Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:03 - 05/10/2011

Στο “ κόκκινο” η ΕΛ.ΑΣ. που περιμένει προβοκάτσια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε ύψιστη επιφυλακή η Αστυνομία, λόγω σημαντικών πληροφοριών περί προβοκάτσιας που αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η είδηση αυτή διέρρευσε και οι λόγοι της διαρροής της είναι που προκαλούν περισσότερη ανησυχία ακόμη και από το επίπεδο επιφυλακής της ΕΛ.ΑΣ. Από χθες η Ελληνική Αστυνομία διατάχθηκε να βρίσκεται σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» λόγω πληροφοριών που αναφέρονται σε προβοκάτσια.

Είναι όμως αλήθεια κάτι τέτοιο ή η κυβέρνηση επέλεξε να επιβάλλει τον τρόμο του επικείμενου θανάτου αθώων, προκειμένου να αποφύγει την οργή (και όχι την αγανάκτηση) των Ελλήνων πολιτών; Τα παραδείγματα της Marfin (οι δολοφόνοι συνεχίζουν να παραμένουν ασύλληπτοι και να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ελέω… «ανικανότητας» της ΕΛ.ΑΣ.), οι επιθέσεις με τόνους χημικών κατά πολιτών και η γενικότερη ασκούμενη βία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. προϊδεάζουν για κυβερνητικές αποφάσεις που όχι μόνο δεν συνάδουν με το Σύνταγμα της χώρας, αλλά το καταλύουν στο όνομα του… χρέους!!!
Η αναμενόμενη προβοκάτσια (είτε γίνει είτε δεν γίνει) σαφέστατα στηρίζει το μνημονιακό καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου. Σαφέστατα επιβάλλει τον τρόμο στους πολίτες, ενώ εάν πραγματοποιηθεί θα δώσει τη δυνατότητα για επιβολή σκληρότατων αστυνομικών μέτρων και ουσιαστικής μεταβολής του πολιτεύματος σε αστυνομοκρατούμενο καθεστώς (σε αντικατάσταση των συνταγματαρχών, για να μην «χτυπάει» άσχημα). Εάν η προβοκάτσια δεν πραγματοποιηθεί, αλλά καταφέρει να μειώσει το κύμα των πολιτών που βγαίνουν από σήμερα στους δρόμους, τότε θα έχει επιτύχει την καθήλωση της δίκαιης οργής των Ελλήνων πολιτών. Στην περίπτωση όμως που η προβοκάτσια δεν πραγματοποιηθεί και δεν μειωθεί ο όγκος των οργισμένων, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν την σοβαρή περίπτωση «χειρισμού» (από την πλευρά της κυβέρνησης πάντα) εθνικών θεμάτων στο Αιγαίο. Η περίπτωση δημοψηφίσματος χαρακτηρίζεται ως πυροτέχνημα που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός Οκτωβρίου.
Κάποιοι, σαφέστατα προβοκάτορες της πληροφόρησης, αποφάσισαν να τεντώσουν το σχοινί, στην προσπάθειά τους να εκφοβίσουν είτε τους πολίτες (με αποκαθήλωση του δημοκρατικού πολιτεύματος), είτε τον ίδιο τον πρωθυπουργό (με αποκαθήλωσή του από την πρωθυπουργία). Οι ίδιοι, άλλωστε (οι διαρρέοντες τα περί προβοκάτσιας), ισχυρίζονται πως την επόμενη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου (διαισθανόμενος την έλλειψη οιουδήποτε πολιτικού, ιδεολογικού ή ηθικού ερείσματος) ενδέχεται να προκηρύξει εκλογές και αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα αλλάξει τους σχεδιασμούς της τρόικας, η οποία διαπιστώνει πως ο χρόνος παραμονής της στην Ελλάδα μειώνεται ταχύτατα και αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο βίαιης απομάκρυνσής της από την «διάσωση» (ουσιαστική καταλήστευση) της Ελλάδας.
Μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο που διαμορφώνει η ύψιστη ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ. για επικείμενη «προβοκάτσια», γίνεται σαφέστατο πως η χώρα δεν διοικείται, δεν ελέγχεται και κυρίως έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι σε ένα ιδιότυπο παρακράτος που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί την λέξη (ή την ίδια την πράξη) προβοκάτσια, για να επιβάλει τα συμφέροντά του. Εάν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ή μέλη της κυβέρνησης μετέχουν σε έναν τέτοιο σχεδιασμό, τότε η εκτροπή του πολιτεύματος υφίσταται… Επειδή, όμως, θεωρείται άκρως παρακινδυνευμένη μία τέτοια υπόθεση, κι επειδή προφανέστατα ο πρωθυπουργός (με σύσσωμη την σημερινή κυβέρνηση) άγεται και φέρεται από εντολείς που χωρίς ενδοιασμούς δεν διστάζουν να βυσσοδομήσουν στο Ελληνικό Σύνταγμα, θεωρούμε πως η ανυπαρξία της κυβέρνησης είναι εξόφθαλμη και πως επείγεται η μεταφορά της ευθύνης για την πορεία της χώρας στον λαό. Όποιος και με ό,ποιον τρόπο ή επιχείρημα δεν επιθυμεί ή αποφεύγει τις εκλογές, τότε συναινεί στην εξαθλίωση της χώρας και στην μετατροπή της σε προτεκτοράτο και την Κινεζοποίηση των Ελλήνων.
Οι προβοκάτσιες και οι διαρρέουσες φήμες γύρω από αυτές, ενισχύουν, συντηρούν ή γεννούν καθεστώτα και όχι δημοκρατικά πολιτεύματα…
πηγή

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*