Διαφημίσεις

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια!… Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε…
στερεή μορφή.

Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες (“High-water-content mouldable hydrogels by mixing clay and a dendritic molecular binder”) για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και…

κατασκεύασαν το ελαστικό νερό. Η ανακάλυψη έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Το νέο «σκληρό» πια νερό αποτελείται από 95% καθαρό νερό ενώ το υπόλοιπο πέντε τοις εκατό αποτελεί ο πηλός και άλλα οργανικά υλικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ζελέ, αλλά είναι πιο ελαστικό και τελείως διάφανο, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του Japan Science & Tachology Agency.

Η επίσημη ανακοίνωση έγιν στο περιοδικό Nature πριν από μια εβδομάδα, σημειώνοντας πως το υλικό αυτό θα είναι φιλικό και ασφαλές προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους ενώ μπορεί σύντομα να αποτελέσει ένα σημαντικό ιατρικό εργαλείο, στη καταπολέμηση τραυματισμένου ή χειρουργημένου ιστού, σε φάση ανάρρωσης.

Το εντυπωσιακό γεγονός είναι πως αν η σύσταση του στερεού νερού πυκνώσει κι άλλο, τότε θα μπορούσε να παραχθεί ένα άλλο υλικό συσκευασίας που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις συσκευασίες πλαστικού μια για πάντα.

Σαφώς στην περίπτωση αυτή η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα προς την διάσωση του πλανήτη και την ασφαλή ζωή όλων μας, ενώ συγχρόνως το νερό θα πρέπει να μεταφερθεί σε απομακρυσμένες περιοχές όπως στην Αφρική για τις ανάγκες ύδρευσης πόλεων και οικισμών.
frappedoupoli.blogspot.gr

eglimatikotita.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Στο μέλλον δεν θα πίνουμε νερό θα το τρώμε..”
  1. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ +++++++++***************************++++++++++++++++ ανακοινωθηκε απο το ΥΠΕΞ τουρκιας/ το δικο μας ΥΠΕΞ παρακολουθει τον σουλεημαν/ και οι υπαλληλοι του απεργουν/

    Νέος γύρος διερευνητικών συνομιλιών Τουρκίας- Ελλάδας, πραγματοποιείται στις 9 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, στην Αγκυρα, αναφέρει ότι ο 55ος γύρος των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2013 στην Κωνσταντινούπολη. (sigmalive)

  2. Η εν λόγω ανακάλυψη που λέει το άρθρο είναι πράγματι σημαντική , όσο για το άν θα πούμε το νερό νεράκι τι ανοησίες είναι αυτές ; Δέν έχετε καταλάβει ακόμη πως η αποκαλούμενη "κρίση νερού" είναι εντελώς απάτη όπως αυτή της κλιματικής αλλαγής ;Το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είναι νερό δέν το ξέρετε ; τι ανοησίες πάτε και γράφετε << θα πούμε το νερό νεράκι>> είστε σοβαροί ; Ακόμα και η προπαγάνδα για τον υπερπληθυσμό μπάζει.1ον) Αν γίνει αφαλάτωση του νερού της θάλασσας μπορούν να καλλιεργηθούν όλες οι έρημοι και γενικά να λυθούν τα προβλήματα νερού σε όλο τον πλανήτη ( μιλάμε για αχανείς εκτάσεις )ετσι θα λυθεί και το πρόβλημα της παγκόσμιας σίτησης για πολλά πολλά χρόνια .2ον)Να γίνει μια παγκόσμια διάσκεψη για το πρόβλημα του παγκόσμιου πληθυσμού και να αποφασιστεί μια κοινή λύση με την σύμφωνη γνώμη όλων των εθνών π.χ. κάθε οικογένεια για 40 χρόνια να μην κάνει πάνω απο 3 παιδιά μέχρι να σταθεροποιηθεί ο πληθυσμός παγκοσμίως.Δεν λέω πως αυτό που είπα είναι σίγουρα σωστό αλλά είναι μία κάποια λογική λύση , και όχι να μαγειρεύουν την δολοφονία της ανθρωπότητας όπως κάνει τώρα μια χούφτα ψυχανώμαλων για θρησκευτικούς λόγους . Γλυκό νερό : Οι πηγές του γλυκού νερού διασπαθίζωνται και καταστρέφονται σε όλο τον πλανήτη με την αδιαφορία των ντόπιων κατοίκων και των αρχόντων π.χ. Ελλάδα . Σε γνωστό νομό που έχει 5 ποταμούς που έχουν νερό όλο το χρόνο οι 4 είναι μολυσμένοι για χάρη του κέρδους , ενώ μολύνεται σταδιακά και ο υδροφόρος ορίζοντας με αποτέλεσμα να μένη 1 ποτάμι για όλες τις ανάγκες μεγάλου τμήματος της χώρας σε πότισμα σε ρεύμα και σε πόσιμο νερό .( Μόνο ένας μαλάκας λείπει του τύπου "ωχ δεν βαριέσαι" ) για να αδειάσει και εκει μέσα κανένα βυτίο με τοξικά , πράγμα που έχει γίνει στο παρελθόν και πίστεύω οτι θα ξαναγίνει γιατί ξέρω που ζώ . Συσμπέρασμα ; Νερό υπάρχει και μάσλιστα πολύ και παντού . Απλώς να σταματήσει η μόλυνση – εσκεμένη καταστροφή του πλανήτη .Τόσο απλά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *