Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:01 - 09/02/2014

Συναγερμός για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ουκρανία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) έθεσε σήμερα σε συναγερμό τις αντιτρομοκρατικές της μονάδες ύστερα από μία ραγδαία αύξηση απροσδιόριστων απειλών εναντίον ευαίσθητων στόχων, περιλαμβανομένων σταθμών παραγωγής ατομικής ενέργειας, αεροδρομίων και αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Δεν είναι, πάντως, σαφές αν η ασυνήθιστη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SBU συνδέεται με τις ταραχές που σημειώνονται στη χώρα και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Η ανακοίνωση περιγράφει την απόφαση αυτή ως προληπτικό μέτρο και αναφέρει: “Το αντιτρομοκρατικό κέντρο της SBU, σύμφωνα με τον νόμο, είναι υποχρεωμένο να θέσει σε ετοιμότητα αντιτρομοκρατικές μονάδες στην επικράτεια της χώρας”.

Περισσότερο κινδυνεύουν με επίθεση διεθνή αεροδρόμια, σταθμοί παραγωγής ατομικής ενέργειας και σιδηροδρομικοί σταθμοί και σταθμοί λεωφορείων σε μεγάλες πόλεις

Προσθέτει ότι περισσότερο κινδυνεύουν με επίθεση διεθνή αεροδρόμια, σταθμοί παραγωγής ατομικής ενέργειας και σιδηροδρομικοί σταθμοί και σταθμοί λεωφορείων σε μεγάλες πόλεις.

“Τα μέτρα που ελήφθησαν από τις υπηρεσίες ασφαλείας…αποσκοπούν μόνο στο να διασφαλίσουν τη δημόσια ασφάλεια και να σταματήσουν τις εγκληματικές δραστηριότητες με τρομοκρατικό στόχο. Αυτά τα μέτρα είναι διαφανή και κυρίως προληπτικού χαρακτήρα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος

Ο ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος ύστερα από δύο μήνες και πλέον ταραχών και τις καταλήψεις από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές δημόσιων κτιρίων στην πρωτεύουσα Κίεβο και σε άλλες πόλεις, οι οποίοι και ζητούν την παραίτησή του.

Την Παρασκευή, ένας ουκρανός επίδοξος αεροπειρατής που επέβαινε σε πτήση από την Ουκρανία προς την Κωνσταντινούπολη, απειλώντας ότι θα ανατινάξει το αεροπλάνο, ζήτησε από τον πιλότο να κατευθυνθεί στο Σότσι της Ρωσίας όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες , την ώρα που πραγματοποιούνταν η τελετή έναρξής τους. Στη συνέχεια συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Τίποτε από αυτά δεν θα γίνει. Σκηνικό αλλά Αίγυπτο βρωμάει για εκεί….

  2. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 6:54 ΜΜ

    Τα σημαδια προχωρουν…δεν νομιζεις?

    Το διαστημα που κυλα 29/01 εως 16/02 οι διαφορες . οι διαστασεις , οι εντασεις. οι ειρωνιες ..οι αντιπαρσθεσεις..τα κουφα … ολα ανεβαινουν… μεχρι και συνχρονη περσικη εκστρατεια ζουμε….

    Ειναι το tape που θα ξαναγυρισει…θα ξαναπαιξει αυτη την εβδομαδα πιοτερα…..μεχρι να τελειωσει…να γινει συνειδηση.
    Η ταινια τελειωνει το Σαββατο στην δυση του ηλιου …+~ 2 ωρες
    εκει θα παρθει η αποφαση..
    Και μην μου πεις οτι ειχες ξαναδει ομπαμα με πουτιν ετσι ever γιατι θα εισαι ψευτης….

    Κατα την γνωμη μου…

    Θα μπει και η οικονομια στο παιχνιδι..
    Αλλωστε υπηρξαν σημαδια…που ολοι ειδαμε..

    Μαλλον δεν χωρα αναβολη…η κυριακη 16/02 θα ειναι δυσκολη μερα….
    Προσεξε την αφοβια σου.
    Αλλαξαν ολα.

    Πρακτωρ…

    Υ.γ πολλες φορες σου εχω πει οτι ξερω αυτους που μελετουν για 600ευρω τα σιτε και τα γραφωμενα τους.
    Εχω μιλησει συναντησει καταγραψει τους τυπους αυτους.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ….
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΣΙΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ…..
    ΕΙΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ!!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! 😉

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*