Διαφημίσεις

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με αφορμή το (μέχρι στιγμής) αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, η χώρα οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ώστε να δοθεί η επόμενη δόση. Επιπρόσθετα τονίστηκε η κρισιμότητα των νέων μέτρων του Ιουνίου, τα οποία περιλαμβάνονται στα συμφωνηθέν πρόγραμμα λιτότητας. Παράλληλα σημειώθηκε πως το περιθώριο για διαπραγμάτευση των όρων διάσωσης είναι εξαιρετικά μικρό.

Συγκεκριμένα αξιωματούχος της ΕΕ τόνισε πως «το πρόγραμμα είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός για την Ελλάδα. Οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση των σκληρών στόχων, θα γίνει εντός αυστηρών ορίων, πολύ-πολύ περιορισμένα».
Την ίδια στιγμή στελέχη του ΔΝΤ δήλωσαν ότι η επίσκεψη της τρόικας δεν θα πραγματοποιηθεί, μέχρι να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, έτοιμη να διαπραγματευτεί.
«Οι εκπρόσωποι του Ταμείου θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνο εάν η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να οριστικοποιήσει τα νέα μέτρα περικοπής κόστους για τα οποία έχει ήδη συμφωνήσει. Αν και οι πιστωτές του επίσημου τομέα έχουν προετοιμαστεί να περιμένουν μέχρι να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, δεν υπάρχουν σκέψεις για παρέκκλιση από το τι έχει συμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση. Εάν δεν υπάρχει συμφωνία για νέα περικοπή κόστους, τα κεφάλαια προς την Ελλάδα δεν θα δοθούν μέχρι να υπάρξει μια ικανοποιητική συμφωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος του ΔΝΤ.

Πρόσθεσε τέλος ότι το ΔΝΤ ήταν ανοιχτό να συζητήσει μια παράταση των στόχων μείωσης του κόστους για την Ελλάδα κατά ένα χρόνο, για να απαλύνει τον πόνο της προσαρμογής, αλλά διευκρίνισε ότι η απερχόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας είχε απορρίψει την ιδέα.΄
defencenet

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek