Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:08 - 20/08/2011

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας. Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται…

Όταν μεταφράστηκαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα που βρέθηκαν στη Λάσα, στο Θιβέτ, από το πανεπιστήμιο Chandrigarh, ο Δρ Ruth Reyna και η ομάδα του έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι τα χιλιάδων ετών έγγραφα

περιέχουν οδηγίες κατασκευής για διαστρικά διαστημόπλοια!.. με αντί-βαρυτική μέθοδο προώθησής, βασισμένη σε ένα ισχυρό σύστημα φυγόκεντρης δύναμης. Ο Δρ Reyna είπε, ότι σε αυτές τις μηχανές που ονομάστηκαν “Άστρας”, οι αρχαίοι θα μπορούσαν να είχαν στείλει μια αποστολή επάνω σε άλλο πλανήτη. Τα χειρόγραφα δεν διευκρίνιζαν αν το διαπλανητικό ταξίδι έγινε, αλλά ανέφεραν ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο φεγγάρι. Όμως δεν αποσαφηνίζουν εάν αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τελικά.
Στις μέρες μας οι Κινέζοι ανήγγειλαν ότι περιέλαβαν ορισμένα μέρη των στοιχείων αυτών των χειρόγραφων στο διαστημικό πρόγραμμά τους! Αυτό ήταν μια από τις πρώτες περιπτώσεις μιας κυβέρνησης που αναγνωρίζει αρχαία έγγραφα.Δίπλα στη βάση εκτόξευσης πυραύλων του διαστημικού προγράμματος της Κίνας βρίσκεται το πιο αρχαίο και πιο περίεργο κτίσμα της, που δεν είναι το σινικό τοίχος (που όλοι γνωρίζετε) αλλά η μεγάλη λευκή πυραμίδα. Μία πυραμίδα που απαγορεύεται να πλησιάσουν οι τουρίστες αλλά και οι μελετητές εδώ και εκατοντάδες χρόνια, όπως και στις υπόλοιπες 900 πυραμίδες της Κίνας που θαφτήκαν κάτω από το χώμα ώστε να φαίνονται σαν φυσικοί λόφοι. Πως χτίστηκαν; Και ποία είναι τα μυστικά που μας κρύβουν οι κινεζικές αρχές όλα αυτά τα χρόνια; Κανείς δεν ξέρει…To 1938 στα βουνά Baian-Καρά-Ula, στα σύνορα που χωρίζει την Κίνα και το Θιβέτ, βρέθηκαν σε ένα σπήλαιο από τον αρχαιολόγο Chi Pu Tei, οι παράξενοι πέτρινοι δίσκοι Dropa. Οι 716 δίσκοι (που κάθε ένας κατέχει ένα απίστευτο μυστικό) είναι περίπου εννέα εκατοστά σε διάμετρο και τρία τέταρτα της ίντσας παχιοί. Ακριβώς στο κέντρο έχουν μια ολοστρόγγυλη τρύπα και στην επιφάνεια τους είναι χαραγμένο ένα σπειροειδή αυλάκι, που ξεκινάει από το κέντρο και τελειώνει προς το χείλος. Το αυλάκι, σε λεπτομερέστερη εξέταση, είναι μια συνεχή γραμμή με παράξενα σκαλισμένα ιερογλυφικά! Οι δίσκοι χρονολογούνται μεταξύ 10.000 και 12.000 ετών και προφανώς διαμορφώθηκαν από το χέρι ενός ευφυούς πλάσματος, ενός προηγμένου την εποχή εκείνη πολιτισμού.Εκτός από τις πλάκες Dropa, έχουν βρεθεί στη Κινεζική ήπειρο, και άλλα αρχαία παράξενα αντικείμενα. Από τα σημαντικότερα είναι το άγαλμα του Jomon με τα τεράστια μάτια και τη περίεργη στολή, και τα πράσινα κεφάλια με τις χρυσές μάσκες, που δεν ταιριάζουν με οτιδήποτε έχει βρεθεί, σε οποιαδήποτε περίοδο της Κινέζικης ιστορίας.

Το 1991, ο ερευνητής Kai-Chi Chang δημοσιεύσε ένα βιβλίο, που περιείχε εμφανίσεις UFO στην πιο πρόσφατη περίοδο της αρχαίας Κίνας, με στοιχεία από κινεζικά βιβλία ιστορίας που καταγράφουν 741 περιστατικά UFO μεταξύ 139 π.Χ. και 1918 μ.Χ.Μερικές περιπτώσεις είναι απλώς μια σημείωση σε έναν ημερολόγιο σαν αυτό από το έτος 32 π.Χ., κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της δυναστείας Χαν: “Δυο φεγγάρια εμφανίστηκαν στον ουρανό τη νύχτα ξαφνικά.” Άλλες παρατηρήσεις, ωστόσο, είναι πολύ πιο λεπτομερής, όπως αυτή στις 13 Απριλίου του 905 μ.Χ. στη δυναστεία των Τανγκ: “Στη μέση της νύχτας, ένα πολύ μεγάλο αστέρι που έμοιαζε με Dou (ένα 10λιτρο σαν κουτί δημητριακών μέτρησης εμπορευματοκιβωτίων) εμφανίστηκε ξαφνικά στην κορυφή του ουρανού και με βορειοδυτική πορεία. Όταν είχε φθάσει περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος, ξαφνικά σταμάτησε και έμεινε ακίνητο μέχρι που εξαφανίστηκε. Εν τω μεταξύ, ομίχλη ανήλθε από τη γη.”(The Book of New Tang, Έτος 2, δυναστείας των Τανγκ.) Ο Kai-Chi Chang πρόσθεσε ότι “αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μετεωρίτη, επειδή αυτός δεν μπορεί να σταματήσει σε κατακόρυφη πτώση από τον ουρανό! Επιπλέον, ένας μετεωρίτης δεν μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση… άρα μιλάμε για UFO.”Στο βιβλίο Dong Tien Ji της δυναστείας των Τανγκ (618-907), αναφέρεται η συντριβή ενός μεταλλικού ουράνιου πλοίου, πάνω από πενήντα μέτρα μάκρος, που βρέθηκε και τοποθετήθηκε στο Ling De Hall. Στα χρόνια του αυτοκράτορα Daoming, το ειδώλιο εξαφανίστηκε και το πλοίο πέταξε μακριά. Στα χρόνια του αυτοκράτορα Jiayou (1056-1064), φωτεινά UFO κάνουν συχνά την εμφάνισή τους πάνω από την πόλη του Yangzhou της επαρχίας Jiangsu αλλά και σε κοντινές λίμνες.
Αρχές του 21ου αιώνα, έγινε ακόμα μια σημαντική ιστορική ανακάλυψη που μας επιβεβαιώνει τις θεωρίες για ιπτάμενους επισκέπτες. Ο Liu Gang, ένας Κινέζος δικηγόρος, αγόρασε έναν αρχαίο κινέζικο παγκόσμιο χάρτη από έναν έμπορο παλαιών αντικειμένων στη Σαγκάη, γιατί όταν τον κοίταξε έμεινε έκπληκτος με την ακρίβεια του. Ο χάρτης ήταν ένα ακριβές αντίγραφο, φτιαγμένο το 1763, ενός παλαιότερου χάρτη της δυναστείας Μινγκ από το 1418. Πως η δυναστεία των Μινγκ; χωρίς να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια χαρτογράφησε τη Γη με τρομερή ακρίβεια, ένα αποτέλεσμα που έρχεται μόνο με παρατήρηση από ψηλά;

Όλες αυτές οι άγνωστες (για πολλούς έως σήμερα) αποκαλύψεις, δείχνουν προηγμένους ευφυής πολιτισμούς στην αρχαιότητα και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τρία πράγματα. Εάν τεχνολογικά ανώτεροι εξωγήινοι πολιτισμοί κατέβηκαν πράγματι κάποτε στη Γη, γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν πρώτα με τους αρχαίους Κινέζους (μιας και οι αποκαλύψεις είναι παλαιότερες και από αυτές των Ινδών και των Αιγύπτιων), και γιατί στο τέλος επέλεξαν να φύγουν…!

Από το ufotruth-gr

http://kalyterotera.blogspot.com/2011/08/blog-post_539.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*