Διαφημίσεις

Δείτε παρακαλώ το βίντεο και θα καταλάβετε, γιατί κατεβάζουν τους μισθούς και συντάξεις στην Ελλάδα. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί λένε και να κάνουμε εξαγωγές!

Η Γερμανία με τριπλάσιους μισθούς περίπου απ’ εδώ, πώς κάνει τόσες εξαγωγές; Ακόμη και πολλά τρόφιμα εξάγει, όχι μόνο μηχανήματα. Οι εξαγωγές εξαρτώνται
περισσότερο από την ποιότητα, την πρωτοτυπία, την εμπιστοσύνη και καλά πληρωμένους εργαζόμενους που έχουν γνώσεις και προσφέρουν την εργασία τους με υπευθυνότητα και καλή οργάνωση βέβαια. Όλα αυτά δεν μπορούν να προσφερθούν με 500 Ευρώ το μήνα και πιο κάτω μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
Μην πιστέψετε λοιπόν τις υποσχέσεις αυτών που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση. Μετά τις εκλογές άλλα θα λένε. 
Ανάγκη για την Ελλάδα επίσης είναι  να κρατικοποιηθούν όλα τα ορυκτά της Ελλάδος και η εκμετάλευση του Ήλιου, των ανέμων και των κυμάτων. Δείτε συνημμένο.

Διαφορετικά, βαδίζουμε κατευθείαν περίπου  σ’ αυτά που δείχνει το βίντεο.

Γαβριήλ Πανάγος   

Πρόταση διεξόδου από το αδιέξοδο
Απαιτείται βέβαια πατριωτισμός

Λόγω της κρισιμότατης κατάστασης της Ελλάδος και λόγω αδιεξόδου για μεταβατική κυβέρνηση και επιπλέον λόγω των καταστροφικών όρων όποιας δανειακής σύμβασης, προτείνω τα εξής:
Πριν απ’ όλα κρατικοποιούνται όλος ο ορυκτός πλούτος της χώρας της ξηράς και ο υποθαλάσσιος, από πέτρες και οτιδήποτε άλλο από την επιφάνεια και σε οποιοδήποτε βάθος, επίσης ηλιακή και αιολική ενέργεια και γεωθερμία. Να μην μπορούν να πουληθούν, να μένουν πάντα στο ελληνικό κράτος.

  1. Κούρεμα 60% όλων των δαπανών για τη βουλή, τους βουλευτές, υπουργούς, υπαλλήλους της βουλής ακόμη και πρόεδρον της Δημοκρατίας (μισθούς, επιδόματα και οτιδήποτε). Έτσι θα δημιουργηθεί εμπιστοσύνη.
  2. Διακοπή επιχορηγήσεων σε κόμματα, ΜΚΟ και μηδενισμό μυστικών κονδυλίων. Τα κόμματα την προεκλογική περίοδο θα έχουν δωρεάν χρόνους σε κρατικά κανάλια τηλεόρασης και ραδιόφωνα. Δωρεάν θα έχουν πνευματικά κέντρα και γήπεδα των δήμων της περιοχής τους για ομιλίες. Επιτροπή υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας θα κατανέμει τους χρόνους και ας χρησιμοποιήσει και κλήρωση για την προτεραιότητα ή άλλες επιλογές.
  3. Παγώνουμε μονομερώς οποιαδήποτε πληρωμή δόσεων δανείων και τόκων του Ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό για δέκα έτη. Διαφορετικά, αν δεν γίνει δεκτό, δεν αναγνωρίζουμε όλο το χρέος προς το εξωτερικό. Ακυρώνουμε τις δανειακές συμβάσεις ως αντισυνταγματικές. Δεν παίρνουμε κανένα νέο δάνειο ή δόση.
  4. Τυπώνουμε Νέα Δραχμή ισότιμη προς Ευρώ και το κράτος πληρώνει για όσα Ευρώ δεν έχει με τις Νέες Δραχμές. Κυκλοφορεί η Νέα Δραχμή αλλά επιτρέπεται και το Ευρώ. Η Νέα Δραχμή κατοχυρώνεται από τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
  5. Οι καταθέσεις σε Ευρώ ή και σε άλλο νόμισμα μένουν στο νόμισμα που έχουν κατατεθεί άτοκα όμως, εκτός αν ο καταθέτης ζητήσει εγγράφως να μετατραπούν σε Νέες Δραχμές (όσο περίεργο κι αν φαίνεται, μπορεί κι αυτό να συμβεί). Οι καταθέσεις σε δραχμές έχουν τόκο.
  6. Επανέρχεται ο έλεγχος εξαγωγής συναλλάγματος και Νέων Δραχμών. Αυτό θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από πριν. Οτιδήποτε χρήματα στέλνονται στο εξωτερικό για εισαγωγές, φοιτητικό συνάλλαγμα, ταξείδια κλπ. επιβαρύνονται για λίγα χρόνια  μ’ ένα τέλος αλληλεγγύης προς την Ελληνική οικονομία 25%. Εξαιρούνται πρώτες ύλες βιομηχανίας, βιοτεχνίας με προστιθέμενη αξία πάνω από 50% ή για εξαγόμενα είδη,  επίσης εξαιρούνται καύσιμα, τα οποία φορολογούνται στην κατανάλωση.  
  7. Σε διεθνή δικαστήρια ή οπουδήποτε αλλού διεκδικούνται από το ελληνικό κράτος το κατοχικό δάνειο και  ο χρυσός που πήρε η Γερμανία και δεν πλήρωσε πλέον τόκους. Διεκδικούνται επίσης και πολεμικές αποζημιώσεις. Η γερμανική ομοσπονδιακή βουλή το 2011 έβγαλε απόφαση να αποζημιώνει για αδικίες του εθνικοσοσιαλισμού (Ναζισμού).
  8. Γίνεται έλεγχος του χρέους και εγείρονται απαιτήσεις δικαστικά για όσα ποσά υπετιμολογήθηκαν.
  9. Γίνεται έλεγχος περιουσιακών στοιχείων δημοσίων λειτουργών των ιδίων και συγγενών τους και δημεύονται όσα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα νόμιμα εισοδήματα.
  10. Ελέγχονται ξένες εταιρείες που δεν παρουσιάζουν κέρδη, μήπως μεταφέρουν τα κέρδη στο εξωτερικό. Όταν αυτό διαπιστώνεται, φορολογούνται στον τζίρο.


Ειδικοί αξιολογούν και δρομολογούν όλα αυτά. Το Ευρώ έτσι κι αλλιώς κινδυνεύει, ας θωρακίσουμε μια Νέα Δραχμή με μεθοδευμένη ανάπτυξη και κατάργηση των υπερβολικών και άδικων φόρων, π.χ. φόρος στην ιδιοκατοίκηση. Αν εδραιωθεί η εμπιστοσύνη προς το Ελληνικό κράτος, μπορεί να επανέλθουν τόσα ποσά που έφυγαν κι ακόμη φεύγουν από την Ελλάδα. Απαιτείται οπωσδήποτε τόλμη και αγάπη προς αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα και χρειάζεται οι υπουργοί κλπ. να εργαστούν, να κοπιάσουν για την Ελλάδα και όχι για τους δανειστές.  Αν πατάξουν π.χ. το παραεμπόριο, λαθρεμπόριο καυσίμων κλπ. το κράτος θα έχει τόσα έσοδα που δεν θα χρειάζονται μέτρα λιτότητας. Να μην είναι η Ελλάδα τόπος εξαθλίωσης, εκφοβισμού ή και πειραματισμού επικίνδυνων παιχνιδιών.

Χαλάνδρι 9 Φεβρουαρίου 2012

Γαβριήλ Πανάγος
Τηλ. 210 – 68.27.083

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *