Διαφημίσεις

Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα.
Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος .

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα . Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ΄αυτόν τον πόλεμο , αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι αλλά επειδή δεν θα βρίσκουν καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σε αυτήν την συμφωνία με την Ελλάδα , μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις . Ο στρατός ο Ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί . Οι Εβραίοι , επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο…….ηγέτη , θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη . Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί……

Σκεύος Εκλογής , Σελ: 206

Τον ρωτήσαμε αν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία,και ο Γέροντας είπε:‘Ναι θα γίνει πόλεμος και θα χτυπηθεί η Τουρκία από τον βορρά. Θα πάθει τεράστια καταστροφή, αλλά ρουθούνι
ελληνικό δεν θα ματώσει.
Όσον αφορά την Πόλη, θα διοικείται από Ρώσους, Έλληνες και Ευρωπαίους.
Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους.

Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος1,
Σελ278-279



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

47 σχόλια στο ““Τα γεγονότα θα γίνουν, ο καιρός πλησιάζει, αλλά μην φοβείσθε”!!”
  1. ρε παιδια …με το συμπαθειο δηλαδης….εκει πανου στου αγιου ορους τα παραδεισενια παραθεριστικα …κελια…φτιαχνουν και καλιεργουν και αμπελια …πολλα αμπελια …ετσι δεν ειναι;;

    για το υλικο της θειας κοινωνιας χρεισιμοποιειται …γλυκο κρασσι…και βεβαιως – βεβαιως τα τσιπουρα δεν τα πετανε …φτιαχνουν και το …αγιον και πεφωτισμενο αγιοργιτικο Τσιπουρον !!!!

    Να λοιπον …γιατι ελαλλησε ετσι ο γεροντας …και δικαιολογημενα αφου με τα κολλυβα συνοδεια αυξανουν τα γραδα του πεφωτισμενου υγρου!!!

    εσεις ομως …ολοι και οσοι που τα πιστευετε αυτα τα …γεροντοραματα…
    τι πινετε ρε παιδια…και τα χαυτετε για εντολες του αγιου πνευματος…!!!
    και περιμενετε κιολας …για να βγουν και αληθινα …τα τσιπουροραματα;;;

    εξυπακουεται με καθε σεβασμο σε οτι πιστευει ο καθενας …και που νιωθω πολυ λιγος ωστε να πλανεψω την δυναμη της πιστεως Σας!!!

    αλλα κατι τετοια μας φερνουν πιο κοντα !!! αφου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ενπεριεχει ως κυριο συστατικο του την…αμφισβητηση…

  2. Κάθε φορά που δημοσιεύονται, τα διαβαζω (αυτά του Παίσιου) και λιγο διαφοροποιημένα, η μου φαίνεται;

  3. ΠΡΟΣ μπλακ-αης :

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ ΑΧ Α Χ ΧΑΧΧΧΧ ΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!

    ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ !!!!!

    ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !

    ΜΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ !

    ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΒΑΤΖΑ !

    ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ "ΠΙΣΙΝΗ"…

    ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ…..

    ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ…. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2014…. ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

  4. Υπαρχει διαφορά του να αμφισβητείς και το να αφηνεις να εννοηθει οτι ηταν μεθυσμένος. Αρκετα ειπατε και για τον Αρχαγγελο Μιχαηλ, αφηστε εμας που πιστευουμε να τα διαβαζουμε και εσεις προσπερνατε. Σταματηστε να προσβαλλετε Αγίους. Γιατί αυτη η διχονοια???????? Ενωση δεν φωναζετε χωρις ταμπέλες ή λαθος κανω ?????????????
    Θελετε να μην σας διαβαζουμε ??????????

  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ
    **************************************************

    Λευκωσία: Το έγγραφο Ντάουνερ παραμένει για τα Ηνωμένα Έθνη στο τραπέζι και θα τεθεί ενώπιον των εμπλεκομένων με την έναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Φ», ο Διεθνής Οργανισμός, παρά το γεγονός ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά, έχει δηλώσει πως δεν αποδέχεται το έγγραφο συγκλίσεων/αποκλίσεων 2008-2012, ως βάση για διαπραγμάτευση, ωστόσο, φαίνεται πως θα επιμείνει, θεωρώντας το ως μέρος της διαδικασίας.

    Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι, η ομάδα Κυπριακού των Ηνωμένων Εθνών, θα ζητήσει από τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, να χρησιμοποιήσουν το υλικό που έχει παραχθεί κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων

    Πηγή του Διεθνούς Οργανισμού ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων τόση εργασία», εννοώντας προφανώς πως ό,τι ουσιαστικά θεωρείται συμφωνημένο συνιστά κεκτημένο της διαδικασίας, εξουδετερώνοντας τη διαχρονική αρχή που ίσχυε στο Κυπριακό ότι τίποτε δεν είναι συμφωνημένο εάν δεν συμφωνηθούν όλα.

    Την ίδια ώρα, ξένη διπλωματική πηγή, σημείωνε πως ακόμη και να χρησιμοποιηθούν οι συγκλίσεις που βρίσκονται καταγραμμένες, υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις, οι οποίες αφορούν μεγάλα ζητήματα στο Κυπριακό.

    Βεβαίως, η πρόθεση αυτή των Ηνωμένων Εθνών να χρησιμοποιήσουν το έγγραφο συγκλίσεων, είναι αποκαλυπτική των προθέσεων της ομάδας Ντάουνερ για τον τρόπο που θα χειριστούν το Κυπριακό, εάν και εφόσον αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

    Παράλληλα, ως προς τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων, είναι σαφές από τις πληροφορίες που υπάρχουν, πως τα Ηνωμένα Έθνη θα επιχειρήσουν να προωθήσουν μια διαδικασία εξπρές.

    Ο σχεδιασμός του Διεθνούς Οργανισμού είναι η προσπάθεια να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς και να προλάβουν τα άτυπα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί και τοποθετούν μια ενδεχόμενη συμφωνία στους πρώτους μήνες του 2014. Στην έδρα του ΟΗΕ επικρατεί η άποψη πως εάν και εφόσον ξεκινήσει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων θα ολοκληρωθεί σύντομα.

    Σημειώνεται συναφώς ότι πριν την αναχώρηση του Αλεξάντερ Ντάουνερ από την Κύπρο, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ είχε «προσφέρει» χρόνο μερικών εβδομάδων στους διαπραγματευτές για να συμφωνήσουν στο περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος. Τούτο έγινε κυρίως για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις που προκάλεσαν μεθοδεύσεις και ενέργειες του ιδίου του Αυστραλού απεσταλμένου του ΟΗΕ, αλλά και να δοθεί ευκαιρία για να σωθεί η διαδικασία.

    Όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί γίνονται ενώ είναι πρόδηλο ότι τα εμπόδια που υπάρχουν για τη διαμόρφωση του κοινού ανακοινωθέντος δεν αφήνουν τις συνομιλίες να αρχίσουν.

    Είναι σαφές πως οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στο επίπεδο των διαπραγματευτών θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της διαδικασίας.

    Το ζητούμενο σήμερα παραμένει η επίτευξη συμφωνίας επί του περιεχομένου του κοινού ανακοινωθέντος, που θα ανοίξει και τον δρόμο για την έναρξη των

    Το ερώτημα που τίθεται, όμως, από πολλούς άμεσα εμπλεκόμενους και μη είναι το εξής: τη στιγμή που δεν διαφαίνεται έδαφος για συμφωνία στο ανακοινωθέν, πώς θα προχωρήσουν με τις συνομιλίες;

  6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΜΕΡΙΑ… ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΠΟΙΟΣ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ (ΑΝ.ΣΚ.) ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ ΕΔΑΦΟΙ, ΜΕ 200.000 ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΕΣΤΩ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΪΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ;

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ 3.000.000. ΕΚ. ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ….

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/article/2013-11/25d9b2754a58b2e9e5c25f52a8973bd6.jpg

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟΣ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2011/06/8-25-veso.html

    ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΗΛΙΑ…. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Κ.Λ.Π.

    ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ… ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΚ ΜΠΑΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΠΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥΝΙΤΗΣ… ΥΠΗΡΧΕ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ Ο ΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Κ.Λ.Π. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ… ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΟΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ… ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ… ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ… Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=YhsNLPx7UvA

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ) ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΜΗΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: http://images.newsnow.gr/8/83699/kai-klama-oi-pakistanoi-gia-ta-pososta-tou-pasok-1-315×236.jpg

    ΚΑΛΟ;

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: http://1.bp.blogspot.com/-U6FrTOip2GI/UL9xqqW_QMI/AAAAAAAAVBQ/P2OfAPet4YI/s1600/7142656091_1eac0b14a5_z.jpg

    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο…. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ Η ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ "ΔΗΜΗΤΡΗ" ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ… ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

    …."Όσον αφορά την Πόλη, θα διοικείται από Ρώσους, Έλληνες και Ευρωπαίους."….

    ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ…

    ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ… ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΠΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο Γ.Α.Π…. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ… ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΤΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;… ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!

    ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΔΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ… ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ… ΚΑΛΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ… ΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ… ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΙΣΧΥΩΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ.

    ΝΑ ΕΝΥΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ…

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ.

  7. Φαινεται δεν ειχε φυλλα δαφνης ή αναθυμιασεις απο τα εγκατα της γης ο γεροντας για να μαστουρωσει επινε οτι εβρισκε.Ο,τι μπορει ο καθενας μην τρελαινεσαι.

  8. Ρε 6.45 ποσο νούμερο είσαι? ξεφτιλησμενε έλληνα! Αχρηστε! Οταν θα ψάχνεις θα ειναι αργά! Βλάκας!

  9. Όντως παιδιά αυτό με τις προφητείες των, σεβάσμιων κατα τ΄άλλα, γεροντάδων 'εχει καταντήσει σύντομο ανέκδοτο. Γελάει ο κόσμος παιδιά.

  10. Σαν μια χαζή ξανθιά να ερωτήσω αυτούς που αμφισβητούν τα λεγόμενα των προφητειών. Καταρχήν αδιαφορώ για τη μεγάλη Ελλάδα με τη Πόλη μεσα σε αυτή. Με ενδιαφέρει και με καίει η ΕΛΛΑΔΑ μας αυτή τη στιγμή. Ολα όσα ειπαν οι συγκεκριμένοι γέροντες με κρασί γλυκό κόκκινο λευκό ή ό,τι άλλο του Αγ.Όρους δεν έχει σημασία και έχουν βγεί δείχνουν κάτι ή απλά συνέβησαν κατά τύχη; Και επειδή είμαι πολύ ξανθιά αναρωτιέμαι και ρωτώ εσάς τους πολύ λογικούς που πατάτε γερά στα πόδια σας αυτά για τα χρέη τα δυσβάσταχτα για τα εξαμίλια που λέτε που δεν είναι φυσικά της Κορίνθου ακομα και εγώ το καταλαβαίνω για τους Ελληνες που θα σιχαθούν τους πολιτικούς για τους εχθρούς των Ελλήνων μέσα και έξω που θα φανούν όλοι τους για το ρέμπελο που θα κατακλύσει την Ελλάδα και άλλα πολλά και αυτά κατά τύχη; Και κατά το περίφημο μυαλό σας από εδώ και πέρα θα έχουμε λογικά ως λαός και ως χώρα μόνο καταστροφές και καμία ελπίδα; Να πάρουμε τη πίστη μας όσοι έχουμε και δεν εννοώ πίστη στον Θεό αλλά σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας και να τη βάλουμε κάπου που δεν γράφεται; βοηθήστε με να καταλάβω γιατί βγήκαν οι μισές προφητείες και οι άλλες είναι μλκ ως λέτε; είμαι σίγουρη ότι εσείς για να τα λέτε κάτι παραπάνω ξέρετε από μας τους ηλίθιους υπόλοιπους που υπόψη έχουμε διαβάσει και τα βιβλία… περιμένω εναγωνίως απάντηση από αυτούς που ξέρουν…

  11. Νομίζω στρέιντζερ… ότι μας κάνεις χάζι να ανταλλάσουμε φιλοφρονήσεις..
    γι'αυτό και η συγκεκριμένη επιλογή θεμάτων..

    Τα σέβη μου

    η "Ψυχαγωγός"

  12. Ο σεβασμος του πιστευω.
    Η διδασκαλια περιεχει αγαπη. Ειναι βασισμενη στην αγαπη.
    Το τι ειπε ο καθε γεροντας αν δεν σε αφορα μην το φωναζεις….
    Αν σε αφορα κρατα το στην καρδια σου και προχωρα.

    Αν κανεις τον μαγκα περιμενοντας τοτε εισαι δυο φορες απιστος…. Αν κοιταξεις πιο πισω θα δεις οτι ολα αυτα ειναι γραμμενα….
    Αν εισαι απο αυτους που δεν σε νοιαζει μην διαβαζεις αλλο.
    Δεν με νοιαζει αν κοροιδευεις ….μηπως θα μπορουσε κανεις να περιμενει τιποτα καλυτερο απο εσενα….;

    Ο πολεμος που αναφερουμε ξεκινησε το92 ,,,, απλα η ρωσια δεν ηταν τοσο ισχυρη για να απαντησει.
    Απο την Συρια και δωθε αλλαξαν τα κουμαντα.
    Απλα καποιοι δεν θελουν η ορθοδοξια να ενωθει….
    Η επισκεψη των δικων μας εκει ειχε και τον υπουργο παιδειας… γιατι;

    Η μερκελ δεν ανεβαινει…. ο ραμα πεφτει…λογω χημικων …..η βουλγαρια αλλαξε … η τουρκια εχει προβλημα.. η ιταλια εχει προβλημα η αιγυπτος εχει προβλημα..η πορτογαλια προβλημα…η Ελλαδα μας εχει προβλημα..η κυπρος προβλημα
    . αληθεια αν περιμεναν αναπτυξη θα την εκαναν οι εταιρειες στο εξωτερικο;;
    ολα θελουν ενα κλικ απο κατι μικρο ….αυτη η ιστορια θα σκασει…

    Γνωστη αλυσιδα φαγητου που δεν εβρισκες θεση

    τωρα βαζει τους εργατες της να κανουν τους κλοουν για να μαζεψουν κοσμο. Ειδες αναπτυξη ; θα γινεις κλοουν κυριε…

    Ολοι το ξερουν ολοι το περιμενουν και κανουν μπαζες για να εχουν αυτοι να σωθουν….

    Αν μπορεσες να καταλαβεις καταλαβες. Αν δεν μπορεσες …. δεν εχω κατι αλλο να σου δωσω….

    αγαπη ομονοια..πιστη.. μετανοια..προσευχη..βοηθεια…και ας δουμε σε αυτο που ερχεται αν υπαρχει δικιο στις προσδοκιες των γραφικων…

    ……
    ..πρακτωρ…

  13. συγνωμη αλλα θελω λιγο απο τον χωρο Σας…

    γιατι οι γερονταδες ειναι …σεβασμιοι !!!

    και η δικη μου παρουσια μου ειναι …μονον:
    "ξεφτυλισμενος"…"βλακας"…"νουμερο"…"αχρηστος"…"τσιπουροπιωμενος"…."περιπαιχτης"…"μλκς"…!!!!

    και οχι και εγω …"σεβασμιος";;

    Σας προειπα με καθε ευγενεια οτι Σας σεβομαι …

    εκτος απο την ευγενικη κριτικη του ανωνυμου/7.58
    την σωστη τοποθετηση του ανωνυμου/9.09
    και την αναλυτικη απορριψη των οραματων απο τον ανωνυμο/8.06
    αλλα και τον ελαφρο χλευασμο των ανωνυμων/7.42 και /9.01

    με στοχοποιησατε αδικα

    διοτι δεν καταλαβατε (πιθανον…) το πνευμα της αμφισβητησης τυπου αγιου θωμα του απιστου (σεις ξετετε καλλιτερα …) στο σχολιο μου

    ωστε να εμπνευσω και τον δικο Σας σχολιασμο με απτα επιχειρηματα οπως εκανε ο ανωνυμος /8.06 για να παει η Γνωση μας λιγο παρα-κατω ωστε να πλησιασουμε την Αληθεια και να μην γινομαστε …τυφλοι οπαδοι !!! (…ενθεν και ενθεν…)

    χωρις κακια (αφου ουτε και απο Εσας δεν διεγνωσα κατι παρομοιο)
    παραμενω στον σεβασμο του "πιστευω" του καθενος μας

    αλλα και Εσεις να το παραδεχθειτε οτι μονον με το "ερευνα και απεδειξε"
    προχωρα η ανελιξη της ψυχης
    και σε αυτο το σημειο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΥΜΑ εχει πολλα να προσφερει για την συγκεκριμμενη πορεια ….

    και τελικα :
    δωδεκα αποστολους οι χριστιανοι
    δωδεκα θεους οι Ελληνιστες

    Ελευσινια μυστηρια οι μεν
    πασχαλινη διαδικασια οι δε

    Δελφοι και μαντατα της ιερειας οι δε
    γερονταδες και οραματισμους οι μεν

    …….
    …….

    μαγαπη σολους και σολες σας!.

  14. α! και κατι αλλο ο πρωταγωνιστης Σας δεν ηταν αυτος που Σας ελεγε …
    κοιτατε τα πετεινα του Ουρανου που ποτε δεν αποθηκευουν την τροφη τους αλλα ζουνε μονον στο σημερα αφου γιαυτα υπαρχει το αγιο πνευμα για να τα ταισει…
    γιατι μου λετε λοιπον να εχω καβαντζες …να αποθηκευω…να κανω και πισινη…
    τελικα εγω ειμαι πιο χριστιανοπαδος απο Εσας…
    αφου ζω ακολουθοντας αυτην την παρενεση που Εσεις απορριπτετε!!!

    εχω κιαλλα αλλα να σας πω αλλα θα νυχτωθουμε και δεν θα προλαβετε αυριο το πρωι-πρωι τις καμπανες του εσπερινου….

  15. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.

  16. ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο 6.45 ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΜΠΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΖΟΜΠΙ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ…

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ

    http://www.youtube.com/watch?v=abod9Y_G7ms

    Του π. Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου
    – Γέροντα ποιο έθνος εννοεί ο Κύριος, όταν λέει· «Αρθήσεται αφ' υμών (από τους Ισραηλίτες) η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει ποιούντι τους καρπούς αυτής»; ( Ματθ. κα, 43).
    – Είναι το σύνολο των Ορθοδόξων Χριστιανών. Διότι όπως λέει η Γραφή, «εν παντί έθνει ο φοβούμενος αυτόν …δεκτός αυτώ έστι» (Πραξ. α, 35). Επομένως, το νέο έθνος, στο οποίο αναφέρεται ο Κύριος, είναι ο Ορθόδοξος χριστιανικός κόσμος, ασχέτως φυλής, γλώσσης, χρώματος κ.λπ. Αυτός είναι ο λαός του Θεού
    ο άγιος, ο νέος Ισραήλ. Το σύνολο των ανθρώπων που θα πιστεύσουν στον Χριστό, θα τον αποδεχθούν ως Υιό του Θεού και θα γίνουν μέλη της Εκκλησίας Του.
    Δεν εννοεί ο Κύριος αποκλειστικά το ελληνικό έθνος. Ας μην λησμονούμε ότι οι πρώτοι-πρώτοι Χριστιανοί δεν ήσαν Έλληνες. Εβραίοι ήσαν. Και οι Απόστολοι ήσαν Εβραίοι. Και με Εβραίους διαδόθηκε ο Χριστιανισμός. Μήπως όλοι οι Πατέρες ήσαν Έλληνες; Ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός ήταν Σύρος, ο Μέγας Αντώνιος, ο καθηγητής του μοναχισμού, ήταν Αιγύπτιος, και τόσοι άλλοι. Γιατί δεν τα βλέπουμε αυτά;
    Σχολιο: Ομολογούν εδώ οι χριστιανοί ότι έχουν Εβραϊκές ρίζες όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά να τα βλέπουν κάποιοι βαρεμένοι Ελλαδεμποροι που θέλουν να κάνουν το Ναζωραίο Έλληνα με το ζόρι!!
    Έξω οι Εβραίοι από την πατρίδα μας να πάνε οι Χριστιανοί στην πατρίδα των προγόνων τους το Ισραήλ,εμείς είμαστε Έλληνες απόγονοι του Δευκαλίωνα και παιδιά του Θεού Δια!!
    ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙ ΛΕΣ??ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ??

    ΜΠΛΑΚΑΚΗΣ ΩΡΑΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
    ξερεις ποιος!!!

  17. Ρε συ "μαυρε παγε" και γιατί ειρωνευεσαι δηλαδη εμας που
    θελουμε και να πιστευουμε; Σε πειράζει εσενα αυτο δηλαδη;
    Και εγω κοροιδευω εσενα που δεν πιστευεις. πατσοι;

  18. Αυτά είναι τα σχέδια τους, και τα παρουσιάζουν ως λόγια μοναχών!Έτσι γίνονται, γραφικά και γελοιοποιούνται(βλέπε Λιακό).Από κει και πέρα οι γέροντες αυτοί ουδέποτε τα είπαν αυτά, κι αν κάποιοι τα είπαν ήτανβακτοί να πουν συγκεκριμένα πράγματα!Αυτα και καλόν ύπνον μερικοί ευκολόπιστοι..

  19. Μισό λεπτάκι λίγο παίδες…
    Τον Μπλακ-αης – το έχω ξαναπεί άλλωστε – τον παρακολουθώ εδώ
    και καιρό, πριν ακόμα αρχίσω να χρησιμοποιώ το παρόν νικ που έχω.

    Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα – ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ
    ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ – ότι τα κίνητρά του απορρέουν από την αγάπη του για την Ελλάδα και μόνο. Ό,ΤΙ λέει το λέει ανεπιτήδευτα και με ειλικρίνεια έχοντας την πατρίδα στην καρδιά του.

    Στην συγκεκριμένη ανάρτηση εγώ εκλαμβάνω το σχόλιό του σαν προτροπή
    να μην δεχόμαστε εύκολα ό,τι μας σερβίρουν. Διότι όπως ξέρουμε ΟΛΟΙ μας πολύ καλά, υπάρχουν πολλοί που διοχετεύουν ψεύτικες ειδήσεις και δήθεν προφητείες που και καλά προείπαν κάποιοι άγιοι της Ορθοδοξίας.

    Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι, το φαινόμενο είναι υπαρκτό και αποτελεί γεγονός. Δεν νομίζω να λέω τίποτα καινούριο.

    Και εγώ ο ίδιος, μπορεί να είμαι χριστιανός ορθόδοξος και να πιστεύω στην
    συγκεκριμένη προφητεία του γέροντα – όχι μόνο λόγω πίστης αλλά και λόγω ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ κατεύθυνσης των εξελίξεων προς επαλήθευση των λεγομένων του – ΑΛΛΑ καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που θέλει να μπει ο πάντα αγαπητός μπλακ-άης και το κρατάω. Τώρα ο τρόπος που Ε Κ Φ Ρ Α Ζ Ε Ι κανείς το "πιστεύω" του όπως είναι λογικότατο ποικίλει από άνθρωπο
    σε άνθρωπο είτε έχει δίκαιο είτε και άδικο. Κανείς δεν είναι χειρότερος από 'μένα και αυτό θα το έχουν καταλάβει όποιοι θυμούνται σχόλιά μου. Συνεπώς ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα το τί είπε κάποιος ή το τί ΘΑ ΗΘΕΛΕ να πει εαν πρώτα δεν είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ότι είμαστε τουλάχιστον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σωστότεροί του. Και δυστυχώς το θέμα της πίστης είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Άρα καταλαβαίνετε το πόσο δύσκολο είναι να πεις κάτι το οποίο θα είναι καθολικά αποδεκτό.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ? ΛΕΝΕ "ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ"…

    Να κλείσω λέγοντας ότι όχι απλά νομίζω, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο μπλακ-αης με το κοφτερό του μυαλό και με τις πολύ εύστοχες τοποθετήσεις του στο παρελθόν για την πατρίδα μας, είναι από τους πολύ λίγους εδώ μέσα που μπορούν και νομιμοποιούνται να πουν την άποψή τους με λίγο παραπάνω "νεύρο" αν καταλαβαίνετε τί εννοώ… Η συμπεριφορά του, η έκφρασή του και ο τρόπος σκέψης του – όσο περίεργο και αν φαίνεται σε ορισμένους που δεν τον γνωρίζουν – είναι πιό χριστιανική και από κάποιους (κατ'επίφαση) χριστιανούς. ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!

    Κατά τα άλλα φίλτατοι συνέλληνες, Ο,ΤΙ είναι να έρθει θα έρθει διότι αυτό είναι το θέλημά Του.

    Ο χρόνος θα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τί ισχύει και θα ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ πολύ πιό ΚΑΘΑΡΑ
    στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον πού οδεύουμε. Το θέμα είναι να αντέξουμε στον χρόνο και να μην φαγωθούμε πρώτα μεταξύ μας. Όλα θα φανούν. Ξέρετε όμως ότι έρχονται συμπληγάδες πρώτα, έτσι?

  20. χριστιανοταλιμπαναδες,
    αν διαβασετε κ το κορανι,θα βρειτε κ εκει κατι ωραιες προφητειες,αντιστοιχες με τις δικες σας.
    η καθε θρησκεια εχει φτιαξει ωραια στορυ για να κραταει τα προβατα φυλακισμενα.
    ο φοβος φυλαει τα ερμα,
    προβατα!!!!

  21. Τελικά "άγνωστε – παράξενε", αυτό που θέλεις να πετύχεις την ένωση των Ελλήνων, δείχνει πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Ένα είναι το γεγονός, ότι μισή γνώση, είναι αμάθεια! Για τους αδιάβαστους… οι περισσότερες ρήσεις του Γέροντα Παίσιου είναι ίδιες με αυτές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
    Μας έδωσε ένα ποστ και χωριστήκαμε με τόση ευκολία, που αν γινότανε κανένα γεγονός στην κανονική ζωή μας ποιο οριακό απο αυτά που ζούμε στην καθημερινότητα μας, ο ένας θα έδειχνε τον άλλον στην καλύτερη περίπτωση, ως άλλος Αρτέμης….

  22. kala den vlepete to ginete gurw sas alla kai se oloklhro ton kosmo tosa xronia ??? toso zwa eiste ? afiste ti leei to paisios , tis vomves pou einai fytemenes ppantou kai einai etoimes na skasoun ti vlepete ? oles san pshfoforoi tou tsiriza kai tou antartsia kanete ,kante like kaiston pastitsio kai sunexiste na elpizete oti o aleksakis tha sas swsei , xarh se atoma san esas oloi emeis pou den ftaime trwme to ksulo mexri na anpoiksete ta matia sas alla telika mallon eiste tifloi. Eythxws owms otan erthei h wra oi prwtoi pou tha pate aklaytoi tha eiste eseis.
    roots

  23. Ρε παιδιά, συγνώμη δηλαδή, μπορείτε μα μου πείτε έστω και μία προφητεία των γεροντάδων που έχει πραγματοποιηθεί, για να μιλάμε με στοιχεία.

  24. αγαπημενε ΒΡΙΑΡΕΩΣ

    μου ελειψε η ποιοτητα της παρουσιας των αναλυσεων σου…

    οι δυο μας εχουμε αρκετη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχικη επαφη ωστε να μην χρειαζονται οι πολλες εξηγησεις ,επεξηγησεις κ.ο.κ.μεταξυ μας

    και παρολο που ηθελες τοσον καιρο να παραμεινεις στην "ανωνυμια" σε ενιωθα να περιφερεσε …αναμεσα μας!!!

    οπως και στο πιο πανω σχολιο σου που με
    …ερμηνευσες …συμπληρωσες…καλυψες…προστατευσες…
    με το Κυρος και την ολοκληρωμενη σκεψη σου !!!

    (να σου πω οτι δεν διεγνωσα καμμια κακκια και την μισαλοδοξια στα αρνητικα σχολια των συγκεκριμμενων κατακριτων μου …
    –οπως σε καποιους αλλους συνσχολιαστες μας που ειχαν αλλωτριους σκοπους στην εδω παρουσια τους …και που ευτυχως εξουδετερωθηκαν–…)

    αντιλαμβανομαι οτι: οπως και εγω ετσι και εσυ

    ειμαστε ΚΑΤΑ της δημιουργιας κλικκας

    συμπεριφερομενοι ως ελευθεροι ΕΛΛΗΝΕΣ και ανεξαρτητα μελη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ωστε να ειμαστε μερος του ολου των μελων της ανεξαρτητης και ελευθερης γειτονιας των Κατοχικων !!

    αποδεχομενοι ολες τις αποψεις που δεν εχουν διχαστικα κινητρα…

    Σε ευχαριστω για την ερμηνεια/συμπληρωση της (εσκεμμενα…) ημιτελους τοποθετησης μου ωστε να παραχθει ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ απο ολους τους ενδιαφερομενους…

    τα λεμε (ακομη και "ανωνυμα"… καταλαβαινομαστε!!)

  25. 1διαβαστε την καινη διαθηκη δεν λεει θα παρουμε την πολη.
    2 οι προφητειες εχουν πειραχθει μην πιστευετε σε προφητεια χωρις να δουμε τα εγγραφα
    3 η πιστη κ η προσευχη τα αλλαζει ολα
    4 παμε κατευθειαν για εμφυτεμενο τσιπακι ξυπνατε υπαρχει πλανη μεγαλη τα ματια ανοιχτα αδερφια…

  26. η παλαια διαθηκη ομως το λεει …οτι την Πολη θα την παρει ο Ιωαννης
    οι γερονταδες δεν λενε ποτε ψεματα …δεν εχει πειραχθει το μυαλο τους
    η Πιστη και η Προσευχη φερνουν ολα τα δυσκολα αλλα λεφτα ..δεν φερνει
    το τσιπακι θα ειναι η διευκολυνση μας αφου δεν θα υποβαλλουμε φορολογικες δηλωσεις ουτε θα κουβαλαμε εγγραφα μαζι μας
    αδελφια ξυπνατε ολα θα γινουν πιο ευκολα και ευχαριστα για εμας
    τους γκοεμ της θρησκειας τους που τελειωνει…

  27. παπαδες μασονοι…ουστ απο δω…θα σβησει η τουρκια κτλ κτλ ολο παπαριες οι παπαδες δουλευουν τον κοσμο διαρκος …περιμενετε την ρωσια οτι θα σβησει τους τουρκους χα χα ..κατι τετοιο εταξαν και στο δασκαλογιαννη οι ρωσοι το 1866 και την υπιε νε ο καιμενος γδαρτο τον κανανε που εκανε επανασταση στα σφακια

  28. αφορα το 18 νοεμβριου 3..41…λαθος μου η ημερομινια,,,ηταν οκτωμβριος του 1769 με τον Δασκαλογιαννη και την αποτυχια της επαναστασης στα σφακια

  29. στοπζαπιγκ τι λες για το τσιπακι-χαραγμα οτι θα ειναι διευκολυνση διαβασε λιγο οποιος το βαλει με την θεληση του και να το μετανιωσει μετα δεν εχει γυρισμο απο τον θεο μην λετε οτι να ναι

  30. εγω πιστευω οτι θα γινουν ολα οπως τα λενε οι προφητειες του κοσμα του αιτωλου. απο κει και περα αυτο που κυριως πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι η σωτηρια της ψυχης μας.

  31. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 17 Νοεμβρίου 2013 – 6:45 μ.μ.

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ..ΜΕΤΑ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ…

  32. Η ελλαδα αδικειται απο ολους και εχει φτασει πλεον σε ενα σημειο που αν αυτη η χωρα ηταν ανθρωπος θα ειχε αγιασει απο αυτα που τραβαει και απο μας και απο τους ξενους.

  33. edw fainetai to epipedo tou ellhna..kanenas sevasmos sto pisteuw 'h sto mh pisteuw tou allou.OFEILOUME NA SEVOMASTE TO PISTEUW TOU ALLOU,DEN EXOUME KANENA DIKAIWMA NA TOU PROSVALOUME OTI EXEI PIO IERO MAS ARESEI 'H DEN MAS ARESEI.Auto paei pros oles tis kateuthunseis.Kai gia autous pou den pisteuoun stis profhties twn gerontwn kalo einai na sevontai ta proswpa opws tha thelan oi idioi na tous sevontai.Gia to an kati einai swsto 'h lathos tha fanei sto mellon.

  34. 7:42 μ.μ. και αφου περασει η ανοιξη ,θα γινει φθινοπωρο,και μετα ανοιξη του 15 καιμετα φθινοπωρο και μετα ανοιξη του 16 και μετα φθινοπωρο και μετα ανοιξη του 17 και μετα φθινοπωρο και μετα νοιξη του 18 και μετα φθινοπωρο και μετα ανοιξη του 19 και μετα φθινοπωρο…και βλεπουμε

  35. ΕΕΕΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΕΤΕ? ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΣ ???

    Οι Χριστιανοί εξακολουθούν να ισχυρίζονται μέχρι και σήμερα ότι η Θρησκεία τους αποτελεί την δικαίωση των προφητειών της Παλαιάς Διαθήκης!!Θέτουμε λοιπόν στην διάθεση του αναγνώστη μερικά αποσπάσματα από την βίβλο τα οποία διαψεύδουν τον ισχυρισμό αυτόν και γκρεμίζουν όλο το σαθρό οικοδόμημα του Χριστιανισμού!!Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο βιβλικός Θεός δεν αναγνωρίζει την ιστορία της Καινής Διαθήκης και τον Ιησού τον Ναζωραίο!!Προκαλώ τον οποιοδήποτε Χριστιανό απολογητή σε διάλογο με βάση τα παρακάτω εδάφια της Βίβλου!!
    ΗΣΑΪΑΣ κεφ:43
    10 Σεις είσθε μάρτυρές μου, λέγει Κύριος, και ο δούλός μου, τον οποίον εξέλεξα, διά να μάθητε και να πιστεύσητε εις εμέ και να εννοήσητε ότι εγώ αυτός είμαι· προ εμού άλλος Θεός δεν υπήρξεν ουδέ θέλει υπάρχει μετ' εμέ. Ησ 41:4, Ησ 44:8, Ησ 45:21, Ωσ 13:4
    11 Εγώ, εγώ είμαι ο Κύριος· και εκτός εμού σωτήρ δεν υπάρχει.
    12 Εγώ ανήγγειλα και έσωσα και έδειξα· και δεν εστάθη εις εσάς ξένος θεός· σεις δε είσθε μάρτυρές μου, λέγει Κύριος, και εγώ ο Θεός.
    13 Και πριν γείνη η ημέρα, εγώ αυτός ήμην· και δεν υπάρχει ο λυτρόνων εκ της χειρός μου· θέλω κάμει και τις δύναται να εμποδίση αυτό; Ησ 14:27
    14 Ούτω λέγει Κύριος, ο Λυτρωτής σας, ο Άγιος του Ισραήλ· διά σας εξαπέστειλα εις την Βαβυλώνα και κατέβαλον πάντας τους φυγάδας αυτής και τους Χαλδαίους τους εγκαυχωμένους εις τα πλοία.
    15 Εγώ είμαι ο Κύριος, ο Άγιός σας, ο Ποιητής του Ισραήλ, ο Βασιλεύς σας.
    25 Εγώ, εγώ είμαι, όστις εξαλείφω τας παραβάσεις σου ένεκεν εμού, και δεν θέλω ενθυμηθή τας αμαρτίας σου. Ιεζ 36:22
    26 Ενθύμισόν με· ας κριθώμεν ομού· λέγε συ, διά να δικαιωθής. Ησ 1:18
    27 Ο προπάτωρ σου ημάρτησε και οι διδάσκαλοί σου ηνόμησαν εις εμέ.
    28 Διά τούτο θέλω καταστήσει βεβήλους τους άρχοντας του αγιαστηρίου, και θέλω παραδώσει τον Ιακώβ εις κατάραν και τον Ισραήλ εις ονειδισμούς.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ κεφ 32..39
    39 Ίδετε τώρα ότι εγώ, εγώ είμαι, και δεν είναι Θεός πλην εμού· εγώ θανατόνω και ζωοποιώ· εγώ πληγόνω και ιατρεύω· και δεν υπάρχει ο ελευθερών εκ της χειρός μου. Δτ 4:35, Ησ 45:5, Ησ 45:18, Ησ 45:22, Α' Σαμ 2:6
    40 Διότι εγώ υψόνω εις τον ουρανόν την χείρα μου, Και λέγω, Ζω εγώ εις τον αιώνα·
    Εδώ ο Βιβλικός "Θεός" είναι ξεκάθαρος!!Λέει επί λέξη ότι μόνο αυτός είναι "Θεός" και Σωτήρας , δεν υπάρχει άλλος ούτε και θα υπάρξει!!Δηλώνει επίσης ότι μονό αυτός μπορεί να απαλλάξει από τις αμαρτίες τον λαό του Ισραήλ!!Εδώ ο Βιβλικός Θεός ακυρώνει τον Ιησού τον Ναζωραίο και μαζί του ολόκληρη την Καινή Διαθήκη!!
    Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ ότι ο Ιησούς της Καινής δεν υπήρξε !!Μέσα σε απαγορευμένα χειρόγραφα , στα Απόκρυφα Ευαγγέλια και σε πολλά εδάφια της Καινής εμφανίζεται ο πραγματικός Ιησούς!!Ο Εβραίος επαναστάτης Ιησούς ο οποίος Σταυρώθηκε για ληστείες ,δολοφονίες και ένοπλο αγώνα κατά των Ρωμαίων κατακτητών της πατρίδας του!!

    http://apollonios.pblogs.gr/2013/10/o-theos-ths-palaias-diathhkhs-den-anagnwrizei-toy-yio-toy-ihsoy-.html

    ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

  36. παιδια πιστη στον θεο και οσο για της προφητειες καλο ειναι να της αφησουμε κατα μερος διοτι ο θεος ξερει και θα οικονομιση εμεις να ειμαστε ετοιμη με την πιστη μας

  37. Την ώρα που βλέπω με τα μάτια μου την καταστροφή-ξεπούλημα της χώρας μου πληθαίνουν οι φωνές για "μαρμαρωμένους βασιλιάδες" και επιστροφή της Πόλης … η όλη υπόθεση μου θυμίζει ασθενή που του δίνουν νάρκωση την ώρα που του κόβουν το πόδι… μήπως να σηκωθούμε και να αντιδράσουμε σε ότι ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ αντι να βασιζόμαστε στα ΘΑ με τα οποία μας κοιμίζουν δεκαετίες τώρα ;;

  38. Ο ΘΕΟΣ ΜΑς ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑς ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!

  39. μπλακ αης ενοχλησες γιατι ειρωνευτηκες το γεροντα που σεβομαστε κ ως εκ τουτου προσεβαλλες κ εμας.
    απορω με τους απιστους που δε βλεπουν γυρω τους οτι ολα οδηγουν εκει.αλλα γιατι ρε παιδια σχολιαζετε σε τετοιες αναρτησεις κ δεν αφηνετε τους χριστιανους να σχολιαζουν μονο?

  40. arxisane pali oi eidololatres poy pisteyoyne ston dia kai ston ermh kai ston arh ta trela toys oles oi profhteies pragmatopoioynte kata grama asteria moy ena paradeigma;profhteia aggauagkeloy oth h polh meta apo 200xronia ua pesh apo toys toyrkoys dinontas akribh hmerominia 1453 pame parakato oles oi profhteies ua bgoyne oi rosoi ua dialisoyne toys mogkoloys kai as stenaxorhuoyne kapia asteria dika mas episis oi kinezoi ua mpoyne ierosolima den eipane oi profhtes ua sixauoyme ta 2megala komata;ua epibaloyne megalo kai dhsbastaxto foro kai ejoteriko xreos sthn ellada;uelete kia alla more apistoi

  41. koroideyoyne kath skoypidia pioon; ton mega agio paisio ekato zoes na zhsoyne ta skoylikia ayta den ua katalaboyne th esth paisios ton eperne h ueia xarh kai apo to agio oros briskotane jafnhka sthn auhna sthn uesaloniki kai opoy ues ekane kala arostoys me karkino esoze anuropoys apo troxea ala th na katalaboyne ta diabolopaidia [opoios genhka pisteyei stoys profhtes ua parh misuo profhth] asteri moy thn polh ua thn paroyme ton kolo soy na baras meta apo diapragmateysh poytin basilea kosnsntantinoy

  42. o marmaromenos basilias eine etoimos ioannhs batantzhs ua ton deite me ta matia sas apistoi an kai poloi apo sas ua exete hdh peuanei molis arxisoyne ta gegonota afoy sthn ellada ua meinoyne ligoi kai kaloi emeis pisteyoyme ston xristo kai agapoyme thn ellada eimaste ellhnes eseis oi prodotes royfianoi na fygete apo thn eyloghmenh xora den bghkane oi profhthes;deite toy kosma aitoloy kai toy paisioy oi mises exoyne bgei diabaste tes xaibania

  43. Να σας πληροφορήσω οτι ο άγιος γέροντας ηταν ασυρματιστής στον εμφύλιο οποτε ειχε ιδια γραμμη επικοινωνίας με αυτή του Πινόκιο για να μιλάει με τον θεό.

  44. Ο βουδισμος εχει 3.000 περίπου ο Χριστιανισμός 2.000 και ο μουσουλμανισμος 1.300 της θρησκείες ποιος της έφτιαξε; Και ειναι για όλα τα γούστα. Αν η αλήθεια βρίσκεται μέσα στις θρησκείες τότε θα υπάρχει αυτο που βλέπουμε και τώρα σκοταδισμός λίγο ψάξιμο θελει …… Και θα σε βρεί!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *