Διαφημίσεις

“Τα ψέμματα τελείωσαν και όλοι οφείλουν να τεθούν προ των ευθυνών τους”. Η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τους προέδρους των “θεσμικών ενώσεων” αποστράτων άναψε φωτιές και προκάλεσε την αντίδραση -σε πρώτη φάση- της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών .

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της “με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλος μεσολάβησε ώστε ο Πρωθυπουργός να συναντήσει τις «θεσμικές» Ενώσεις Αποστράτων (ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ) (Προπαγάνδα) και αυτόματα δημιουργούνται ερωτήματα όπως:

α. Ποιος επεδίωξε αυτή τη συνάντηση; Ήταν πρωτοβουλία των Ενώσεων ή της Κυβέρνησης;
β. Ποιο σκοπό εξυπηρετεί μια τέτοια συνάντηση; Είναι ενημερωτική και για ποια θέματα; Είναι μήπως διερευνητική των προθέσεων των αποστράτων εν όψει δρομολογουμένων νέων μειώσεων;”

Η ΑΚΙΣ υπενθυμίζει τι αποτελέσματα είχε η προηγούμενη συνάντηση:

“… να θυμίσουμε σε όλους τι απέφερε η «επιτυχής» συνάντηση της 11 Φεβ 13 με τον πρωθυπουργό: εντός 15 ημερών ψηφίσθηκαν από τη Βουλή νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων αποκλειστικά των Στρατιωτικών. Μήπως θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες μειώσεις γιατί τώρα που ανακαλύψαμε τους «ενόχους» για την χρεοκοπία της Ελλάδας πρέπει να τους τιμωρήσουμε ανελέητα;

Τα ψέματα τέλειωσαν και όλοι οφείλουν να τεθούν προ των ευθυνών τους. Καμμία νομιμοποίηση στη κυβέρνηση, που από ότι φαίνεται αγοράζει πολιτικό χρόνο, τον οποίο μάλιστα της τον ακριβοπληρώνουμε, παραπέμποντας το θέμα στις καλένδες με μελλοντικές συναντήσεις, χαμόγελα, αναμνηστικές φωτογραφίες, επανεξέταση δήθεν του θέματος, υποβολή δήθεν νέων προτάσεων κλπ, δηλαδή έναν ατέρμονα φαύλο κύκλο υποκρισίας”.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για το νέο κύμα περικοπών που έρχεται αλλά και για τις αντιδράσεις των στρατιωτικών που όπως γράφουν “θα εκπλήξουν πολλούς από τους τρόπους εκδήλωσής τους:

“Από την άλλη το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε εμβρόντητοι μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια σπίλωσης της Κίνησής μας εκ των έσω(Αγκιτάτσια). Με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που περιέχονται σε επιστολή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επιχειρείται η απαξίωση και η αποδόμηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Κί.Σ. και επειδή, εν όψει του νέου κύματος περικοπών, που μας επιφυλάσσει η ανάλγητη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, αναμένεται μέγιστη συσπείρωση των φορέων των αποστράτων, το σύστημα επιδιώκει την αποδυνάμωσή μας με ύπουλο τρόπο.

Η υπομονή των Στρατιωτικών εξαντλήθηκε, η οργή είναι θέμα χρόνου να εκφρασθεί και να είστε σίγουροι ότι πολλοί μα πολλοί και κυρίως οι κυβερνώντες, θα εκπλαγούν από τους τρόπους εκδήλωσής της.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούμε τα μέλη μας και όλους του αποστράτους σε συνεχή επαγρύπνηση για αντιμετώπιση και ανατροπή της προσπάθειας αλώσεως της Κίνησης και σε μέγιστη ετοιμότητα για άμεση αντίδραση σε νέες περικοπές”.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο ““Τα ψέμματα τελείωσαν θα εκπλαγείτε από τις αντιδράσεις μας” – Μήνυμα στρατιωτικών στην κυβέρνηση”
  1. Η δηλωση των στρατιωτικων θυμιζει λιγο μεσημεριανο ξεκατινιασμα στην TV με ολιγο Μενεγακη-Λιαγκα π.χ.(αν ειναι αληθες)

  2. Χεσταράδες.
    Κανείς στρατιωτικός δεν θα πει τίποτα γιατι όλοι φοβούνται για την "καριέρα" τους.
    End of story

  3. Αυτοί που έγραψαν αυτά εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους.Να μου απαντήσει παρακαλώ ο κανένας ποτε που και ποίον είδε στην ελλάδα να διαμαρτυρεται και να αντιδρά για την άλωση της χώρας και όχι για την τσέπη του?

  4. Επαναστάτες του πηκτρολογίου ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τελικά θέλετε να αντιδράσουν ή όχι;
    Αλήθεια εσείς τι κάνετε τόσο καιρό; "Διαμαρτύρεστε" με υποτιμητικά προς άλλους σχόλια στο ιντερνετ;
    Δεν συμμαζευόμαστε λίγο όλοι μας λέω εγώ μήπως και καταφέρουμε να ξεκινήσουμε κάτι επιτέλους;

  5. Δηλαδή ρε μάγκες μόνο η τσεπούλα σας; Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα εώς σήμερα. "Ήρθε στη γειτονιά μας, θα ρθεί και στη γωνιά μας"…έτσι έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου. Όταν "υπηρετούσατε" την πατρίδα…και σας πλήρωνε ο Ελληνικός λαός, και όταν βλέπατε όλα τα στραβά και τα ανάποδα, κάνατε τις πάπιες.Και κάνατε τις πάπιες γιατί γέμιζε η τσεπούλα σας με καλούς μισθούς και ίσως και μίζες κ.τ.λ. Αδιαφορούσατε για την πατρίδα και για τους Έλληνες πολίτες που σας πλήρωναν. Αδιαφορούσατε αν ήταν δίκαιο η άδικο το σύστημα, αδιαφορούσατε που σας πλήρωνε η τσέπη του οικοδόμου, της καθαρίστριας κ.ο.κ. Και στο τέλος αδιαφορούσατε αν το κράτος έριχνε στο περιθώριο όλους αυτούς που σας πλήρωναν. Γιατί πολύ απλά με αυτό τον τρόπο γέμιζε η δική σας τσέπη. Αυτό το σύστημα δεν στηρίζατε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετούσατε; Τώρα γιατί σας κακοφαίνεται που σας αποβάλει; Και πολύ καλά σας κάνει. Όταν είχατε τις θεσούλες σας, δεν κάνατε καμία προσπάθεια να "εκβιάσετε" τις τότε κυβερνήσεις να σταματήσουν να λειτουργούν σε βάρος της χώρας και των πολιτών της. Και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν σας ενδιέφερε ο συνάνθρωπός σας, ούτε η αδικία, παρά μόνο η βόλεψή σας. Δεύτερον, γιατί δεν είχατε έστω την ελάχιστη εξυπνάδα, να κοιτάξετε λίγο μακροπρόθεσμα και να δείτε ότι αυτό το σύστημα που τόσο καλά γαλουχίζατε μια μέρα θα σας ξερνούσε και εσάς. Αυτο ισχύει και για τους δικαστικούς που φωνάζουν τώρα για το κούρεμα των συντάξεων. Ήρθε στην γειτονιά μας, θα'ρθεί και στη γωνιά μας, λοιπόν"………

  6. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!! ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;;;; ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ;;; ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, ΧΕΣΤΕΣ;;;
    ΟΥΣΤ, ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ!!!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

  7. ευγε φιλε μπραβο σου συμφωνω και επαυξανω επ αυτου δυστυχως και με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω πως εχουμε χασει τα ιδανικα και τα πιστευω μας σαν εθνος,οι πλειοψηφια πλεον των διαμαρτυρομενων δεν ανησυχουν για την χωρα μας που κινδυνευει να χαθει παρα μοναχα ανησυχουν για την τσεπη τους και για το ατομικο τους συμφερον,ομως ξεχνανε πως το καλο του καθενος εξαρταται απο το γενικο καλο που προυποθετει μια ελευθερη και αρτιμελεις ΕΛΛΑΔΑ ομως επειδη εχω μαθει να μη πιστευω στους πολλους αλλα στους λιγους αρκει να ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ εχω να στειλω ενα μηνημα σε καποιους παρα(γ)ληπτες Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ
    καλη αφυπνιση…..

  8. Ρε φιλενάδες γιατί κλαίγεστε; Αυτά έχουν ψηφιστεί ήδη με το μνημόνιο 1 για όλο το λαό. Ή εσείς δεν ανήκετε στο λαό; Αλήθεια, τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές;

  9. Καλα κρασα…Για το ζητημα της ιθαγενειας ως προυποθεση για τις στρατιωτικες σχολες ,ουτε λεξη…ουτε ψιθυρος…Για ολα οσα γινονται με θυματα τους Ελληνες και την υπαρξη της ιδιας της Ελλαδας…ουτε λεξη….Ρε ουστ ,που σας επιασε ο πονος μονο για την τσεπη σας….Ανηκετε μαλλον σε αυτους τους "αγανακτισμενους" που χτυπαγαν ρυθμικα τις κατσρολες τους στο συνταγμα….και βεβαια υπαρχουν και γνησιοι μεσα στο στρατο και μαχιμοι…Μονο που δε νομιζω ν'ασχολουνται με τον συνδικαλισμο στο στρατο…

  10. ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! (Ν.Α)

  11. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ……..ΟΛΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

  12. ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΑΜΑ ΜΗΛΙΣΕΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΦΟΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΣΑΣ ΞΕΡΟΘΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

  13. δηλαδη για να καταλαβω το μονο που σας νοιαζει ειναι να μην σας μειωσουν κι αλλο το μισθο!!! το οτι εχουν κανει την ελλαδα ετσι μες στην ανεργια και ψαχνοντας μεσα στα σκουπιδια ελληνες για να επιβιωσουν ουτε λογος ? τα λεω αυτα γιατι δεν ιδια να κουνισετε την κωλαρα σος απο το καναπε σας και να κανετε καμια διαδηλωση που εχουν γαμηση την ελλαδα με το χειροτερο τροπο που υποτιθεται αγαπατε την ελλαδα! θα ευχαριστηθω αχριστα ρεμαλια τησ κοινονιας επιδι δεν ξερετε να κανετε τπτ αλλο απο το να καθεστε να σας πεσει ο μισθος στα 100 euro το μηνα βρωμιαρηδες

  14. Διάβασα ολα τα σχόλια κια τα περισσότερα αν οχι όλα ειναι εμμετικά. Εσείς δεν ψηφιζατε τόσα χρόνια εσείς δεν ψηφισατε τωρα;Γιατί κλαίτε,γιατί άραγε τα σχόλια σας ειναι γεμάτα χολή; Μήπως θα επρεπε θα υβρίζετε τους εαυτούς σας γιατί ειστε συνεργοί με την ψηφος σας;Μην κλαιτε σαν τις παρθενες τωρα ,μην ριχνετε τα βάρη σε άλλους ,αν τους ψηφισατε μπορείτε να κανετε χαρακίρι , βριζετε πισω απο το ανωνυμο προφιλ σας, σαν τους δειλούς ,τους κακομοίρηδες. Ειστε όλοι για λύπηση, Επαναστάτες του Κωλου.

  15. Η τελευταια φορα που ο Στρατος ενεπλακη στην πολιτικη στοχοποιηθηκε, ατιμαστηκε και φιμωθηκε η φωνη του απο το πολιτικο συστημα αλλα και απο τους ιδιους τους πολιτες αυτης της χωρας. Σκοπος του Στρατου ειναι η αμυνα της χωρας σε καθε επιβουλεα. Και αυτο θα το κανει, να ειστε σιγουροι.Αγρυπνα, παρακολουθει τις εξελιξεις και δεν κοπτεται μονο για την τσεπουλα του οπως κακεντρεχα υποστηριζουν μερικοι. Αλλα για το συνολο των πολιτων της πατριδας, τα εδαφη της και γι'αυτα που συμβολιζει.Επιτελους σταματηστε να παιζετε το παιγχιδι τους διαιρει και βασιλευε! Στρατος και λαος ενωμενος, ποτε νικημενος!

  16. Επαναστάτες του κώλου, να αποκαλέσεις ανθρώπους των οποίων γνωρίζεις το ποιόν τους. Γνωρίζεις προσωπικά τους ανθρώπους που έγραψαν τα σχόλια; Γνωρίζεις αν ψήφισαν ή όχι; Ή το να σου γράψω ένα όνομα θα κάνει κάποια διαφορά….ή επειδή εσύ τσαμπουνάς ένα nadia STAXTIS νομίζεις ότι μου λέει κάτι…πάλι ανώνυμη είσαι…για αυτό πρόσεξε πως εκφράζεσαι. Αλλά οι άνθρωποι κρίνουν τους συνανθρώπους τους με βάση τον εαυτό τους. Μήπως τελικά είσαι εσύ η ίδια για λύπηση και έτσι κρίνεις και όλους του υπόλοιπους; Και αν δεν σου αρέσει η ορθογραφία του χρήστη "18 Ιουνίου 2013 – 5:41 μ.μ." μην διαβάζεις το κείμενό του. Και στην τελική δεν θα του απαγορεύσεις να εκφράζει την άποψή του επειδή είναι ανορθόγραφος. Κυρία επαναστάτρια του κώλου εσύ που τα κάνεις όλα σωστά και όλοι οι άλλοι είμαστε για λύπηση…

  17. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

  18. Στις μερες μας αποδικνειετε οτι τα περι ομαδος Ε ειναι μπουρδες και οσοι αναφερονται σε αυτην ειναι απατεωνες Κακομηρη ΕΛΛΗΝΑ σε σκοτωνουνξ δεν το βλεπεις?Ειμαστε αξιοι τηςτυχησμας

  19. τι λες ρε συναδελφε!
    να χασουμε το μισθο μας,
    ασε μας ησυχους με τα πραξικοπηματα σας.

  20. Ο στρατός της Πορτογαλίας εκεί που έπρεπε αντέδρασε και ΑΠΕΙΛΗΣΕ την κυβέρνηση του. Εσείς ρε χέστες συγνώμη, ΧΕΣΤΕΣ θα βγάλετε ποτέ κουβέντα;

    Άντε τα οικονομικά δέν είναι της αρμοδιότητος σας, άσχετα που στην πραγματικότητα διεξάγεται ολοκληρωτικός πόλεμος και γενοκτονία των Ελλήνων με οικονομικά μέσα, για το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ούτε εκεί σας πέφτει λόγος; Για την κατα συρροήν καταπάτηση του συντάγματος στο οποίο ορκιστήκατε, καμία νύξη; Για τα τόσα εθνικά θέματα, τους σκυλότουρκους στην Θράκη, τις μαγκιές των βρωμιάρηδων ουτσεκάδων, για τίποτα δέν ιδρώνει το αυτί σας; Ε τώρα θα ιδρώσει το κωλαράκι σας.

  21. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ?? Ε??
    ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΖΩΑ Ε ΖΩΑ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.
    ΖΩΑ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΖΩΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek