Διαφημίσεις

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ..

Αν είχες ένα σχέδιο να κάνεις μια μεγάλη αρπαχτή , να δημιουργήσεις τάξη μέσα στο δικό σου χάος , να φέρεις τους κρυφούς εταίρους σου στο τραπέζι με τα καλούδια …δεν θα είχες σχεδιάσει κάτι που μετα θα έλεγαν όλοι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ?

Ξαναλέω όλοι οι λύκοι είναι στημένοι παντού , και η Αμερική και Η Ρωσία και η Κίνα είναι κάτω από τα ίδια αφεντικά!!

Μην κοιτάτε το σενάριο τους , οι ίδιοι τα έριξαν η ο Ασσαντ η πράκτορες μέσα από τους αντάρτες ώστε να δημιουργήσουν την αιτία!!

Θυμηθείτε το Περλ Χάρμπορ , θυμηθείτε την 11-9 ..δεν το κάνουν για πρώτη φορά ..πάντα το ίδιο είναι ώστε να υπάρχει η δικαιολογία!!

Μην γίνεστε τροφή στα μίντια , έχουμε καταντήσει όποιον πολέμα για την πατρίδα του να τον βγάζουμε τρομοκράτη!! Τρομοκράτες με σφραγίδα 100% είναι όσοι τους δόθηκε δικαίωμα να είναι στα ανώτατα αξιώματα !! Ποιο εύκολα ένας που κυβερνά μια χώρα με βιαο τρόπο θα ακολουθήσει της εντολές από τα αφεντικά παρα ένας που πολεμά για να κερδίσει πίσω την ελευθερια του και την πατρίδα του

Μην μπερδευεστε , δεν υποστηρίζουμε την επίθεση απλά προσπαθούμε να αποκόψουμε την προπαγάνδα του “κακού” μουσουλμάνου που θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον αύριο και σε εμάς ώστε να σφαχτουμε μεταξύ μας!

Αφήστε τις ταμπέλες …είναι όλοι μέσα στο κόλπο , πολιτικοι,δημοσιογράφοι,εκκλησία .,…όλοι!

Δείτε ποιοι είναι στα αξιώματα ,δείτε αν έχουν όλοι φορέσει σκουφάκι η φουστιτσα…μην μασάτε …έτσι είναι το σενάριο να σας κάνουν από τον φόβο να μην ξέρετε τι να πιστέψετε!

Αν αποφασίσεις ότι δεν έχεις κανένα εχθρό θα τους σταματήσεις ….. άλλα όλοι μας πρέπει να το κάνουμε και οι μεν και οι δε…όλοι οι άνθρωποι !!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΣΥΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;”
  1. γιατι τετοιο αγχος;
    αφου ολοι μας περιμενουμε να συμβει το "κατι τις"
    ας ειμαστε ολο και πιο ψυχραιμοι
    ολο και πιο ετοιμοι

    κατα που μου φαινεται
    θρησκοληπτικα εννοω πιθανον ω!μπαμιας= αντιχριστος(;)
    πολιτικα εννοω πιθανον ασαντ= ο πολεμος ειναι η αρχη των παντων(;)
    αστρολογικα εννοω πιθανον : ασαντ/αρης στον σκορπιο=πολεμος
    και ω!μπαμιας/ζυγος=διπλωματης
    πλησιαζει(1.11.13)=το επικινδυνο τετραγωνο ουρανου/πλουτωνα
    τελος εσχατολογικα εννοω πιθανον ο θανατος καποιου με "ο" (αφου ευτελιζει την ισχυ των ΗΠΑ)… να φερει τα κορακια στην επιτευξη του στοχου τους

    διαλεξε τε και παρτε…
    ετσι και αλοιως το σχολιο του STRANGER ειναι αφορμη/προκληση σκεψης και ενδοσκοπησης γνωσεων και πληροφοριων!

    οι καιροι ειναι πονηροι ,πνιγηροι ,παγανιστικοι ,περιεργοι…..
    και θελουν ΣΥΝΕΤΟ ψαξιμο!
    καλημερουδια σε ολους και ολες σας (θα παρακολουθω τα σχολια σας για να μορφωνομαι και για να επανελθω—- σας αγαπω!!!!!!)

  2. Δεν θα μπορουσε να ειναι πιο επικαιρος ο Καζαντζακης τελικα, ο φοβος και η ελπιδα , η ομαδοποιηση με τον εναν ή τον αλλο ειναι που θα πας καταστρεψουν..
    Μαιρη

  3. Το PC σας έχει hardware, και software εάν μπει κάποιος ιός αρχίζει και τα παίζει, το σώμα είναι το hardware και ο εγκέφαλος ο επεξεργαστής, η σκέψη λογική το software, οι ιοί………. ο ΦΟΒΟΣ η ΕΛΠΙΔΑ η ΟΡΓΗ η ΑΠΟΓΝΩΣΗ…… !!!!

    Το αποτέλεσμα………. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ !!!!!

  4. Στο μονο που διαφωνω μαζι σου-και σε αλλες σχετικες αναρτησεις-ειναι στο οτι πιστευεις πως οι "ανταρτες" πολεμανε για την πατριδα τους . Και απο τις δυο πλευρες οι απλοι Συριοι βεβαιως και αυτο πιστευουν (οπως σε καθε εμφιλιο) , αλλα στην πραγματικοτητα χρησιμοποιουντε και δεν ειναι παρα πιονια αυτων που εχουν παρεισφρησει μεσα σ αυτους και κανουν οτι κανουν παρασυροντας τους σε αγρια εγκληματα κυριως εναντιον χριστιανων . Αυτο γιατι δεν το αναφερεις ; ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ . ΓΙΑΤΙ ; ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ; Βεβαιως και ολοι ειναι στο κολπο αλλα οταν απειλεισαι η αμυνεσαι η πεθαινεις . Οταν ερθει η ωρα μας λοιπον -συντομα-το λιγοτερο που θα κανουμε ειναι να αμυνθουμε απεναντι και στον καλο και στον κακο μπουσουλμανο και στα ενχωρια φιλαρακια τους . ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς , ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ .

  5. Ξαναλέω όλοι οι λύκοι είναι στημένοι παντού , και η Αμερική και Η Ρωσία και η Κίνα είναι κάτω από τα ίδια αφεντικά!!

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΤΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  6. Ναι όλοι το ίδιο είναι…όλοι μέσα στο κόλπο…κι ο Καντάφι στο κόλπο ήταν κι αυτός σκηνοθετώντας ακόμη και το θάνατό του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek