Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:40 - 18/06/2012

Ταμπελομαλακας Ελλην ο χαμερπής η βολεμένος –ανάλογα το υψόμετρο!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν θα σας κουράσω με το νέο είδος που ανακάλυψα .Κινείτε συχνά πυκνά δίπλα σας ,έχει τα χαρακτηριστικά Ελληνα αλλά διαφέρει παρασάγγας   από αυτό!! Ιδιότητες:απόλυτα κοιμισμένος ενώ δείχνει να έχει τις αίσθησης του, όταν τρομάζει που το κάνει εύκολα είναι ικανός να κάνει την μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών! Τον ψήνεις  εύκολα  για τα πάντα που έχουν να κανουν με την παράνοια και με τίποτα για απλά και λογικά πράγματα!. Παραδείγματα: Πιστεύει με μεγάλη ευκολία σε θεό ,σε ολύμπιους , σε οχήματα που έρχονται από τους αρχαίους, σε ομάδες με υπερτεχνολογια σε ,σε , σε άλλα αν του πεις μην κάτσεις το παγκάκι είναι βαμμένο θα δοκιμάσει με το δάχτυλο αν του λες αλήθεια!! Πιστεύει εύκολα ότι είναι νεκρός ενώ είναι 

ακόμα  όρθιος , πιστεύει ότι είναι ευτυχής ενώ είναι δυστυχής !!Άλλη χαρακτηριστική ιδιότητα που προσομοιάζει λίγο το σκορπιό είναι η εξής : Αν του μιλήσεις για τα οικονομικά του πέφτει σε απόλυτο πανικό και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για το μέλλον για να αποφύγει οποιοδήποτε παρών τον τρομάξεις!! Δεν ρωτά ποτέ τον εαυτό του για πραγματικές άξιες όπως είμαι καλά? είμαι ευτυχισμένος? είμαι ελεύθερος? αλλά ακολουθεί εύκολα την οποιαδήποτε αυθεντία του πουλήσει παραμύθι για το πως πραγματικά θα έπρεπε να νοιώθει η να είναι! 
Τοποθεσία : Σε όλο σχεδόν τον κόσμο εχει παρατηρηθεί η ύπαρξη του αν και σε μεγάλες ομάδες βρίσκετε σε ένα χώρο που κάποτε ονόμαζαν ΕΛΛΑΣ που σήμαινε πέτρα του φωτός! Αυτή την στιγμή η παγκόσμια ορολογία τοποθεσίας είναι GREECE και από ότι λέγετε σε λίγο καιρό θα αλλαξη και αυτή μέσα από συγκεκριμένα γεγονότα που ο ίδιος ο ταμπελομαλακας Ελλην ο χαμερπης δημιούργησε ώστε να αποφύγει ένα φαντασιακό σενάριο των ελεγκτων του!! 
Τροφή: Γενικά αυτό το είδος τρεφόταν καλά και μάλιστα είχε μια από τις καλύτερες διατροφές την μεσογειακή διατροφή την οποία όμως αναγκαστικά έχασε μιας και δεν μπορούσε να αγοράσει ούτε ένα μαρούλι λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης που έδειξε στην πανίδα (πολιτικοί) και χλωρίδα ( Ευρώπη ) του τόπου του!! Σήμερα λοιπόν η τροφή του είναι λίγη και άμεσα θα είναι μηδενική ! 
Πληθυσμός: Δέκα εκατομμύρια με το ζόρι και με ένα ακόμα περίεργο χαρακτηριστικό στην διαδικασία πολλαπλασιασμού του! Αυτό το είδος πρέπει να είναι το μοναδικό στον κόσμο που η υπογεννητικότητα τους έχει φθάσει σε κλασματικές μονάδες και δεν αντιδρά!! Ενώ όλα τα είδη στο κόσμο αντιδρούν μέσω εντολής dna και φύσης όταν υπάρχει στην φυλή πρόβλημα, ο ταμπελομαλακας Ελλην ο βολεμένος (ανά υψόμετρο η αλλαγή ονομασίας ) φαίνεται ότι τον νοιάζει μόνο η εφορία και όχι αν αύριο θα υπάρχει εστω και ένας Ελληνας.Αν σήμερα του το πεις ότι σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει σαν φυλή θα σε περιγελάσει και δεν θα σε πιστέψει.Από την άλλη περίεργος πιστεύει ότι αν βγει από την χλωρίδα (πολιτικοί) και πανίδα (Ευρωπη) που του έχει στερηθεί η τροφή θα βίωση έναν άμεσο ξαφνικό θάνατο….Είναι άγνωστο τι έχει δημιουργήσει αυτή την συμπεριφορά …ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα …γιατί είναι λίγο κρίμα αυτά τα όμορφα ζωάκια να χαιρετίσουν από τον πλανήτη τόσο σύντομα!! 


Με αγάπη ο stranger κολλητός του σαλουσα ( σχεδόν μπατζανάκης) μέσα από το αστροπλοιο μου που το έχω μετατρέψει σε ειδικό εργαστήριο βιολογίας …και κάνοντας ένα διαλειμματακι ,τρώγοντας μια πίτσα από τα χεράκια του Σαμαρομαλανγκ…(άλλο είδος τρελό θα σας  μιλήσω άλλη φορά) είπα να συμπληρώσω το διαστρικο μου ημερολόγιο!! 




ΑΑΑ ξέχασα για μερικούς…πάρτε του γκρίζους λύκους και βάλτε τους στον κώλο σας και μετά με παθιασμένη φωνή βελαξτε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…..αλλά με μια γλύκα…!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*