Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:33 - 28/10/2011

ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΟΛΕ? ΠΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Παπούλια, όχι κύριο δεν θα σε πω.   Μη μας το παίζεις οργισμένος και συγχισμένος.   Ναι, γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως. Να σου πω όμως ένα μυστικό? (ας τους μιλάμε έτσι, διότι μπορεί να μην είναι προδότες τελικά.  Μπορεί να είναι χαμηλής νοημοσύνης. Φοβάμαι όμως ότι είναι και τα δύο). Συνεχίζω… το μυστικό κυρ Κάρολε είναι ότι έχουμε γίνει ρεζίλι παγκοσμίως επειδή ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.  Καμμία κυβέρνηση δεν έχω δει να ξεπουλάει έτσι το λαό του.   Κι εσύ …… στη κοσμάρα σου ρε.  Τι περίμενες???….

Τιμές και χειροκροτήματα?? ΤΑ ‘ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΟΛΕ?? ΠΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑ.  Και να φανταστείς ότι δεν ανήκω στην μειοψηφία (όπως θέλετε να μας παπαριάζετε), ΟΛΟΙ έτσι αισθάνονται. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν είμαι κομμουνίστρια, δεν ανήκω σε συγκεκριμένη ομάδα, δεν με έβαλε ο Τσίπρας να τα γράψω αυτά (να το διευκρινήσω για τον Θοδωράκη τον Πάγκαλο).    Είμαι ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ γαμώ το φελέκι μου μέσα.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο (όσο κι αν είναι πέρα των δυνάμεών μου αυτό, σχολιάζοντας εσάς).  Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν κάτι ανώτερο, ήταν σεβάσμιο πρόσωπο, ήταν πάντα στο απειρόβλητο.  Λυπάμαι, για σένα δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που το αισθάνονται. Μας απογοήτευσες.  Απλά δεν υπάρχεις.  Είσαι αόρατος, ανύπαρκτος και δυστυχώς καταστροφικός, διότι με τη δική σου ανέχεια χορεύουν στα πτώματά μας (έτσι νομίζουν) οι Άρχοντες της χώρας (να τους τονώσω λίγο το ηθικό, διότι είμαι και καλός άνθρωπος).
Είμαι πολύ περήφανη για τα σημερινά.  Και νομίζω ότι και οι πρόγονοί μας θα είναι πολύ περήφανοι.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ (σε αντίθεση με το δικό σας προδοτικό ναι). ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Νομίζω ότι τιμήσαμε με τον καλύτερο τρόπο των αγώνα και το αίμα των προγόνων μας.
Εσείς να δούμε πότε θα το καταλάβετε.
Μπορείτε να φύγετε? Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο.   Δρόμο.  Κάντε το σύντομα, διότι πήρατε ένα δείγμα σήμερα.   Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.  Η οργή που ξεχύνεται σιγά σιγά θα σας πνίξει.

Υ.Γ. Καλέ την είδατε την Αννούλα? Παίρναγαν οι μαθητές, γύριζαν από την άλλη, κράταγαν μαύρες κορδέλες, αυτή….  στο υπερπέραν.  Κοίταζε μακριά ..δεν καταλαβαίνω τι γίνεται… είμαι αλλού, αφήστε με, μα δεν είμαι η Κλεοπάτρα?
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ


Μετά τιμής
Ιωάννα

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*