Διαφημίσεις

Συνελήφθη, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του νέου παραδικαστικού κυκλώματος και της σπείρας των παράνομων πλειστηριασμών, από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η σύλληψη, έγινε με αφορμή απειλές κατά βασικού μάρτυρα της υπόθεσης του παραδικαστικού, ο οποίος έλαβε ένα φάκελο, που περιείχε μια σφαίρα, προφανώς ως απόπειρα εκφοβισμού.

Η επιστολή, που έλαβε ο μάρτυρας, ήταν ιδιαίτερα γραφική, καθώς, εκτός από τη σφαίρα, περιείχε κείμενο σε αρχαϊκή γλώσσα, πιθανώς, εδάφιο της Αγίας Γραφής, το οποίο έλεγε ”Μετά την πρώτη και δευτέρα νουθεσία παραίτου, ήγγικεν ο καιρός της απωλείας”.

Ο επιχειρηματίας και πολιτικός μηχανικός, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ανακριθεί και για υπόθεση φοροδιαφυγής, που αφορά πλαστά τιμολόγια, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του σε αστυνομικό τμήμα.

Η ανακρίτρια, επέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ σε συγκατηγορούμενό του πλοίαρχο εν αποστρατεία, για την ίδια υπόθεση, ο οποίος επίσης απολογήθηκε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για έναν Κύπριο επιχειρηματία.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή ενός υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, τριών αστυνομικών και ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι φέρονται ότι είχαν ρόλο κλειδί στην υπόθεση.

Επίσης, στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός πρώην και δύο νυν δικαστών, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί μεταξύ των μελών του κυκλώματος.

Στοιχεία για τον συλληφθέντα

Ο συλληφθείς, είναι 53 ετών, μένει σε βίλα στο Παλαιό Ψυχικό, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Δηλώνει δε, πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας, εφοπλιστής.

Έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εις βάρος του και μία φορά τον μήνα αναγκάζεται να δίνει το ”παρών” στο Α.Τ. Παλαιού Ψυχικού για παλαιότερα αδικήματα.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι τον προηγούμενο Μάιο είχε δηλώσει στην Ασφάλεια μια πολύ περίεργη ληστεία, που ισχυριζόταν ότι είχε σημειωθεί στο σπίτι του.

Είχε καταθέσει ότι άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του και του είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart, ρολόγια Rolex και κοσμήματα.

Υπάρχουν πλέον περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης της συμμορίας, τα μέλη της οποίας, είναι Έλληνες και αλλοδαποί, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην τέλεση κατ’ επάγγελμα πλαστογραφιών, λαθρεμπορίας και επηρεασμού δικαστικών αποφάσεων.

Οι εμπλεκόμενοι, είχαν συστήσει πάνω από 100 εταιρείες ΕΠΕ με διοικητικό συμβούλιο και μέλη, ενώ προχωρούσαν σε νόμιμο σφράγισμα βιβλίων, εξέδιδαν τιμολόγια και μεταβίβαζαν περιουσιακά στοιχεία.

Περαιτέρω, προέβαιναν σε απάτες εναντίον τραπεζικών ιδρυμάτων, εξαπατούσαν ιδιώτες και έκαναν πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, εντόπιζαν ακίνητα υψηλής εμπορικής αξίας, τα οποία, είτε ήταν ακατοίκητα είτε ανήκαν σε ιδιώτες που έμεναν στο εξωτερικό ή σε υπέργηρα άτομα και εγκαθιστούσαν εκεί μέλη της σπείρας.

Πρότειναν ακόμα, σε εργαζομένους του ΣΔΟΕ, συνεργασία, ώστε να μπορούν να δρουν πιο αποτελεσματικά.

Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας, που εντάχθηκαν στο κύκλωμα ενημέρωναν για επερχόμενους ελέγχους σε εταιρείες, ενώ υπάλληλοι από διάφορες ΔΟΥ, επιφορτίστηκαν να σφραγίζουν μισθωτήρια συμβόλαια στα βόρεια προάστια.

Δύο δικαστικοί επιμελητές επιπλέον, υπέγραφαν ψευδείς βεβαιώσεις επίδοσης εγγράφων, τα οποία και συνέτασσαν τρεις συμβολαιογράφοι με το αζημίωτο, ενώ ένας συνδικαλιστής, υποψήφιος βουλευτής, είχε αναλάβει να ενημερώνει για τη δυνατότητα παροχής των συγκεκριμένων ”υπηρεσιών” σε συνεργασία με ακόμη έναν συνδικαλιστή, από τον τομέα των τροφίμων.

Τις ”βρόμικες” δουλειές των εκφοβισμών και των εκβιασμών είχε αναλάβει ομάδα μπράβων από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *