Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ (ΑΠΌ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ 2012)

Κι όποιος δεν λέει να πειστεί ότι σε απόσταση αναπνοής καραδοκεί ο χειρότερος πόλεμος της γνωστής ιστορίας – που βεβαίως “Σκοτεινή Κοιλάδα” του θα είναι και η Ελλάδα – με το συμπάθειο αλλά δεν παρέχει και την καλύτερη υπηρεσία ως προς την επιβίωση αυτού του τόπου, αυτού του Λαού κι αυτού του Έθνους…Απολαύστε λοιπόν τον Κίσσινγκερ να σας λέει : “Θα καταστραφείτε…θα πεθάνετε…θα κυριαρχηθείτε…”

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.

Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.

Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

aegeanhawk
πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ…”
  1. Είναι ξεκάθαρος, Ιράν ο τελικός στόχος, και στο Ιράν ή με αφορμή το Ιράν θα γίνει ένας μεγάλος πόλεμος για να ωφεληθεί το Ισραήλ.

  2. Η αλεπού στον ύπνο της πετειναράκια βλέπει σκατόγερε, κακιασμένη μούχλα.
    Δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε. Για την ακρίβεια αυτό θα είναι και το τελευταίο σας σχεδιο και θα αποτύχει κιόλας. Ο καιρός της δύναμής σας πέρασε και έρχεται η τιμωρία σας.

  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=w6CFqPGzBH8

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΌΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕ ΒΈΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!

    ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ… ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΛΟΙΠΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ… Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ GAME… ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 1991… ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 1999… ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ 2001… ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 2003… Κ.Λ.Π.

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΡΟΜΟ… ΝΑΙ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 2012… ΓΙΑ ΤΟΥ 2013… ΠΑΙΖΕΤΑΙ… ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΤΩ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ… ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ… ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ… ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΡΡΕΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

    ΠΕΡΙΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ… ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ… ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ… ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ GAME ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ.

    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩ ΠΑΡΕΛΘΩΝ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ? ΟΙ 3.000 ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΆΣΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ! ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ… Η ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΓΜΑ ΕΤΣΙ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ?

  4. Σε βίντεο να το δώ..γιατί αυτά είναι μούφες!!Είπαμε είναι διεστραμμένος αλλά δεν είναι χαζός..

  5. Έλεος πια με αυτό το POST!!!
    επιτέλους να λειτουργεί και λίγο η κρίση γαμώ την ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ του νεοέλληνα!!
    Το Daily Squid, η σελίδα δηλαδή που γράφτηκαν αυτά, λέει από μόνη της ότι είναι σατυρική και ότι γράφουν ότι τους κατέβει με σκοπό κοροιδεύουν καταστάσεις και να δημιουργούν βαβούρα.
    Αλλά ακόμη κι έτσι να μη ήταν, αν εσείς είχατε ένα τέτοιο σχέδιο, θα βγαίνατε να το πείτε σε εφημερίδα,

    ΕΛΕΟΣ με την βλακεία μας πια!!! Σαν τους ανόητους που νομίζουν ότι η microsoft ( ή όποια άλλη εταιρία) θα δώσει μισό δολάριο για καθε προώθηση του ενος email.
    ή οτι άν δεν προωθήσεις το τάδε εμαιλ θα έχεις κακοτυχία!!! το κέρατό μου με την χαζομάρα μας.

    Αλλά τέτοιοι είμαστε γι αυτό και τέτοιους ηγέτες διαλέξαμε.

  6. ΒΡΕ ΤΟ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ

    ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙΣ ΤΑ ΖΩΦΙΚΑ ΣΟΥ

  7. Τελικα ο χιτλερ ηταν πολλα χρονια μπροστα για την εποχη του.Κατι ηξερε που εκανε τους εβραιους σαπουνια και τους ελεγε μιασματα και υπανθρωπους τις ανθρωποτητας.Να ειστε σιγουρη πως η ιστορια μια μερα θα τον δικαιωση.

  8. Ανώνυμε 5:07
    Δεν τα λές καλά τα πράγματα…
    Ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε απο τους πλούσιους εβραίους της εποχής του.
    Οσο για τον Κίσσιγκερ, απορώ που δεν έχει βρεθει τόσα χρόνια μετα τη θητεία του ώς υπουργός εξωτερικών, κάποιος να τον "φάει" με τόσα που έχει κάνει…

  9. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟ Η ΧΑΖΑΡΟΕΣΚΕΝΑΖΙΕΒΡΑΙΟΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΧΑΒΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ !!!!!!!!!!

  10. ο κιζινγκερ εαν ηταν ηθυνων την εποχη( του χιτλερ και ολοις της παρεας του) θα καθοντουσαν σουζα μπροστα του

  11. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek