Διαφημίσεις

Το τηλεοπτικό κανάλι Al Mayadeen του Λιβάνου, που συνδέεται με την ισλαμική οργάνωση Χεζμπολάχ, μετέδωσε ότι η συριακή κυβέρνηση έδωσε εντολή στις μυστικές παλαιστινιακές ομάδες στα Υψώματα του Γκολάν να αναλάβουν δράση εναντίον του Ισραήλ.

Το τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε επίσης ότι οι συριακοί πύραυλοι στοχεύουν πλέον στο Ισραήλ. Το κανάλι ισχυρίζεται ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε επόμενης παραβίασης της κυριαρχίας της Συρίας, το Ισραήλ θα πληγεί από πυραύλους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Στην επόμενη ισραηλινή επίθεση η Συρία θα απαντήσει με πυραυλική επίθεση”
  1. δειτε πως πολεμα το πεδιο για να ειναι σιγουρο για την νικη πρωτα στηνουν εμφυλιο διασπουν το κρατος και μετα αφου το κρατος εχει αποδυναμωθη κανουν προβοκατσια και επιθεση ολοι μαζι για να ειναι εκατο τις εκατο νικητες με λιγα λογια σου βγαζουν τα ματια και μετα σε κοροιδευουν οτι εισαι τυφλος και για τα δικαιωματα εαν εισαι καλος σου δινουν μπαστουνι τυφλου σκεφτητε τι γινεται και σε περιοδος ειρηνικης καταληψης το ιδιο πραγμα

  2. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ (ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΤΡΙΤΗ) ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ¨ΣΚΙΕΣ¨. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΘΡΑ ΤΗΣ ¨ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ¨ ΤΟΥ.

  3. ΜΗΠΩΣ… ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΒΑΡΔΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…..

  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΥΚΟΛΑ/ ΓΡΗΓΟΡΑ/ ΑΠΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ/ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ[ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ]/ΧΑΡΑΓΜΑ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΜΟΝΗ/ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ/ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ/ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek