Διαφημίσεις

Καταρχάς να για να αποφύγω τους αντινοους να πω ότι η δική μου εξέλιξη έχει να κάνει με την προσωπική απόφαση να βοηθήσω άλλους πρώτα και όχι τον εαυτό μου!Όπως πχ ο Αντρέας που πληρώθηκε 3,500 ευρώ μέσα σε 23 μέρες!

Στην πορεία μου λοιπόν στον χρυσό earngold.gr από την ημέρα ξεκινήματος μέχρι σήμερα έχουμε ένα δίκτυο που κινηται με την μέθοδο pay it forward (δηλαδή κάνει εγγραφές σε άλλους και όχι στον εαυτό του όπως έκανα και εγώ στην αρχή σε όλους!) το οποίο σήμερα που μιλάμε αυτή την στιγμή έχει 442 μέλη!

Αποφάσισα να το χτίσω με την μέθοδο αυτή έτσι ώστε να εξασφαλίσω την συνεχή ανάπτυξη του και επιτυχία του! Δημιούργησα λοιπόν μια αρχική βάση δεκάδων ανθρώπων που τους έκανα εγώ τις εγγραφές με την συμφωνία ότι αυτό που μου “χρωστάνε” θα το πληρώσουν στον μελλοντικό συνεργάτη τους!

Μέχρι σήμερα έχω κερδίσει 1000 ευρώ από το προκαταρκτικό πίνακα και 3.100 από το κεντρικό πίνακα ! Άλλα ξαναλέω μην συγκρίνεται εμένα μιας και ήταν επιλογή μου να καθυστερησω στοχεύοντας σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον!

Το δίκτυο έχει πληρώσει πάνω από 30 οικογένειες μέχρι σήμερα και έχει δημιουργήσει την δομή ώστε να μπορούν όλοι όσοι συμμετέχουν να έχουν εξασφαλίσει την επιτυχία τους σε χρυσό!

Για όσους φωνάζουν τα κλασικά περι πυραμίδας να πω ένα απλό πράγμα…εγώ πληρωθηκα και τον κεντρικό πίνακα και προχώρησα στον δεύτερο κεντρικό πίνακα να συμπληρώσω θέση …και ωωω μα στον δεύτερο πίνακα είναι νέοι που συμμετέχουν!! Είναι κυκλικό και απόλυτα υγιές που δεν αφήνει καμία “βάση” να σκάσει ….

Ταυτόχρονα η επαφή με κόσμο με οδήγησε στην σκέψη να δημιουργήσω ένα ακόμα δίκτυο που θα μπορούσε να ενισχύσει τους ανθρώπους άμεσα οικονομικά ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στον χρυσό! Το Τούρμπο Πληρωμές

Πάλι με το ίδιο σκεπτικό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κερδίσει πολύ περισσότερα από μένα …εγώ έχω κερδίσει μέχρι σήμερα 540 ευρώ…μέσα σε 20 μέρες δηλαδή το πείραμα μου το απέδειξα στον εαυτό μου ..κάποιος που δεν έχει χρήματα όντως μπορεί να τα κερδίσει από το τούρμπο για να έρθει στον χρυσό!! Για αυτό πήρα την απόφαση να ενισχύσω την βοήθεια εκεί και το μεταφράζω σε δέκα γλώσσες έτσι ώστε να το διαφημίσω σε δέκα χώρες και να κάνω όσους συμμετέχουν να κερδίσουν πολλοί περισσότερα !!!

Όλα τα υλικά μέχρι ώρας πολύ καλά και με έχουν απόλυτα ικανοποιημένο με μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση τις οικογένειες πια που είμαστε φίλοι και συνεργάτες και μιλάμε σε ένα διαφορετικό πεδίο ένωσης!

Οι χρυσοί που δημιουργούνται από την ομάδα μου συμφωνούν και υπογράφουν πλέον ότι θα προσφέρουν 500 ευρώ για κάθε χρυσό που κερδίζουν ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μονάδες aquaponics μιας και πάντα ο στόχος ήταν και θα είναι ότι και να κάνουμε, η αυτάρκεια και η προσωπική μας χορηγία στην προσπάθεια μας να ξεφύγουμε από το καρκινικό πολιτισμό που μας έχει φυλακίσει!

Το μεγαλύτερο όμως που συνέβη μέσα από το ταξίδι στα δίκτυα ήταν η κατανόηση ενός προβλήματος που χρόνια με ταλαιπωρούσε!

Χρόνια τώρα σκέφτομαι να βρω τους λόγους που οι Έλληνες χρήστες διαδικτύου δεν έχουν ξεκινήσει να χειρίζονται το ίντερνετ σαν ένα τρόπο κέρδους ,σαν ένα τρόπο εργασίας από το σπίτι τους ,σαν μια τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση!

Τα δίκτυα μου έδειξαν τον λόγο …

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια δυναμική στα δίκτυα μιας και το ελληνικό ίντερνετ με είχε τρομάξει από την πολύ μεγάλη αδιαφορία σε ότι έχει σχέση με το online και affiliate marketing!

H επιτυχία των δικτύων και η προσωπική επαφή με τους συνεργάτες μου με δίδαξε ένα σπουδαίο πράγμα , η αδιαφορία δεν ήταν θέμα τεμπελιάς η αδράνειας άλλα ήταν ξεκάθαρα θέμα μη πληροφορίας και εκπαίδευσης !

Έτσι πήρα την μεγάλη απόφαση ,μια απόφαση που είναι το όνειρο μου εδώ και χρόνια !!

Ξεκινάω την κατασκευή του πρώτου ονλινε ελληνικού πανεπιστήμιου σε θέμα ονλινε χρήμα!

Αυτό για μενα είναι και η μεγαλύτερη αποκόμιση κέρδους από τα δίκτυα μέχρι σήμερα!

Ζήτησα ήδη συνεργάτες μεταφραστές και έχω δεχθεί δεκάδες εμαιλ και σύντομα θα μιλήσω μαζί τους!

Σε μια οικονομική “κρίση” ενός υποτιθέμενου “οικονομικού” πολεμου είναι πραγματικά απογοητευτικό να ακούς για εκατομμύρια νέους άνεργους που δεν εκμεταλλεύονται την παγκόσμια αγορά μέσω του ίντερνετ!

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω τον τρόπο και το σύστημα που θα μπορεί να εκπαιδεύσει άρτια και αποτελεσματικά ανθρώπους με όρεξη και όραμα να κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά του ίντερνετ! Ανθρώπους που μέχρι τώρα νοιώθουν ανήμποροι να είναι δημιουργικοί ,ανθρώπους που η “τρόικα-τροια” τους έχει δει μόνο σαν νούμερα! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΣΥΝΤΟΜΑ..!

Οταν το τελειώσω και αυτό τότε θα είμαι έτοιμος να μιλήσω για πολλά…

Αυτό είναι το μικρο ταξίδι μέχρι σήμερα …που από ότι αισθάνομαι ήταν το εισιτήριο για το μεγαλύτερο ταξίδι της Ζωής μου!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ταξίδι 75 ημερών στον κόσμο των δικτύων ,ποια τα αποτελέσματα?”
  1. μαζι σου εστω και με "απέχθια" στον ιντερνετ προγραμματισμό, παρα την πάνω από είκοσι χρόνια καθημερινη χρήση του υπολογιστή. Περιμένω να φτάσω κάποια στιγμή και στην χρυση πληρωμή για να παρακινηθούν και άλλοι.. Ερη

  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ……… ΑΥΤΌ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΟΜΆΖΕΙ =

    Αυτό είναι το μικρο ταξίδι μέχρι σήμερα …που από ότι αισθάνομαι ήταν το εισιτήριο για το μεγαλύτερο ταξίδι της Ζωής μου!!

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????

    ΑΠΟΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΟ

  3. Άξιον τέκτον Νικόλαε, είναι πραγματικά σηματνικο το έργο σου, αγαπητοί φίλοι είμαστε σε ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία, όπου το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης δεν αποτελεί μόνο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα αλλά και προυπόθεση ενημέρωσης και συμμετοχής στα κοινά.Η Ελλάς είνε τόπος λίγο απ’ όλα, λίγη απωλεία, και όταν χάνεται λίγος ενθουσιασμός, ο οποίος είνε πυρ και τίποτε δεν ζεσταίνει, χλιαρότης.

  4. Δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα αυτο,λογω αφραγκειας και αγνοιας..
    Αν ειναι οπως το περιγραφεις .. Μπραβο σου!!!
    Στελλα Ζ

  5. Ο ΕΛΕΝΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. Η GOOGLE ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ

  6. Απολωλοπρόβατε … τζιζ … μείνε στο μαντρί, εφόσον θα πάνε και όλα καλά από μόνα τους.

  7. θα τρωμε με χρυσα κουταλια….λόγω ευημερίας ή γιατί ο χρυσος και το ασημι θα ειναι εν αφθονία όπως πριν πολλά πολλά χρονια?
    μία φουχτα μαλαμα=με μία φούχτα αλευρι……. μαυραγορίτες λόγω έλλειψης τροφής αν ναι γαιτι οι ανθρωποι θα βλέπουν το χρυσο χάμω και θα τον προσπερνούνν αδιαφοροι ενώ για ενα σταχυ θα σκοτώνονται, τόση πείνα και ο χρυσος καμία αντλλακτική αξία? ειναι ενα μοναστηρι καπου στη Μακεδονία,οχι στο Αγιο Ορος,όταν θα έρθει η ώρα και φανερωθεί η συνταγή θα γίνει μεγάλος ντόρος. αυτος ο σνοουντεν πολυ θρήσκος κάνει υπακοή και περιμένει.μπορώ να ξεφτιλίσω τον χρυσο και το ασημι του είπε,σιγά τα λαχανα εγώ μπορώ να ξεφτιλίσω το πετρ-έλαιο και το φυσικο αέριο απάντησε.
    -είσαι?
    -είμαι.
    -σε λίγο αστους να να μας τα πάρουν όλα και μετά.
    -αχ ρε Ελληνα παλι θα τους τρελλάνεις.

  8. αγαπητε φιλε στραιντζερ ειμαστε οντως ασχετοι πολλοι απο εμας που διαβαζουμε οτι γραφεις.απο φοβο κ αγνοια δεν κανουμε κατι περισσοτερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek