκτωβρίου 2013 – 1:42 μ.μ.
    Μάλλον μπαίνει μόνο του στις "δημοφιλείς αναρτήσεις" όταν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα αν κατάλαβα καλά……

    όσο για τη γενικευμένη άσκηση που γράφει ο 15 Οκτωβρίου 2013 – 1:38 μ.μ.

    ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ έχει γίνει για να τονίσει και να ενεργοποίησει περισσότερο τα συναισθήματα που θέλει ο Stranger να αποφύγουμε.

    Και στα γραφεία ήρθε σήμερα έκτακτο έγγραφο με οδηγίες για σεισμό.

    Και να θες δηλαδή να μη το σκέφτεσε ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να το σκέφτεσε ….. οπότε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας.

  6. Επίσης σεισμοί κάτω των τεσσάρων ρίχτερ νομίζω γίνονται δεκάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα και σχεδόν κανείς δεν τους καταλαβαίνει,μήπως θα έπρεπε να μειώσετε τις αναρτήσεις περί σεισμών???Όσο για την γενικευμένη άσκηση σεισμού στα σχολεία που αναφέρει ο/η φίλος/η παραπάνω γίνετε κάθε χρόνο.

  7. εγώ πάντως άκουσα αύριο ότι θα βρέχει και σκέφτομαι να αραξω στο παράθυρο μου με το καφεδάκι μου αύριο, και να βλέπω έξω τη βροχή να πέφτει. Απολαυστικό έτσι; Έχει αρχίσει και έχει και ελαφρύ αεράκι σήμερα που ελπίζω να εξελιχθεί και σε δροσούλα το βράδυ και όλα μια χαρά παιδιά 😉
    σκεφτείτε το 🙂

  8. Παρακαλώ πολύ, επεξήγηση της φράσης: "Στοχεύετε ξανά και ξανά στην εικόνα του νερού! Θα σας βοηθήσουν οι ιδιότητες του να δημιουργήσετε ομπρέλα μη υλοποιήσεις" – Τι εννοείτε;

  9. ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ : ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ…. ΘΥΜΑΣΑΙ? ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΑΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ- ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ!!!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ-ΔΕΞΙΑ-ΔΕΞΙΑ… ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ…. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΝΟΜΙΖΩ . ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ..

  10. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ…
    Ελπιζω να επεσα μεσα και να βοηθησα.

  11. Δεν ήταν μόνο ο σεισμός,πέρασε και τυφώνας την ίδια μέρα και οι νεκροί είναι 93….Για την Ελλάδα μέσω του συστήματος HAARP έχουν προσπαθήσει να ενεργοποιήσουν την Σητεία που έδωσε 6,4 αλλά και την Αταλάντη όπου αναμένεται να δώσει τον μεγάλο σεισμό,όπως διαφήμισε και η Γαλλική εφημερίδα LE FIGARO,αλλά το 9άρι που θέλουν δεν θα τους βγει λόγω προσευχής.Αυτό που δεν κατάφεραν είναι το ηφαίστειο της σαντορίνης που θέλουν να το ενεργοποιήσουν αλλά δεν…. corfiatiko.blogspot.com.

  12. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ POST ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ??

  13. σεισμος δεν θα γινει εδω. αλλου ομως προς τουρκια μερια…αποχαιρετιστε τα σιρειαλ τους γιατι οπου νανε

  14. Συμφωνώ ότι η σκέψη είναι ενέργεια και μεγάλη δύναμη, ικανή να υλοποιήσει τα πάντα, αλλά είναι προφανές ότι εμείς δε γνωρίζουμε την τέχνη του "υλοποιείν" ακόμα δυστυχώς. Αν τη γνωρίζαμε θα είχε απελευθερωθεί η χώρα απ'τους αποκτηνωμένους και θα είχαν τιμωρηθεί οι προδότες-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ όπως τους αξίζει. Προσωπικά πάντως δεν σκέφτομαι καθόλου σεισμό. Παρ'όλο που βομβαρδίζομαι με ειδήσεις τρομολαγνείας.

  15. με αυτα που γραφεις παλι σεισμο σκεφτεονται ολοι…..εσυ το προκαλεις αγαπητε μου σχιζοφρενη

  16. ΘΕΛΟΥΜΕΑΜΕΣΑΟΛΟΙΟΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣΝΑΠΑΝΕΦΥΛΑΚΗΗΝΑΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝΜΑΖΙΜΕΟΛΑΤΑΤΣΙΡΑΚΙΑΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣΘΕΛΟΥΜΕΕΠΙΒΟΛΗΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣΤΥΠΟΥΝΕΣΑΡΑΚΑΙΕΛΕΥΘΕΡΗΕΝΕΡΓΕΙΑΓΙΑΟΛΟΝΤΟΝΠΛΑΝΗΤΗΤΩΡΑ.
    ΑΛΛΙΩΣΟΙΕΓΚΕΦΑΛΟΙΜΑΣΘΑΕΙΝΑΙΚΟΛΗΜΕΝΟΙΣΤΟΝΔΕΚΑΡΙΣΕΙΣΜΟ.
    ΤΙΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

  17. Μην πτοείστε και μη φοβάστε μαζί έχουμε δύναμη.. απλά θέλει η όλη κατάσταση ψυχραιμία και τις καιρεες μας στο φουλ..θα τα καταφέρουμε το ξέρω το αισθάνομαι..θέλει λίγο εξάσκηση νοητική με πλήρη συνείδηση και αφοσίωση στο τώρα…τώρα γίνονται όλα κάθε στιγμή ""τα πάντα ρει λοιπόν"" και στον αγώνα..μας

  18. vasoula2908 ,συμφωνώ.Εχει να κάνει με τις σκεπτομορφές που δημιουργούμε και με κάποιο τρόπο υλοποιούνται!!

  19. Ρε παιδιά αν έχουμε τέτοιες δυνάμεις η Μέρκελ πώς ζει ακόμα; Και μην μου πείτε ότι δεν τρώει κατάρες. Το αυτό και για διάφορους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είναι πολύ "αγαπητοί"…

  20. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΝ……ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ…….ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ…..ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ …..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΕΣ….ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ …..ΑΓΩΝΑ…..ΥΠΟΜΟΝΗ…….ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ….ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ…..ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ…..ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ…..ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ………ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ……ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΣ……ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ……………..ΑΝ ΠΟΡΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ…..ΤΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ…..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  21. Η παράνοια έχει νόημα μόνο αν υπάρχει ακροατήριο.

    Chuck Palahniuk, 1963-, Αμερικανός συγγραφέας

  22. Εϊναι κάτι σαν το ξεμάτιασμα ας πούμε, όταν κάποιος έχει "στοχεύσει" πάνω σου αρνητικά κι εσύ βάζεις κάποον δικό σου να "στοχεύσει" πάνω σου θετικά ώστε να φύγει η αρνητική επίδραση και να γίνεις καλά;;;;;;;;;
    Για κάτι παρόμοιο μιλάμε;;;;;;

  23. 6.29
    ΝΑΙεεεεεεεεεεεε!!!!!! μαζι σουουουυυυυυυυυυ!!!
    συνεχισε να σκεφτεσαι ετσι
    συνενομαι μαζι με την σκεψη σου !!!!
    ο αποκρυφιστικος λογος λεει:
    πεντε ανθρωπινοι εγκεφαλοι εαν συντονιστουν μπορουν να αλλαξουν ακομη και την τροχια της γης…

    μαζι σου λοιπον στοχευση : η Μερκελε και τα τσιρακια της και μελη της ΣΑΜΑΡΑΣ+ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΣ Α.Ε. (εταιρια εξαπατησεων και εξαθλιωσεων)

    παρακαλω οι "θεουσες" οι "πατερημαδες" και το παπαδαριω
    να απομακρυνθει απο την συλλογικοτητα της σκεψης μας

  24. ΤΙ φοβαστε? εδω στην κρητη εγινε σεισμος και για να μην ειναι καταστροφτικος εγινε ταυτοχρονα με 4 δευτερα καθηστερηση αλλος και ετσι τα ωστικα κυμματα εξουδετεροσαν το ενα το αλλο ,Δητε το βιντεο και οι μετασεισμοι γινοντουσταν σε δυο διαφορετικα σημεια που χαζεψαν τους σεισμολογους .

  25. Εστιαζομενοι στο οτι θα κανει σεισμο αφου το περιμενομε αυτο θα το ελξουμε τοσοι εγκεφαλοι εστιασμενοι σε αυτο εκπεμπομε τρομερη απιστευτησ δυναμης ενεργεια

  26. Σταματήστε να σκέφτεστε για σεισμό στην Αθήνα. Ο σεισμός που όντως θα γίνει δεν θα είναι μεγαλύτερος των 7,5 ρίχτερ. Γι' αυτό ηρεμήστε και μην σκέφτεστε άλλο για μεγάλους σεισμούς. Μόνο για μικρούς.

    Όλγα Τρέμη

  27. Το πεδίο το ελέγχω εγώ stranger. Μην ανυσηχείς, δεν θα γίνει σήμερα σεισμός, αλλά τις επόμενες μέρες. Σε κάθε περίπτωση ο σεισμός που έρχεται θα είναι δυστυχώς ισοπεδωτικός. Ο σεισμός αυτός θα έχει οδυνηρές συνέπειες. Ο σεισμός έχει προβλεφθεί και από άλλους. Δεν θα είναι συνηθισμένος σεισμός.
    Σεισμός, σεισμός.

    Ψεκασμένος

  28. Αν και δεν ειναι σωστο να ερμηνευεις τα λογια των αλλων θα'θελα να
    κανω μια προσπαθεια επειδη υπαρχουν αρκετα σχολια αναγνωστων που νιωθουν μπερδευμενοι , και αν πεφτω εξω ας με διορθωσει ο Stranger.

    Στην σφαιρα της προσωπικής ζωης μπορουμε να καταλαβουμε οτι η γραμμη υλοποιησης των γεγονοτων ειναι η εξης:
    1) Συλληψη στο Νοητικο ( Ιδεα , Σκεψη , Αποψη , κλπ )
    2) Ενεργοποιηση της Ζωτικοτητας ( Επιθυμια , Συναισθημα , κλπ)
    3) Εντολη στο Υλικο Σωμα ( Εγκεφαλος , Νευρικο Συστημα , Μυες )
    και αυτη η γραμμη συμβαντων καταληγει στην πραξη

    Οποτε εχουμε την συνειρμική λειτουργια Νους->Ζωτικοτητα->Σωμα.
    Εαν για παραδειγμα μια αρνητικη σκεψη ακυρωθει στο επιπεδο του
    νου διακοπτεται η ροη του κυκλωματος και αυτη δεν υλοποιειται ,
    εαν οχι τοτε θα γινει αρνητικο συναισθημα και εν τελει αρνητικη
    πραξη , το κατα ορθοδοξια "ελεγχετε τους λογισμους σας"

    Αυτο που καταλαβαινω οτι υπονοει ο Stranger ειναι οτι αυτη η
    συνειρμικη λειτουργια (Νους->Ζωτικοτητα->Σωμα) ισχυει και στην
    Συλλογικη Σφαιρα περα αυτης της προσωπικης ζωης και περιλαμβανει
    το συνολο του πλανητικου σωμματος ας χρησιμοποιείσουμε
    κατ'αντιστοιχια τους ορους Νοοσφαιρα->Βιοσφαιρα->Λιθοσφαιρα.

    Εμεις μεσα σε αυτο το "Πεδιο" λειτουργουμε ως κομβος ακριβως οπως
    ενα PC ειναι μερος του Διαδικτυου. Εαν λοιπον ισχυει η συνειρμικη
    λειτουργια και στο ευρυτερο Πεδιο τοτε οι σκεψεις μας ξεκαθαρα επιρεαζουν Κοινωνικα φαινομενα και ενδεχομενως ακομα και Φυσικα φαινομενα μιας και το Πεδιο ειναι ενοποιημενο (εαν δεν ηταν δεν θα
    λειτουργουσε ο κοσμος οπως τον βιωνουμε).

    Οποτε οι αρνητικές σκεψεις και πληροφοριες που πλεουν στην Νοοσφαιρα αν ακυρωνονται η επαναδρομολογουνται / στοχευονται
    αλλου δεν θα μπορουν να βρουν την συνειρμικη διαδρομη μεσα
    απο την Νοοσφαιρα->Βιοσφαιρα->Λιθοσφαιρα για να υλοποιηθουν
    Δηλαδη βραχυκυκλωνουμε το κυκλωμα συνειδητοποιωντας οτι ειμαστε
    κοινωνοι του δραματος ακομη και σε επιπεδο σκεψης – Αυτα

    ΟΥΓΚ

  29. …όσοι θυμούνται που χτυπά όταν στοχεύουμε εκεί θα είναι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την είδηση….

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    ..όχι γιατί συνέβη αλλά γιατί δεν συνέβη σε μας …

    …………….ο…ΑΝΘΡΩΠΟΣ……………………stranger………

    ΥΣ………..

    Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της….

  30. ΠΡΟΣ ΟΥΓΚ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ
    ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

  31. ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ……………………… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ, 7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΣΕΙΣΜΟΣ" ΑΛΛΑ 11 ΦΟΡΕΣ. ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΟΥΡΗΙΛ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε? ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.

  32. φιλε – ουγκ- έιναι ετσι ακριβως ακομη για να πιουμε νερο αυτες τι λειτουργιες κανουμε και οπως ορθα λες οτι κατω ετσι και πανω οτι στο μικροκοσμο ετσι στο μεγακοσμο σε αυτη την φυλακη του χωροχωρου δουλευουμε τρισιποστατα [ αν στην ατμοσφαιρα μας δεν υπηρχε το αζωτο θα ειχαμε το οξυγονο βαρυ να εκαιγε τα παντα και το υδρογονο πτητικο απο πανω να εκανε εκρηξεισ ενω τωρα τοΝ παγωνη στην εξατμησητου την ατμοσφαιρα και το περιβαλον αλαζει την χημικη αντιδραση]ΗΝΟ και ετσι υπαρχουμε

  33. ΡΕ ΣΥ STRANGER
    ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΩΣΤΟ ?
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΚΑΡΙ
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ

  34. MANOΣ Το ξανακαναμε αν θυμαστε, οταν πηραμε την κουπα στο πανευρωπαικο..ΠΗΡΑΜΕ.. Πριν το σεισμο του 99, θυμηθειτε, προηγηθηκε ο σεισμος στην τουρκια.. θυμηθειτε…ΠΙΣΤΗ οχι γνωση, εστω και με την χριστιανικη εκδοχη. Για τους παλαιους βλεπε ΧΡΙΣΤΟΣ, για τους νεους βλεπε….ΝΙΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

  35. 15 Οκτωβρίου 2013 – 6:29 μ.μ.

    Δούλος να πας να γίνεις εσύ… και δε βάζω εισαγωγικά γιατί δε δέχομαι καμμία μεταφορά για τα Εβραϊκά δόγματα και αιρέσεις.
    Εδώ είναι Ελλάδα.
    Πάμε παιδιά να σκεφτούμε όλοι μαζί νερό!!!!!!!!!! Ακόμα κάνει αφόρητη ζέστη (για Οκτώβρη).

    Η εικόνα του σχολιαστή 15 Οκτωβρίου 2013 – 3:30 μ.μ. είναι υπέροχη!

    Ας τη φανταστούμε όλοι μαζί

  36. Η παράνοια έχει νόημα μόνο αν υπάρχει ακροατήριο.

    Chuck Palahniuk, 1963-, Αμερικανός συγγραφέας
    15 Οκτωβρίου 2013 – 7:42 μ.μ.

    Σωστό και αυτό……!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *