Διαφημίσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ» ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 1 – 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ, 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ & ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (ΚΙΝΗΤΑ, ΡΑΔΙΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΤΛ) ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ (Επίγειοι ψεκασμοί σε συνδυασμό με χαμηλές συχνότητες, ELF), ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.

ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.
ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” . . .”
  1. τελικα δεν ειμαι ο μονος,που σκεφτεται ετσι!οτι κ να κανετε δεν μας πτωει!λερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. έλα ντε, αυτο με την μαγνιτικη καταιγιδα κοντευει να κλεισει εβδομαδα, απο που στο διαλο ερχεται απο το κεντρο του γαλαξια!

  3. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Αρα υποθέτω ότι αυτό που έρχεται αύριο είναι αντιπερισπασμός για να ακολουθήσει η κυρίως ενέργεια που θα έλθει 20-23 Ιουνίου.Δεν έχω βρει ακόμη ΑΚ-47…καλά,τα πήρατε όλα?

  4. …-Προσεξτε γιατι …το πολυ το "ηλεκτρομαγνητιζειν …κανει το παιδι…αστο
    καλυτερα να μη το…ξεστομιζειν…

  5. για να μην σας παραμυθιάζουν…. μπορείτε να ενημερωνόσαστε μόνοι σας για τις ηλιακές καταιγίδες και τις γίδες που τις προκαλούν.
    http://www.solarham.net/
    Και παρακαλώ το ΚΑΤΟΧΙΚΑ, να εξετάζει την πιστότητα της είδησης, γιατί δεν σκέφτονται όλοι "πονηρά" και πολλοί την "τρώνε" την πληροφορία.

    Chris_

  6. ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΥΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΤΟΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ

  7. 1111 ΠΑΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ

  8. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΑ ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΠΟΚΟΦΑ

  9. Ωραια.Αν ισχυει η επισημη ειδηση,εχει εκδοθει καποια ΝΟΤΑΜ για τα αεροσκαφη;η τα ηλεκτρονικα αυτων δεν επηρεαζονται;υπαρχει καποια σχετικη οδηγια για τις ΕΔ;Τα σωματα ασφαλειας;η μας εχουν πεθανει στο δουλεμα;

  10. Ρε παιδιά! Μιά απορία…αν υπάρχει στην παρέα κάποιος τεχνικός!
    Σε περίπτωση που θέλουμε να ηλεκτροδοτήσουμε ένα σπίτι με γεννήτρια, τι είδους γεννήτρια χρειαζόμαστε γιά 100τετραγωνικά ωστέ να υπάρχει αρκετή ισχύς γιά θερμοσίφωνο, φώτα, υπολογιστές, φούρνους, κλπ? Πώς τη συνδέουμε με τον κεντρικό πίνακα? Και τί εξοπλισμός χρειάζεται γιά τις συνδέσεις(Καλώδια κλπ)?

  11. ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ "ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ…ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛ-ΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΑΡΧΟΝΤΕΣ , ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!

  12. Δεν ξερω τι στον ανεμο ειναι ολο αυτο αλλα εδω και 5-6 μερες βλεπω συμπτωματα σε ανθρωπους,αδυναμια κομμενα γονατα ζαλαδες κλπ που ολοι ξερουν.Υπεθεσα οτι θα ναι απο την καταιγιδα,αλλα οντως κατι δεν ταιριαζει στην εικονα.
    Μπραβο Κατοχικα,που το ερευνησατε.

  13. Το πειραμα γινεται καιρο..αλλα και "φιδια να σας δινουν στα χερια και δηλητηρια να σας ποτιζουν, εσεις Μαζι Μου κι εγω μαζι σας " Α-Ω
    .-

  14. Προς 28 Μαΐου 2013 – 12:17 π.μ.
    Με 3-5 κατοσταρικα ευρα, αγοραζεδις μια 3,5 KVA που εχεις καλυψει οοολο το σπιτι εκτος απο θερμιοσιφωνα και φουρνο. Καλυτερο το γκαζι για μαγειρεμα ουτως η αλλως. Θα εχεις πανω απο 10Α καθαρα και ενα γεμισμα κρατα τουλαχιστον 4 ωρες εξαρταται την καταναλωση. Μπορει να βγαλεις και 6 ωρες. Γιατι δεν εβαζες εναν ηλιακο οπως εγω;

    Αυτο του Dmitry δεν το γνωριζα. Αλλα ημουν πεπεισμενος οτι εδω που ειμαστε, στην μεση γη, ειναι απο απιθανο μεχρι πολυ δυσκολο να παθουμε τετοια ζημια. Υπαρχουν πολλα στοιχεια απο πολλες πλευρες που δειχνουν αυτο το αποτελεσμα.

  15. να 'χα ένα δεκάσεντσο κάθε φορά που διάβασα ή άκουσα "οι έλληνες ενωμένοι" και "θα νικήσουμε" και "θα δείξουμε και θα μπήξουμε" θα 'χα γίνει δισεκατομυριούχος.

  16. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙς ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ?ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *