Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:34 - 13/01/2015

Στην Πόλη του Φωτός ξεκινάει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο Παρίσι, στην Πόλη του “Φωτός”, την πρωτεύουσα του “Διαφωτισμού”, της Παρισινής Κομμούνας, επιλέχθηκε να ξεκινήσει η Παγκόσμια Φασιστική Διακυβέρνηση της ολιγαρχίας.

Φυσικά χρειαζόταν το έναυσμα. Κι αυτό ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα να δοθεί, είτε για να ξεκινήσει ένα πόλεμος, ένας εμφύλιος ή μια δικτατορία – η Παγκόσμια Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα και η χώρα μας από τις πλουσιότερες.

Το τέλος του 2014 και η αρχή του 2015 θα μείνουν στην Ιστορία όσων καταφέρουν κι επιζήσουν για τις επόμενες δεκαετίες, ως η Ιστορική στιγμή που η στρατιωτική πλέον επιβολή της παγκόσμιας ελίτ ξεκινάει στο Παρίσι και σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Χρειαζόταν ένας ισχυρός εχθρός κι αυτός κατασκευάστηκε στο όνομα του Ισλάμ. Η 11η Σεπτέμβρη, μετά τα όσα έχουν να συμβούν στην Ευρώπη, θα μοιάζει απλώς σαν πρόβα τζενεράλε.
Τι γράφουν τα ΜΜΕ:

Αμβούργο: Έκαψαν εφημερίδα που αναδημοσίευσε σκίτσα της Charlie Hebdo

«Άγνωστοι έριξαν πέτρες και έναν εμπρηστικό μηχανισμό στο εσωτερικό της Hamburger Morgenpost, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Σχέδια του Ισλαμικού Κράτους για “μεταφερόμενη” βία ανά τη Γηραιά Ήπειρο “αποκαλύπτει” η Bild

Την ώρα που ο τρόμος νέων ισλαμιστικών επιθέσεων στην Ευρώπη ενισχύεται από δημοσιεύματα και πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και άλλων χωρών, εφημερίδα του Αμβούργου, που είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από τη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, αποτέλεσε την Κυριακή στόχο επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται “ανώνυμες πηγές”, εντός των υπηρεσιών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) έχει υποκλέψει συνομιλίες, στις οποίες οι ηγέτες του ISIS ουσιαστικά «ανακοίνωσαν» ένα νέο κύμα επιθέσεων.

Σε αυτές τις υποκλαπείσες συνομιλίες, το Παρίσι μνημονεύεται ως το… σύνθημα για μια σειρά επιθέσεων και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild».

Κι έτσι κάπως θα αρχίσει και η στρατονομία στη Γερμανία, μετά στην Αγγλία και πάει λέγοντας. Κι έτσι θα επιβεβαιωθούν όλες εκείνες οι μελλοντολογίες των Χολιγουντιανών ταινιών, όπου η φτώχεια βασιλεύει και κανείς δεν μπορεί να κουνηθεί γιατί οι πόλεις τρομοκρατούνται.

Πως πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα οι Παριζιάνοι; Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε – με στρατό στους δρόμους και… άδεια πορτοφόλια, αναφέρει το Euronews:

Στρατοκρατούμενη πόλη το Παρίσι

«Το αντιτρομοκρατικό σχέδιο το οποίο έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στην περιοχή του Παρισιού, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού από την Τετάρτη, θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και τις προσεχείς εβδομάδες.

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας προβλέπεται να ληφθούν μετά τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.

Οι στρατιώτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της αστυνομίας που έχει ήδη αναπτυχθεί θα είναι συνολικά 1100 από σήμερα και ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 1.350 αύριο στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή.

«Είμαστε, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα γεγονότα, εκτεθειμένοι σε κινδύνους. Είναι συνεπώς σημαντικό το σχέδιο Vigipirate, το οποίο έχει τεθεί εκ νέου σε πλήρη εφαρμογή για την περιοχή Ιλ-ντε-Φρανς και προβλέπει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στην υπόλοιπη χώρα, να εφαρμοστεί τις επόμενες εβδομάδες», διευκρίνισε ο υπουργός στο τέλος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής κρίσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο.

Πεντακόσιοι επιπλέον στρατιώτες θα αναπτυχθούν στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο του σχεδίου αντιτρομοκρατικής προστασίας Vigipirate, ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας, μία ημέρα πριν από την μαζική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα υπέρ της ελευθερίας.

Οι στρατιώτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της αστυνομίας που έχει ήδη αναπτυχθεί θα είναι συνολικά 1100 από σήμερα και ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 1.350 αύριο στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή».

Γιατί επιλέχθηκε το Παρίσι για το ξεκίνημα του Παγκόσμιου Φασισμού

Πρώτα απ’ όλα η Γερμανία δεν θα μπορούσε να το πάρει πάνω της, λόγω της προϊστορίας της και λόγω της αρχηγίας της στα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε.

Ο Ολάντ από την άλλη, που έχει δηλώσει πιστός στην Μέρκελ και στην πολιτική της και που θέλει να έχει καλή θέση στη διακυβέρνηση της Ευρώπης, η οποία θα είναι το ένα από τα πέντε κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ήταν ο καταλληλότερος.

Αλλά το Παρίσι δεν είναι μια τυχαία επιλογή εφαρμογής των σχεδίων τους. Είναι η πρωτεύουσα του “Διαφωτισμού” και όσο για μερικούς αυτό μοιάζει σπουδαίο, για τους γνώστες της αληθινής έννοιας δεν είναι έκπληξη αυτή η επιλογή.

Ως κύρια αίτια της Γαλλικής Επανάστασης, προβάλλονται η κατάργηση της μοναρχίας και η στροφή σε ένα δημοκρατικό ιδεώδες. Οι κυρίαρχες τάξεις που τότε ήταν ο κλήρος και οι ευγενείς και μοιράζονταν την πολιτική δύναμη, έπρεπε πάση θυσία να αποδυναμωθούν και να αντικατασταθούν από τους απλούς αστούς και φτωχούς εργαζόμενους των πόλεων και τους αγρότες. Το γαλλικό κράτος βρισκόταν σε μεγάλη οικονομική κρίση, στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής.

Φιλοσοφία του Διαφωτισμού

Από τα μέσα του 18ου αιώνα η επίδραση της διαφωτιστικής κριτικής στην κοινωνία ήταν μεγάλη. Πολλοί ευγενείς έπαψαν να πιστεύουν πια στα απαρχαιωμένα προνόμια. Τα σαλόνια, τα περιοδικά, οι χώροι συγκεντρώσεων και οι μασονικές στοές έγιναν φορείς της ολοένα αυξανόμενης δυσαρέσκειας κατά της απόλυτης μοναρχίας. Η φιλοσοφία του Διαφωτισμού έκανε λόγο για τα ατομικά δικαιώματα, για ελευθερία και ισότητα, έννοιες που ως τότε ήταν άγνωστες κάτω από τον ζυγό του απολυταρχικού καθεστώτος.

(όπως αναφέρεται στο wiki)

Όλα ωραία και καλά, θα πει κανείς, γιατί το φεουδαρχικό σύστημα, η παραδοσιακή φεουδαρχική κοινωνική κατανομή που ίσχυε από τον Μεσαίωνα δεν μπορούσε να συνεχιστεί με τους ευγενείς να απολαμβάνουν μεν πολλά προνόμια, αλλά χωρίς καμία δύναμη, καθώς μόνο ο βασιλιάς είχε πολιτική εξουσία. Ο Έρικ Χομπσμπάουμ ονομάζει την Επανάσταση ως «απόπειρα της αριστοκρατίας να ανακαταλάβει το κράτος». Και αυτό ακριβώς ήταν. Ανέλαβε η αριστοκρατία κι έβαλε από τότε τους κώλους στην εξουσία και συμπεριφέρεται ως Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη.

Η πάταξη της αδικίας και των ανισοτήτων στο όνομα των δικαιωμάτων του ανθρώπου με σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν ωραίο μύθο για να πείσει τους λαούς να ξεσηκωθούν και να αιματοκυληθούν για να τους παραδώσουν την εξουσία. Το σχέδιο συνελήφθη, οργανώθηκε και εκτελέσθηκε μέσα από τις μασονικές στοές, τους πρώην σταυροφόρους που πλέον είχαν βγει στην παρανομία, καθώς από ένα σημεία και μετά δεν προάσπιζαν τα συμφέροντα της μοναρχίας κι εκκλησίας, αλλά τα δικά τους.

Άρα η επιλογή της Αψίδας του Θριάμβου και η πόλη που τη φιλοξενεί δεν είναι καθόλου τυχαία. Με μια φωτεινή επιγραφή “Je suis Charlie” να το θυμάστε, αρχίζει η φασιστική περίοδος της νέας φεουδαρχίας, της παγκόσμιας ελίτ. Τότε οι κάτοικοι της Γαλλίας διακρίνονταν στους προνομιούχους και στον κοινό λαό. Οι προνομιούχοι αποτελούσαν μικρή μειοψηφία, περίπου το 2% του πληθυσμού. Αλλά αυτοί κατείχαν την περισσότερη γη, είχαν όλα τα αγαθά, ζούσαν μια τρομερά σπάταλη και πλούσια ζωή και κυβερνούσαν τον τόπο. Δύο τάξεις, ο κλήρος και οι ευγενείς, αποτελούσαν τους προνομιούχους.

Και τώρα; Η παγκόσμια ελίτ αποτελεί περίπου το 2%, κρατάει στα χέρια της τον πλούτο, ζει σπάταλη ζωή, ελέγχει τις κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ, κι αφού έβγαλε ένα σκασμό χρήμα με τη βιομηχανική επανάσταση και την εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού, μετά πέρασε στην αυτοματοποίηση δημιουργώντας στρατιές ανέργων, τώρα έχει αποφασίσει την υπο-ανάπτυξη, τη μείωση κάθε παραγωγής, για να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τις μάζες.

Μάζες που είναι μεγαλύτερες σε νούμερα αφού αυξήθηκε στο μεταξύ το βιωτικό επίπεδο των δυτικών λαών και επέφερε και μεγαλύτερη μακροζωία.

Σημειώστε αυτά που σας λέω και τυπώστε τα και σε κανένα χαρτί να τα έχετε. Κάντε καλή χρήση του διαδικτύου όσο ακόμα μπορούμε, γιατί σύντομα θα μας το κόψουν και αυτό. Στο όνομα του… ορθού “Διαφωτισμού” και όχι της παραπληροφόρησης, τύπου AllNewz!

Κι όσοι από σας περιμένετε σωσμό από τα κόμματα που σας τάζουν 1-2 προνόμια παραπάνω αλλά δεν σας λένε την αλήθεια, θυμηθείτε: Όταν σας τάζουν «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» και Ειρήνη, κάντε ένα κόπο και ρίξτε μια ουσιαστική ματιά στην Ιστορία.

Γιατί αυτή συνεχώς επαναλαμβάνεται, μέχρι να τη μάθουμε…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 01/13/2015 @ 11:19 ΜΜ

    Καθαρή καταστροφολογία από το AllNewz. Βιάζεται πολύ να τα πει και μου φαίνεται πως θα χαρεί αν έρθουν όπως τα θέλουν τα πράματα όμορφα και γρήγορα. πρέπει και να σημειώσουμε για να μην το ξεχάσουμε…

  2. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/13/2015 @ 11:44 ΜΜ

    η γαλλια παντα ηταν ΤΟ βρομικο δουλικό ανα τους αιωνες της παγκοσμιας ελιτ που εδρα ειχε την βαβαρια .Τωρα που εδρα γυρισε στην βαση της απο το αμερικα που ηταν η γαλλια αναλαμβανει δραση
    1-ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ
    ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΦΙΓΓΟΥΝ
    τους αφησε και τους εκανε κινηση ΜΑΤ και απο εκει που ηταν ο κακος τους εφερε το πεδιο στο σπιτι τους
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ??? Ο ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ αρα Η ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ [που αποκαλυφθηκαν για μερικους ποιοι ειναι οι ιδρυτες] Η θα κανει επιχειρησεις αποσφιξεις της ρωσσιας νομιμα και χωρις κατακραυγη δηλ τοχασε η ελιτ το ματς… στις καθηστερισεις 3 γκολ δεν βαζεις
    τελευταια δημοσιευματα αναφερουν οτι η μερκελ Εχασε το βετο στη γερμανια και στη γαλλια ο ολαν θελει να φυγει
    οτι και να γινει εκει .το προβλημα Ηρθε εδω με τους διπλανους και ο πουτιν τωρα ειναι ελευθερος για αποσφιξη απο τους νεους [κουμουνιστες]
    ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ

  3. Ανώνυμος 01/14/2015 @ 5:27 ΠΜ

    ΟΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ :

    ΟΙ Δολοφόνοι της Ε.Ε. και των Η.ΠΑ έχουν κατοχυρώσει προ πολλού την Κρατική και Στρατιωτική Βία, από τότε που η Ε.Ε λεγόταν ακόμη ΕΟΚ . Με δεκάδες Συνθήκες, Συμφωνίες, διατάγματα κ.λ.π. έχουν συμφωνήσει στα εξής :

    ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ :
    Υπάρχουν 2 είδη εξουσιών : ΠΡΩΤΟΝ: οι ΡΗΤΕΣ Εξουσίες, δηλαδή εκείνες που παραχωρούνται ΡΗΤΩΣ υπό του Συντάγματος στον εκάστοτε Δολοφόνο-Πρωθυπουργό, ή, στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ.λ.π.

    Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Υπάρχουν οι Εξυπακουόμενες Εξουσίες, δηλαδή οι Εξουσίες, οι οποίες ΔΕΝ αναφέρονται σε κανένα Σύνταγμα, αλλά εξυπακούονται από διάφορες άλλες διατάξεις. Οι άγραφες αύτές Εξουσίες , δίνουν το δικαίωμα στον οποιονδήποτε Κυβερνήτη, να κάνει ότι του καπνίσει, τόσο στις Χώρες που έχουν Ομοσπονδιακά Συντάγματα, Όπως ΗΠΑ, Γερμανία κ.λ.π. όσο και στις χώρες που έχουν Σύνταγμα ενιαίου κράτους, όπως στην Ελλάδα.

    Για Παράδειγμα : Όταν το Κογκρέσο ΔΕΝ ενέκρινε κονδύλια για τον πόλεμο του Βιετνάμ, ο Νίξον, χρησιμοποίησε τις Εξυπακουόμενες Εξουσίες αι συνέχισε να χρηματοδοτεί τον Πόλεμο.

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ -ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ :
    Καταναγκαστικά μέτρα και ΒΙΑ, έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όλοι αλήτες της Ε.Ε. που ποζάρουν για Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι κ.λ.π. ώστε να επαναφέρουν την Δημόσια Τάξη όπου έχει διασαλευθεί. ( ΄Εκτακτος Κατάστασις Αμύνης ). Και εάν σ' ένα κράτος δεν αρκούν τα δικά του μέτρα Καταστολής, τότε ζητά και λαμβάνει Αστυνομική και Στρατιωτική βοήθεια από άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, για την προστασία των Ευρωπαϊκών Θεσμών, όπως λένε οι Νόμιμοι Δολοφόνοι…

    Δεν μας προστατεύει κανένα Σύνταγμα από τις Εξυπακουόμενες Εξουσίες !!
    Και όλοι οι δήθεν " Συνταγματολόγοι" το κάνουν γαργάρα. Μούγκα στην Στρούγκα ΟΛΟΙ !

    Εάν είχαμε την καλή συνήθεια να μελετάμε τις Ευρωπαϊκές Συμβάσεις, Συνθήκες κ.λ.π. τότε θα γνωρίζαμε ότι ο Ιουδαϊκός Μεσαίωνας, ουδέποτε κατελύθη, αλλά ζεί και βασιλεύει.

    Αλλά εάν μελετούσαμε πράγματα που αφορούν την ζωή μας, την Οικονομία μας και το Μέλλον μας, τότε ΠΟΙΟΣ θα έβλεπε την μαντάμ Μενεγάκη, την μαντάμ Πάνια και πιο παλιά, την σαχλή Βουγιουκλάκη και όλο το σκυλολόϊ του Κραγκιόζ- Μπερντέ ?

    ΕΜΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ !! ΜΙΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ !

    ΜΙΛΑ και για τα Προ-Πολεμικά Δάνεια, τα οποία ενώ είχαν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, τα επανέφερε ο Δολοφόνος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,μαζί με τον Δολοφόνο ΚΩΝ/ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, με την Διαβόητη " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ", που έγινε το έτος 1964 και τα επαναφερθέντα αυτά Δάνεια έληγαν το 2009, επί αλήτη Γ Α Π ??

    Τι είδους Λογιστικό ΄Ελεγχο θα κάνεις λοιπόν, στο διάολο να πάς κι' εσύ και ΟΛΟΙ ??

    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !! ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ?

    Πώς θα βρούμε το δίκηο μας λοιπόν, εάν δεν το ζητήσουμε ?

    Αλλά ξέχασα…. Σας προστατεύουν οι Εξυπακουόμενες Εξουσίες έτσι Βρωμιάρηδες??
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 01/14/2015 @ 5:04 ΜΜ

      Αγγελική, Η επί του Σταυρού παραδοχή ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ θλιβερό,βαρύ και μαρτυρικό μα Λυτρωτικό Ψυχής τε και Πνεύματος ΧΡΈΟΣ.

    • Ανώνυμος 01/14/2015 @ 5:46 ΜΜ

      Αδερφούλα,Αν δε πας "Σκαστή" θά'χεις "Άγιο".Εκ Τέχνης παρηγορία κι Όσο Αντέξουμε.

  4. Ανώνυμος 01/14/2015 @ 8:53 ΠΜ

    ποσο δικιο εχεις ,ποιος εβαλε το μυαλο να σκεφτει τι εχει γινει ανα τους αιωνες;

  5. yparxoun 3 xronoi ke niko ??????poioi einai ????info plz

  6. Ανώνυμος 01/14/2015 @ 11:34 ΠΜ

    Μπραβο ρε Αγγελικη πολυ σωστα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*