Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:01 - 23/08/2014

Τάφος Αμφίπολης, τι ΔΕΝ θα πουν οι αρχαιολόγοι:

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το αζιμούθιο ανάμεσα στον τάφο της Αμφίπολης και την πυραμίδα του Αμφείου στην Θήβα είναι 189,7 μοίρες.

Όταν το άστρο γάμμα Λέοντος περνά τον Μεσημβρινό στον Νότο, τότε ανάλογα με την εποχή – χρονολογία , το άστρο άλφα του Λέοντος – Βασιλίσκος – έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση – αζιμούθιο.

Οι ειδικοί μπορούνε να επιβεβαιώσουν ότι το αζιμούθιο – χωροθέτηση των άστρων αυτών ταυτίζεται με την χωροθέτηση των δύο αυτών μνημείων όταν ανεγέρθηκε τη πυραμίδα του Αμφείου, πριν ανεγερθεί η πυραμίδα του Χέοπα.

Με βάση το δικό μου λογισμικό αστρονομίας αυτό γίνεται το 2640 π.Χ. περίπου. Την ίδια στιγμή η ευθεία που ενώνει την τάφο της Αμφίπολης με την πυραμίδα του Αμφείου περνά πάνω από άλλο απ΄ ότι φαίνεται τάφο ή διαμορφωμένο ύψωμα στην Αμφίπολη.

Δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Οι σύγχρονοι σειριακοί λεξάριθμοι λένε: α=1,ω=24 Γ’ ΛΕΟΝΤΟΣ = ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ = 99, ΓΑΜΜΑ ΛΕΟΝΤΟΣ = ΑΛΕΧΣΑΝΔΡΟΣ = 125 , έτσι η Αμφίπολη συμβολίζει το (διπλό: αμφί) άστρο γ Λέοντος, όπου γύρω από το μεγαλύτερο άστρο περιφέρεται ένας συν ίσως ένας ακόμα πλανήτης(μη επιβεβαιωμένος), σύνολο δύο πλανήτες ή άστρα – βλέπετε 2 σφίγγες(σώμα λέοντος).

Σπύρος Μπούτσικος

https://www.facebook.com/pyramidathivas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 4:06 ΜΜ

    ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ Ο ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 08/23/2014 @ 8:09 ΜΜ

      ΜΑΣ κουφανες,μαλλον δεν κανεις σεξ καθολου!

      • Ανώνυμος 08/23/2014 @ 9:37 ΜΜ

        Μεγάλε γαμιά, ακόμα εδώ είσαι; Οι κοπέλες περιμένουν σειρά.

      • Ανώνυμος 08/24/2014 @ 11:25 ΜΜ

        ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 11.09

        ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ…ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ

        ΠΡΩΤΟΝ…ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ..

        ΔΕΥΤΕΡΟΝ…ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ…

        ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 9:58 ΜΜ

    Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο.

  3. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 5:28 ΠΜ

    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ …ΓΑΤΑ !

    ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΞΟΑΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΕΙ ??
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 7:19 ΠΜ

    Για ελάτε στη Θήβα να δείτε τι συγκάλυψη πέφτει για τις εδώ πυραμίδες. Κάποιοι απο μειώνουν την αξία τους και έχουν λόγο που το κάνουν.

  5. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 9:18 ΠΜ

    O τάφος της Αμφιπόλεως ήταν γνωστός εδώ και 10 χρόνια
    https://www.youtube.com/watch?v=0QszdBmfABI#t=1110

  6. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 9:24 ΠΜ

    den tha mporousan ton megisto tn ellinwn na ton exoun ekei! milas gia Alexandro. exei ton d

  7. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 10:20 ΠΜ

    Πρόκειται για παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας από τους ''Φιλέλληνες''.
    Η Λιάνα Σουβαλτζή λέει ότι την εμπόδισαν στις ανασκαφές της .
    Στην Περιστέρη πήγε μέχρι και ο Σαμαράς.
    Στην Κρήτη ,είχα διαβάσει παλιά (ελπίζω να βρώ το κείμενο), έριχναν στην θάλασσα κολώνες και διάφορα, οι γνωστοί ,για να τα ανακαλύψουν ξαφνικά , για να έχουν δικαιώματα και ρίζες.

    Αναστασία

  8. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 11:14 ΠΜ

    να σας κανω μια ερωτηση και θα ηθελα και μια απαντηση αν γινετε..πειτε οτι ειναι ο ταφος του μεγαλου αλεξανδρου τι θα γινει θα παρετε τα πανω σας και θα βγειτε στους δρομους και θα σας δωσουνε την δουλεια που σας πειρανε μαζι με την αξιοπρεπεια σας?και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι ανθελληνας μπραβο στον μεγα αλεξανδρο για ολα οσα εκανε και σε ολους αυτους που κανανε αυτην την χωρα μεγαλη και τρανη και ειμαστε τωρα εμεις να το παιζουμε καμποσοι στους αλλους..γιατι μεταξυ μας ειμαστε κοτες λυρατες και οποιος πει οτι δεν ισχυει για αυτον κανει μεγα λαθος..αλλωστε αυτο φαινεται καθε μερα.φιλακια

  9. μπραβο για την ερευνα!!! αν θελεις τραβα και αλλες γραμμες με αλλα μνημεια να δουμε συσχετισμους!!

    οπως πυραμιδες αιγυπτου βαβυλωνα κτλ!!!

  10. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 11:44 ΜΜ

    μερικοι λεξαριθμοι του 99 =αγγελος της φιλαδελφειας=βασιλευς της μακεδονιας=επτα φιαλαι του θυμου του θεου=ημερα οργης του λεοντος=Λογος Του Θεου Του Υψιστου=μαρμαρωμενος βασιλιας=Μεσσιας παντοκρατορας=Ναος του Υιου του ανθρωπου=Υιος Του Θεου Του Υψιστου=οικουμενικος Απολλωνας=Χαρις Του Αγιου Πνευματος

  11. κατι μου λεει οτι θα βγει ολλος ο αστερισμος του λεοντος αν ενωσεις γραμμουλες με μνημεια ελλαδος και εξωτερικου προς ανατολη και νοτια……….

  12. και μαλλον ο δευτερος ναος ειναι το ματι του λεοντα οποτε ξερεις πια γραμμη ειναι…γνωριζεις την κλιμακα……ζωγραφισε το να δουμε τι θα γινει 😉

  13. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 08/25/2014 @ 6:46 ΠΜ

    ΦΙΛΕ 2,14 μμ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Π.ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΜΟΥΣΕ (ΜΕ ΛΥΡΑ)… ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΛΕΙΡΙ…ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*