Διαφημίσεις

Πριν λίγο άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες “αποβιβάστηκαν” στο νησί

Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το Καστελόριζο.

Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού , που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν απόβαση στο νησί δεκάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασαν 30 ακόμη παράνομοι λαθρομετανάστες (είχαν προηγηθεί μέσα σε 3 μέρες 48 Αφγανοί και Σύριοι) δημιουργώντας απίστευτο πρόβλημα στο νησί που δεν έχει καμία απολύτως υποδομή για τέτοια “επιδρομή” λαθρομεταναστών.

Ο Δήμαρχος κ.Αχλαδιώτης στέλνει μήνυμα κραυγής “Επιτέλους, να θωρακίσουν τα σύνορα. Θέλουν να μας ξεκάνουν!”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!”
  1. Οπλιστε τις ''οικιες'' σας, μεταφορικα και κυριολεκτικα! Μονο αυτο εχω να πω. Το οτι ερχονται αδιακοπως λαθραιοι αρσενικοι και μονο αρσενικοι Ισλαμιστες ηλικιας 18-35 δεν ειναι τυχαιο.

  2. Ανεχομαστε τα ΠΑΝΤΑ απο τους γειτονες φιλους μας…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ….λιγη ΤΣΙΠΑ! Ειμαστε η μονη "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ" ΧΩΡΑ που ανεχεται ολο το συρφετο της λαθρομεταναστευσης απο οπου κι αν προερχεται….ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ..ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!Πριν 20 χρονια κοιμομασταν εξω στις βεραντες μας κατω απο το φως του φεγγαριου και τωρα διπλοτριπλοκλειδωνουμε τις πορτες μας! Ρε που μας καταντησαν….παλι.

  3. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΥΧΤΟΒΟΙΟΥΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 10.5.2013 ΣΤΟ http://www.artfmradio.com ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ!!!!!!!!!!!

  4. "Τις ημυνθει περι πατρης; και τι πταιει η γλαυξ η θρηνουσα επι των ερειπιων; πταιουν, οι πλασαντες τα ερειπια. Και τα ερειπια τα επλασαν οι ανικανοι κυβερνηται της Ελλαδος. Αυτοι οι πολιτικοι, αυτοι οι βουλευται εκατεστρεψαν το εθνος. Αναθεμα τους. ΚΑΨΙΜΟ θελουν ολοι τους." ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.

  5. Μόνοι σας θα βρείτε την άκρη γιατί χλομό βλέπω την κρατική βοήθεια Δεν ξέρω μήπως είναι και εσκεμμένη Στρίμωγμα και πίσω με την ίδια βάρκα μόνοι σας . Μόνο έτσι Στείλτε κάρτες -γράμματα και δέματα από όλη την Ελλάδα στο Καστελόριζο.

  6. Και τι κάνετε; Βάζετε το Δήμαρχο να κάνει έκλήσεις ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ;

    Όπλα δεν έχετε εκεί όποιον σας παρκάρουν να τον φυτεύετε στα τσιμέντα ή να τον κάνετε φαί για τα ψάρια με μια κοτρώνα στο λαιμό; Μαλάκες είστε; τι περιμένετε μια χούφτα κάτοικοι πότε θα σας σφάξουνε; Τι θα φάνε όλοι αυτοί εκεί πέρα μέρα με τη μέρα που περνάει; Από στιγμή σε στιγμή θα μπούνε στα σπίτια σας ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

    Αν δεν ξεκινήσουμε να αντιδράμε με κάποιο τρόπο κάπου κάπως κάποτε ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

  7. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΥΣ . ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ , ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΕΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ -ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΛΙΓΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ . ΑΝΑΔΙΚΝΥΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ . ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΕΛΟΣ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" , ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ , ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" .

  8. για ψαχτε και τσι παραλιες μηπως "αποβιβαστηκαν" κ τιποτα οπλα επιμελως κρυμμενα

  9. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΚΕς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΩς ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΗΣΜΟ ΔΕΙΤΕ …(διαβάστε τα σκούρα γράμματα που ειναι μεσα στην παρακάτω ιερή δήλωση.Πράττουμε το καθήκον μας ενεργοποιώντας (έγκαιρα) το αρθρο 120 και καταδικαζουμε για το κακούργημα της υποθαλψης και υπόκρυψης δικογραφίας η οποια αφορά γενοκτονία , ως επικυνδυνους για τη δημοσια τάξη ,αυτους που προτειθοντε να σιωπησουν μεσα στο ίδιο δικογραφο.Δηλαδή την υποθαλψη της υπέρ του λαού και κατά της κυβέρνησης δικογραφιας που εκρεμει και που ολοι οι βουλευτες σιωπουν για εκεινην. Δειτε το κακούργημα που υποθάλπτουν (την δικογραφια που υποκρύπτουν) οι 300σιοι προδοτες και ολα τους τα κομματόσκυλα ………… 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
    Καταγγέλουμε μεσα σε δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο πράττουμε το καθήκον μας οπου εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος και προχωρουμε νομιμα πλέον στην εφαρμογήτου ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις .
    Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου) , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985……

  10. ΟΙ ΕΝ ΔΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙς 24112011 ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς .. ΔΕΙΤΕ
    Έκδοσης: ………….Ημερομηνία Γεννήσεως: ……………………Επάγγελμα: …………………… Υπηκοότητα: ………………………………….Θρήσκευμα: …………………..Συμπληρωματική και σχετική, της από 05/05/2012 και υπ αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης,δηλώσεως- αίτησης – καταγγελίας.
    Προς τον…………………………………………………… (αρμόδιο εισαγγελέα) Και προς : 1.Την Εφορία, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως.
    Προς όλα τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από τις 24–11–2011, έως και σήμερα .Και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των Πολιτικών προϊσταμένων των, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία και που απο κείνη την ημερα , βασει του εθνικου και διεθνούς δικαιου ,έχουν επισήμως απο τις 24112011 , πάψει να ειναι προιστάμενοι των ενοπλων δυναμεων .
    Καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών……………………………………https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek