Διαφημίσεις

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙΡΟ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ Η ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ !!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!

ΝΑΙ ! ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ …

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ … ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ !!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ… ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ… ΜΕ ΕΝΤΡΟΠΙΑ !!!

ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΒΙΩΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΞΕΜΑΚΡΑΙΝΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΙΚΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ …

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ !!!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΑΣ …
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ … ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑ ? ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑ !!!
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!

ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ Η ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ !!!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ DATA ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ … ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ … Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ … ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΈΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ … ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΕ … ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΦΑΚΑ !!! ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΣΠΙΣΤΙΑ , ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!

ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ‘’ΦΙΛΟΥΣ ΄΄ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΟ !

ΩΡΑΙΑ !!! ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕ !!! ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ …
ΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ-ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ !!!

ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ … ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΙΚΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ … ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ … ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ … ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ … ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ?> ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΙ ?

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ?>?> ΟΧΙ .. ΟΧΙ … ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ !!!

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ … ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ … ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΖΕΣ !!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ /??? ΚΑΙ ΤΙ ??? ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΓΚΑΖΕΣ ???

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ (money νατο πω οπως το λενε στο αμερικα ) ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!! ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ … ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ … ΑΤΟΚΟ ΜΕΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΔΕ … ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΛΩ !!!

ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ . ΤΕΛΕΙΕΣ !! ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ … ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ !!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ !!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ … ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ??? ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ?> ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΌΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΒ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΕΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ‘’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ … (και θελω να το εκτιμησετε !!!)

ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ …

ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ … ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΕ ΣΤΟΕΣ !!!

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ !!!

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ …
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΝΤΑΚΙ Η ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΠΟΤΕ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ !!!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ !!

ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ??? ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΕΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ !!!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ Η ΕΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ !!! ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ 32 ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ !!!

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩ ΔΗΜΩΣΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!

ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΗΣΜΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ … ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!

υγ

Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν δίχως σταγόνα ειρωνείας μιας και η πατρίδα μου αυτή την στιγμή πονάει και μαζί της πονάω και εγώ !!!
Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος !!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ !!!”
  1. Άρη,
    1) έχουμε ξαναπεί ότι η μουσικούλα από πίσω εμποδίζει να σας ακούμε καθαρά.
    2) δε μας ανέφερες τελικά κάτι για τον χρησμό του Μαντείου ή ίσως είπες κάτι στο ηχητικό αλλά δεν το άκουσα καθαρά…..

    Καλό Πάσχα και σε σένα

  2. Ετσι λεβεντη μου. Ετσι ακριβως που καθε βδομαδα περιμενουμε το Σωρρα να μας βαλει 10.000 Ευρω στα Α.Φ.Μ μας να μας μοιρασει τα δις σα να ειναι στραγαλια και τρεις στην ωρα ενα καινουργιο φασουλι βγαζει για να κρατα τον κοσμακη σε κατσταση αναμονης. Τι να την κανεις την συνεντευξη θαρεις οτι θα σου πει κατι, χλωμο το βλεπω. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

  3. Διαβαζα και στο ελλην χαος κατι ερωτηματα που εχει και αυτος για την end.Δικιο εχετε παντως πρεπει να πεφτει δουλεμα γενικα

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ…
    ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ???(ΑΦΟΥ ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) ?!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΝΤΖΕΡ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…?! ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΝΤΖΕΡ ΛΕΤΕ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΒΟΗΘΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Χ.Α π.χ ?!ΜΗΠΩΣΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ??ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΛΛΑΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  5. Τωρα τελευταια βλεπω μια γενικευμενη επιθεση τησ εκκλησιασ στον σωρρα απο την ωρα που ο τελευταιος μιλησε εναντια στην εμπλοκη της εθνικης απο την εκκλησια φιλε αρη και φιλε νικο προσεχτε εχετε παραπληροφορηση και επειδη εχετε μια σωστη θεση προς το πεδιο και αγωνιζεστε – μακρια μεχρι να ξεκαθαριστουν τα πραγματα εξαλλου ειχα προοιδοποιηση τον νικο οτι μετα απο τα γενεθλια του το πεδιο θα τον περιμενη στην στροφη εσεις εχετε αλλο εργο σημαντικοτατο να επιτελεσετε επειδη τα παντα τρεχουν με ταχυτητα σκεψης ολα πολυ μα πολυ γρηγορα ερχονται στη θεση τους γιατι να χανετε τον στοχο σας σε πεδια που ξεκαθαριζοντε????///// με φιλικη σταση σηματορως

  6. Καλημέρα, είμαι από αυτούς που έχουν την βεβαιότητα ότι η όλη κατάσταση έχει ως σκοπό την δική μας αφύπνιση. «ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΕΞΩ». Εμείς οι Έλληνες φέρουμε έναν ακόμα πιο σημαντικό λόγο που επείγει να ξυπνήσουμε «ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ». Δεν έχω διάθεση να φιλοσοφήσω, η ώρα έχει περάσει, συμφωνώ με τα ερωτήματα που θέτεις μόνο που προτείνω να τα κάνουμε σε εμάς μαζί με ακόμα 3 ερωτήματα: 1) θέλουμε να ξεβολευτούμε, 2) θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη του να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι και 3) θέλουμε να ενωθούμε, γιατί αν τα απαντήσουμε τότε ο πραγματικός ηγέτης θα αναδυθεί, όχι για να ηγηθεί αλλά απλά για να συντονίσει. Στη παρούσα φάση ο κ. Σώρρας, για μένα, παίζει μόνο το ρόλο του να βοηθήσει να διώξουμε το φόβο.

  7. φιλε 905 προσεχε τις γκουρουδιστικες εκδηλωσεις –ο γκουρου μεχρι ενα σημειο τα παει καλα οσο μεγαλωνη το πεδιο του και πρεπει να αποδειξη στους μαθητες κατι που εχει πει τοτε για να το επιτυχη μπαμπολες φορες ερχεται αντιμετωπος με το πεδιο τοτε Η θα συμβιβαστη Η θα πολεμιση και θα χαση οτι εχει κτηση[σπανια θα νικηση λογο τις συλογικοτητας των σκεφτομορφων]δες Σωκρατη αλεξανδρο δαλαι λαμα σαι μπαμπα σικελιανο παρμενιδη πλατωνα χριστο κλπ κλπ ασχετα εαν την διδασκαλια μετα την χρησιμοποιη το πεδιο κατα το δοκουν το λεω απο μεγαλη εμπειρια εχοντας συναντηση στενα τους μεγαλητερους γκουρου του πλανητη ο καθενας απο μονος του πρεπει οπως λεει και ο μεγας Σωκρατης να ξεκαθαριζη πιο ειναι αυτο που του ευφραινει την ψυχη αλλο φιλοσοφος και αλλο σοφος

  8. Μετά τους Καραμανλήδες, Παπανδρέιδες ,τους Ελλ, τον μαρμαρωμένο βασιλιά κτλ τώρα περιμένουμε τον Σώρρα να μας σώσει….σαν πολύ δεν ρίξαμε το επίπεδο του σωτήρα μας…..;

  9. Νομίζω ότι δίνουμε περισσότερη σημασία σε ανθρώπους και σε γεγονότα που η αξία τους σε άλλα χρόνια απλά θα μας έκανε να χαμογελάσουμε, ίσως και ειρωνικά. Βέβαια μας έχουν φέρει σε σημείο να είμαστε σαν τα μικρά νεογέννητα πουλάκια που περιμένουν την μαμα και τον μπαμπα να τα ταΐσουν. Αυτή την ελπιδα που περιμένουμε, μας κάνει να νομίζουμε και να εξετάζουμε την κάθε "ιστορία" σαν όαση, σαν φάρο που ψάχνεις μέσα στην καταιγίδα. Ο δρόμος μας θα έπρεπε να είναι άλλος… και είμαστε στον λάθος. Κακώς προσκαλείς και προκαλείς. Επίπεδο ζωής. Επίπεδο ζωής κοντά στον δρόμο του Θεού και δεν χρειαζόμαστε το δικό τους "μάνα εξ ουρανού". Αυτοί θα χρειαστούν εμάς σαν φάρο όταν καταλάβουν τον λάθος τους δρόμο.
    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, που ανάλυσες.. το σύστημα.!

  10. Σου διεφυγε να πεις Αρη οτι αυτη η καινοτομος τεχνολογια ειναι εξωγηινης καταγωγης (αυτο σχολιασε καποτε) καπου απο το Σειρο την Ανδρομεδα δεν ξερουμε ακριβως. Το εσεται ημαρ της Πυθιας φανταζεται πως ειπωθηκε για τον ιδιο. Αν υποψιαστω οτι δεν ειχαν αλλον ως "Απολλων" και εστειλαν αυτον τοτε δεν υπαρχει σωτηρια……..

  11. ΦΙΛΕ ΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΝ, ΕΝΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤ.
    1. ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ;
    2. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ…ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΣΩΤΗΡΑΣ, ΗΓΕΤΗΣ, Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΘΕΣ.ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ; ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΑΡΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΑΡΕΠΙΠΩΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ 🙂
    ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΤΟΥΝ…
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο STRANGER ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΜΕΣΟ ΑΡΘΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΛΙΣΤΕΣ…. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ!!!

  12. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗ ΤΥΠΟ … ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΕΛΕΟΣ ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ…ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ …ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ… ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ… ΠΑΛΙ ΜΕ Μ@@ΚΙΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ….

  13. ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΕΙ

  14. Παγματικα εαν καποιος φωτισμενος,οποιος αν ειναι αυτος πιστευει πως αυτο που λειπει περισσοτερο σημερα απο τον ελληνα ειναι το χρημα,λυπαμαι αλλα οχι μονο φωτισμενος δεν ειναι αλλα και σκοτεινους σκοπους θα εχει…
    Οταν θα ερθει ο Θεος Απολλων δεν θα φερει μαζι του ουτε 600 εκατομμυρια ουτε 600 δις! Θα φερει απλετο φως για να καθαρισει τις ψυχες μας και να μας φωτισει.

  15. Αυτό που διαπιστώνω από όλους όσους αναρτούν κάτι σ' αυτό -και όχι μόνο-μπλόκ, είναι την ιδιότητά τους να εκφράζουν άποψη μα όχι ιδέα για το "τί εστίν αλήθεια"… Φίλοι, η εποχή αυτή που διανοίουμε, μας δίνει το μέσω να πράξουμε και να γίνουμε συν-δημιουργοί τούτου του κόσμου. Η αλλαγή, έχει ως αφετηρία της εν πρώτοις, την σωματική αλλαγή μας. Για να επέλθει ο φωτισμός, πρέπει να αλλάξουμε σε κυτταρικό επίπεδο. Να αφαιρέσουμε από την διατροφή μας ό,τι δηλητηριώδες για την φύση μας και παραλλήλως να προσθέσουμε τα καλά και ωφέλημα. Αυτό θα δώσει καινούρια ώθηση στην φύση μας και θα δημιουργήσει τις χημικές εντός μας προϋποθέσεις για να διαισθανθούμε τί είναι αληθινό και τί ψεύτικο… Σ' αυτή την προσπάθεια, επικουρικά μα ουσιαστικά χρειάζεται σωματική κίνηση με διάφορες εκδηλώσεις. Ως δεύτερο σκαλοπάτι, είναι η ενασχόλησή μας με την μουσ-ική! Και όταν λέω ενασχόληση, εννοώ τόσο την ακρόαση όσο και την έκφρασή της στην -κατά το δυνατόν- στην διαστηματική της διάσταση. (κάτι που επισήμως σήμερα, μετά λύπης μου παρατηρώ να το έχουν ακόμη μόνο στην "Τουρκία"). Αυτά για αρχή. Εξ' ών ούκ άνευ, είναι και η απομάκρυνσή μας από κάθε αρνητική "σοβαροφανή", "τρομακτική" και "τρομολαγνική" "είδηση". Η προσπάθεια "κάποιων" να δημιουργήσουν τρόμο στις ψυχές των ανθρώπων είναι εξάπαντος σατανική!
    Πολλές φορές επεχήρησα να αναρτήσω παρομοίου τύπου σχόλια στο μπλόκ αυτο αλλά ποτέ δεν έγινε κατορθωτό. Δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο, αλλά όποιος και αν είναι, κατά την άποψή μου δεν είναι καλός… Ευχαριστώ.
    ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

  16. ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ;;; ειχες γεννηθει τοτε; αναρωτιεμαι. Παντως εγω απο τα 2 με χρι τα 9 μου χρονια, ζουσα σε απολυτη ασφαλεια, και με χαμογελαστη οικογενεια – ιδιωτικο τομεα, υπαλληλος στο εργοστασιο ο μπαμπας κλπ κλπ

  17. Μετά τους Καραμανλήδες, Παπανδρέιδες ,τους Ελλ, τον μαρμαρωμένο βασιλιά κτλ τώρα περιμένουμε τον Σώρρα να μας σώσει….σαν πολύ δεν ρίξαμε το επίπεδο του σωτήρα μας…..;

    2 Μαΐου 2013 – 10:59 π.μ.

    Αν σκεφτείς δε ότι ο Σώρρας νομίζει ότι είναι και η ενσάρκωση του Φοίβου Απόλλωνα (κάνε σύγκριση της πεποίθησης του με το παρουσιαστικό του!!) τότε το επίπεδο έχει πέσει στα τάρταρα …. πιο χαμηλά δεν πάει!!!

  18. Το θέμα είναι απλό παιδιά, αλλά δεν το καταλάβατε…..
    Πρώτος αισιόδοξος και ελπιδοφόρος που αγαπάει πολύ τον Έλληνα και δεν θέλει να τον ψυχοπλακώνει, υπήρξε ο Γιωργάκης Παπανδρέου ο …Μέγας !!!!!
    Τι μας είπε ;;;; ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!
    Πέρασε όμως πολύ καιρός και ο μικροεπαγγελματίας, ο μικροσυνταξιούχος, ο μικρομισθωτός, ο άνεργος, ο χρεωμένος και πολλοί άλλοι, άρχισαν να αμφιβάλλουν ….
    Βρε μήπως και δεν υπάρχουν τα λεφτα;;;;;;
    Ήρθε λοιπόν ξανά ο χρόνος να ξαναγίνει αισιόδοξος ο Ελληνικός λαός, να μην μαυρίζει η ψυχή του !!!!!
    Και ιδού !!!!!! Εμφανίστηκε ο νέος μεσσίας, ο νέος ¨Γ.Α.Π.¨ γιά να ανανεώσει την "Παλιά" με την "Καινή Διαθήκη" !!!!!!
    Σώρρας και πάσης Ελλάδος, ο Μεσσίας !!!!! Λεφτά να φάνε και οι κόττες !!!!! Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια είχε τάξει ο ΓΑΠ !!!! Τρις και τετρατρίς τάζει ο Σώρρας !!!!!
    Περάστε, περάστε…όλοι νθα πάρετε !!!!!!!
    Αρχικά ήταν δικά του τα τρις. Του τα έδωσε ο Θείος Σαμ γιατί του …πούλησε (!!!!) τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων Θεών !!!! Ποιός του την έδωσε ;;;;;; Ααααααα αυτό είναι απόρρητο !!!! μην ρωτάτε….πίστευε και μη ερεύνα !!!!!
    Μετά ναι μεν είναι αλλά και δεν είναι ακριβώς ο ιδιοκτήτης !!!! Τυγχάνει διαχειριστής !!!!!
    Τώρα που κάποια πράγματα αποκαλύφθηκαν και δεν κρύβονται, δεν είναι καθόλου δικά του !!!! Είναι κάποιου Salmon (;;;;) και εκχώρησε στον Σώρρα την διαχείρησή τους ελέω Θεού !!!!
    Κάντα ότι θές Αρτέμη μου !!!! εμένα μου περισσεύουν!!!!! ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΣΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ και γενικά τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!
    Δώσε και τα τρισεκατομμύρια της γιαγιάς σου !!!!! αν δεν φτάνουν !!!!!
    Πάρε και τα δεκάκις τετρακις δις εκατομμύρια από τους Ρόσιλντς και Ροκφέλερ που κατέχουν το παγκόσμιο καταπίστευμα !!!!! κανένας άλλος δεν μπορεί !!!!! ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ Ω ΣΩΡΡΑ !!!!! και οι "Απόστολοί " φυσικά…γιατί Μεσσίας χωρίς Αποστόλους δεν γίνεται !!!!1
    Από κει και πέρα, τα πράγματα δεν είναι απλά παιδιά…κάτι μεγάλο παίζεται εδώ !!!! εις βάρος φυσικά…όπως πάντοτε…
    Όποιος δεν κατάλαβε ακόμη, ας είναι καλά …..δεν υπάρχει θεραπεία αυτής της ασθένειας !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek