Διαφημίσεις

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Εδώ και καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα προσχέδιο βιβλίο με τίτλο:

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ “, όπου είχα την τύχη και την τιμή να το μελετήσω.
Κατά μια περίεργη σύμπτωση αρχικά το διάβασα χωρίς σειρά :

Ο ήρωας έχει το αντιπροσωπευτικό όνομα ενός άτρωτου ήρωα, του Αχιλλέα, με το ένα αδύνατο σημείο. Το όνομα αυτό συμβολίζει το όνομα όλων εκείνων των ανθρώπων , όπου ενώνονται πνευματικά ενάντια στη παγκοσμιοποίηση των επικυρίαρχων.

“Ο Δρόμος του Τρελού” σηματοδοτεί την επιλογή του ήρωα να ακολουθήσει τον προσωπικό του δρόμο, που θα τον οδηγήσει τελικά στο Μονοπάτι της Γνώσης. Ο Αχιλλέας επιλέχθηκε από τα Ανώτερα πεδία για να παίξει το ρόλο ενός σύγχρονου ΑΒΑΤΑΡ. Διότι γνωρίζει από τα Ακασικά αρχεία την έννοια της θυσία.

Σήμερα, η ανθρωπότητα ελέγχεται διαμέσου του φόβου και βρίσκεται σε αδράνεια. Ο Αχιλλέας δρα στο φυσικό πεδίο μεταβιβάζοντας το μήνυμα της ενότητας, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά δύναμης για την ανθρωπότητα. Έτσι του αποκαλύπτεται το Σχέδιο, γνωστό ως “ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑ“. Σκοπός του η επιτάχυνση της εξέλιξης που ήδη έχει αρχίσει και η ανάγκη της σημερινής ανθρωπότητας για την αλήθεια. Το Σχέδιο, λοιπόν, αποκαλύπτεται στον Αχιλλέα μέσα από την διαδικασία της εσωτερικής του επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό του.

Η προσωπική αυτή μεταφυσική εμπειρία περιγράφεται με μυθιστορηματικό τρόπο, αποκωδικοποιώντας σταδιακά βασικές αρχές του αποκρυφισμού. Οι αρχές αυτές διέπονται από τους νόμους των ψυχικών δονήσεων.

Το μέλλον του ανθρώπου οδηγούν δυο δυνάμεις η σύμπτωση και η αδράνεια. Αν ο άνθρωπος επιλέξει ένα καθαρά υλιστικό αποτέλεσμα πλουτισμού, τότε πέφτει σε αδράνεια και, η επαφή του με τον Ανώτερο Εαυτό του διακόπτεται. Ενώ αν ο άνθρωπος είναι κοντά στο ταξίδι της ψυχής του Ανώτερου Εαυτού του, τον οδηγούν τα σημάδια των συμπτώσεων της διαδικασίας.

Ο ίδιος ο άνθρωπος σήμερα σκεπτόμενος το μέλλον του σχεδιάζει ένα σωρό δολοπλοκίες για να πετύχει την διάκριση της επιτυχίας, δίχως να συνειδητοποιεί ότι εκτελεί τα σχέδια εχθρικών οντοτήτων ως προς την ανθρωπότητα….
Ακολουθείστε τις πραγματικές αλήθειες με την δύναμη της Αγάπης για να νικήσουμε την αδράνεια και να αντέξουμε τον χλευασμό και την προδοσία μέχρι να έρθει η Αφύπνιση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ””
  1. να ενημερώσω όσους άμοιρους αναγνώστες τυχαίνει να μην το γνωριζουν ότι ο "τελευταίος ΑΒΑΤΑΡΑΣ" που "θα έσωζε και αυτός την ανθρωπότητα" ήταν σύμφωνα με τα "μεγάλα μυαλά" της τότε εποχής, ο … Αδόλφος Χίτλερ… Ο τελευταίος ΑΒΑΤΑΡ… κατά την Σαβίτρι Ντέβι που έγινε και της μοδός τελευταίως, κατά τον άλλο παράφρονα Μιγκέλ Σερράνο, κατά τους Ρόεριχ, κατά τον Σεμπότετορφ και λοιπές προσωπικότητες… το νου σας στους αβατάρες και σε όσους τους προωθούνε…

  2. Σωστος ο 3:23.

    Βρωμαει θεοσoφια και Λεβαν.
    Οταν καταλαβετε οτι αυτος που κανει κουμαντο δεν ειναι κανα κουταβι και πως ολοι παιζετε το παιχνιδι του θα ειναι αργα.

  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SSS=666….ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ?….ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…..ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…..ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?

  4. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ . Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

  5. "…που θα τον οδηγήσει στο μονοπάτι της γνώσης..";;
    Αχ, βρε καλά μου παιδιά πόσο χαζά είστε..
    Αλήθεια γνωρίζετε που οδηγεί αυτό "το μονοπάτι της γνώσης";; Και ποιος το έχει δημιουργήσει ως παγίδα για αφελείς;;

  6. Ναι ρε μεγάλε 3:23 αλλά δεν μας είπες τι σημαίνει ΑΒΑΤΑΡ, μιας και τα ξέρεις όλα πάνω στο θέμα… Μήπως δεν ξέρεις γιατί πράγμα μάς συμβουλεύεις τελικά;;;;;
    Πάντως τον τελευταίο ΑΒΑΤΑΡ που ξέρω είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ο μαύρος μάγος ΧΙΤΛΕΡ…
    Το νου σας να μιλάτε για κάτι που ξέρετε και όχι για κάτι που νομίζετε ότι ξέρετε…
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

  7. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ……ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΔΙΑ)ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ S ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…..ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο (ΔΙΑ)ΟΛΟΣ….ΤΑ 3 S(ΚΕΡΑΥΝΟΙ) ΔΗΛΑΔΗ….SSS=666….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΑΤΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ?…..Ο ΔΙΑΣ?……ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ…..ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ……ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ……ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ……ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΠΕΙ….ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ

  8. ο λιακο που εκτυπώνει χαρτο στα σκοπια σας έχει κάνει τα μυαλά αλοιφή για μύκητες. περαστικά σας και καλά ξυπνητούρια -αν και οταν-

  9. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΒΑΤΑΡ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΜΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΙΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΡΧΑΙΟ), ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ SITE, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ "ΤΡΟΜΕΡΕΣ" ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ" ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Η ΤΗΝ ΓΑΜΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, 11:30 μ.μ.,
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΑΡΧΗ ΛΥΣΗ ;,
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ;,
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ (ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΕΙΒΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΚΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ ΞΑΠΟΥΛΑΝΕ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΣΟΚΟΣ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ !!!

    ΕΥΧΩΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ STRANGER.

    ΘΕΤΤΑΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

    (TYXON ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ……..)

  11. 2:45….λυση θες?…..εχω την καλυτερη για τους καλυτερους φυσικα……σκεφτηκα πως και η χωρα θα μπορουσε να ξεφυγει….παντα βεβαια κατα τον δυνατο καλυτερο τροπο με τις παρουσες συνθηκες…..ετσι λοιπον μετα απο πολυ σκεψη βρηκα το εξης…….την ιδεα να δωσουμε πληρη εξουσια σε 12 μοναχους γεροντες ερημιτες την ελλαδα(χωρις να υπακουν στην ιερα συνοδο για λογους που μπορει να καταλαβει ο καθενας)……καταρχην πιστευω οτι μπορει να γινει….παμε τωρα στα καλα και στα κακα της προτασεις…..τα καλα ειναι οτι….τερμα η φαγωμαρα με τα κομματα….τερμα τα ιδια τα πουλημενα κομματα….τερμα οι διαφοροι φυτευτει ψευτοηγετες….τερμα η προπαγανδα τους…..τερμα η σπαταλη των εκλογων…..γενικα τερμα το συστημα τους(σταματαω εδω…απλα ηθελα να σου δωσω μια εικονα…τα υπολοιπα μπορεις να τα σκεφτεις μονος)……τα κακα τωρα…. δεν θα αφησουν ετσι να χαθουν οι κοποι τους οι νεοταξιτες…..θα μας κανουν εμπαργκο…..θα μας κανουν ψυχολογικο πολεμο…..οικονομικο πολεμο…..μπορει να βαλουν την τουρκια να μας κανει πολεμο και διαφορα τετοια…..αλλα σε ρωταω ελληνα……αν δεν το κανεις αυτο που σου λεω το αποτελεσμα ειναι να βρεθει ο καθενας μονος να παλευει οταν το τσιπακι θα μπει στην ζωη μας για τα καλα και νομιζω οτι η προταση αυτη τουλαχιστον θα μας βρει με τον θεο διπλα μας να πολεμαμε ολοι μαζι…για να μην γραφω πολλα………ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΟΣΕ ΤΗΝ ……ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…..ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ….(απο αυτη την προταση κανεις δεν εχει οφελος προσωπικο…..δεν μπορουν να την χτυπησουν και πιστευω οτι ολοι ελληνες θα την βρουν καλη και ειρηνικη λυση για να ξεφυγουν απο την σαπιλα….οταν δειξει στην πορεια οτι την προταση την θελει ο ελληνικος λαος τοτε θα παμε ολοι μαζι και ειρηνικα θα την απαιτησουμε στην βουλη)….οσο για το ποιοι θα ειναι οι μοναχοι…..ολοι μας ξερουμε φωτισμενους γεροντες….και ειμαι σιγουρος οτι οι γεροντες για χαρη του λαου του θεου θα γινουν θυσια οπως ο χριστος και θα το κανουν….και κατι τελευταιο….μην νομιζετε πως δεν ξερουν να κυβερνουν οι γεροντες…..ειναι διαβασμενοι και σοφοι ανθρωποι ακομα και στα οικονομικα.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΣΟΦΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ….ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ……ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

  12. 12:24 ΚΑΙ 12:30….ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ….ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ)……ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ….ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ…..ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ……6 ΑΝΔΡΕΣ….6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ…..6 ΖΕΥΓΑΡΙΑ…..ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΑ 666…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?…..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ…..ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ….ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ….Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ

  13. τεσπα, δεν βαριέστε πλέον τις μεγαλοστομίες… "σήκω έλληνα" "ξύπνα έλληνα" "δείξε έλληνα" οι οποίες βεβαίως λειτουργούν αντίστροφα(κάτι το οποίο γνωρίζουν όσοι κινούν τα νήματα, δεν είναι και τόσο χαζοί, ότι όταν πρήζεις τον άλλο κάνε δείξε μπήξε, αυτός μουλαρώνει και τα στηλώνει από αντίδραση), δεν βαρεθήκατε; γέμισε το διαδίκτυο πρακτοράκια, πωλητές, καιροσκόπους, προβοκάτορες, flame wars ξανά και ξανά και ξανά εν τω μεταξύ κάθε ένας που έρχεται σε επαφή με συνωμοσιολογίες πρέπει να κάνει ένα μπλογκ και να μας γράψει τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια!!! η μέρα της μαρμότας! μετά την τηλεόραση, το διαδίκτυο! Μας το πήρατε και αυτό… (έστω το surface web). Δεν χρειάζεται αν μας τα ξαναλέτε συνεχώς, τα ξέρουμε… και όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει να τα βρει… δε λέγεται τίποτα νέο απολύτως. πάλι αβατάρες, πάλι οι μαύροι ήλιοι, πάλι σαιεντόλοτζυ, πάλι σωτηρίες, πάλι προσυλητισμοί. ξέρετε όλοι εσείς που γράφετε σχολιάκια για αιρέσεις του χριστιανισμού ότι κάνετε παρανομία; απαγορεύεται δια νόμου ο προσυλητισμός. και των χριστιανών ορθόδοξων(οι οποίοι και αποτελούν άλλη μία αίρεση του χριστιανισμού). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ! Κρατήστε τη θρησκεία σας για τον εαυτό σας. τόσο δύσκολο είναι; πρέπει σώνει και καλά να προσυλητίζετε κόσμο μέσω και του διαδικτύου; μόλις έσφιξαν τα γάλατα, και είδατε λίγες δυσκολίες, το κλείσατε το μαγαζί, και αρχίσατε τους προσυλητισμούς και τα βοήθα παναγιά στο διαδίκτυο; έτσι "ξύπνα έλληνα" έτσι "σήκω έλληνα"; με τα παραμύθια; με τα flame wars; κοιτάξτε τον εαυτό σας πρώτα και μετά "σώστε τους άλλους". Δεν θέλουμε άλλο σώσιμο!!!

  14. 10:20…..σωστα τα λες…..δεν μπιπ ολα στην τελικη ε?…..εμεις θα φαμε τα κοψιδια μας θα πιουμε τα μπυρονια μας θα βρουμε και κανενα καλο πιπινακι για το βραδυ παμε και κανενα καζινο να ανεβει η αδρεναλινη μετα παμε και μια τουαλετα και φευγουν ολα…….ΠΡΡΡΡΡ ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ…..ΜΟΥ ΠΕΣΕ ΒΑΡΥΣ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ….ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ?….Α ΝΑΙ…..ΓΚΡΡΡΡΡ (ΡΕΨΙΜΟ)….ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ….ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΨΑ……ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?….ΑΣΤΟ ΜΩΡΕ….ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΧΟΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΧΡΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣ ΧΡΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣ ΧΡΡΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣ

  15. 29 Απριλίου 2013 – 11:30 μ.μ.

    WHAT?????????????????

    30 Απριλίου 2013 – 5:37 π.μ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ???? Γέροντες θες να κυβερνήσουν; Και θες να το διαδώσουμε κιόλας…………………………………………………………………………………….

  16. Εσύ φαταούλα 3.34 να τα φας να τα χωνέψεις και να τα ρευτείς… κοπρομηχανές έχετε καταντήσει.

  17. Υπάρχει καποιος από σας δηλαδή που δεν θα ήθελε να τον κυβερνήσουν Γέροντες? Υπάρχει κάποιος από εσάς που δεν θα ήθελε έναν αγαθό και ελεήμονα άνθρωπο, που δεν θα συσσωρεύει μέταλα και χαρτία και δεν θα προσκυνάει τον Μαμωνά?
    Δεν το στέλνω για να το δημοσεύσετε αλλά για να δω πως σκέφτεστε.

    """"ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ???? Γέροντες θες να κυβερνήσουν; Και θες να το διαδώσουμε κιόλας…………………………………………………………………………………….'''''

    Πείτε μου όμως ποιος θέτε εσείς να κυβερνήσει, εγώ καλώς ή κακώς θα ήμουν ευτυχής να με κυβερνούσε Γέρων αγαθός.
    Εγώ πρότεινα. Εσείς τι έχετε να προτείνετε?

  18. Καλο πασχα.. μμμ πασχα να δεις τι ειναι… ααα ναι η εξοδος των εβραιων απο την αιγυπτο. αυτο για τους εβραιοχριστιανους. γιατι ελληνας κ χριστιανος δεν γινεται. επειτα αυτος που ψαχνει να βρει εξαρια θα βρει αφθονα παντου.6 ανδρες 6 γυναικες 6 ζευγαρια , 6×4 ζευγαρια ποδια=24 αμα το διαιρεσουμε με το 4 (γιατι μονο ετσι μας βγαινει) =6 αχααα ειδατε; και αλλα εξαρια… δωδεκα μαθητες δια 2 = 6 και 6 και ποια μερη γυρναει ο επιταφιος; την εκτη(κυριακη ειναι η πρωτη) αχααα 6 6 6.. μαθατε και αριθμολογια. επισης δεν μπορω να καταλαβω πως απο το σχεδιο αχιλλεας φτασαμε στις αιρεσεις των εβραιων.. επισης εχω μια , απορρια.. για ποιον λογο πρεπει ντε και καλα να μας κυβερνα καποιος… θελετε τσομπανη προβατακια μου ε; διαβαζουμε τα παντα πιστευουμε το ευαγγελιο ειναι το δογμα των περισσοτερων.. αξιοι της μοιρας σας οι περισσοτεροι.. γνησιοι εβραιοι. οτι πει ο ραββινος ο αγαθος ο αγιος ο ο ο…. οτι πει η συναγωγη. ακομα και αυτα που ξερετε για την ελλαδα την αληθινη ελλαδα τα ξερετε μεσα απο φημες,μυθους,θρυλους και σχολικα βιβλια. ενας απο σας(τροπος του λεγειν) δεν εκατσε να δει τι λεει ο ισιοδος και τι οι εβραιοι… τι λεει ο πλατων,ο αριστοτελης,οι νεοπλατωνικοι. μονο ευαγγελιοοοο… φασισμος. και μια τελευταια ερωτηση για τους χριστιανους μονο. αν γενιοσασταν στον μπαγκλαντες θα γινοσασταν χριστιανοι; τι θελω να πω.. γινατε απο επιλογη η απο επιβολη; μπεεεεεε

  19. 12:23……ΝΑΙ….Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ……ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΙΜΗΖΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ….Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΙ…..ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ ΓΚΑΓΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ)……..ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟ…….Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ DEMO-CRACY=DEMON+ΚΡΑΤΟΣ=TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ…….ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΕLLηνικο κρατος…..ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΦΩΣ(ΣΚΟΤΑΔΙ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ 6 ΑΝΤΡΕΣ 6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ 6 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 666…………..ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑ-ΟΛΟ…..ΠΟΥ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ (ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΗ….ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ)….ΔΗΛΑΛΗ ΤO S…..H ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑ 3 SSS=666……ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΜΑΓΕΙΑ……ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ…..ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ…..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ ΣΑΣ…….ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑ-ΟΛΟ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙ….ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ….ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ……ΑΙΩΝΙΑ….ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ…….ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ….ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΛΑΙΔΗ ΓΚΑΓΚΑ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ……ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ…….ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..ΗΔΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ HELL-ΗΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ…..ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

  20. οι πρωτοι τελευταιοι και οι τελευταιοι πρωτοι, βγηκε! με μηχανοραφειες και σφαγες σημερα το ισραηλ ειναι πρωτο και η Ελλας το φως του κοσμου τελευταιο. χαρηκες τωρα με το σκοτος σας 5 Μαΐου 2013 – 6:11 π.μ.;; αντε σαλτα και 7@3150Υ τωρα εβραιε

  21. 1:43…..Η HELL-AS KAI ΤΟ ΙΣ-(ΡΑ)-ΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ….ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ……ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΓΗΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟΚΕ….ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ HELL-ΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…..ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…..THE END

  22. Ανώνυμος γνωστος άγνωστος γραφει : το αείζωον πύρ έρχεται σαν αστραπή ξανα στα χέρια μου για να σας μεταδώσω μια προκληση που προβαλομαι να δώσω καθημερινά τους άθλους του Ηρακλή όχι γέροντες εαν ειναι αξιος ο άλλος φαινεται,κατά την γνώμη μου και πάλι υπόθεση θα ανοιξει. Απτον χειμωνα έρχεται η άνοιξη . Εν τούτοις οι ευγενής παραλληλισμός της άνοιξης και του χειμωνα ειναι το μονοπάτι της αλλαγής. Ένα άλλο βιβλίο που σαν προτείνω ειναι το ουράνια προφητεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek