Διαφημίσεις

Περίεργες πληροφορίες χωρίς ακόμη να έχουν διαρεύσει, αναφέρουν ότι στο Αιγαίο παρα πολύ σύντομα (ίσως μεσα στο δεκαπενθήμερο) θα δημιουργηθεί θερμότατο επεισόδιο με την Τουρκία χωρίς ακόμα να αναλύουμε τους πολιτικούς λόγους που θα εξυπηρετηθούν.

Ο στρατός μας αδύναμος (;) , ώστε να “αναγκαστούν” να παρελασουν απο τα χωρικά μας ύδατα αλλά και απο τα σύνορα μας ,είτε οι blue water navy για όσους ξερουν (άλλωστε την Βουλή φυλάγουν), είτε τα αμερικανικά στατευματατα και καθόλου μην αγνοήσετε το Γερμανικό Στρατό.!
θα επανέλθουμε με ακριβής πληροφορίες!
Β.Τ (αναγνώστης)
σσΟ: Δηλαδή, οι Γερμανοί θα γίνουν “φίλοι” μας; Ή θα βρουν αφορμη οι blue να ακροβολιστούν για την Συρία;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Τεχνητή κρίση ενόψει στο Αιγαίο ή περίεργη φήμη;”
  1. Stranger μιλας για μελλον συχνα! Για πηγαινε τωρα στο παρελθον πριν λιγες μερες στην νυχτερινη ασκηση κ πες μας τι ειδες

  2. …διαβαζε φιλε να μαθαινεις ορισμενα
    πραγματα…πραγματα σπουδαγματα του
    θεου…προσταγματα! Ελληνας εγω…
    Τουρκος αυτος.Στη μεση το Αιγαιο.
    Τρεις ενοιες αναλοιωτες στο χρονο.
    Τι εχει αλλαξει τοσα χρονια, τι εχει
    γινει τοσα χρονια, τι μπορει να γινει
    στα χρονια που θ ακολουθησουν;….
    – Τ Ι Π Ο Τ Α. Το ιδιο στατους, οι ιδιες
    προκλησεις ,νεα διαβηματα, νεες
    προσφυγες,νεες παραγγελιες,νεα αφοι
    νεοι εξοπλισμοι.Νατοικες ασκησεις
    απο κοινου στις καλυτερες ευρωπαικες χωρες,ελευθερες κρουαζιερες στο αιγαιο απο "φιλια"
    πολεμικα (ετσι χαρακτηριζονται απο
    τους επιχειρισιακους του Π.Ν.) και
    γενικα καθημερινη εκπαιδευση
    πληρωματων απο Π.Α. ετσι ρε αδελφε
    …να βγαινει το μεροκαματο.Που και
    που βεβαια…υπαρχουν και οι παραπλευρες απωλειες.Οπλα ειναι
    αυτα…τι να κανουμε.Οι τουρκικες σειρες των ελληνικων Τ.V. καλα
    κρατουν και τα πρακτορεια τουρισμου
    της χωρας μας ,δινουν το παρον στη
    Π Ο Λ Η και γενικα στα παραλια της
    Μικρας Ασιας σχεδον καθε βδομαδα.
    -Αυτες οι καθημερινες συνηθειες
    δεν κοβωνται τοσο ευκολα -αδελφε-
    γιατι …ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟ
    ΜΕΛΛΟΝ.

  3. ..''Περίεργες πληροφορίες,χωρίς να έχουν κάν διαρεύσει''. . Ρε μεγάλε. . . .είσαι πάρα πολύ Μπροστά !!! Μάλλον έσυ δημιούργησες τις ''πληροφορίες'' αυτές και ψάχνεις Μ@λ@'κες για να τίς πιστέψουν..Άντε Γείά,ρε Γατάκι !!! Νίαου νιάου ! ! !

  4. Παπαριές! Τα Γερμανά ΔΕΝ θα κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στο Αιγαίο ! Πρώτον γιατί ΟΛΑ τα παράλια και τα ξενοδοχεία της Μικράς Ασίας είναι δικά τους ,και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δούν 25 εκατομύρια τουρίστες να τα αδειάζουν, δεύτερον ,μέχρι τις εκλογές τους τον Σεπτέμβριο ΔΕΝ θέλουν ρίσκα και θερμά επεισόδια ! Και τρίτον ,ακόμα δεν πήραν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας ,και ένα θερμό επεισόδιο θα μπορούσε να…ξεφύγει απο τον περιορισμένο έλεγχο που έχουν και να μπούν στην μέση οι μεγάλοι παίκτες ΗΠΑ-Ρωσία , και να στραβώσουν ΟΛΑ τους τα σχέδια ! Στο μεταξύ οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει στο Αιγαίο αν η κατάσταση ξεφύγει απο τους προδότες πολιτικάντηδες της Ελλάδας,και πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Στρατιωτικοί !—Λεωνίδας—

  5. OI KAIΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.
    Δυστυχώς έχω την ίδια αίσθηση – πληροφόρηση με τον συντάκτη του άρθρου. Η δική μου πληροφόρηση λέει ότι θα πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος ώστε, αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές, να περάσουν την Ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης ξεκινώντας απ' την Ελλάδα μας. Και ποιος καλύτερος τρόπος απ' το να βάλουν τον 'Μπαμπούλα'' (βλ. Τουρκία) να μας τρίξει τα δόντια; Έτσι για να κάνουν να αισθανθεί ο κάθε Έλληνας ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *