Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:42 - 12/09/2011

Στους δειλούς ούτε δίδεται αλλά ούτε και ταιριάζει η ελευθερία.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

O Texe Marrs είναι επιστήμονας, με 20 ενεργά χρόνια προυπηρεσίας στην υψηλή τεχνολογία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Συνεχίζει στο επίπεδο της επιστημονικής έρευνας, σε δικιά του εταιρία συμβούλων υψηλής τεχνολογίας ,με κορυφαίους επιστήμονες και όταν ανακαλύπτει τον σκοπό της χρήσης της τεχνολογίας αυτής, αποκαλύπτει στον κόσμο όλο το σχέδιο των ανθρωπόμορφων τεράτων, συνεχίζοντας τον αγώνα των θαρραλέων ανθρώπων(ΜΟΝΑΣΤ,ΡΟΥΣΟΚΛΠ) οι οποίοι αποκάλυψαν τις προθέσεις και τα σχέδια των
ανθρωπόμορφων απόβλήτων(άλλωστε ποιός ανθρωπος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο), που σχεδιάζουν τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους .

Κάποια από τα στοιχεία που αποκαλύπτοντε στο εν λόγο βιβλίο.

RNA=ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικάνικη NSA έχει τελειοποιήσει την τεχνολογία που άρχισε να αναπτύσεται στην CIA από το 1950 και αφορά την επέμβαση στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα με στόχο τη λειτουργία και αντίληψη του εγγεφάλου.

Οι κατευθύνσεις είναι 2:

1)ψυχοφαρμακολογία(τα chemitrals,διάλυση ανοσοποιητικού συστήματος,κατάπτωση ανθρ. οργανισμών,δημιουργία θανατηφόρων ασθενιών κλπ)

2)ηλεκτρομαγνητική επέμβαση στην συχνότητα των νευρώνων που στελνουν πληροφορίες από και πρός τον εγγέφαλο.(RNA)

Ηλεκτρομαγνητική Εγκεφαλική διέγερση(EMF)

EΓΚΕΦΑΛ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΙΟΗΛΕΚ. ΣΥΧΝ ΠΛΗΡΟΦ.ΜΕΤΑΔΙΔΟΜ.

Φλοιός κίνησης 10HZ ερεθισμ.κινησης συντονισμός.κινησης

Ακουστικός φλοιός 15HZ ηχος που παρακάμπτει το αυτί

Οπτικός φλοιός 25HZ εικόνες που παρακ. τα μάτια

Αφή 9HZ αίσθηση αφής (φαντάσματος)

Κέντρο σκέψης 20 ΗZ επιβολή σκέψεων.

AYTO που τους προβλημάτιζε είναι το ότι ο κάθε ανθρώπινος εγγέφαλος έχει μοναδικό ρυθμό-σύνολο βιοηλεκτρικών συχνοτήτων αντήχησης/εισόδου σειρμού.

Βεβαίως με το RFID τσιπ-που υπάρχει στην κάρτα του πολίτη(έμμεση σύνδεση με απώλειες) η στο ραδιενεργό-βίοτσιπ ΜΠΑΡΚΟΝΤΕ(άμμεση) που σχεδιάζουν να τοποθετήσουν στον άνθρωπο λύνεται το πρόβλημα διότι ο ρυθμός αυτός θα εκπέμπεται αυτόματα.

Το προφίλ του καθενός διαμορφώνεται στο γιγάντιο κέντρο βάσης δεδομένων στις ΗΠΑ . L.U.C.I.D.:–LUCIFER.UNITED.CENTER IDENTIFICATION.

ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Και στέλνεται προς καταχώρηση στις ΒΡΥΞΈΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «θηρίο» (B.E.A.S.T.) (Η λέξη B.E.A.S.T. που στα ελληνικά σημαίνει θηρίο(βλέπε κεφ 13 αποκ.), σχηματίζεται από τα αρχικά: Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal που σημαίνει: Ηλεκτρονικό Λογιστικό Τερματικό Παρακολούθησης Βρυξελλών).

Αντίστοιχα κέντρα ταυτοποίησης με το αμέρικάνικο LUCID υπάρχουν στο Λουξεμβούργο για την Ευρώπη κλπ.

Ο Τερματικός σταθμός είναι όμως το ΘΗΡΙΟ.

Η νοοτροπία της πλειοψηφίας των σημερινών ανθρώπων ,του ότι ΄΄εφόσον είμαι νόμιμος , δεν έχω κάτι να φοβηθώ,δεν με απασχολεί αν θα με ελέγχουν μέσω της κάρτας΄΄είναι τουλάχιστον, αφελής.

Αλήθεια συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν μόνο να μας ελέγχξουν?(κάτι που κάνουν ήδη πανεύκολα)

Πίστεύουμε ότι αυτοί που έχουν συσωρέυσει το 80% του ρευστού του πλανήτη ,σκορπίζοντας στον πλανήτη το χάος και την πείνα ,θέλουν απλά το έλεγχο?

Πιστεύουμε ότι αυτοί που έχουν γεμίσει τις χωματερές τις Ευρώπης και όλου του Δυτικού κόσμου με αγαθά, ενώ εκατομμύρια συνανθρωποί μας πεθαίνουν από την πείνα,έχουν αγαθές προθέσεις?

Πιστεύουμε ότι αυτοι που προωθούν την αναρχία,την ταραχή, την βία,τα ψυχοφάρμακα,την διαστροφή,την ομοφυλοφιλία,παιδοφιλία,αιμομιξία και οτιδήποτε απαξιώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έχουν καλές διαθέσεις?

Αυτοί που μας φλόμωσαν στο ψέμα,άυξηση θερμοκρασίας του πλανήτη μέσω CO2 ρύπων,συνθήκη Κιότο φορολογίας εθνικών επιχειρήσεων, για ρύπους(βεβαίως από τότε πεθαίνουν από το πρωτοφανές κρύο οι συνανθρωποί μας στις προετοιμασμένες για το κρύο βόρειες χώρες -30 στην Ευρώπη και στην Αμερική)

καθώς και την λειψυδρία,από τότε πνίγεται ο Πλανήτης ,η Αυστραλία,το Πακιστάν,η Βραζιλία,πολεις ολόκληρες βρίσκοντε κάτω από το νερό) έχουν καλούς σκοπούς(φυσικά και οι πηγές στερεύουν,τα καιρικά φαινόμενα είναι σε έξαρση αλλά αυτό αφορά κάτι άλλο που έχει προειπωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια).

Αυτοί που μέσω των εμβολίων διασκορπούν τον θάνατο σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας(αναφέρεται ότι το είτζ μεταδόθηκε μέσω του εμβολίου της ηπατίτιδας Β που έγινε αρχικά στους Γκέι στην Δύση ,στους φτωχούς και ανήμπορους αφρικανούς και μετά το ΄΄89 στις Ανατολικές χώρες).

Αυτοί που ψεκάζουν όλες τις μεγαλουπόλεις με Βάριο και Αλουμίνιο και άλλα βαρέα μέταλλα, καταστρέφοντας το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα των ανθρώπων.

Aυτοί που στην Αμερική και στην Ευρώπη επιβάλουν τον Codex Alimentarius:δηλαδή φτιάχνουν μία λίστα μεταλλαγμένων προιόντων τα οποία εγκρίνει ο παγκόσμιος οργανισμός!!! εμπορείου κατατάσσοντας όλα τα άλλα παράνομα,και όποιον προσπαθήσει να καλιεργεί στον κήπο του οτιδήποτε,παράνομο και επικίνδυνο, oπως εξηγεί και η δρ. Ριμα Λέυμποου, από την 1η Ιανουαρίου 2010, η εφαρμογή του Κώδικα έχει γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή!

Αυτοί που προσκυνούν για θεό ,τον τραγόμορφο τραβεστί Βαάλ,δηλαδή το είδωλο του Σατανά, έχουν καλές προθέσεις?

Τρεις ΄΄αόρατες΄΄ οικογένειες(ROTSCHILD,ROCFELER,MORGAN)κατέχουν το 70% του ρευστού χρήμματος του πλανήτη και κατευθύνουν τους ορατούς εντολοδόχους (SOROS,BREZINTCKI etc) εγκλωβίζοντας όλο τον πλανήτη στην απάτη μέσω των νεοτεριστών(βλέπε παρακάτω).

Αλήθεια αναρωτηθήκαμε σε ποιόν χρωστάνε όλες οι χώρες?

ΑΓΟΡΕΣ, λέει ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και οι μισθοφόροι των ΜΜΕ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ, λέει η Παπαρήγα και ο Τσίπρας.

Αραγε δεν γνωρίζουν το ονομά τους?

Η δεν γνωρίζουν πόσες μετοχές έχει στην Τράπεζα της ΄΄Ελλάδος΄΄!!!! το ελληνικό κράτος ?

Να τι αποκαλύπτουν οι σύμβουλοι μεσάζοντες της (rand corporation) της κατευθυνόμενης παγκόσμιας πολιτικής σκηνής για την παγκόσμια δομή της σημερινής κοινωνίας .

1 με 2% είναι οι καινοτόμοι,δηλαδή εννοούν σιωνιστές,μασώνους, κτλπ=προσκείμενοι στον τραγόμορφο

Μαγεία και μύηση στον ΣατανισμόXάρυ Πότερ,μάγος Μεριλύν,spiderman,superman,batman κτλπ

Ανωμαλία-ομοφυλοφιλία-Lαdy GAGA,και όλα τα κανάλια γεμάτα από γκέι που μαγειρέυουν,ανακαινίζουν σπίτια,ελέγχουν την τέχνη κτλπ.

Τα παιδιά μας μεγαλώνουν θεωρώντας την ανωμαλία ,την μιζέρια, τα αντιαισθητικά και την διαστροφή ,ως κάτι το φυσιολογικό.

Πολυπολιτισμικότητα αλλά με έμφαση στο Ισλάμ,και όλες τις σατανικές θρησκείες και σέκτες που καταργούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Οποιαδήποτε μειοψηφία είναι δηλαδή ,κατά της ανθρώπινης λογικής και ελευθερίας ,αποκτά δικαιώματα.

Οι ελέυθεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι απλά είναι επικίνδυνοι ,για τους ΄΄καινοτόμους΄΄.

8με 10% είναι οι νεοτεριστές(εννοεί τους συνδικαλιστές,τα κομματόσκυλα,τους αναρχικούς,΄΄ανθρωπιστές΄΄,΄΄αντιρατσιστές΄΄,΄΄οικολόγους΄΄κτλ τους οποίους λένε πρέπει να προσέξουμε(μετά αμοιβής βεβαίως στους καθοδηγητές αυτών) ώστε να κατευθύνουμε το-à

à90 της μάζας των Γκοίμ,ζώων για αυτούς.Ακριβώς για αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, είμαστε ζώα.

Και αν σε μεγάλο ποσοστό κατάφεραν να μας κάνουν ζώα ,τρέμουν όμως μία μειοψηφία.

Μέσα σε αυτό το πλήθος των ΄΄ζώων΄΄ εκτός από τους δειλούς,τους οπαδούς του μαμ,κακά και νάνι ,ναι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις περικοπές αλλά αδιαφορούν για τον αφανισμό της Πατρίδας και για την σήψη της κοινωνίας μας ,ειδικά των νέων ,επίσης στο πλήθος αυτό είναι τα οργισμένα παιδάκια-μαριονέτες της δεξιάς(σοβινιστές) και αριστεράς(αναρχικοί),οι καρποί του Σιωνιστικού συστήματος ΄΄ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ΄΄, που περιμένουν μία αναμπουμπούλα για να αισθανθούν σημαντικοί,λόγο της κενότητας που τους μαστίζει, υπάρχει όμως και ένα ποσοστό ατάραχων, οι οποίοι το να πεθάνουν για την Πίστη και την Πατρίδα είναι ύψιστη τιμή,οι οποίοι είναι έτοιμοι να το πράξουν όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Είναι αυτοί οι οποίοι έφτιαξαν τον τάφο, όλων των αυτοκρατορίων του κόσμου και αυτό το ξέρει καλά ο αρχηγός των νεκρών ,που θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του θεό.

Οσον αφορά την πρόθεση των εν γνώση και ανοήτων προσκείμενων στον τραγόμορφο ή τον ΄΄ερχόμενο-φωτισμένο΄΄ κατά τους μασόνους ,Μεσσία κατά τους εβραίους,Μαχντί κατά τους μουσουλμάνους,Κρίσνα κατά τους Ινδουιστές,5 Βούδας κατά τους βουδιστές, Απόλλωνα κατά τους νεοπαγανιστές,Δεύτερη έλευση του Χριστού κατά τους αιρετικούςκλπ(παίρνει όποιο όνομα και όποια μορφή θέλουν),δηλαδή Το Βδέλυγμα,το απόβλητο,ο Σατανάς εν σαρκί δηλαδή ο Αντίχριστος, μας την αποκαλύπτει ο Ιδιος ο Θεός:

Ιω 8. 44Eσείς, πατέρα σας έχετε το διάβολο και θέλετε να κάνετε τις επιθυμίες του πατέρα σας. Eκείνος ήταν ανέκαθεν ανθρωποκτόνος και δεν έχει σταθεί στην αλήθεια, γιατί αλήθεια σε αυτόν δεν υπάρχει. Όταν λέει το ψέμα, μιλάει απο αυτά που του υπαγορεύει η ίδια του η φύση, γιατί είναι ψεύτης και πατέρας του ψεύδους.

ΛΟΥΚ11. 23Όποιος δεν είναι με το μέρος μου, είναι εναντίον μου και όποιος δε συνάζει μαζί μου, σκορπίζει.

ΛΟΥΚ.16. Δεν μπορείτε να υπηρετείτε και το Θεό και τον Μαμωνά.

Για τον μυστικισμό των μασόνων κλπ, ο Κύριος αποκαλύπτει:

(Mκ 4: 21-25)

16Kανένας, πάντως, όταν ανάψει ένα λυχνάρι, δεν το καλύπτει με κάποιο σκεύος κι ούτε το βάζει κάτω από το κρεβάτι, αλλά το τοποθετεί πάνω στο λυχνοστάτη για να βλέπουν το φως εκείνοι που μπαίνουν μέσα. 17Δεν υπάρχει, άλλωστε, κρυφό πράγμα, που δε θα φανερωθεί, ούτε μυστικό, που δε θα μαθευτεί και δε θα έρθει στο φως. Προσέχετε, λοιπόν, με τι διάθεση ακούτε, 18γιατί, όποιος έχει θα του δοθεί, αλλα όποιος δεν έχει, κι εκείνο που πιστεύει πως έχει, θα του αφαιρεθεί.

Οπως ο Θεός έδωσε τη δυνατότητα στους μετανοούντες, να σφραγιστούν με την Σφραγίδα της Αναστάσεως του Zωηφόρου Αγίου Πνέυματος και στον διάβολο θα δοθεί η δυνατότητα να σφραγίσει τους δικούς του,τους αμετανόητους, νεκρούς, ως ο άρχων των νεκρών και θα τους πάρει μαζί του για να του κάνουν παρέα στην ΄υπαρξη της ανυπαρξίας και της οδύνης, διότι η περίοδος μετανοίας θα λάβει τέλος και ο άνθρωπος καλείται να επιλέξει.

Ο Θεός και οι Αγιοι μας έχουν δώσει όλα τα χαρακτηριστικά του σφραγίσματος και λεπτομερέστατη αναφορά για τα επερχόμενα τεκτενόμενα.

Αδιαφορία λοιπόν στο ζήτημα σημαίνει ότι ο άνθρωπος τάσσεται αυτομάτως με τον Διάβολον τουτέστιν με τον πνευματικό θάνατο.

Η σιωπή είναι συναίνεση.

Είναι τραγικό να μεταδίδουμε τις σάπιες, πνευματικά μολυσμένες ειδήσεις(με ωραίο περιτύλιγμα) η τα μάιλ των πονηρών και όταν πρόκειται για την Αλήθεια να φοβόμαστε μήπως μας κολλήσουν κάποια ταμπέλα η επίθετο του θρησκόληπτου,εθνικιστή, συντηρητικού κτλπ.

Ποιος δηλαδή θα μας το κολλήσει?

Οι ανθέλληνες,οι μισάνθρωποι και οι προσκείμενοι νεκροί στο τραγόμορφο τραβέστί.

΄΄Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σ΄αυτά που γίνοντε στον κόσμο΄΄.Ηράκλειτος

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

Μετά την επιβολή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής ταυτότητας πολύ σύντομα θα ακολουθήσει το σφράγισμα.

Σφράγισμα.χάραγμα,(βούλωμα κατά τον Αγιο Κοσμά)666.

Δαιμονοποίηση ενός αριθμού,θρησκευτική υπερβολή η κάτι άλλο?

Ας εξετάσουμε το ζήτημα στην βάση του,οντολογικά.

Αφορκισμός Α

…και κάνε (Πατέρα μας)αυτόν (που βαπτίζεται)λογικό πρόβατο της αγίας ποίμνης του Χριστού Σου,μέλος τίμιο της Εκκλησίας Σου,σκέυος αγιασμένο,υιό φωτός και κληρονόμο της Βασιλείας Σου,για να φυλάξει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ (Σου)άθραυστη,και να διατηρήσει τον χιτώνα του(ψυχή του)αμόλυντο,πολιτευόμενος τις εντολές Σου.

Ο παραπάνω αφορκισμός που διαβάζει ο ιερέας πριν τη βάπτιση αποτελεί στην ουσία συμφωνία η συμβόλαιο θα λέγαμε καλύτερα, μεταξύ Θεού και ανθρώπου.

Βασικός όρος θα λέγαμε αυτής της συμφωνίας είναι ο άνθρωπος να φυλάξει την σφραγίδα άθραυστη.Δηλαδή να μην θραύσουμε εντός και εκτός ημών το σύμβολο του Θεού.Μόνο τότε είμαστε μέλος της Εκκλησίας Του Χριστού.

Μετά στην βάπτιση-αναγέννηση ,που ακολουθεί ο ιερέας λέει:

Αυτός λοιπόν Δέσποτα,Πανβασιλέα,Ευσπλαχνε,χάρισε του την σφραγίδα δωρεάς του Αγίου και παντοδυνάμου και προσκυνητού Σου Πνέυματος,και την μετάληψη του Σώματος και του Τιμίου Αίματος του Χριστού Σου.

Υστερα ακολουθεί το Χρίσμα με το άγιο μύρο(που είναι το συμβολικό μελάνι της Σφραγίδας του Θεού).

Ο ιερέας κάνοντας το σχήμα του σταυρού στο μέτωπο,στα μάτια,μύτη,στόμα,αυτιά,στήθος,χέρια και πόδια λέει:

΄΄Σφραγίς Δωρεάς,Πνεύματος Αγίου,Αμήν΄΄.

΄΄Οσοι Χριστώ εβαπτίσθητε,Χριστόν ενεδύσασθε΄΄.

Επομένως το Σύμβολο-Εμβλημα-Σφραγίδα του Θεού είναι ο Σταυρός.

Και η συμφωνία μεταξύ του Θεού και ανθρώπου είναι να μην λύσουμε η θράυσουμε ,τον Σταυρό.

Το όνομα που μας δίδεται στην βάπτιση γράφεται στο Βιβλίο Του Θεού,το βιβλίο της ζωής του Αρνίου!

Τι σημαίνει το ΄΄Χριστόν ενεδύσασθε΄΄;


ΙΩ.14. 6Tου λέει ο Iησούς: Eγώ είμαι ο Δρόμος και η Aλήθεια και η Zωή. Kανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα. 7Οταν θα γνωρίσετε εμένα θα γνωρίσετε και τον Πατέρα μου. Έτσι, από τώρα πια, τον γνωρίζετε και τον έχετε δει.

Ιω6.26. 27Nα πασχίζετε όχι για την υλική τροφή που φθείρεται, αλλά για την τροφή που μένει μόνιμα, εξασφαλίζοντας ζωή αιώνια και την οποία θα σας τη δώσει ο Γιος του Aνθρώπου. Γιατί αυτόν όρισε για το έργο αυτό με τη Σφραγίδα Του ο Πατέρας, ο Θεός.

Ιω.14. . 6Aν κάποιος δεν παραμείνει ενωμένος μαζί μου, αυτός βρίσκεται πεταμένος έξω σαν το ξεραμένο κλήμα. Kι αυτά τα μαζεύουν, βέβαια, και τα βάζουν στη φωτιά και καίγονται.

Απ.Παυλου.προς .Εφεσ.3 Διότι έχετε πεθάνει και η ζωή σας είναι κρυμμένη μαζί μέ τον Χριστόν εις τον Θεόν.

4 Ὅταν ὁ Χριστός, ποὺ εἶναι ἡ ζωή μας, φανερωθῇ, τότε καὶ σεῖς θὰ φανερωθῆτε μαζί του δοξασμένοι.

Ιω 11. 24Tου λέει η Mάρθα: Tο ξέρω πως θα αναστηθεί την ημέρα της ανάστασης. 25O Iησούς της είπε: Eγώ είμαι η Aνάσταση και η Zωή. Όποιος πιστεύει σε εμένα, κι αν πεθάνει, θα ζήσει. 26Kαι όποιος ζει και πιστεύει σε μένα, αυτός, δε θα πεθάνει ποτέ.

Δεν χρειάζοντε σχόλια όσον αφορά την παραπάνω αποκάλυψη της Αγίας Γραφής.

Τι συμβαίνει όμως με το χάραγμα-666?

Το χάραγμα δηλαδή οι χαρακιές του bar code είναι αποτύπωμα,άρα σφραγίδα.

Η σφραγίδα μας ,όπως και η υπογραφή μας,αποτυπώνεται σε κάτι που μας ανήκει.Επομένως δεχόμενοι την σφραγίδα στην ταυτοτητά μας δεχόμαστε να ανήκουμε στον δίδοντα την σφραγίδα του,σε αυτόν δηλαδή που του ανήκει η σφραγίδα.

Ποιανού είναι λοιπόν και τι εκφράζει αυτή η σφραγίδα-666?

Εκφράζει ένα όνομα που αποτελείται από ψηφία αντί γραμμάτων.Επομένως είναι όνομα γραμμένο σε γλώσσα αριθμών πληροφορικής-υπολογιστών(θα σας κυβερνούν τα άλαλα και τα μπάλαλα-ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ).

Η σφραγίδα αυτή θα περικλείει το δικό μας νέο όνομα-αριθμό (στην ουσία απεικονίζει την επιστροφή του ανθρώπου από πρόσωπο σε άτομο=αριθμό ,τουτέστιν τον πνευματικό μας θάνατο-τον οριστικό αποχωρισμό μας από τον Θεό,από την Ζωή).

Επίσης τον λόγο, δια τον οποίο επιλέχθηκε το μπαρκόντε,θα τον εξετάσουμε παρακάτω.(ο λεξάριθμος της λέξης μπαρκόντε είναι 666 ,αντιλαμβανόμαστε ότι η Πρόνοια του Θεού μας πληροφορεί και εδώ).

Ο αριθμός 6 στην γλώσσα της πληροφορικής συμβολίζεται από 2 ίσιες,όμοιες και παράλληλες γραμμές.

Ας δούμε επίσης τι μας αποκαλύπτει ο Αββάς Δωροθέος-ΕΡΓΑ ΑΣΚΗΤΙΚΑ, για τον αριθμό αυτό.

Ο αριθμός 9, συμβολίζει την αρμονία. Η ύψιστη,άχρονη,άπειρη,αμετάβλητη αρμονία, με τα δεδομένα της ελληνικής ταυτότητας αριθμών – γραμμάτων είναι ο Τριαδικός Θεός 999.

Βλέπεις τον επάνω κύκλο στον αριθμό 9 και μία γραμμή που τείνει προς τα κάτω. Πράγματι, το τάγμα των δαιμόνων, που ήταν “επάνω” έπεσε αντιτεθέμενος στον Λόγο στα ΄΄κάτω΄΄ και με την αποστασία, στρέβλωσε την αρμονία, το 9, σε δυσαρμονία = ατομική, χωρίς Θεό, το 6 ,συμπαρασύρωντας μαζί του και το ανθρώπινο γένος δια της απιστίας των πρωτοπλάστων.

Ο κοσμοκράτορας (με αριθμό χξστ’ 666), θα είχε ολοκληρωτική ισχύ επάνω σε κάθε πλάσμα στη γη, αν ο αριθμός του Θεού θα ήταν 999, καθώς θα παρέμενε στον ουρανό, απόμακρος, όπως η κατάσταση αυτή ίσχυε πριν την γέννηση Του Κυρίου.

Ο Κύριος, όντας επάνω, τέλειος Θεός, ενσαρκώθη, λαβών σχήμα ανθρώπου, ήλθε ως τέλειος άνθρωπος (χωρίς την αμαρτία) στον χώρο-δωσμένο στον κοσμοκράτορα ,τον παγίδευσε χωρίς να του αφαιρέσει τα δικαιώματα και την ελευθερία του, και έδωσε την δυνατότητα νίκης κατά του κοσμοκράτωρα και επιστροφής στην κατά φύση κατάσταση , στον κάθε άνθρωπο.Απαραίτητη προυπόθεσης να παραμείνουμε ενεργά μέλη της Εκκλησίας Του,δηλαδή να ενωθούμε μαζί ΤΟΥ.

Η ενσάρκωση Του Κυρίου συμβολίζεται ως ένα αριθμητικό σύμβολο, 9 και 6, το ένα επάνω στο άλλο.

Κατά τον Αββά Δωρόθεο, ο αριθμός Του Χριστού είναι το 888, ως Παντοκράτορας. Συγχρόνως, και όχι συμπτωματικά, η ταυτότητα του Ιησού ως Υιού Θεού και Υιού Ανθρώπου, δίνει τον λεξάριθμο του ΙΗΣΟΥΣ=888. (Ι=10.Η=8, Σ=200, Ο=70,Υ=400,Σ=200 στο σύνολό του, 888). Ο Ιησούς Χριστός, είναι ο δρόμος που ενώνει τη γη με τον ουρανό.

Κατά τον ίδιο τρόπο ο αριθμός 666 θα μας αποκαλύψει το όνομα του βδελυρού σκέυους-ανθρώπου,η παγκόσμιου κυβερνήτη που προετοιμάζουν οι ενεργούντες την ανομία, ο οποίος θα συμφωνήσει να γίνει κατοικία του Σατανά ,δηλαδή το Βδέλυγμα της ερημώσεως.

Επίσης o αριθμός 666 συμβολίζει και την διαβολική τριάδα που θα συμβάλει στην ερήμωση και απώλεια των απειθούντων ανθρώπων(Σατανάς,ψευδοπροφήτης, αντίχριστος).

666 είναι ο λεξάριθμος του ψευδοπροφήτη Πάπα ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ.(τον πάπα να καταράσθε μας προειδοποιεί ο Αγιος Κοσμάς)

666-είναι και ο λεξάριθμος του μέλλοντα βασιλέα της Αγγλίας ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε.(Ενας εκ των υποψήφιων)Είναι βέβαια παράτολμο να πούμε ποιό θα είναι το σκεύος σκηνώσεως του Σατανά πριν συμβεί.Ωστόσο είναι σημαντικό να εξετάσουμε κάποια πράγματα.

Ο Προφήτης Δανηίλ τον αποκαλεί ΄΄Βδέλυγμα της Ερημώσεως΄΄ .Βδέλυγμα στις Γραφές αποκαλείται κάθε πνευματική πορνεία του λαού του Θεού.Λαός του Θεού μ.χ, είναι οι χριστιανοί.Οι εβραίοι είναι νεκρό σώμα,πτώμα με βάση την αποκάλυψη του Κυρίου.Κάτι που σημαίνει ότι ο Αντίχριστος θα είναι χριστιανός κατά τύπον.

Ξεραμένη συκιά και πτώμα αποκαλούντε από τον Κύριο οι εβραίοι και η Ιερουσαλήμ.

Μαρκ Ι.Α.14 Καὶ τότε τῆς εἶπε, «Κανεὶς πλέον νὰ μὴ φάγῃ ποτὲ καρπὸν ἀπὸ σέ». Καὶ ἄκουαν οἱ μαθηταί του. 20 Τὸ πρωΐ καθὼς ἐπερνοῦσαν ἀπὸ κοντὰ εἶδαν τὴν συκιὰ ξεραμένη ἀπὸ τὴν ρίζαν.

Ματθ Κ.Δ.28 Ὅπου εἶναι τὸ πτῶμα, ἐκεῖ θὰ μαζευθοῦν οἱ ἀετοί.

Στην ουσία ο Κύριος αποκαλύπτει τα σημεία της Ερημώσεως της Ιερουσαλήμ αλλα και της Ιουδαίας.

Ο τύπος της καταστροφής στα έσχατα δίδεται στην καταστροφή του 70μ.χ

Την εποχή εκείνη ο αετός ήταν ρωμαϊκό έμβλημα που συμβόλιζε τη δύναμη και την εξουσία της Ρώμης. (περιγράφεται χαρακτηριστικά από τον ιστορικό Ιώσηπο (Flavius Josephus) στα βιβλία The Antiquities Of The Jews, Book 17, Chapter 6, Section 2 – The Wars Of The Jews, Book 2, Chapter 2, Section 5 – The Wars of The Jews, Book V, Chapter II, Section 1 -The Wars Of The Jews, Book 3, Chapter 6, Section 2.).

Η εικόνα των αετών που μαζεύονται γύρω από την Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ. κατά την καταστροφή του λαού Ισραήλ που αποστάτησε, είναι συμβολική και είναι τύπος των γεγονότων που θα ακολουθήσουν στην εποχή του Αντιχρίστου.

Αυτό ήταν το σημάδι για τους χριστιανούς ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν την πόλη. Η ευκαιρία αυτή τους δόθηκε όταν ο Κέστιος έλυσε την πολιορκία και αποχώρησε ηττημένος. Τρία χρόνια αργότερα όμως, το 70 μ.Χ. τα ρωμαικά στρατεύματα επανήλθαν, με τον Τίτο αυτήν την φορά, ο οποίος πολιόρκησε πάλι την Ιερουσαλήμ και τότε ήρθε η καταστροφή της χωρίς κανείς από του Ιουδαίους ήταν στην πόλη να μπορέσει να διασωθεί. Οι χριστιανοί όμως που είχαν υπακούσει στα λόγια του Χριστού διασώθηκαν.

Ανάλογα γεγονότα θα συμβούν και στον οριστικό αφανισμό των εβραίων. Τη φορά αυτή θα πρωταγωνιστήσει το δεύτερο θηρίο του 13ου κεφ. της Αποκάλυψης,το Βδέλυγμα το οποίο εξέρχεται από τη γη το οποίο θα κάνει εικόνα στο πρώτο θηρίο (τον παπισμό-Πανθρησκεία) και θα κάνει όλη τη γη να προσκυνήσει αυτήν την εικόνα. Είναι αξιοσημείωτο να παρατηρήσουμε ότι και το δεύτερο αυτό θηρίο, όπως και η αρχαία Ρώμη, έχουν τα ίδια εμβλήματα !!! Η μεγάλη σφραγίδα των Η.Π.Α.

Σήμερα οι πρωταγωνιστές (Νάτο και Ρωσία) έχουν σαν στρατιωτικά σύμβολα τον αετό).Αρα μόλις το Νάτο και η Ρωσία πλησιάσει το Ισραήλ τότε πλησίαζει η ερημωσή του.

Και φυσικά ο Κύριος μας αποκαλύπτει ότι η Βασιλεία έχει δοθεί σε άλλο έθνος.Το έθνος αυτό δεν είναι άλλο από το έθνος των Ελλήνων.Οποιος πειράζεται ένεκεν της εωσφορικής ισότητας,ας πειράζεται.Αυτή είναι η αλήθεια και γι΄αυτό η ανελέητη επίθεση κατά της Πατρίδος μας.

ΜατθΚ.Α.43 Διὰ τοῦτο σᾶς λέγω, ὅτι θὰ ἀφαιρεθῇ ἀπὸ σᾶς ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ καὶ θὰ δοθῇ εἰς ἔθνος, τὸ ὁποῖο θὰ ἀποφέρῃ τοὺς καρπούς της,44 καὶ ἐκεῖνος, ποὺ θὰ πέσῃ πάνω σ’ αὐτὸν τὸν λίθο, θὰ συντριβῇ, καῖ ἐκεῖνον εἰς τὸν ὁποῖον θὰ πέσῃ, θὰ τὸν κάνῃ κομμάτια».

Αρα ποιός μπορεί να μας βλάψει αν παραμείνουμε πιστοί και σταθεροί στον Λίθο,στον Χριστό μας;

Επομένως δεχόμενοι την σφραγίδα του Αντιχρίστου καταλύουμε την σφραγίδα του Θεού,τον Σταυρό.

Σταυρός+ -> κατάλυση->ΜΠΑΡΚΟΝΤΕ-6||.

Λαμβάνωντας το χάραγμα,σφράγισμα με το νέο όνομα-αριθμό μας

· ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

· ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ

· ΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ,ακόμμα και σαν σύμβολο.

· ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Δεχόμαστε την σφραγίδα του ΣΑΤΑΝΑ ,βλασφημούμε εκουσίως εναντίον του Αγίου Πνέυματος και στην ουσία αποχωριζόμαστε οριστικά από τον Θεό, τουτέστιν πνευματικός θάνατος.

Οσον αφορά τις πονηρές μέρες που έρχοντε, ο Θεός μας προτρέπει:

Λουκ.21.34. Kαι να προσέχετε τους εαυτούς σας, μήπως και αποχαυνωθούν οι καρδιές σας μέσα στην κραιπάλη και στο μεθύσι και στις μέριμνες τις βιοτικές και καταφθάσει ξαφνικά πάνω σας η μέρα εκείνη. Γιατί, πράγματι, σαν παγίδα θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της σε όλους τους κατοίκους ολόκληρης της γης. Mένετε, λοιπόν, άγρυπνοι και προσεύχεστε συνεχώς, ώστε να καταξιωθείτε να αποφύγετε όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν και να σταθείτε μπροστά στο Γιο του Aνθρώπου.

Οι Αγιοι μας δίδουν όλα τα σημεία και αποκαλύπτουν την πλάνη:

“Η Σφραγίδα σημαίνει το εξής: Αρνούμαι τον Ποιητή τ’ ουρανού και της γης, αρνούμαι το άγιο Βάπτισμα’ αρνούμαι τη λατρεία στο Χριστό και γίνομαι δούλος του Σατανα αρνούμαι τη Βασιλεία των Ουρανών, και επιθυμώ την κόλαση’ αρνούμαι το Σταυρό και δέχομαι το σφράγισμά του Σατανα

Άγιος Ιππόλυτος

Αγίου Λαυρεντίου τού Chernigof (+1950)

“Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν (μεταξύ τους τά έθνη), και ένας Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης ( καί αναζητώντας ειρήνη), θα πούνε:

“Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γή.”

Και θα τόν εκλέξουν!

Θα εκλέξουν τόν Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο “ειρηνοποιό”. Είναι απαραίτητο να ακούσετε προσεκτικά. Θά είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή!

Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, τόν Αντίχριστο, και ότι θά είναι θανάσιμα απαγορευμένο στούς Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄ αυτόν τότε…”

Οσιος Εφραιμ
Κατά τον καιρόν δε εκείνον, όταν έλθη ο Δράκων, δεν υπάρχει άνεσις επί της γής, αλλά θλίψις μεγάλη, ταραχή και σύγχυσις, θάνατοι και πείνα εις πάντα τα πέρατα, διότι θα γίνουν κατά τόπους λιμοί, σεισμοί και θάνατοι διάφοροι επί της γής. Γενναία θα είναι η ψυχή, η οποία θα δυνηθή να κρατήση εαυτήν απηλλαγμένην από τα σκάνδαλα αυτά. Διότι εάν ευρεθή άνθρωπος ναδιαφορή ολίγον, εύκολα πολιορκείται και γίνεται αιχμάλωτος του Δράκοντος του πονηρού και δολίου, και ο τιούτος ευρίσκεται ασυγχώρητος εις την κρισιν, διότι επίστευσεν εις τον Τύραννον εκουσίως. Πολλών προσευχών και δακρύων έχομεν ανάγκην, αγαπητοί, δια να ευρεθώμεν ακλόνητοι εις τους πειρασμούς, διότι πολλά είναι τα φαντάσματα, τα οποία γίνονται από το θηρίον. Επειδή είναι Θεόμαχον θέλει όλοι ναπωλεσθούν. Τοιούτον τρόπον μεταχειρίζεται ο Τύραννος, ώστε όλοι να βαστάζουν την σφραγίδα του Θηρίου, όταν θα έλθη να απατήση τα σύμπαντα.


Προσέχετε, αδελφοί μου, την υπερβολήν του Θηρίου, διότι μεταχειρίζεται διάφορα τεχνάσματα πονηρίας. Άρχεται από την γαστέρα, ίνα όταν τις μη έχων φαγητά, αναγκασθή να λάβη την σφραγίδα εκείνου, όχι ως έτυχεν εις πάν μέρος του σώματος, αλλεις την δεξιά χείρα και εις το μέτωπον, δια να μη έχη εξουσίαν ο άνθρωπος να κάμη με αυτήν το σημείον του σταυρού, μήτε πάλιν εις το μέτωπον να σημειώση το άγιον όνομα του Κυρίου. Διότι γνωριζει ο άθλιος, ότι όταν ο Σταυρός του Κυρίου σφραγισθή επί του ανθρώπου λύει πάσαν την δύναμιν του Εχθρού, και δι΄αυτό σφραγίζει την δεξιάν του ανθρώπου. Εάν κάποιος δεν σφραγίζεται με την σφραγίδα εκείνου, δεν γίνεται αιχμάλωτος εις τα φαντάσματα εκείνου, ούτε ο Κύριος απομακρύνεται απ΄ αυτού, αλλά τον φωτίζει και τον σύρει προς εαυτόν. Πρέπει να εννοήσωμεν, αδελφοί, μετά πάσης ακριβείας, ότι τά φαντάσματα(δια της τεχνολογίας) του Εχθρού είναι αποτρόπαια. Ο δε Κύριος ημών έρχεται με γαλήνην διά να αποκρούση δι ημάς τα τεχνάσματα του Θηρίου

Επειδή ο Σωτήρ, θέλων να σώση το ανθρώπινον γένος, ετέχθη εκ Παρθένου, και εν σχήματι ανθρώπου επάτησε τον εχθρόν με την αγίαν δύναμιν της Θεότητος Αυτού, ηθέλησε και αυτός να αναλάβη το σχήμα της αυτού παρουσίας διά να μας απατήση. Ο δε Κύριος ημών θα έλθη εις την γην εν νεφέλαις φωτειναίς, ως αστραπή φοβερά, ο δε Εχθρός δεν θα έλθη τοιουτοτρόπως, διότι είναι αποστάτης. Γεννάται μεν ακριβώς εκ κόρης μιαράς, αλλά δεν σαρκούται τοιουτοτρόπως. Θα έλθη δε ο Παμμίαρος με το εξής σχήμα, ως κλέπτης, διά να απατήση τα σύμπαντα. Θα είναι ταπεινός, ήσυχος, θα μισή την αδικίαν, θα αποστρέφεται είδωλα, θα προτιμά την ευσέβειαν, αγαθός φιλόπτωχος, ευειδής καθυπερβολήν, ευκατάστατος, ιλαρός εις όλους, θα τιμά πολύ το γένος των Ιουδαίων, διότι αυτοί προσμένουν την έλευσιν εκείνου. Μεταξύ δε όλων αυτών, θα εκτελή σημεία και τέρατα(εξαπάτηση δια της τεχνολογίας), φόβητρα με πολλήν εξουσίαν, θα προσπαθή δολίως να αρέση εις όλους, διά να αγαπηθή ταχέως από πολλούς, θα εξαπατά τον κόσμον υπό το πρόσχημα της ευταξίας, έως ου βασιλεύση.

Όταν λοιπόν ίδουν λαοί πολλοί και δήμοι τοιαύτας αρετάς και δυνάμεις, ενούνται όλοι συγχρόνος με μίαν γνώμην και με χαράν μεγάλην κηρύσσουν αυτόν βασιλέα, λέγοντες μεταξύ των. Μήπως άρα ευρίσκεται άνθρωπος άλλος τόσον αγαθός και δίκαιος; Ανορθούται δε ευθέως η βασιλεία εκείνου, και θα πατάξη μεθ υμών τρείς βασιλείς (, της Αιγύπτου, της Λιβύης και της Αιθιοπίας KATA TON AΓΙΟ ΙΠΠΟΛΥΤΟ). Επειτα υψούται η καρδία του και θα εμέση ο Δράκων την πικρότητά του. Ταράσσων δεν την οικουμένην κινεί τα πέρατα, θλίβει τα σύμπαντα και μιαίνει τας ψυχάς. Όχι πλέον ως ευλαβής, αλλά πολύ αυστηρός εις όλα, απότομος, οργίλος,θυμώδης, ακατάστατος, φοβερός, αηδής, μισητός, βδελυκτός, ανήμερος, αλάστωρ, αναιδής, και προσπαθών να εμβάλη εις τον βόθρον της ασεβείας όλον το ανθρώπινον γένος. Πληθύνει σημεία ψευδώς και όχι αληθώς, και ενώ παρίσταται πολύς λαός και ευφημεί αυτόν, βάλλει φωνήν ισχυράν, ώστε να σαλευθή ο τόπος, επί του οποίου ίστανται οι όχλοι, λέγων.Γνωρίσατε όλοι οι λαοι την δύναμίν μου και την εξουσίαν, μεταθέτει όρη και ανάγει νήσους από την θάλασσαν με πλάνην και φαντασίαν, και ενώ πλανά τον κόσμον και φαντάζει τα σύμπαντα, πολλοί θα δοξάζουν και θα πιστεύουν αυτόν ως Θεόν ισχυρόν

Πολλοί δε των αγίων, όσοι τότε θα ευρεθούν εις την έλευσιν του μιαρού, χύνουν ποταμηδόν τα δάκρυα μετά στεναγμών προς τον Θεόν τον Άγιον, διά να λυτρωθούν από τον Δράκοντα, και φεύγουν μετά μεγάλης σπουδής εις τας ερήμους και κρύπτονται εις τα όρη και τα σπήλαια μετά φόβου, και πασπαλίζουν χώμα και στάκτην εις τας κεφαλάς , παρακαλούντες νύκτα και ημέραν μετά πολλής ταπεινώσεως. Και ο Άγιος Θεός θέλει χαρίσει αυτό εις αυτούς, δηλαδή οδηγεί αυτούς η χάρις εις ωρισμένους τόπους και σώζονται κρυπτόμενοι εις τας οπάς και τα σπήλαια μη βλέποντες τα σημέια και τα φόβητρα του Αντιχρίστου. Η έλευσις δε αυτού γίνεται γνωστή εις τους έχοντας τον νούν προσηλωμένον εις τα άνω, εις δε τους έχοντας τον νουν εις βιωτικά πράγματα και ποθούντας τα γήινα, δεν θα γίνη φανερόν αυτό. Διότι όποιος είναι δεδεμένος πάντοτε εις βιωτικά πράγματα, και αν ακούση απιστεί και βδελύσσεται τον λέγοντα. Οι δε άγιοι θέλουν ενδυναμωθή, διότι πάντοτε απέρριψαν την μέριμναν του βίου αυτού.

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος(απόσπασμα)

Γιατί λοιπόν επέτρεψεν ο Θεόςθα ρωτήσει κάποιοςνα γίνη αυτό το πράγμα; Και τι είδους θεία οικονομία είναι αυτή; Ποιό Δε θα είναι το κέρδος από την εμφάνιση εκείνου του αντιχρίστου, αφού θα έλθη να μας κακοποιήση; Μη φοβηθής, αγαπητέ, αλλά άκουε αυτόν που λέγει ότι η εξουσία του θα έχει ισχύν εις αυτούς που πρόκειται να απολεσθούν, οι οποίοι, ακόμη κι αν δεν ερχόταν εκείνος ( ο αντίχριστος), δεν θα επείθοντο. Ερωτάς λοιπόν ποιό είναι το κέρδος; Ότι θα αποστομωθούν αυτοί ακριβώς που πρόκειται να απωλεσθούν.Πώς; Διότι κι άν ακόμη δεν ερχόταν εκείνος, δεν επρόκειτο να πιστεύσουν εις τον Χριστόν. Έρχεται λοιπόν, δια να τους ελέγξη. Δια να μην έχουν να λέγουν, ότι επειδή ο Χριστός έλεγε ότι είναι Θεόςαν και πουθενά δεν το είπε φανερώςαλλά επειδή το εκήρυξαν οι μετέπειτα, δι΄αυτό δεν επιστεύσαμε. Επειδή ηκούσαμε ότι ένας είναι ο Θεός, από τον οποίον εδημιουργήθησαν τα πάντα, δι΄αυτό δεν επιστεύσαμε εις τον Χριστόν.

Ο αντίχριστος λοιπόν θα αναιρέση αυτή ακριβώς την πρόφασιν των. Διότι όταν θα έλθη εκείνος και θα τον πιστεύουν, αν και δεν εντέλεται τίποτε το ορθόν αλλά όλα τα παράνομα, τότε θα αποστομωθούν. Διότι εαν δεν πιστεύης εις τον Χριστόν, πολύ περισσότερο δεν θα έπρεπε να πιστεύης εις τον αντίχριστον. Διότι εκείνος μεν έλεγεν ότι είχε σταλή από τον Πατέρα, αυτός δε το αντίθετο. Δι΄αυτό έλεγε ο Χριστός : «εγώ ήλθον εν τω ονόματι του πατρός μου και ουκ εδέξασθέ με. Εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι τω ιδίω, εκείνον λήψεσθε».

Αλλά θα ειπούν, είδαμε σημεία. Αλλά και επί του Χριστού έχουν γίνει πολλά και μεγάλα. Πολύ περισσότερον λοιπόν δεν θα έπρεπε να πιστεύσετε εις αυτόν (τον αντίχριστον). Αν και περί αυτού βέβαια πολλά έχουν προλεχθή, ότι δηλαδή θα είναι ο άνομος, ο υιός της απωλείας, ότι η παρουσία του θα είναι κατ΄ενέργειαν του Σατανά, ενώ περί εκείνου τα αντίθετα, ότι θα είναι ο Σωτήρ, ότι φέρει άπειρα αγαθά. «Ανθ΄ων γαρ την αγάπην της αληθείας ουκ εδέξαντο εις το σωθήναι αυτούς. Και δια τούτο πέμψει αυτοίς ο Θεός ενέργειαν πλάνης εις το πιστεύσαι αυτούς τω ψεύδει, ίνα κριθώσι πάντες οι μη πιστεύσαντες τη αληθεία, αλλ΄ευδοκήσαντες εν τη αδικία». «Ίνα κριθώσι».

Δεν είπε «ίνα κολασθώσι», διότι και χωρίς αυτόν επρόκειτο να κολασθούν, αλλ΄ «ίνα κριθώσι» δηλαδή να κατακριθούν ενώπιον του φοβερού δικαστηρίου, επειδή θα είναι αναπολήγητοι. Ποιοί Δε θα είναι αυτοί; Το ερμήνευσεν ο ίδιος προσθέτων: «οι μη πιστεύσαντες τη αληθεία, αλλ΄ευδοκήσαντες εν τη αδικία». «Αγάπην» Δε «αληθείας» ονομάζει τον Χριστόν. «Ανθ΄ων γαρ», λέγει, «την αγάπην της αληθείας ουκ εδέξαντο». Διότι ήτο και αγάπη και αλήθεια. Δι΄αυτά τα δύο ήλθε εις τον κόσμον, και επειδή αγαπά τους ανθρώπους και δια να αποκαλύψη αληθή πράγματα

Ο Δε αντίχριστος θα έλθη δια να αδικήση τους ανθρώπους και να τους καταστρέψη. Και τιδεν πρόκειται να κάνη τότε; Θα ανακινήση τα πάντα, τα πάντα θα συνταράξη και εξ αιτίας αυτών που θα συνταράξη και εξ αιτίας αυτών που θα διατάζη και εξ αιτίας του φόβου που θα προκαλή. Από παντού θα είναι φοβερός, από την εξουσία του, από την ωμότητά του, από τις παράνομες προσταγές του. Αλλά μη φοβηθής, η εξουσία του θα ισχύη, λέγει εις αυτούς που πρόκειται να απωλεσθούν.

Αγιος Ιωάννης της Κροστάνδης(απόσπασμα)

«Οι αγιασμένοι άνθρωποι του Θεού δεν θα πρόδιδαν την πίστη ούτε με μια λέξη»
Μετά, αντίκρισα μια ομάδα ανθρώπων, νέοι και γέροι μαζί, που ήταν όλοι ντυμένοι άσχημα, και κρατούσαν ψηλά ένα μεγάλο αστέρι με 5 σημεία Σε κάθε γωνία ήταν 12 δαίμονες και στην μέση ήταν ο Σατανάς .

Έβγαλε ένα βλαβερό αφρό στους ανθρώπους, ενώ ανακοίνωνε αυτές τις λέξεις: «Σηκωθείτε εσείς οι καταραμένοι με τη σφραγίδα μου…»

Τελικά είδα το θόλο του ναού της Ιερουσαλήμ. Πάνω του ήταν ένα αστέρι. Μέσα στην εκκλησία μύρια άνθρωποι συνέρεαν και πάλι πολλοί προσπαθούσαν να μπούν. Ήθελα να κάνω το σημείο του σταυρού, άλλα ο γέροντας μου άρπαξε το χέρι και είπε: «Εδώ είναι το βδέλυγμα της ερημώσεως».


Έτσι μπήκαμε στην εκκλησία, που ήταν γεμάτη κόσμο. Είδα μια Αγία Τράπεζα, που έκαιγαν κεριά από λίπος ζώων. Στην Αγία τράπεζα ήταν ένας βασιλιάς με κόκκινα, φλογισμένος, πορφυρός. Στο κεφάλι του ήταν ένα χρυσό στέμμα με ένα αστέρι. Ρώτησα το γέροντα: «ποίος είναι αυτός;» Μου απάντησε: « Ο Αντίχριστος».

Το πεντάκτινο αστέρι.

Το πεντάκτινο αστέρι είναι ένα από το πιο προβαλόμενα!!!! σύμβολα του σημερινου κόσμου. Χρησιμοποιείται σε σημαίες σε Δύση κι Ανατολή. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά προς κοινή χρήση σε εθνική σημαία το 1777, όταν οι Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής αυτοανακηρύχτηκαν ως ανεξάρτητο κράτος. Αυτό το αστέρι είναι ευρύτατα προτεινόμενο κι ως στρατιωτικό σύμβολο. Συναντάται σε άρματα μάχης και πολεμικά αεροπλάνα, σε στρατιωτικές στολές των υπερδυνάμεων.

Είναι άξιον απορίας το ότι το πεντάκτινο αστέρι το οποίο είναι το σύμβολο των σατανιστών ,των αθέων κομμουνιστικών κρατών ,του ειδώλου του ίδιου του Σατανά που ονομάζεται με διάφορα ονόματα,Βαάλ κατά τους βαβυλωνίους , Βεέλζεβούλ κατά τους εβραίους,Ωρος κατά τους αιγυπτίους,Θόρ κατά τους Βόριους,της Μασωνίαςκλπ,έγινε το ποιό συχνά χρησιμοποιημένο σύμβολο του σημερινού κόσμου και η πλειοψηφία του κόσμου απλά το έχει αποδεχθεί χωρίς να αναρωτιέται τι συμβολίζει.

Η αλήθεια είναι οτι τους πήρε σχεδόν δύο αιώνες για να περάσουν το συγκεκριμένο σύμβολο,στον <<Αγιο>> της Coca Cola ,Santa Claus σαν χριστουγεννιάτικο σύμβολο.

Μετά απο την επιτυχία αυτή τα υπόλοιπα ήταν έυκολα.

Ο αριθμός 5 που σχηματικά εκφράζεται από την πεντάκτινο, μαρτυρά τον άνθρωπο και τους δαίμονες μετά την πτώση και αυτό ίσως γιατί τότε γίνεται η συνειδητοποίηση των 5 αισθήσεων που αυτομάτως τοποθετεί των άνθρωπο σε μια μετά-Εδέμ περίοδο της ύπαρξης του, μακριά δηλαδή από την θεϊκή του φύση.

Το πεντάκτινο αστέρι είναι το σύμβολο του Αντιχρίστου, όπως το είδε ο Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης κατά την στέψη του σε Παγκόσμιο Κυβερνήτη στον 3 Ναό του Σολομόντα στην Ιερουσαλήμ.

Είναι επίσης ένα αποκρυφιστικό σύμβολο του ανθρώπου των 5 αισθήσεων, δηλ. του ανθρώπου που δεν χρησιμοποιεί το νου του, ή αν τον χρησιμοποιεί το κάνει υπακούοντας στα προστάγματα των πέντε αισθήσεων.

Οι αισθήσεις όμως είναι κατά τη Γραφή και τους Πατέρες, θυρίδες που, αν δεν προσέξουμε, εισέρχεται δι’ αυτών ο θάνατος

Το πεντάκτινο αστέρι επίσης χρησιμοποιείται σε όλες τις σατανικές τελετές .Είναι το σύμβολο με το οποίο γίνεται η επίκλησης του Σατανά και των πνευμάτων του.

Το τρικ ότι με την κορυφή πάνω γίνεται επίκλησης των “καλών” πνευμάτων και με την κορυφή ανεστραμένη ,των “κακών” δεν υφίστατω,πολύ απλά διότι τα καλά πνέυματα που έρχοντε σε επαφή με τον άνθρωπο είναι οι άγγελοι οι οποίοι δεν παραβιάζουν ποτέ την ελευθερία του ανθρώπου.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τους “ερασιτέχνες” η οποίοι επικαλούντε δοκιμαστικά για να υπάρχει αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει γίνει θυσία στον διάβολο.

Οι θυσίες είναι δυο ειδών.

Ανθρώπινες-àσυνήθως παιδάκια μέχρι 12 χρονών και παρθένες.

Ζώα—(τα κλασσικά βουντού).

Το ερώτημα που τίθεται είναι

Τι είναι ο πνευματικός θάνατος και η αληθινή ζωή?

Ο φόβος του θανάτου είναι μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης, επειδή οι άνθρωποι ενστικτωδώς αισθάνονται ένα είδος τρομακτικής παραφωνίας ανάμεσα στην εμπειρία αυτού που είναι και στη γνώση πως ο εαυτός τους πρέπει να πεθάνει και να τελειώσει. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά λέγεται πως ο θάνατος είναι ένα φυσικό γεγονός, ένας κανονικός νόμος της φύσης, ο εαυτός μου αισθάνεται πως ο θάνατός του δεν είναι μόνο αφύσικος, αλλά και αντίθετος προς τη φύση. Αυτή η ασυμφωνία γεννά το φόβο, επειδή κάθετι το παράξενο ή αφύσικο είναι τρομακτικό. Παρόλο που ακούμε για τη φυσικότητα του θανάτου, ο φόβος που τον συνοδεύει είναι η καλύτερη απόδειξη πως τα πράγματα δεν είναι τόσο καθαρά και απλά. Είναι λογικό οι άνθρωποι να επιθυμούν ό,τι είναι φυσικό. Αλλά ο θάνατος, η εξαφάνιση, η διάλυση στο μηδέν, «η μαύρη τρύπα με τις αράχνες», όπως έλεγε ο Ντοστογιέφσκι, η φοβερή καταβόθρα της ανυπαρξίας, είναι κάτι που κανείς δεν επιθυμεί.

Παντού και πάντοτε ο θάνατος παραμένει ένα μυστήριο που οι άνθρωποι, όσο παραμένουν άνθρωποι κι όχι μηχανές, ρομπότ ή μυρμήγκια, τον αντικρίζουν και φιλοσοφούν γι’ αυτόν. Οι προσπάθειες συνεπώς που γίνονται για να αποσιωπηθεί το θέμα, και να αντικατασταθεί με συζητήσεις για την οικονομία και την πολιτική, όχι μόνον αποτυγχάνουν, αλλά δείχνουν ρηχότητα και στενομυαλιά. Και όταν μας λένε να υπερβούμε το φόβο του θανάτου με την εργασία για τις μελλοντικές γενιές και την ευτυχία τους, καμιά προπαγάνδα δεν αντιλαμβάνεται το πόσο απίστευτα ηλίθιο είναι αυτό. Επειδή αν δεχθούμε πως η ανθρώπινη τραγωδία συνίσταται στη συνειδητοποίηση του θανάτου μας, τότε αυτή η τραγωδία συνεχίζεται και στο μέλλον, ανεξάρτητα από την υλική ευτυχία αυτών των περίφημων μελλοντικών γενεών.

Αν οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι καταδικασμένες στο μηδέν, αν το τέλος κάθε προσώπου (βεβαίως και δεν υπάρχει ανθρωπότητα γενικά, μόνο άνθρωποι υπάρχουν) βρίσκεται στο μηδέν, τότε επιτρέψτε μου να ρωτήσω: πώς αυτός ο τρομακτικός παραλογισμός θα γίνει λιγότερο παράλογος στο μέλλον με, ας υποθέσουμε ,μεγαλύτερη δικαιοσύνη και καλύτερη θέρμανση των σπιτιών; Αλλά καμιά φιλοσοφία, καμιά ιδεολογία που βασίζεται στην απόρριψη της αθανασίας και της αιωνιότητας δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι περισσότερο. Αν το μηδέν είναι η ανθρώπινη μοίρα, τότε οι εισηγητές του επονομαζόμενου «υπαρξισμού» είναι πολύ λογικότεροι και τιμιότεροι∙ απλούστατα ξεκινούν με το συλλογισμό πως η ζωή του ανθρώπου είναι παράλογη και άσκοπη.

Και τότε φυσικά αυτό που είπε ο Λέων Τολστόι, πως «μετά από μια ηλίθια ζωή ακολουθεί ένα ηλίθιος θάνατος», περιέχει μεγαλύτερη αλήθεια απ’ ό,τι τα ατέλειωτα σχέδια και οι συζητήσεις για τις φθηνές ιδεολογίες της μελλοντικής ευτυχίας.

Όλα αυτά μας οδηγούν σε μια απλή βεβαιότητα: ο θάνατος είναι το σπουδαιότερο θέμα που οι άνθρωποι συλλογίζονται και επιχειρούν να καταλάβουν. Υπό κάποια βαθύτερη άποψη, ολόκληρη η ζωή του ανθρώπου περιστρέφεται γύρω από τη λύση του αινίγματος του μυστηριώδους τέλους του. Το βάθος της θρησκείας βρίσκεται στην άρνηση να αποφύγει αυτό το θέμα. Η αντιθρησκευτική όμως προπαγάνδα κρύβει από τους ανθρώπους την πραγματική θρησκευτική διδασκαλία για το θάνατο, και ιδιαίτερα τη χριστιανική διδασκαλία. Εξισώνει αυτή τη διδασκαλία με τον προϊστορικό και πρωτόγονο «ανιμισμό» ,και επί πλέον αποκρύπτει το γεγονός πως η αληθινή έμπνευση του Χριστιανισμού δε βρίσκεται στο συμβιβασμό με το θάνατο, αλλά στον αγώνα για την υπέρβασή του.

Από το βιβλίο ΄΄π. Αλέξανδρος Σμέμαν΄΄

Το αιώνιο και άλυτο πρόβλημμα, που απέκτησε ο άνθρωπος απομακρυνόμενος μέσω της απιστίας του, από τον Δημιουργό,την φθορά και τον θάνατο ,δηλαδή την ονομαζόμενη κατάσταση κατά τους Αγίους , παραφύσην,βασάνιζε και δύστηχώς βασανίζει και σήμερα τους ανθρώπους που δεν επανέκτησαν την σχέση με το Θεό,η οποία έρχεται σε άμμεση ρήξη με την φυσική ανθρώπινη υπόσταση του ,κατά Θεόν,άφθαρτου και ελεύθερου δημιουργηθέντα άνθρωπου,άλλαξε μετά της Φανερώσεως του Θεού σε ολόκληρη την Κτίση,δια του Υιού , του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, προσλαμβάνωντας την ανθρώπινη σάρκα και μορφή και δια του Σταυρού και του θανάτου Του, ως Υιού Ανθρώπου , συνέτριψε τον Θάνατο και τον Αδη,ελευθέρωσε τον άνθρωπο από τον άρχοντα της φθοράς, του θανάτου και του Αδη,τον Διάβολο, επαναφέροντας τον άνθρωπο ο οποίος πίστεψε αληθινά εις Αυτόν και ενώθηκε με Αυτόν, όχι απλά στην προπτωτική του κατάσταση(την κατά φύσην) αλλά σε δυσθεώρητα πνευματικά ύψη και δόξα.

Αιώνια ζωή,αφθαρσία,αθανασία,σωτηρία,θέωσης είναι η προσδοκία των χριστιανών καθώς και η αιώνια ελπίδα όλης της ανθρωπότητας που πέρασε από τον πλανήτη σε όλη την Ιστορία του.

Τι σημαίνει όμως αιώνια ζωή?

Την απάντηση μας την αποκαλύπτει, ο Ιδιος ο Χριστός.

Ιω.17.3 αύτη δε εστιν η αιώνιος ζωή, ίνα γινώσκωσί σε τον μόνον αληθινόν Θεόν και ον απέστειλας Ιησούν Χριστόν.

Ιω.6.28Tου είπαν τότε: Tι πρέπει να κάνουμε, ώστε να εκτελούμε τα έργα του Θεού; 29O Iησούς τους αποκρίθηκε: Tούτο είναι το έργο του Θεού: Nα πιστέψετε σε αυτόν που απέστειλε εκείνος.

Σωματικός θάνατος είναι ο χωρισμός της ψυχής από το σώμα.

Ο αληθινός όμως θάνατος είναι ο πνευματικός,ο οποίος είναι ο χωρισμός του ανθρώπου από τον Θεό,δηλαδή απουσία της κοινωνίας με το Αγιο Πνέυμα.

Βεβαίως την φθορά και τον σωματικό θάνατο, αργά η γρήγορα είναι κάτι που ο άνθρωπος θα διαπιστώσει και θα βιώσει ,δηλαδή θα αντιληφθεί.

Αυτό που ο σημερινός άνθρωπος,βομβαρδισμένος από συνεχόμενες πληροφορίες(οι οποίες κατά κόρον μολύνουν τον νου του),σε ρυθμό μεγαλύτερο της νοήσεως του, δυσκολέυεται να αντιληφθεί , είναι οι έννοιες της αληθινής ζωής και του αληθινού θανάτου=πνευματικού.

Ο άνθρωπος σήμερα, σχεδόν αποδέχεται σαν φυσική κατάσταση ,την κατά τους Αγίους παραφύσην,η την αποφέυγει τρομαγμένος με έντεχνους τρόπους.

Θεωρεί φυσιολογικό να φθείρεται,να πονά,και να πεθαίνει στον πεπερασμένο αυτό κόσμο ,χωρίς κανένα λόγο,σαν μια ανόητη σύμπτωση,ένα προιόν της άγνοιας του που την ονομάζει τύχη, ώστε να καλύψει τον φόβο του και την κενή ψυχή του, σαν ο άλλοτε Αδάμ με το φύλλο συκής και το τραγικότερο σχεδόν να ορύεται ότι κανείς δεν ξέρει να μας πεί,προσπαθώντας να δικαιολογήσει την οκνηρία και το σκότος του,βλασφημώντας με τον χειρότερο τρόπο κατά του Ιδίου του Θεού,ο Οποίος μας έχει αποκαλύψει τα πάντα.

Ο Θεός της πίστεώς μας δεν είναι ένα αφηρημένο λογικό και θεωρητικό σχήμα, γέννημα ανθρώπινης φαντασίας, αλλά ο ζωντανός Τριαδικός Θεός, ο Οποίος καταδέχτηκε να εισέλθει στον κόσμο και την ανθρώπινη ιστορία, για χάρη της δική μας απολυτρώσεως.Είναι ο Θεός της αποκαλύψεως , ερχόμενος στον κόσμο και στην ιστορία σταμάτησε το ρουν της και ο χρόνος άρχισε να μετρά από το μηδέν.Είναι ο Θεός που μας αποκαλύπτει τον δρόμο προς τον ουρανό διότι Αυτός ο Ιδιος είναι η Οδός,η Αλήθεια,η Ζωή.

Εχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε χιλιάδες βιβλία στην ζωή μας αλλά το μόνο που άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά,το μόνο που θα μας ελευθερώσει και θα μας καταστήσει ζώντες εδώ και τώρα,την Αγία Γραφή ,την αποφέυγουμε.

Μα πως μπορούμε να λέμε ότι πιστέυουμε στον Θεό όταν εναντιωνόμαστε στον Λόγο Του?

Οταν αποφέυγουμε ακόμμα και να Τον γνωρίσουμε.

Το σχετικό καλό και το σχετικό κακό(εν μέρει απουσία του καλού) συνυπάρχουν μόνο στον πεπερασμένο μας κόσμο.Μετά είναι αδύνατον να συνυπάρξουν.Τα σχετικά καταργούντε και η καταστασή μας καθορίζεται από την σχέση μας με το Απόλυτο,δηλαδή με τον Χριστό.Μία σχέση η οποία περνά από τον συνανθρωπό μας αλλά με κριτήριο την Αλήθεια.

Φράσεις όπως

Θα πάω ,όπου πάνε και οι άλλοι.

Θα πεθάνω και θα ησυχάσω.κτλπ δεν αρμόζουν σε χριστιανούς.

Ας εξετάσουμε το ζήτημα βάση της αποκαλύψεως του Ιδίου του Θεού.

O πλούσιος και ο φτωχός Λάζαρος

19Yπήρχε κάποτε ένας πλούσιος, που ντυνόταν με πορφύρα και λινά ρούχα, απολαμβάνοντας κάθε μέρα τη ζωή του μεγαλόπρεπα. 20Yπήρχε κι ένας φτωχός που 22Kάποτε, λοιπόν, πέθανε ο φτωχός και τον μετέφεραν οι άγγελοι στην αγκαλιά του Aβραάμ. Πέθανε επίσης κι ο πλούσιος και τον έθαψαν. 23Kαι στον άδη, καθώς βασανιζόταν, σήκωσε τα μάτια του και βλέπει τον Aβραάμ από μακριά και στην αγκαλιά του το Λάζαρο! 24Φώναξε τότε και είπε: Πατέρα μου Aβραάμ, σπλαχνίσου με και στείλε το Λάζαρο να βρέξει την άκρη του δαχτύλου του στο νερό και να δροσίσει τη γλώσσα μου, γιατί υποφέρω μέσα σε αυτή τη φλόγα! 25Kι ο Aβραάμ απάντησε: Παιδί μου, θυμήσου ότι απόλαυσες εσύ τα αγαθά σου στη ζωή σου και παρόμοια ο Λάζαρος τα κακά. Tώρα, λοιπόν, αυτός ανακουφίζεται εδώ κι εσύ υποφέρεις. 26Kι εκτός απο όλα αυτά, ανάμεσα σε μας και σε σας υπάρχει μεγάλο χάσμα, έτσι που όσοι θέλουν να περάσουν από εδώ σε σας, να μην μπορούν, κι ούτε οι από εκεί μπορούν να περάσουν σε μας. 27Kι εκείνος είπε: Tότε, σε παρακαλώ, πατέρα, να τον στείλεις στο πατρικό μου σπίτι, 28γιατί έχω πέντε αδέλφια, για να τους προειδοποιήσει, ώστε να μην έρθουν κι αυτοί στον τόπο αυτόν του βασανισμού. 29Tου λέει ο Aβραάμ: Έχουν το Mωυσή και τους προφήτες. Aς ακούσουν αυτούς.

30Kι εκείνος είπε: Όχι, πατέρα Aβραάμ, αλλά αν πάει σε αυτούς κάποιος από τους νεκρούς, θα μετανοήσουν. 31Tότε ο Aβραάμ του είπε: Aν το Mωυσή και τους προφήτες δεν ακούνε, ούτε κι αν αναστηθεί κάποιος από τους νεκρούς δεν πρόκειται να πειστούνε. ονομαζόταν Λάζαρος, ο οποίος ήταν εγκαταλειμμένος κοντά στην αυλόπορτα του πλουσίου, με το σώμα του γεμάτο πληγές, 21και λαχταρούσε να χορτάσει από τα ψίχουλα που έπεφταν από το τραπέζι του πλουσίου. Παράλληλα έρχονταν και τα σκυλιά και έγλειφαν τις πληγές του.

Είναι μία ξεκάθαρη μεταφορική αναφορά για το τι μέλλει γενέσθε.

Οπως βλέπουμε και στο ποιο πάνω χωρίο δεν υπάρχει κάποια κατά κόσμον κακή πράξη από τα δύο πρόσωπα.

Ο πλούσιος απολαμβάνει τα πλούτη του και ο φτωχός ζει την καταστασή του.

Καμμία παρέμβαση και πράξη από τον ένα στον άλλο.

Ούτε ο Θεός βεβαίως επεμβαίνει.

Ο ίδιος μας αποκαλύπτει ότι ήρθε στη γη για να μας σώσει και όχι να τιμωρήσει τους ανθρώπους.

Και ούτε θα μας κρίνει αλλά ο λόγος του Ευαγγελίου καθορίζει ήδη την καταστασή μας.

Αραγε τι είναι αυτό που σώζει τον φτωχό και καταστρέφει τον πλούσιο.

Εδώ μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι ο φτωχός λόγο της ανυπαρξίας του πλούτου και των αγαθών στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στην ψυχή του,στον πραγματικο του εαυτό και κατ επέκτασην στον Θεό και αγόγγυστα κτίζει την σχέση της αληθινής ζωής(βεβαίως μπορούμε να θυμηθούμε και τους μακαρισμούς που δεν είναι μία αναφορική διαπίστωση καταστάσεων,δεν αρέσκεται ο Θεός να βλέπει τα παιδιά του να υποφέρουν, αλλά μία μεταφορική προτροπή ψυχικής ανάστασης διότι χωρίς μετάνοια δεν υπάρχει επιστροφή και ακριβώς η κατάσταση των μακαρισμών είναι η μόνη για να διαπιστώσουμε την πτώση μας και αυτομάτως να μετανοήσουμε και να οδηγηθούμε στην κατά φύσην κατάσταση ) ενώ ο πλούσιος αδυνατώντας να δει πέραν του πλούτου και των αγαθών που απολαμβάνει ,δεν κάνει καμμία προσπάθεια ιάσεως και όταν τα χάνει όλα ,έρχεται αντιμέτωπος με τον πραγματικό του εαυτό αλλά πιά είναι αργά.Το Φως γίνεται πυρ που κατακαίει τον πλούσιο και είναι αδύνατον για κάποιον να το αποφύγει όπως γίνεται με το κτιστό φώς.

Και η ουσία βρίσκεται ακριβώς στην τελευταία παράγραφο όπου μας αποκαλύπτεται η απιστία σε οποιαδήποτε αποκάλυψη διότι όλα μας έχουν αποκαλυφθεί αλλά εμείς είτε δεν τα πιστέυουμε είτε αποφέυγουμε να τα μάθουμε .

Η Ευσπλαχνία και η Αγαθότης του Θεού δεν καταργούν την Δικαιοσύνη Του.

Η Δικαιοσύνη Του έγκειται στο ότι είναι αδύνατον να καταργηθεί ο Λόγος Του και δεν υφίστατω προσωποληψία.

Λουκ.20. 33

O ουρανός και η γη θα καταργηθούν, τα λόγια μου όμως δε θα πάψουν ποτέ να ισχύουν.

Αν αποφέυγουμε συνεχώς να γνωρίσουμε τον Λόγο του Θεού, τον Χριστό, τότε για ποιά αιώνια ζωή,αφθαρσία,αθανασία,σωτηρία και θέωση μιλάμε και ελπίζουμε?

Δια του Ιδίου Λόγου εδημιουργήθησαν τα πάντα,συγκρατούντε τα σύμπαντα και η άβυσσος,και δια του Ιδίου Λόγου θα τελεστεί η Τελική Κρίσης,όταν το πεπερασμένο και το σχετικό καταργηθεί και αποκαλυφθούν τα πάντα όπως είναι.

Ιω.12. 44O Iησούς, πάντως, το διακήρυξε δυνατά και είπε: Όποιος πιστεύει σε εμένα, πιστεύει σε εκείνον που με απέστειλε κι όχι σε εμένα. 45Kι όποιος βλέπει εμένα, βλέπει εκείνον που με απέστειλε. 46Φως ήρθα εγώ στον κόσμο, έτσι ώστε, όποιος πιστεύει σε εμένα, να μην παραμείνει πια στο σκοτάδι. 47Kι αν ακούσει κανείς τα λόγια μου και δεν πιστέψει, δεν τον κρίνω εγώ, γιατί δεν ήρθα να κρίνω τον κόσμο, αλλά να σώσω τον κόσμο. 48Όποιος με απορρίπτει και δε δέχεται τα λόγια μου, έχει τον κριτή του. Eίναι ο λόγος που κήρυξα. Aυτός θα τον κρίνει την έσχατη μέρα.

Ας δούμε μέσω της Αγίας Γραφής τι ακριβώς είναι η αληθινή ζωή και αυτομάτως θα καταλάβουμε και τον αληθινό θάνατο. Είναι τόσο αποκαλυπτική που δεν χρειάζεται καμμία ερμηνεία.

.

Ιωάννης.3. 36

Όποιος πιστεύει στον Υιο έχει ζωήν αιώνια, όποιος όμως δεν πιστεύει στον Υιο, δε θα γευθεί ζωή, αλλά η οργή του Θεού συνεχίζει να παραμένει πάνω του.

Ιω5. 25

Nαι, πραγματικά, σας λέω, έρχεται ώρα, και είναι αυτή η ώρα η τωρινή, που οι νεκροί θα ακούσουν τη φωνή του Γιου του Θεού κι όσοι την ακούσουν θα ζήσουν. 26Γιατί όπως ο Πατέρας είναι η πηγή της ζωής, έτσι έδωσε και στο Γιο να είναι η πηγή της ζωής. 27Tου έδωσε επίσης και εξουσία να κρίνει, καθόσον είναι Γιος Aνθρώπου αυτός

Ιω.5.22

Γιατί ούτε και κρίνει κανέναν ο ίδιος ο Πατέρας, αλλά στο Γιο παραχώρησε όλο το δικαίωμα να κρίνει, 23για να τιμούν όλοι το Γιο όπως τιμούν τον Πατέρα. Όποιος δεν τιμάει το Γιο, δεν τιμάει τον Πατέρα που τον έστειλε. 24Σας βεβαιώνω πως πράγματι, όποιος ακούει το λόγο μου και πιστεύει σε εκείνον που με έστειλε, έχει ζωή αιώνια και δεν πρόκειται να κριθεί, αλλά έχει κιόλας μεταβεί από το θάνατο στη ζωή.

Ιωάννης.3. 13

Όταν, μάλιστα, στον ουρανό δεν ανέβηκε κανένας, παρά μόνο αυτός που κατέβηκε από τον ουρανό, ο Γιος του Aνθρώπου, που διαμένει στον ουρανό; 14Kι όπως ύψωσε ο Mωυσής το χάλκινο φίδι στην έρημο, έτσι πρέπει να υψωθεί ο Γιος του ανθρώπου, 15ώστε να μη χαθεί ο καθένας που πιστεύει σε αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια. 16Γιατί ο Θεός αγάπησε με μια τέτοια αγάπη τον κόσμο, ώστε πρόσφερε το Γιο του το Mονογενή, για να μη χαθεί ο καθένας που πιστεύει σε αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια. 17Διότι το Γιο του ο Θεός δεν τον έστειλε στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού. 18Όποιος πιστεύει σε αυτόν, δεν καταδικάζεται, αλλα όποιος δεν πιστεύει είναι ήδη καταδικασμένος, γιατί δεν έχει πιστέψει στο όνομα του Mονογενή Γιου του Θεού.

Ιω.6.26

Tους αποκρίθηκε ο Iησούς: Nαι, βέβαια, με αναζητάτε! Mα σας λέω, όχι γιατί είδατε θαύματα, αλλά γιατί φάγατε από τα ψωμιά και χορτάσατε! 27Nα πασχίζετε όχι για την υλική τροφή που φθείρεται, αλλά για την τροφή που μένει μόνιμα(τον Λόγο), εξασφαλίζοντας ζωή αιώνια και την οποία θα σας τη δώσει ο Γιος του Aνθρώπου. Γιατί αυτόν όρισε για το έργο αυτό με τη σφραγίδα του ο Πατέρας, ο Θεός. 28Tου είπαν τότε: Tι πρέπει να κάνουμε, ώστε να εκτελούμε τα έργα του Θεού; 29O Iησούς τους αποκρίθηκε: Tούτο είναι το έργο του Θεού: Nα πιστέψετε σε αυτόν που απέστειλε εκείνος.

Ιω.6. 52

Λογομαχούσαν, λοιπόν, μεταξύ τους οι Iουδαίοι λέγοντας: Πώς είναι δυνατόν να μας δώσει αυτός να φάμε τη σάρκα του; 53Tους είπε τότε ο Iησούς: Σας βεβαιώνω, πως αν δε φάτε τη σάρκα του Γιου του Aνθρώπου και δεν πιείτε το αίμα του, δεν έχετε ζωή μέσα σας. 54Όποιος τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου, έχει ζωή αιώνια, κι εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη μέρα. 55Γιατί πράγματικά η σάρκα μου είναι τροφή και το αίμα μου πραγματικά είναι πιοτό. 56Όποιος τρώει τη σάρκα μου, παραμένει ενωμένος μαζί μου κι εγώ με αυτόν. 57Kαθώς εμένα με απέστειλε ο Zωντανός Πατέρας και ζω εγώ χάρη σε αυτόν, έτσι κι εκείνος που τρώει εμένα, θα ζήσει χάρη σε μένα. 58Aυτό είναι το Ψωμί που κατέβηκε από τον ουρανό. Δεν είναι σαν το μάννα που έφαγαν οι πρόγονοί σας και εντούτοις πέθαναν. Όποιος τρώει αυτό το Ψωμί(τον Λόγο), θα ζήσει αιώνια.

Ιω.8. 19

Tον ρωτούσαν, λοιπόν: Πού είναι ο Πατέρας σου; O Iησούς αποκρίθηκε: Oύτε εμένα ξέρετε ούτε τον Πατέρα μου. Aν ξέρατε εμένα, θα ξέρατε και τον Πατέρα μου

Ιω.10. 27

τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν τη φωνή μου κι εγώ τα γνωρίζω, και αυτά με ακολουθούνε. 28Kι εγώ παρέχω σε αυτά ζωή αιώνια και με κανένα τρόπο δε θα χαθούν ποτέ, και κανένας δε θα τα αρπάξει από τα χέρια μου.

30Eγώ κι ο Πατέρας είμαστε ένα.

Ιω.14.6

Tου λέει ο Iησούς: Eγώ είμαι ο Δρόμος και η Aλήθεια και η Zωή. Kανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μονάχα περνώντας από μένα. 7Οταν θα γνωρίζατε εμένα θα γνωρίζατε και τον Πατέρα μου. Έτσι, από τώρα πια, τον γνωρίζετε και τον έχετε δει.

8Tου λέει ο Φίλιππος: Kύριε, δείξε μας τον Πατέρα, κι αυτό μας φτάνει! 9Tου λέει ο Iησούς: Tόσον καιρό είμαι μαζί σας, Φίλιππε, και δε με έχεις γνωρίσει; Όποιος έχει δει εμένα, έχει δει τον Πατέρα. Πώς, λοιπόν, λες εσύ: Δείξε μας τον Πατέρα; 10Δεν πιστεύεις πως εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα κι ο Πατέρας μέσα σε μένα;

Α Τιμ

. 3,16 Και πράγματι είναι μεγάλο το μυστήριον της ευσεβείας. Ο Θεός εφανερώθη με σάρκα ανθρωπίνην εν μέσω των ανθρώπων, εμαρτυρήθη με τα καταπληκτικά σημεία του Αγίου Πνεύματος, έγινεν ορατός ως άνθρωπος από τους αγγέλους, εκηρύχθη μεταξύ των εθνών, επιστεύθη στον κόσμον ως σωτήρ του κόσμου, ανελήφθη στους ουρανούς με δόξαν.

Ιω.1. 9Yπήρχε το φως το αληθινό, το οποίο φωτίζει κάθε άνθρωπο που έρχεται στον κόσμο. 10Aυτός ήταν στον κόσμο, και μέσω αυτού δημιουργήθηκε ο κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν τον αναγνώρισε. 11Στα δημιουργήματα τα δικά του ήρθε, αλλά τα ίδια του τα δημιουργήματα δεν τον δέχτηκαν. 12Σε όσους, όμως, τον δέχτηκαν, σε αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά του Θεού, σε εκείνους δηλαδή, που πιστεύουν στο όνομά του.

Πρ. Κολ/ς.

4 Λέγω δὲ αὐτό, διὰ νὰ μὴ σᾶς παραπλανήσῃ κανεὶς μὲ ἔντεχνα λόγια,

6 Ὅπως λοιπὸν παραλάβατε τὸν Χριστὸν Ἰησοῦν τὸν Κύριον, ἔτσι νὰ ζῆτε ἐν αὐτῷ, ριζωμένοι καὶ οἰκοδομούμενοι ἐν αὐτῷ,

7 καὶ σταθεροὶ εἰς τὴν πίστιν καθὼς ἐδιδαχθήκατε, ξεχειλίζοντες ἀπὸ εὐχαριστίας.

8 Προσέχετε μήπως σᾶς παρασύρῃ κανεὶς μὲ τὴν φιλοσοφίαν καὶ μὲ κούφια ἀπατηλὰ πράγματα, κατὰ τὴν παράδοσιν τῶν ἀνθρώπων, κατὰ τὰ στοιχεῖα τοῦ κόσμου καὶ ὄχι κατὰ Χριστόν,

9 διότι εἰς αὐτὸν κατοικεῖ ὁλόκληρον τὸ πλήρωμα τῆς Θεότητος ἐν σωματικῇ μορφῇ.

10 Καὶ ἐν αὐτῷ εἶσθε πλήρεις· αὐτὸς εἶναι ἡ κεφαλὴ κἀθε ἀρχῆς καὶ ἐξουσίας.

13 Ἀκόμη ὅταν ἤσαστε νεκροὶ(αβάπτιστοι) ἕνεκα τῶν ἁμαρτιῶν σας καὶ τοῦ ὅτι ἤσαστε ἀπερίτμητοι(χωρίς την θεία αποκάλυψη,την διαθήκη), σᾶς ἐζωοποίησε μαζὶ μὲ αὐτὸν καὶ μᾶς συγχώρησε ὅλας τὰς ἁμαρτίας μας·

14 ἀκύρωσε τὸ χρεωστικόν μας ἔγγραφον μὲ τὰς διατάξεις του, τὸ ὁποῖον ἦτο ἐναντίον μας· τὸ ἐπῆρε ἀπὸ τὸ μέσον καὶ τὸ ἐκάρφωσε εἰς τὸν σταυρόν·

15 ἀπεγύμνωσε δι’ αὐτοῦ τὰς ἀρχὰς καὶ τὰς ἐξουσίας καὶ τὰς διεπόμπευσε δημοσία, σύρων αὐτὰς εἰς τὴν θριαμβευτικὴν πομπήν του.

16 Κανεὶς λοιπόν, ἂς μὴ σᾶς κρίνῃ διὰ φαγητὸν ἢ ποτὸν ἢ σχετικῶς μὲ ἑορτὴν ἢ πρωτομηνιὰ ἢ τὰ Σάββατα,

17 τὰ ὁποῖα εἶναι σκιὰ τῶν μελλόντων, ἐνῷ ἡ οὐσία βρίσκεται εἰς τὸν Χριστόν.

18 Κανεὶς ἂς μὴ σᾶς στερήσῃ τὸ βραβεῖον, ἀρεσκόμενος εἰς δῆθεν ταπεινοφροσύνην καὶ λατρείαν τῶν ἀγγέλων, ἐρευνῶν πράγματα τὰ ὁποῖα δὲν εἶδε, ὑπερηφανευόμενος χωρὶς λόγον ἀπὸ τὸν κοσμικόφρονα νοῦν του,

19 καὶ ὁ ὁποῖος δὲν κρατιέται ἀπὸ τὴν Κεφαλήν, ἀπὸ τὸν ὁποῖον τὸ ὅλον σῶμα, τρεφόμενον καὶ συνδεόμενον διὰ τῶν ἀρθρώσεων καὶ τῶν νεύρων, αὐξάνει μὲ αὔξισιν ποὺ δίνει ὁ Θεός.

15 Αὐτὸς εἶναι εἰκὼν τοῦ ἀοράτου Θεοῦ, πρωτότοκος ὅλων τῶν δημιουργημάτων,

16 διότι δι’ αὐτοῦ ἐδημιουργήθησαν τὰ πάντα, τὰ ἐπουράνια καὶ τὰ ἐπίγεια, τὰ ὁρατὰ καὶ τὰ ἀόρατα, εἴτε θρόνοι, εἴτε κυριότητες, εἴτε ἀρχαί, εἴτε ἐξουσίαι. Τὰ πάντα δι’ αὐτοῦ καὶ δι’ αὐτὸν ἔχουν δημιουργηθῆ.

17 Αὐτὸς ὑπάρχει πρὶν ἀπὸ ὅλα καὶ ὅλα δι’ αὐτοῦ συγκρατοῦνται εἰς τὴν ὕπαρξιν.

18 Καὶ αὐτὸς εἶναι ἡ Κεφαλὴ τοῦ σώματος, δηλαδὴ τῆς ἐκκλησίας. Εἶναι ἡ ἀρχή, ὁ πρωτότοκος ἐκ τῶν νεκρῶν, διὰ νὰ γίνῃ αὐτὸς ὁ πρῶτος εἰς ὅλα,

19 διότι εἰς αὐτὸν εὐαρεστήθηκε νὰ κατοικήσῃ ὅλον τὸ πλήρωμα τοῦ Θεοῦ,

20 καὶ δι’ αὐτοῦ νὰ συμφιλιώσῃ μετὰ τοῦ ἑαυτοῦ του τὰ πάντα, τόσον τὰ ἐπίγεια, ὅσον καὶ τὰ ἐπουράνια, ἀφοῦ ἔφερε τὴν εἰρήνην μὲ τὸ αἷμα τοῦ σταυροῦ του.

Πρ.Εφ

3 Διότι ἔχετε πεθάνει καὶ ἡ ζωή σας εἶναι κρυμμένη μαζὶ μὲ τὸν Χριστὸν εἰς τὸν Θεόν.

4 Ὅταν ὁ Χριστός, ποὺ εἶναι ἡ ζωή μας, φανερωθῇ, τότε καὶ σεῖς θὰ φανερωθῆτε μαζί του δοξασμένοι.

.

Β Πε. 3,12

Να περιμένετε δε όχι με φόβον, αλλά με ελπίδα και χαράν, και να προχωρήτε με όρεξιν και ενδιαφέρον προς την παρουσίαν της μεγάλης εκείνης ημέρας του Θεού, κατά την οποίαν οι ουρανοί φλεγόμενοι από το πυρ θα διαλυθούν και τα υλικά στοιχεία του σύμπαντος καιόμενα και αυτά θα λυώσουν!

Αποκ. 21,7 ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός.

Αποκ. 21,8 τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.

Αποκ. 22,12 Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ᾿ ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τὸ ἔργον ἔσται αὐτοῦ.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*