Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:02 - 24/09/2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Αγαπητοί φίλοι

Σαν Μανιάτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους, για την κατανόηση και την συμπαράσταση, στον δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε επί χρόνια  εναντίον των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Δυστυχώς  όμως ανάμεσά  σας υπάρχει και ένας (που εντοπίσαμε) αποτυχημένος συνταξιούχος πρακτοράκος- ρουφιανάκος της Ε.Υ.Π.

Αυτοδιαφημίζεται ως: «Τσουτσουνοπαίχτης» και μας έστειλε και μήνυμα ότι… του τα ΠΡΗΞΑΜΕ.

Πήρε λοιπόν-«έκλεψε»  μια φωτογραφία- «ενημερωτική  παραγγελιά», που είχαμε αναρτήσει, και παρουσίαζε ένα δείγμα –πρόκληση,  που αφήναμε οι Μανιάτες στην άκρη κάποιου χωριού, όταν υπήρχε πιθανότητα να μας επισκεφτούν οι Τούρκοι. Ετσι τους… καλωσορίζαμε και τους προειδοποιούσαμε γι’ αυτά που θα επακολουθούσαν ΑΝ τολμούσαν να πατήσουν στη Μάνη, και την έκανε… σημαία του. Τόσο πολύ του άρεσαν οι πέτρινες προειδοποιήσεις μας: Προφανώς θα τα φανταζόταν και… αιματηρά.  

Αυτός λοιπόν ο αποτυχημένος «τσουτσουνοπαίχτης», καλυπτόμενος από την ανωνυμία του δειλού, και την ανανδρία του, πήρε το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ… ΕΡΓΑΛΕΙΟ και προβαίνει σε ΑΘΛΙΑ «εκμετάλλευση» προσπαθώντας να εμφανίσει τον εαυτόν του ως … μεγαλο-τσουτσουνοπαίχτη (προφανώς των άλλων)!!!  Και βάζει και το… σήμα του, αφού όπως φαίνεται δεν διαθέτει ούτε υπογραφή ούτε  αρχ…..!

Για να μην αισθάνεται ότι τον ξεχάσαμε(Μανιάτες είμαστε), του επισυνάπτουμε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ  ΤΟΥΡΚΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ώστε να μην… τρέχουν τα σάλια του μόνο με μία. Έτσι ίσως φανταστεί  βλέποντας  τους… ορθοστάτες ότι είναι… πιθανόν να γίνει και αυτός άντρας και να μας απαντήσει επώνυμα και αντρίκια. 

Τώρα που τον μάθαμε  θα γελάσετε όλοι με τον μπαρμπα – «τσουτσονοπαίχτη» που νόμισε ότι μπορεί να γίνει και άντρας ηλεκτρονικά και ανώνυμα. Διότι η Φύση, προφανώς του στέρησε αυτό το δικαίωμα.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΝΗ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ.

 Ποιος; Ένας αποτυχημένος συνταξιούχος  ρουφιανάκος της ΕΥΠ…

 ΑΡΝΕΙΤΑΙ  μέχρι σήμερα !!! να αναρτήσει την απάντησή μας  πιστεύοντας ότι το…παρελθόν του πιθανόν να τον «καλύψει»;…

Φιλικά

Νίκος Μαντάγαρης

ΥΓ.

Σύντομα θα έχετε περισσότερα ΝΕΑ για τον… τσουνοπαίχτη !!!

Επισκεφθήκαμε και το χωριό του  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΜΑΣ  ΔΙΚΑΣΤΗ….

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*