Διαφημίσεις

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει διάταγμα δημοτικού διαμερίσματος στη Βουδαπέστη που ποινικοποιεί την διαβίωση σε ανοικτούς χώρους,

την αναζήτηση φαγητού από τα σκουπίδια και τη συλλογή αντικειμένων που έχουν αφεθεί στο δρόμο και τιμωρεί με υψηλά πρόστιμα τους άστεγους παραβάτες.

Όπως αναφέρει η οργάνωση Human Rights Watch, το εν λόγω διάταγμα επιβάλει πρόστιμο 150.000 φιορίνια (500 ευρώ) στις παραπάνω παραβάσεις.

Για «κατά συρροή» παραβάτες, η ποινή μπορεί να γίνει ακόμη και φυλάκιση.

Το διάταγμα έρχεται ενώ ο δήμαρχος της Βουδαπέστης προανήγγειλε στο τέλος Αυγούστου κανονισμό που θα «εξορίζει», όπως λέει η HRW, τους αστέγους από τους δρόμους της πόλης.

Η κυβέρνηση Ορμπάν είχε προσπαθήσει να περάσει νόμο που ποινικοποιεί την έλλειψη στέγης, ο οποίος είχε καταπέσει στο Συνταγματικό Δικαστήριο, σύμφωνα με το Βήμα.

Πηγή:iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Στην Ουγγαρία οι άστεγοι θα πληρώνουν 500 ευρώ για να ζουν στους δρόμους”
  1. Και όποιος δεν μπορεί να πληρώσει… μιλάμε για άστεγους… θα ευθανατώνεται? Ποιές θα είναι οι κυρώσεις για την μη πληρωμή του πρόστιμου της φτώχειας ή μάλλον της ένδειας?

  2. Δεν ειμαστε στα καλα μας. Δηλ τι θελουν??? Να πεθανουν οσοι δεν μπορουν να πληρωσουν???? Για να ειναι αστεγοι σημαινει δεν μπορουν. Τι ζωα οι πολιτικοι. Απο το θεο να το βρουνε ολοι τους για οτι κανουν αδικο

  3. ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ". ΕΝ ΜΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ

  4. (ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ)
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΜΟΝΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΡΥΠΑΝΣΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ (ΟΧΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ IQ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΥΘΕΡΕΤΟΥΝ" ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΔΕΥΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ.

    ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΑ ΡΟΥΧΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ.(2ΣΤΟΥΣ 3 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΑΔΡΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

    ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΘΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΣΕ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ.

    _______ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ

    1. ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ (3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ) ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ….

    2. ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ. Η ΠΛΕΙΟΞΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝ ΞΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ……….ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ.
    ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *