Διαφημίσεις

Το να φωνάζει μ΄ όλη τη δύναμη της ψυχής του αλλά και με επιχειρήματα ακλόνητα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ένας Βρετανός έχει τη σημασία του.

Σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο ““Τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα” – Ένας Βρετανός το φωνάζει – ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Καταπληκτικός. Τίποτε άλλο. Μακάρι και οι δικοί μας πολιτικοί να μας υποστήριζαν τόσο

  2. Αυτοs ο ΚΥΡΙΟΣ αποκλειεται να ειναι Αγγλοs.
    Ειναι ΕΛ ΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!! και πολυ απλα δεν το γνωριζει.
    Οσο για τον λογο του, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ……. Ειχα καιρο να αισθανθω
    αυτην την ανατριχιλα σε ολο μου το κορμι, που σε γεμιζει περηφανεια.
    Ευχομαι ολοι μαs, να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι οπωs ειναι ο συγκεκριμενοs ΚΥΡΙΟΣ. Το εχει αναγκη η ανθρωποτητα !?!?!

    4everpao13

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ …ΓΛΥΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΩΣΑΙΚΑ…jiannhs kozani

  4. Παρακολουθώντας το βίντεο….με πήραν τα κλάματα!!!!
    Όχι για τα γλυπτά,αλλά για την ανικανότητα Όλων μας να τα ξαναφέρουμε στο Σπίτι τους!

    Είμαστε άθλιοι και ανάξιοι!!!!

  5. ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΑ ΑΚΟΥΓΕ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΔΩΝΙΣ.

  6. Τελικα μονο αυτα τα γλυπτα εχουν αξια και ολους τους υπολοιπους θησαυρους που μας εχουν κλεψει τους χαριζουμε; Γιατι αυτη η επιλεκτικότητα;

    Γιώτης

  7. Σας πληροφορώ οτι ο ηθοποιός αυτος δεν είναι Αγγλος αλλα Εβραίος ομοφυλοφιλος.

  8. και ναι βρισκόμουν εκεί στο Βρετανικό Μουσείο.. το οποίο κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται ¨το μουσείο των άλλων λαών¨ που ως κλεπταποδόχος φιλοξενεί εκθέματα αριστουργήματα που άρπαξε από άλλους λαούς που είχαν πολιτισμό…

    εισιτήριο εισόδου δεν πληρώνεις εκτός αν θελήσεις μέσα στο μουσείο να επισκεφτείς κάποια συγκεκριμένη έκθεση που φιλοξενεί κατά καιρούς..

    χέστηκα για όλα τα άλλα εκθέματα.. εγώ για τα δικά μας πήγαινα… τα πανέμορφα γλυπτά του Παρθενώνα… αυτα λαχταρούσαν να δουν τα μάτια μου..

    μόλις τα αντίκρυσα.. σάστισα.. ήταν όντως πανέμορφα.. μεγαλειώδη.. πελώρια..
    μπορούσες να τα ακούσεις να σου μιλούν.. να ασφυκτιούν εκεί κλεισμένα… και να σε κοιτούν μελαγχολικά με μια μόνο παράκληση.. να τα πάρεις πίσω μαζί σου στην πατρίδα.. στο φως..

    τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα.. η καρδιά μου πονούσε.. ένιωθα σαν να έβλεπα μετά από χρόνια κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο.. που μου το είχαν κλέψει..

    δεν ήθελα να δω τίποτε άλλο… ένιωθα οργή.. ήθελα να φύγω γρήγορα από εκεί…

    τότε το βλέμμα μου έπεσε σε ένα σωρό φυλλαδίων σε ένα σταντ.. με θέμα τα γλυπτά και τη διεκδίκησή τους από τους Έλληνες..

    εκτός των άλλων έλεγε.. ότι τα γλυπτά βρίσκονταν νόμιμα εκεί.. δεν τα έκλεψαν.. επίσης ότι οι Έλληνες δεν είχαν κατάλληλα μέσα να τα συντηρήσουν και τα κατάλληλα μουσεία για να τα φιλοξενήσουν (τότε δεν υπήρχε το μουσείο της Ακρόπολης) και τέλος ότι επιτελούν έργο στην ανθρωπότητα.. γιατί έδιναν την ευκαιρία σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων να τα δουν εκεί… γιατι είχαν περισσότερους τουρίστες απ’ότι στην Ελλάδα….

    τους άθλιους… ήθελα να ξεράσω… πάνω στον πολιτισμό τους..

    η "ψυχαγωγός"

  9. Γιώτη,

    Ας ξεκινήσουμε από τα γλυπτά και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *