Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:31 - 07/02/2013

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΘΟΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σχεδόν 200.000 Αυστραλοί έχουν απελευθερωθεί από την ιατρική σκλαβιά που είναι η τεχνητή φθορίωση του νερού χάρη σε μια σημαντική κυβερνητική αλλαγή πολιτικής.

Το Φιλελεύθερο Εθνικό Κόμμα (LNP) της κυβέρνησης της Αυστραλιανής πολιτείας του Κουίνσλαντ δεν έχει μόνο κόψει 14 εκατομμύρια δολάρια από τη χρηματοδότηση που είχε προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για την φθορίωση, αλλά αποφάσισε επίσης να επιτρέψει στα τοπικά συμβούλια να αποφασίσουν οι ίδιοι αν πρέπει ή όχι να φθοριώνουν, μια κίνηση που έχει προτρέψει ήδη τη βόρεια πόλη του Cairns για τον τερματισμό του προγράμματος της φθορίωσης του νερού.

Όπως αναφέρθηκε από αυστραλιανό , πρώην μέλος του Κοινοβουλίου για το Κόμμα “Ενα Εθνος” Rosa Lee Long, η οποία είναι πλέον δήμαρχος του περιφερειακού Συμβουλίου του βόρειου Queensland, που με επιτυχία πίεσε την LNP να τερματίσει μια μακροχρόνια πολιτική που ανάγκαζε τις τοπικές κοινότητες να φθοριώνουν χωρίς έγκριση από τους κατοίκους της περιοχής.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*