Διαφημίσεις

Ανέστης Μαυροκέφαλος για π.Ιωάννη Καλαΐδη: “Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (επίθεση Αράβων) για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων”.

σχόλιο Γ.Θ : Αν ένας “τρελός” από τους 8000 καμικάζι τα καταφέρει και βρεθεί στην καρδιά του θηρίου, θα είναι αρκετός για να φέρει το τέλος που περιγράφει ο π.Ιωάννης Καλαΐδης αλλά και ο συνονόματός του Ευαγγελιστής στην Αποκάλυψη αιώνες πριν όταν έλεγε για την πτώση της Βαβυλώνας .

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρεται σε Σύριο αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί σε αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό, ο οποίος δήλωσε ότι το καθεστώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ως αντεπίθεση στους Αμερικανούς, πιλότους- αυτοκτονίας (καμικάζι).

Ο αξιωματικός είπε:

«Απέναντι σε κάθε πύραυλο που εκτοξεύεται από τους Αμερικάνους ή τους Βρετανούς εμείς θα ρίχνουμε τρεις ή τέσσερις. Εάν τα αεροπλάνα τους εισβάλουν στον εναέριο χώρο μας, θα συναντήσουν την κόλαση του πυρός. Αν δεν μπορέσουμε να τα ρίξουμε θα πέφτουμε επάνω τους και θα ανατινάζονται στον αέρα».

Ο αξιωματικός συνέχισε:

«Στις τάξεις μας υπάρχουν 8.000 στρατιώτες έτοιμοι να θυσιαστούν για να σταματήσει η επιθετικότητα των Αμερικανών και των Βρετανών και είμαστε έτοιμοι να εμβολίσουμε αμερικανικό αεροπλανοφόρο προκειμένου να σταματήσει η επίθεση στη χώρα μου».
Ο αξιωματικός αναφέρθηκε στην ηρωϊκή διάθεση του συριακού στρατού:

« Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να πάρει την ψυχή μας, ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Βρετανοί. Βρισκόμαστε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν οι πύραυλοί μας από μια αεροπορική επιδρομή. Γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα χτυπήσουν συγκεκριμένους στόχους. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες έχουν μετακινηθεί».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Συρία: Θα ρίξουμε στη Δύση 8.000 καμικάζι.”
  1. ….ποσες φορες τα ακουσαμε αυτα…..
    και απο τον σανταμι τον χουσειν του παλιου ιρακ….
    ποσες φορες και απο τον κανταφι της λιβυης….
    και που στο τελος εγιναν ειτε κρεμαστα λουκανικα ειτε σουβλες ψητες
    και αξιοθεατα για τους ιδιους τους πολιτες τους….

    τα ιδια μας λεει και ασανταμις της συριας…
    ποσες φορες θα μας τα πεικαι θα τα ακουσουμε
    πριν γινει και αυτος αξιοθαεατο των πολιτων του…..

    μονον η ΕΛΛΑΣ βγαζει παλλικαρια
    που δεν χρειαζεται να απειλουν ουτε να την λενε απο πριν

    διοτι ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ για τον ΕΛΛΗΝΑ
    ξερει τι παει να πει
    να μαχεται για την ΕΛΛΑΣ και για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    του το εχουν στριμωξει μεσα του οι προγονοι του
    ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ο ….ο……ο……

    ΕΜΕΙΣ ( αντρες και γυναικες ) ΞΕΡΟΥΜΕ
    και τους μαθαινουμε με τις πραξεις μας
    και οχι με λογια…λογια…λογια….

  2. παλι στο ιδιο σχεδιο θεατες .Δεκα σκυλια για να ειναι σιγουρα οτι θα φανε ενα προβατο και αφου πρωτα το εχουν δηλητηριαση επι δυο χρονια τα ανδριομενα σρατα των λυκων εναντια στο δειλο προβατο .Παρολο που δεν παιρνω μερος στο διπολο καλου κακου,δεν παραβλεπω την αδικια και την ανδρεια αυτουνου που υπερασπιζεται την πατριδα του γιατι μονο αυτο τον καθηστα σε αυτη τη γη ελευθερο

  3. Oι κατεχοντες μετετρεψαν τον μισο πλανητη σε χωματερη και τον αλλον μισο σε φρενοκομειο. Αν υπαχει μελλον, θα υπαρξει με εναν και μονον τροπο. Η θα τους ξηλωσουμε το συστημα συθεμελα η θα πεθανουμε. Το δευτερο ειναι σιγουρακι, αρα δεν εχουμε τιποτα να χασουμε αλλα και ολα να κερδισουμε. Λυπαμαι τους υπερασπιστες του συστηματος ειτε απο αγνοια ειτε απο μικρονοια και εγωπαθισμο. Ειναι μερος του συστηματος και ως τετοιοι αντιμετωπιζονται. Κριμα βεβαια. Ελληνοφωνες ειναι.

  4. Οι Σύροι είναι Ελληνογενείς Πελασγοί είτε και Έλληνες.

    Μην παρασύρεστε. Το κόμμα Μπάαθ ιδρύθηκε ως ανάχωμα στον ισλαμισμό και στον σιωνισμό… Ψάξτε ποιοί το ίδρυσαν…

    Μη βιάζεστε. Αλληλεγγύη στη Συρία, αυτό για την ώρα.

  5. εισ οιωνος αριστος, αμυνεσθαι περι πατρις, μακαρι οχι 8000 αλλα 8000000000 πατριώτες καμικαζι να λιωσουν τους ισλαμολαγνους αμερικανοτσιονιστες. Αυτο ειναι το τελος του αμερικανοτσι0νισμου η συρια δεν ειναι ουτε λυβιη ουτε ιρακ εχει καργα ρωσια και κινα απο πισω και ο κοντος μπορει να λεει πως δεν θα εμπλακει στα φανερα αλλα πισω απο την κουρτινα θα κανει δοκιμες λαιβ στα νεα του αντιεροπορικα

  6. Oι κατεχοντες μετετρεψαν τον μισο πλανητη σε χωματερη και τον αλλον μισο σε φρενοκομειο. 5:51 μ.μ.

    ΑΠΙΣΤΕΥΕΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ

  7. ανωνυμε 31.8.13 8.28

    …ωραιοοοοοςςς!!!!!!
    αρκει μεσα στους 80000000000000 πατριωτες καμικαζι
    …να μην εισαι εσυ η' τα παιδια σου….

    για να απολαυσεις το θεαμα και το αποτελεσμα τους
    …απο τον καναπε σου!!!!!!

    …ωραιοοοοοος!.-

  8. ΘΑ ΒΑΡΙΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ Φ-22 ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΥΣΤΕΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΥ.Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΡΩΣΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΖΗΜΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek