Διαφημίσεις

Λίγα λόγια και καλά.

Τα μεγάλα συμβάντα του κόσμου μας είναι προμελετημένα και προσχεδιασμένα !

Χρησιμοποιούνται ως συσσωρευτές ενέργειας (Σοκ-δέος-φόβος) ώστε να επικαλεστούν η να ευχαριστήσουν της οντότητες που τους έχουν κυριεύσει !!

Ταυτόχρονα ταιζοντας αυτές της οντότητες νομίζουν ότι θα αποφύγουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ από το κοσμικό ρολόι!!

Ότι έχει συμβεί στην Αμερική σαν γεγονός σοκ και δέους ήταν και θα είναι προσχεδιασμένο !Και χρονικα αλλα και γεωγραφικα με απολυτη ακριβεια! Δεν μιλάμε για τα τυχαία γεγονότα της φύσης αλλά για τα συνεχή γεγονότα που επηρέασαν την φούσκα της πραγματικότητας μας και θα συνεχίσουν να την επηρεάζουν αν εμείς δεν δούμε-ανακαλύψουμε αυτή την κωδικοποιημένη γλώσσα του άρχοντα αυτού του κόσμου!

Όταν μεγάλο κομμάτι από την ανθρώπινη συνείδηση αντιληφθεί τι παίζει …τότε αρχίζει και η ΠΤΩΣΗ !

Έτσι λοιπόν αν έχουμε για αρχή αυτά τα σημάδια …και αν σκεφτούμε ότι και τα νούμερα ταιριάζουν 11 χρόνια 11 μήνες 11 μέρες από την 9-11-2001 …τότε κοιτώντας τον ουρανό στις 22 Αυγούστου …μπορούμε να πούμε και εμείς ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ?

Θυμήσου ότι είσαι σε μια Μεσόγειο που φλέγεται και έχει εγκλωβιστεί από όλες τις μεριές !!

Θυμήσου ότι τα ερπετά κάνουν κίνηση μόνο μετα από επίκληση και άδεια για συνέχεια !!

Θυμήσου ότι θέλουν να ευχαριστήσουν τον αιμοδιψή Θεό τους !!

Θυμήσου ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν ένα πόλεμο χωρίς να έχει γίνει πριν μια θυσία!

Κοιτάζουν την Συρία μέσω διαφόρων άλλων χωρών!!

Τα συμπεράσματα σου δεν είναι μόνο για σένα άλλα για να τα μοιράσεις ,γιατί όσο ποιο πολλοί γνωρίζουν τόσο λιγότερη ενέργεια σοκ και δέους θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι οντότητες ,αν δεν εκμεταλλευτούν αρκετή ενέργεια δεν μπορούν να επιτύχουν προσχεδιασμένα σχέδια ….γιατί οι οντότητες θα τους τιμωρήσουν που δεν της τάισαν!!

Γιατί να εμποδίσουμε κάτι; Για να κερδίσουμε χρόνο και οι συνάνθρωποι μας να προλάβουν να προετοιμαστούν άλλα και να κατανοήσουν το παιχνίδι που παίζετε ! Όσοι ποιο πολλοί τόσο ποιο δύσκολα θα καταφέρουν να σβήσουν την αλήθεια, τόσο ποιο δύσκολα θα κρυφθούν οι δολοφόνοι στον νέο πολιτισμό, τόσο ποιο δύσκολα θα ξαναέρθουν ηγέτες λύκοι με προβιά προβάτου!

Stranger … Τι δεν καταλαβες ;

Υ.Γ Για καποια ζωα που στην αναγκη να σβησουν πληροφορια προσπαθουν στην επιφανεια να μπερδεψουν μεσω σχολιων ,……και για να δειτε ποσο ευκολα τυφλωνει το δογμα!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

59 σχόλια στο “Συμπαντικη τελετή ετοιμάζουν τα Ερπετά ! Θα τους αφήσεις;”
  1. Κάντε το κβαντικο άλμα και δείτε όλη την εικόνα όπως ειναι … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ /-

    ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΙΧΩΡ …… Μια χορδη με νόημα…. Οσοι αντεχετε ανεβητε εκει ειναι το τέλος τους εκει δεν μας ακουμπαει κανείς…….

  2. Θα μου λυσεις μια απορια ; Αν η μεγαλη μαζα των ανθρωπων η εστω ενα σεβαστο κομματι της ενημερωθει σημερα για το γεγονος που ερχεται , ακομα κι αν κατανοησει σε ικανοποιητικο βαθμο το πως , ποιοι και γιατι το κανουν η επιδιωκουν να το κανουν δεν θα πανικοβληθουν , και αυτος ο πανικος δεν ειναι τροφη γι αυτους ; Απο την αλλη οσο προετοιμασμενος και να εισαι για κατι κακο , ειναι δυνατο οταν αυτο συμβει να μη νιωσεις πονο , απογνωση και δυστυχια ; Αυτη δεν ειναι η τροφη τους ; Καταλαβαινω αυτο που λες για μη επαρκη τροφη που θα ξεσπασει πανω τους , αλλα αυτο προυποθετει πληρη αποριψη του φοβου του θανατου και απολυτη πιστη πως η πραγματικη Ζωη ξεκιναει μετα το φυσικο θανατο . ΕΧΟΥΜΕ ;

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ?

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ?

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  4. κοψε τισ μαλακιες, σαν τι θα κανουμε δηλαδη θα μας γαμανε ολους και θα μας αρεσει. ΠΟΙΟς ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΑΚΕς

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 15χρονα ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ. ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ … ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΑΘΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΣ ΙΠΠΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΝΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΔΥΟ-ΔΥΟ ΜΕΣ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΔΥΟ-ΔΥΟ!! ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΥΤΟ. ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ. ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ… Α! ΞΕΧΑΣΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ… ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  6. Νίκο αυτή τη φορά είναι πολύ μεγάλο και πολύ προστατευμενο. Ελπίζω να μπορούμε να τα λέμε στις 27!
    Καλή δύναμη

  7. eno vlepo oti oloi milate gia to kako pou iparxei, kaneis den kani logo gia to kalo.dexeste to kako kai ithelimena agnoite to kalo!!! gia pio logo;;; giati na min " plakothoume" oloi stin prosevxi;;; den exei apodixthi oti i prosevxi dioxnei to kako ;; lathos kano ;;xerete ti mou thimizei auto ; eixa akousei kapote kai malista to eixa efarmosei, oti an deis ena kako oneiro kai to peis se tria atoma, tote den vgainei..meta omos vrika kati kalitero .an evlepa kako oneiro elega otan xipnousa, kalo kai vlogimeno kai sto theo paradomeno..tote itan sigouro apolita oti den evgene to oneiro !! ti pame na kanoume ; na polemisoume to kako xoris tin voithia tou kalou;;;;

  8. Μιλάς για ερπετά. Δεν είναι όμως ερπετά ακριβώς. Είναι κατώτερες οντότητες σε σώματα ερπετών ή και προδοτικές ψυχές σε σώματα ερπετών. Το θέμα είναι ότι γύρω από τη γη υπάρχουν παγίδες ψυχών (το λέει και η ο.ε.α.) και φυλακές ψυχών και γίνεται συνεχώς ένας "κύκλος". Όπως επίσης ότι η κινέζικη φυλή είναι ερπετική φυλή με γενετικό κώδικα λευκής φυλής και ερπετού και μάλιστα θέλουν να γεμίσουν τον πλανήτη από αυτό το είδος ώστε οι ψυχές πλέον σε αυτά τα σώματα να είναι πλήρως ελεγχόμενες. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να καταλάβετε.

  9. Χρησιμοποιούνται ως συσσωρευτές
    ενέργειας (Σοκ-δέος-φόβος) ώστε να
    επικαλεστούν η να ευχαριστήσουν
    της οντότητες που τους έχουν
    κυριεύσει !!
    Εσύ ο ίδιος που το έγραψες κατάλαβες τι έχεις γράψει? Γιατί κάνεις δεν πρόκειται να καταλάβει…

  10. Stranger

    Σε ρώτησα κάτι και δεν μου απάντησες.

    Τα ερπετά ελέγχουν το 100% ή το 90% του πλανήτη? Αν ελέγχουν το 100% τότε γιατί να αλλάζουν φαινότυπο και στήνουν φιέστες με γεννητούρια και γάμους? IT' S A BOY!!

    Αν ελέγχουν το 90% και δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα τότε ποιό είναι το αντίπαλον δέος δηλ. το 10%?

    Τι γνώμη έχεις για τον ερευνητή Γιώργιο Πάλμο? Ο ίδιος λέει ότι ο Δίας και η Αθηνά υπάρχουν και είναι οντότητες που μπορούν να διαλύσουν τα κρόνια ερπετά.

    Τι γνωρίζεις για την ΛΑΓΑΝ γλώσσα και το ινστιτούτο ΑΧ-ΑΝΑ-ΕΙ?

    ARKOUDOS88

  11. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΡΟΥ ΕΚΠΕΣΟΝΤΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΕΩΣΦΩΡΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ). ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (ΤΟ ΚΑΛΟ) ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ (ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΕΝΑΑ, ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ), ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΘΗΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝΟΥΡΑΝΩΝ , ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ -ΤΑΧΑ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ !! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ -ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΕΟΙ Κ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ? ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΙΔΙΑ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΕΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ), ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΘΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ?ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.

  12. Μια χαρα θα περασουμε τελικα στις22 ετοιμη η πενταλφα πανω και κατω ?μια απορια?το προκαλεσανε αυτοι η εγινε επανω μονη της αυτη η διαταξη?επισης τι λυσα εινε αυτη με τις μεγαλες εορτες της παναγιας??? τι φοβασε srtanger ?θυσια παιδιων !γιατι παντα οταν συντελουν τετοιο γεγονος θυσιαζουν μωρο …….τον αμνο……οσο για σεισμο αντε και βλεπουμε αν θα τους κατση….αυτο πιστευο εινε πολυ μεγαλυτερο οπως βλεπω εχουν κανει πολλες προετοιμασιες οσο για τρομο και φοβο που τους τρεφουν αφου δεν θελουμε να αποδεχτουμε οτι ειμαστε θνητοι και κσνουμε πραξεις λες και θα μεινουμε αιωνεια αντε βγαλε ακρη ….και εγω αργα το καταλαβα….το θεμα μας εινε θα μπορεσεται να το σταματησεται @@@## και απαντω στους ερωτισαντες για μετα θανατο γηινο τι!!!! φιλαρακια την κατσατε υπαρχουμε και κρινομαστε και οι δικοι μας που εχουν φυγη βλεπουν και προσπαθουν οσο τους επιτρεπεται να βοηθησουν η να μας προειδοπηισουν

  13. Stranger

    Σε ρώτησα κάτι και δεν μου απάντησες.

    Τα ερπετά ελέγχουν το 100% ή το 90% του πλανήτη? Αν ελέγχουν το 100% τότε γιατί να αλλάζουν φαινότυπο και στήνουν φιέστες με γεννητούρια και γάμους? IT' S A BOY!!

    Αν ελέγχουν το 90% και δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα τότε ποιό είναι το αντίπαλον δέος δηλ. το 10%?

    Τι γνώμη έχεις για τον ερευνητή Γιώργιο Πάλμο? Ο ίδιος λέει ότι ο Δίας και η Αθηνά υπάρχουν και είναι οντότητες που μπορούν να διαλύσουν τα κρόνια ερπετά.

    Τι γνωρίζεις για την ΛΑΓΑΝ γλώσσα και το ινστιτούτο ΑΧ-ΑΝΑ-ΕΙ?

    ARKOUDOS88

  14. να φοβασαι τον δρακο οταν ξεψυχα αλλα οι φυλακες στον ελλαδικο χωρο εδω και 10 μερες ειναι ετοιμοι για να προστατευσουν σε λιγο αρχιζει μια νεα αφυπνιση σε τουτο τον αγιο τοπο μην ξεχνατε τι γινεται στο αγιο ορος και το κυνηγη του ελληνοχριστιανισμου στο γυρο τοξο απο τοτε που ο πουτιν ειπε οτι θα ερθει στο αγιο ορος και μυστρα τα εδω παιδια δεν δεχονται να αλλαξουν αφεντικο και θελουν γεγονοτα αλλα τουτη η χωρα ειναι του ηλιου της δικαιοσινης και δικη μας οπως λεει και ο ελυτης

  15. Στο κέντρο βρίσκεται το Oak Creek όπου το 2012 έγινε η σφαγή στον ναό των Σιχ. Τι συμπέρασμα βγάζουμε, οτι αυτό που θ γίνει αφορά στην ίδια αυτή περιοχή ?

  16. Ξεκολλήστε, τίποτα δεν μπορούμε να εμποδίσουμε καθώς είμαστε πάρα πολύ λίγοι για να επηρεάσουμε το Σύστημα.
    Τα γεγονότα θα συμβούν γιατί στην πραγματικότητα έχουν ήδη συμβεί οπότε καλή προετοιμασία και όσοι επιζήσουμε τα ξαναλέμε όταν ο κουρνιαχτός κατακαθίσει, έρρωσθε…

  17. Εμεις εμπλεκομαστε πουθενα σε ολο αυτο?Αυτο το greek στο χαρτη, τι ειναι?Δεν εχω καταλαβει…

  18. δεν αντιλεγω,με κανεναν,αλλα αυτο το σχημα πενταλφα δεν ειναι..βεβαια ισως να μην εχει σημασια

  19. 17 Αυγούστου 2013 – 11:46 μ.μ., ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ISON = International Scientific Optical Network

    The comet's formal designation is C/2012 S1. The "C" indicates that it is non-periodic, followed by the year of discovery. The "S" represents the half-month of discovery—in the case of C/2012 S1, the second half of September—and the number "1" shows that this was the first comet found in that half month.[30] The addition of "(ISON)" after its name merely identifies the organization where its discovery was made, the Russia-based International Scientific Optical Network. If the same organization had discovered a similar, but unrelated comet one day later, that one would have been named "C/2012 S2 (ISON)". Nevertheless, media sources have taken to referring to C/2012 S1 by its location of discovery,[31][32][33] and consequently, this name will likely persist in use even though it may cause confusion with later discoveries made by the ISON organization.

  20. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ!!ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ.
    ΡΕ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?Ε ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΟΣΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ,ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΗΣΥΧΗ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ,ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ!ΑΙΝΤΕ ΠΛΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ,ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΣΤΕ?ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΙΩΝΙΩΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΚΡΥΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

    1. Αμ αυτός ο θεός που πιστεύεις τα κάνει όλα και εσύ σαν δούλος του χαμπάρι δεν έχεις πάρει.

  21. 12.34. ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ. 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ. 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ 2012 ΑΛΛΑ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ; ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2013 . Φ Ι Λ Α Κ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Παιδια τι γνωριζετε για την αρχαιολογο λιανα σουβαλτζη και την ευρεση του ταφου του Αλεξανδρου; οταν εγινε η παγκοσμια ανακοινωση ευρεσης του ταφου οι ελληνες πολιτικοι εδωσαν εντολη στην αρχαιολογο να διακοψει την ανασκαφη πριν μπει στο υπογειο τμημα οπου υπαρχει η σαρκοφαγος.το αναφερω επειδη καποιος μιλησε για το τελος αφου εντοπισθει ο ταφος.ειναι αξιοπεριεργο που της απαγορευουν να συνεχισει την ανασκαφη ενω εδω στην Αμφιπολη οι αδειες και η βοηθεια παει βροχη καθως φυσικα αποκλειεται ο Αλεξανδρος να βρισκεται στην Αμφιπολη.η επιθυμια του ηταν να ταφει στην οαση Σιουα στο ναο του πατερα Διος του.η προφητεια υποσχεται ευημερια στη χωρα οπου θα ανακαλυφθει ο ταφος μα στην Αιγυπτο γινονται σφαγες…μηπως εκει ηταν προμελετημενο να γινουν οι θυσιες καξ γι αυτο απετρεψαν την ανασκαφη;

  23. Υπαρχουν καποιοι που μιλουν για μια επικληση στις 25/8/2013
    Αναφερονται σε καταστασεις οπως στην Αιγυπτο που θα επεκταθουν απο 1/9/2013 και σε αλλες χωρες με τις καταλληλες αφορμες καθε φορα .Η Αιγυπτος ειναι ηπρωτη κινηση των γεγονοτων τα οποια επισπευδονται για αγνωστο λογο
    Το ηλιακο φαινομενο ισως ατυχησε εκτος αν συνδεεται με την επικληση – θυσια.
    Για περισσοτερες πληροφοριες http://universalblessing.blogspot.gr/ δημοσευση 30/7και 16/8/2013 ΝΙΚΗ

  24. Κάνεις λάθος φίλε που δίνεις ημερομηνίες. Έπεσες απόλυτα έξω με το ΜΑΗ ή ΙΟΥΝΙΟ που θα ερχόταν η κατάρευση. Πολλές τέτοιες προειδοποιήσεις σπαταλούν δυνάμεις και στο τέλος όταν θα έρθει το γεγονός την τρώς…
    Nick

  25. Ολα αυτά είναι δαιμονικά και ασχολίστε με δαίμονες.
    Το δωδεκάθεο,ο κάθε θέος δήλαδη αντιπροσωπεύει και ένα πάθος. π.χ. η Ήρα έχει το πάθος της ζήλειας ο Άρης είναι θυμώδης.
    Καλύτερα να ασχολούμαστε με το κάλο που είναι ο Θεός και όχι με το κακό που είναι ο έξω απο δω κια τα ερπετά του.
    Εξάλου αν ο θεός επιτρέψει να συμβεί κατί κακό θα είναι προς συμόρφωσή μας, γιατί έχουμε ξεφύγει τελείος.

  26. 12.24 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΟΧΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ " ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ .

  27. αναρτεί ο Σπύρος Ρίζος:
    Όσοι ποιο πολλοί τόσο ποιο δύσκολα θα καταφέρουν να σβήσουν την αλήθεια, τόσο ποιο δύσκολα θα κρυφθούν οι δολοφόνοι στον νέο πολιτισμό, τόσο ποιο δύσκολα θα ξαναέρθουν ηγέτες λύκοι με προβιά προβάτου!

    όπως ο Γλίξμπουργκ ας πούμε, μέσω του… λύκου Μηχαλολιάκου… ποιος είναι τώρα ο Λύκος, ο τέως γκάνγκστερ ή ο Νικολάκης [του]:;;;;;;; μη φοβάστε τίποτα συνάνθρωποι, άλλα αυτά, και η πιο πάνω δημοσίευση, είναι για να σας τρομοκρατήσουν, όλα αυτά τα περί δρακουλοειδής και τέτοια είναι καθαρές μαλακίες. – κυνηγήστε όποιους τις γράφουν, αυτοί είναι οι δούλοι των μεγάλων σαλονιών -οι υπηρέτες. κυνηγήστε τους υπηρέτες, όπως ο Νικολάκης λ.χ. δώστε θάρρος στον Ομπάμα και αναζητήστε θαρραλέους στρατιωτικούς, εδώ και στο ΝΑΤΟ, και να είστε σίγουροι, όλους αυτούς τους λεγόμενους… Ιλουμινάτοι, που μάλλον είναι μαστροποί στην Ακομινάτου, θα τους πηδήξουμε κανονικά.

  28. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΗ ΩΣ ΕΞΗΣ***
    ο εω###@@εχη λαβη το δικαιομα τις εξαπατησης του ανθρωπου…….πως;;.ζηταει απο το θεο να διαβαλη τον πιστο η να τον ταλαιποριση για να μπορεση να αποκτηση δικαιομα στην ψυχη ….αυτα ολα γινονται για τους θρησκους και τους ακροβατουντας..εαν παρη την αδεια τοτε παιδευη την ψυχη μεχρι να πη ο μεγαλος τερμα……..οποτε οτι και να συμβη επιτρεπετε …..ως παιδεια των ψυχων…….οσο κατα ποσο εινε αυτο που λετε….η δικη μου γνωμη εινε οτι πιο διεστραμενο ον και κακοψυχο καταστροφικο απο των ανθρωπο δεν υπαρχη……..ακομα και αυτοι ανθρωπο.υπηρετουν ……στο δια ταυτα οτι γινη ¡¡¡θα επιτραπη απο τον αρχιερεα και οπιος μπορη να το μπλοκαρη μπραβο του….καλη τυχη σε ολους μας απο λογια των ανθρωπων εχω χωρταση απο εργα δεν βλεπω ………ο θεος μαζι σας πιστους και απιστους…..εκεινος μονο ξερη τα μυχια της ψυχης μας και οση νομιζουν οτι του κρυβονται ……ας οψονται.εγω.που τα γραφω εισως ειμαι το πιο σκουπιδι μπροστα του αλλα οι αληθιες πρεπη να λεγονται…

  29. Ήλπιζα ότι μετά και από αυτή την εξήγηση του Stranger θα αποφεύγαμε τα σχόλια αργόσχολων ηλιθίων όπως:

    20 Αυγούστου 2013 – 5:20 μ.μ.
    20 Αυγούστου 2013 – 3:18 μ.μ.

    αλλά μάταια…..
    τουλάχιστον χαίρομαι που δημοσιεύονται όλο και λιγότερα να μπορούμε να συζητάμε εδώ μέσα και να διαβάζουμε άλλα ενδιαφέροντα σχόλια που έχουν σχέση με το θέμα κι όχι αράδες με μαλακίες.

  30. Αν και αφήνω κατά μέρους τη "θεολογία", η οποία είναι "παγίδα", το κτύπημα αυτού ή αυτών που έχουν επιβάλλει στη γη κάποιο είδος "μεταφυσικής παράνοιας" και "θεολογικής τρέλας" (ίσως μέσω ασσύληπτης τεχνολογίας?) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, 20-21 σήμερα χτύπησαν πάλι σχολείο (μέσω MK ULTRA ή άλλης μεθόδου) στην ΑΤΛΑΝΤΑ των ΗΠΑ, η οποία βρίσκεται κάτω δεξιά στο όλο σχεδιάγραμμα και πατάει ακριβώς πάνω στην αντίστοιχη εκ των γραμμών της Πεντάλφας! Σήμερα (ή χθές αργά έγινε) η μαζική σφαγή, αύριο η τελετή! Ή ίσως περιμένουμε ακόμα ένα χτύπημα, αν και αυτά αναφέρονται αποκλειστικά στις ΗΠΑ απ'ότι καταλαβαίνω, ενώ ίσως υφίσταται και περιθώριο "σφάλματος" απ'το δράστη και τους ιδίους με διαφορά 1-2 ημερών? Μήπως η γη ήδη εξάλλου δεν ευθυγραμμίστηκε με τους συγκεκριμένους απο σήμερα-χθες? Σε παρακαλω΄αν θα ήταν δυνατόν επικοινωνήσε μαζί μου έστω καταθέτοντας λίγες πληροφορίες γιατί κατανοώ το σκοπό σου σε όλα τα πλαίσια, αν θα το θεωρούσες δυνατόν. Τέτοια γεγονότα, ποιος να μου το λέγε, άθεος ων, έχουν επιρρεάσει και τη δική μου ζωή, πλέον δεν χωράει αμφιβολία, μάλιστα και ένα εν τέλει πολύ θετικό όλως περιέργως, και άλλα βέβαια πολύ αρνητικά που διέπωνται απ'τους κύκλους της σελήνης (και πανσέληνο!), παράνοια? Παράνοϊκη πραγματικότητα σε κάθε επίπεδο. Αυτό και μόνο και τίποτα παραπάνω. Δεν αμφισβήτησε ποτέ, ορθολογιστής ων αυτό που είχα μπροστά μου.

  31. αν το προτεινόμενο σύστημα ήταν σωστό, τότε θα έπρεπε και οταν θα αφαιρέσουμε 11 χρόνια, 11 μήνες και 11 ημέρες απο τις 11 σεπτεμβρίου 2001 να πέσουμε πάνω σε χαρακτηριστικό ανάλογο γεγονός. λυπάμαι για τους συνωμοσιολόγους αλλά εαν το πράξουν δεν θα βρουν τίποτε άξιο λόγου.

  32. Οι μέρες περνούν το ίδιο και οι.. προειδοποιήσεις για τις καταστροφές!
    Ο Νους ευφραίνεται, παίζει και κερδίζει καθημερινά την κυριαρχία στην ζωή μας.. "σε δουλειά να βρισκόμαστε". Η λογική και ο ορθολογισμός μας οδηγούν στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ανθρώπινης παρουσίας πάνω στην Γαία – Γη.
    Το δίλημμα που μας καθιστά μοιραίους στην αναγκαία για την Φυσική πορεία αλλαγή είναι πλέον καθοριστικά εμφανές:
    Παράδοση του Νου στο άχρονο, το άγνωστο, "χαοτικό" με εμπιστοσύνη στην Φυσική λειτουργία των πραγμάτων δίχως την δυσαρμονική παρεμβατικότητα, δηλαδή υπέρβαση της φύσης του Νου, ή αλλιώς ο άλλος δρόμος οδηγεί στην τρέλα, αντιφατικότητα, τρόμο και όλα τα συναφή νοητικά παράγωγα…
    Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει ή να επιβληθεί πέραν του νοητικά κατασκευασμένου κόσμου που αντιλαμβανόμαστε με τις ελλιπείς αισθήσεις μας.
    "Επιστημονικά", δηλαδή νοητικά (όπως καταλήξαμε να περιορίσουμε την Επιστήμη στον πολιτισμό της κυριαρχίας του Νου), καταφέραμε να αντιληφθούμε πως ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε είναι μόλις το 4% της συνολικής δημιουργίας… Το 96% που ο Νους με τις αισθήσεις του δεν μπορεί να αντιληφθεί το ονόμασε σκοτεινή ύλη…
    Μήπως σκοτεινή ύλη είναι το 4% και Φωτεινή το 96%?
    Κι αν ο χώρος ύπαρξης μας, στο 96%, δεν αγγίζεται από επιβουλές, επιθέσεις, καταστροφές, κινδύνους, που ο περιορισμένος στο 4% Νους μας ιντριγκάρει, μήπως θάταν καλλίτερα να χαλαρώσουμε και να αποσυντονιστούμε από όλη αυτή την τρέλα, ώστε να μην μας αγγίξει καμμιά καταστροφή?
    Τι μπορεί να νιώσει ένας οργανισμός όταν το σύμπαν ολόκληρο είναι το 4% κι εμείς σαυτόν τον πλανήτη ένα κλάσμα ύπαρξης που τείνει προς το.. μηδέν! Ούτε μια παρανυχίδα…
    Σ΄αυτό το ελάχιστο που εμείς ζουμάρουμε και υποφέρουμε ήρθε η εποχή μέσα από την γνώση να ξεπεράσουμε.
    Δηλαδή να ξεζουμάρουμε και να αντιληφθούμε πως μια παρτίδα τάβλι αξίζει να την ευχαριστιέσαι κι όχι να υποφέρεις δίνοντας μάχες επιβίωσης…
    Είθε ο Νους να ξαναπάρει την θέση που του αρμόζει και από τύραννος να γίνει εξυπηρετητής της Φυσικής Λειτουργίας. Από διάβολος να γίνει εωσφόρος( ο φέρων το Φως) πρώτος των του θεού αγγέλων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *