Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:08 - 15/01/2014

Συμβουλή για ερευνητές HOAX …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που αυτο που φαινετε δεν “είναι” ..σε μια εποχή που η πληροφορία είναι το μέγιστο όπλο ,σε μια εποχή που η κατευθυνόμενη πληροφορία αγοράζει συνειδήσεις,αγοράζει ολόκληρους λαούς!

Μέχρι χτες οι ανθρωποι κατ το μεγαλύτερο ποσοστό είχαν συνηθίσει σε μια ενημέρωση από το χαζοκούτι ,από το υπνωτιστικό όπλο της Νέας παγκόσμιας τάξης !

Οι άνθρωποι αυτοί είχαν συνηθίσει λοιπόν να καταπίνουν άνευ διάκρισης ότι σκουπίδι ήθελε να περάσει ο εχθρός , αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ειχαν εκπαιδευτεί να αποδέχονται τον όποιο έχει στεφθεί “ειδήμονας” από το γραφείο στρατηγικής αποβλάκωσις και κάποιο μεγάλο κομμάτι ακόμα συνεχίζει να το κάνει!

Αργότερα (δυστυχώς αρκετά αργότερα ώστε να γινει η ασθένεια της αποβλάκωσις ανίατη) ήρθε το ίντερνετ και δειλα δειλα εμφανίστηκε ενας διαφορετικός τρόπος ενημέρωσης !!

Ένας τρόπος όμως που δυστυχώς ακόμα και σήμερα που μιλάμε δεν έχει γίνει κατανοητός από την μεγαλύτερη μερίδα του ίντερνετ!

Η τηλεόραση έχοντας τα μεγαλύτερα κονδύλια από όλους τους χορηγούς που ειναι προσκυνημενοι έχει ,ειχε και θα χει την δύναμη να μπορεί να “δημιουργεί”την είδηση , να μπορεί να “στήνει” την είδηση .να μπορει να σε πείθει τι είναι “αλήθεια” και τι όχι!

Ενα μπλοκ δεν μπορεί να το κάνει αυτό , μιας και αν ένα μπλοκ είχε μονό μια γωνία “αλήθειας” να δώσει τότε θα σταματούσε από την φύση του να ονομαζόταν και ελεύθερο!

Σε μια κοινωνία που ο απώτερος στόχος στην επίθεση που δεχτήκαμε και δεχόμαστε από την μέρα που γεννηθήκαμε είναι-ήταν να μας κοιμίσουν την ΚΡΙΣΗ μας δεν μπορείς να μιλάς για “αλήθεια” η “ψέμα” μιας και μονό αν τολμήσεις να το κάνεις κατατασεις τον εαυτο σου σε ένα στρατόπεδο …ένα στρατόπεδο που προφανώς θα είναι γεμάτο ηλίθιους !

Κανείς δεν είναι ικανός να πει οτι γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Κάτι που σήμερα ειναι για όλους ένα τεράστιο ψέμα σε μερικά χρόνια θα είναι η μεγαλύτερη αλήθεια !

Οι δημοσιογράφοι που γνωρίζουμε μέσα από το γυαλί σήμερα με ύφος καρδινάλιου μας μιλούν με στόμφο και υποκρινομενοι ότι γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ..την ΑΛΗΘΕΙΑ που εμείς ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υιοθετήσουμε… άλλα ΠΟΤΕ δεν θα μας πουν ότι …δεν γνωρίζουν καμία αλήθεια άπλα μεταδίδουν αυτά που τους είπαν να πουν!

Σήμερα καθημερινά η νεα πληροφορία που αποθηκεύεται σε μια μόνο μέρα μέσα στην πραγματικότητα μας ξεπερνά το 1.500.000 σε βιβλία..καθημερινά! Ένας τέτοιος όγκος καθημερινής νέας πληροφορίας είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ σαν πολιτισμός να τον επεξεργαστούμε,να τον ξεσκαρταρουμε η άμεσα αστραπιαία να τον εκμεταλλευτούμε! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον αποθηκεύσουμε και να συνεχίσουμε να προχωράμε προς το μέλλον κρατώντας ένα μπρελόκ φακό αντι για προβολέα! Με απλά λόγια …δεν γνωρίζουμε την τύφλα μας σαν πολιτισμός …άλλα από την άλλη υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που κομπάζουν για τα κατορθώματα αυτού του πολιτισμού της χεστρας!!

Όταν λοιπόν έχεις να κάνεις με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που δεν έχουν καταφέρει να ξανανοίξουν το εργαλείο που λέγεται συνείδηση και κρίση τότε το ποιο σωστά ορθό που μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις είναι να μην έχεις φρένο-δόγμα στην πληροφορία ..έτσι ώστε να μπορέσεις να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ τον συνάνθρωπο να χρησιμοποιήσει την κρίση του…που σήμερα την έχει ανάγκη παρα ποτε !

Το κατοχικά νέα εδώ και τρία χρόνια έχει πει ότι φέρνει όλη την Εναλλακτική πληροφορία για ξεσκαρτάρισμα από τους χρήστες ερευνητές του ./…Έχουμε πει ότι είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για όλα όσα αρθρογραφούμε εμείς και δεν έχουν γίνει αναδημοσίευση από άλλους….Θα ήταν ανόητο να έχουμε μέσα στο κατοχικά αντιφατικές ιδέες και αρθρα και ταυτόχρονα κάποιος να μπορεί να σκεφθεί ότι όλα όσα αναμεταδίδουμε ει ναι και η προσωπική μας άποψη και θέση!

Άλλα όποιος έχει κατανοήσει σε βάθος ποιος είναι ο πραγματικός μας εχθρός σήμερα και ποιο ρόλο παίζει η πληροφορία σε αυτό τον πόλεμο είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσει απόλυτα ότι …σε ένα στημένα επικίνδυνα ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ κόσμο δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξεχωρίσει το λάθος από το σωστό ..η να ακολουθήσει γωνίες η αντιληψεις μεμονωμένες με βάση τα δια του κριτήρια η με βάση την δική του πίστη ! Όποιος τολμά και το κάνει δεν υπηρετεί την αλήθεια άλλα την υπεροντοτητα πληροφορίας ! Είναι διαφορετικό με την ΑΠΟΨΗ σου να μπορείς να πάρεις και την ευθύνη και διαφορετικό η ΈΝΔΕΙΞΗ στοιχείων που παραθέτεις προς έρευνα από όλους ..ακόμα και αν αυτές οι ενδείξεις σε κάνουν προσωπικά να γελάς !

Αν δεν κατανοήσουμε ότι ο μόνος τρόπος να πολεμήσεις την υπεροντοτητα πληροφορίας είναι να ξεσκαρτάρεις τα πάντα ,να τα φέρνεις στο φως ώστε όλοι να έχουν άποψη και να ξετυλιχτη το κουβάρι της αλήθειας τότε κινδυνεύουμε και σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ίντερνετ να σκλαβωθουμε κατ από ενα νέο political corect που δημιουργούν όλοι όσοι …Ειτέα δεν έχουν καμία πληροφορία για κάποιο θέμα ειτε άπλα διαφωνούν…χωρίς να γνωρίζουν γιατί διαφωνούν!

Και ερχόμαστε τώρα στην νέα μόδα (που προσωπικά μας αρέσει πολύ )των μπλοκ που ανακαλύπτουν ΗΟΑΧ .

Υπάρχουν πράγματι ειδήσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται από κάποιους για να αποφέρουν επισκεψιμοτητα η για να αποπροσανατολίσουν! Και εγώ εχτές σήκωσα ένα τέτοιο ΗΟΑΧ που με είχε πραγματικά αρρωστήσει θέλοντας να δείξω την πραγματική είδηση και το πήρα από τα ίδια παιδιά που σήμερα θέλω να τους στείλω αυτό το μήνυμα !

Υπάρχουν ειδήσεις στατικές ,ειδήσεις που έγιναν και δεν εξελίσσονται οπως πχ ένα ατύχημα πχ ένας θάνατος κοκ…

Ταυτόχρονα ομάς υπάρχουν και ειδήσεις που εξελίσσονται και δω νομίζω είναι να επικίνδυνο θέμα που θα πρέπει να προσέξουν οι συνάδελφοι με την ωραία εργασία!
Οταν έχεις να κάνεις με κάτι που εξελίσσεται ..πχ νεεα τάξη .πχ τσιπακι..δεν έχεις το δικαίωμα να δογματίσεις ανθρώπους με το σωστό η το λάθος που συ πιστεύεις …Για τι αν το κάνεις και κανεις λάθος τότε ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ την υπεροντοτητα πληροφορίας χωρις να το γνωρίζεις και γίνεσαι συ το μεγαλύτερο ΗΟΑΧ και το ποιο επικίνδυνο!

Προσωπικά πολλά πράγματα που θέλω να μεταφέρω στους αναγνώστες μου δεν τα έχω περάσει ακριβώς για αυτό το λόγο ,ώστε όσο μπορώ να μην υπηρετήσω αυτό που πολεμάω!

Μην καταντήσουμε το ίντερνετ άλλη μια τηλεόραση ,η μην γίνουμε λόγω κέρδους εμείς οι νέοι δημοσιογράφοι του ίντερνετ δημιουργώντας ένα νέο πολιτικά ορθό status εξυπηρετώντας τα θέλω όσων θέλουν τους ανθρώπους στυλιζαρισμενους και μόνιμα διαχωρισμένους ! Μην αφήσουμε τα προσωπικά πιστεύω μας να επηρεάζουν άλλους συνανθρώπους μας μόνο και μόνο επειδή εμείς φορεσαμε αυτή την χρονική στιγμή την μάσκα του ζορρο,την μάσκα του σωστού μπλοκερ κοκ κοκ ..

Προσωπικά δεν θα σταματήσω να φέρνω όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα από τους αναγνώστες μου ,αυτό πιστεύω ότι είναι η υγιεί αντιμετώπιση προς εύρεση της αλήθειας .

Η προσωπική μου κρίση θα με οδηγήσει ώστε κάποιες φορές να κατανοησω αν κάτι είναι έτσι η γιουβέτσι άλλα σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσω σαν αποδειξη για την αλήθεια ένα ιστοτοπο που λεει το ένα η ένα ιστοτοπο που λέει το άλλο ώστε να αποδείξω ότι έχω δίκιο! Το δίκιο μου το φωνάζω σαν άποψη και μπορώ να πληρώσω το τίμημα των ιδεών μου…την έρευνα όμως δεν την εμποδίζω να γίνει επειδή απλά μπορει κάποιοι συνάνθρωποι μου να έχουν διαφορετική άποψη …από ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! (ΧΜΜ οξύμωρο να φέρνεις ειδήσεις προς ξεσκαρτάρισμα και να σε κατηγορούν για Ηοαχ..όταν ακόμα δεν κατέληξες συ και οι αναγνώστες σου αν είναι αλήθεια η όχι! )

Με απλά λόγια , αν αύριο πχ σηκώσω μια είδηση.. ο Πουτιν ει ναι μεγαλύτερος σφαγέας από τον Ομπαμα θα είναι HOAX η όχι; Αν αύριο πω ότι ναι τα τσιπάκια είναι ηδη εδώ αγορασμένα και είναι αποθηκευμένα στο τμήμα της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ θα είναι HOAX η όχι;

Τελειώνω , πιστεύω ότι η έρευνα τον HOAX είναι μια πολλή καλή και ενδιαφέρουσα έρευνα που έχει να προσφέρει πολλά στο Ίντερνετ (για αυτό τοποθέτησα και στο ιστολογιο μας ολόκληρο τομέα ) άλλα όταν θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε θα πρέπει να μην αγγίζουμε περιπτώσεις η που δεν γνωρίζουμε η που είναι σε μόνιμη εξέλιξη . Η απόδειξη πχ να πεις σε ένα συνωμοσιολογο κοίτα το είπε το CNN είναι σαν να λες σε ελέφαντα οτι ο Μίκυ μαους δεν είναι ποντίκι …πρώτον δεν ξέρει τον Μίκυ μαους και δεύτερον σιχαίνεται τα ποντίκια!

Να στε καλά ελπίζω αυτά που ήθελα να πω να τα εξέφρασα σωστά …

Stranger….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 12:14 ΠΜ

    ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ…

  2. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 8:20 ΠΜ

    Νικο πολύ καλή ανάρτηση και σωστά δομημένη ως προς την επεξήγηση…. θα συνιστούσα σε όλους μας να ξανα διαβάσουμε το άρθρο ώστε να μας γίνει βίωμα και τεχνική,για να μπορούμε να διαχειριστουμε την πληροφορία….. ιδικά οι νεότεροι γιατι μάλλον αυτοί θα χρειαστεί να ξαναχτίσουν αυτό που θα γκρεμίσει η δική μας γενιά….

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ

  3. Ανώνυμος 01/16/2014 @ 2:31 ΜΜ

    Φιλε 2:14 με την απαντηση σου ειναι σαν να μην διαβασες (κατανοησες) ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που γραφει ο Νικος. Οσο για τα τσιπακια…α.τ. Καισαριανης?….Ωπα!

  4. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 5:27 ΠΜ

    Δύσκολα να εμπιστευτώ κάποιον που κρύβει την ταυτότητα του.. Πόσο μάλλον να τον συμβουλευτώ κιόλας.. Stranger για πόσο ακόμα θα κρύβεσαι..?

  5. Ανώνυμος 01/17/2014 @ 6:50 ΜΜ

    ΑΠΟΛΛΩΛΟ
    16 Ιανουαρίου 2014 – 10:20 π.μ.

    Μας δίνετε έναν ακριβή ορισμό για το hoax παρακαλώ;
    Θα καταλάβαινα καλύτερα το άρθρο αν είχα αντιληφθεί ακριβώς τι είναι αυτό και σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*