Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:04 - 21/01/2014

Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις εθνικές κυβερνήσεις έπεσε παγκοσμίως σε ιστορικά επίπεδα σύμφωνα με το Edelman Trust Barometer (44%). Ειδικά στις χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου, εκεί που «αλωνίζουν» οι παγκοσμιοποιητές. Ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί από την ιστοσελίδα μας στο άρθρο «Το τέλος της πολιτικής».

Η υπακοή των πολιτικών στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης έχει μειώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στους πολιτικούς και έχει απαξιώσει την έννοια της πολιτικής.

Έτσι αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα θα προσφέρουν και την λύση, η οποία θα αφορά σε μια παγκόσμια δήθεν συνεργασία των λαών υπό την εποπτεία των ΜΚΟ των οικονομικών οίκων του πλανήτη αλλά και των μεγάλων «οικολόγων» τύπου Al Gore. Άλλωστε η εμπιστοσύνη των πολιτών στις ΜΚΟ παραμένει σταθερή, σύμφωνα πάντα με το Edelman Trust Barometer. Στην πραγματικότητα όμως αυτά οδηγούν στην εδραίωση παγκόσμια δικτατορίας. Δεν θα βαρεθούμε να το υπενθυμίζουμε.

Οι περισσότεροι βέβαια αγνοούν την συγκεκριμένη πραγματικότητα και θα ξυπνήσουν απότομα, αφού οι αλλαγές δεν είναι πάντα προς το καλύτερο. Απαρατήρητες περνούν και προσπάθειες υπονόμευσης των ελληνικών συμφερόντων, όπως η πρόσφατη διόλου τυχαία διαφήμιση της πολυεθνικής εταιρείας Ryanair, η οποία παρουσιάζει την σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» με το αστέρι του Σουλτάνου ως αξιοθέατο, ίσως για αυτούς που «ορέγονται» ανεξάρτητη Κρήτη, έρμαιο των διεθνών συμφερόντων, και κατ” επέκταση διαμελισμένη Ελλάδα σε περιφέρειες, όπως είχε ανακοινώσει ο George Papandreou και όλοι από κάτω χειροκροτούσαν.

Όλα περνούν απαρατήρητα ανάμεσα από κοιμισμένα πλήθη με δευτερεύουσες ανησυχίες. Ή μάλλον σχεδόν απαρατήρητα, μιας και κάποιοι «γραφικοί» επιμένουν να ασχολούνται ακόμα και να ενημερώνουν τους συνανθρώπους τους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 8:18 ΠΜ

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ [ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ]…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ …Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ [ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ] CIA-MOSAND…ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ …ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ [ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΑΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ] ..ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ [ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑΧΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ [ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ] ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ …..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ…. ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ …ΣΤΑ 3,5 ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Η ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ [ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ] …ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ..Η ΒΑΣΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΔΥΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ …ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ…ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΤΑΝΟΙΕΙΤΕ …ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ …Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 10:18 ΠΜ

    Noμίζω χωρίς να είμαι σίγουρος οτί σέ κάποια προφητεία λέγεται οτι αυτοί πού δέν έχουν πίστη τά γεγονότα θά παιρνούν δίπλα τους καί αυτοί δέν θά μπορούν να τά αντιληφθούν καί όπως έλεγε ή συνχωρεμένη μάνα μου ό θεός νά δώσει???

  3. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 5:12 ΜΜ

    Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών …ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ…ΣΥΝΤΟΜΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*