Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:02 - 16/11/2013

Σπάνιο βίντεο του Άδωνι: Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης, σε ένα βίντεο που θα ήθελε να ξεχάσει.

Ο ίδιος φαίνεται να λέει αυτολεξεί ότι «Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο» ενώ απαξιώνει τελείως την εξέγερση αναφέροντας ότι είναι επινόημα της αριστεράς της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο :

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (45)

  1. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 12:13 ΜΜ

    επιτελους ειπε κ κατι σωστο

  2. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 12:24 ΜΜ

    μα αυτο ειναι το μονο σωστο που εχει πει ρε παιδια…
    + την αξιολογηση των γιατρων κ διευθυντων…

  3. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 1:03 ΜΜ

    Φασιστακια ε φασιστακια. Να πάτε να γλειφετε τα σκατα στον τάφο του Παπαδόπουλου και κάθε χουντικού μο@νιού. Ανιστόρητοι. Αλήτες εσείς καταστρεψατε την Ελλάδα και την καταστρέφετε ακόμη γιατί μέσα στο κεφάλι σας έχετε σκ@τά του μουσολίνι και του χιτλερ.

    • Ανώνυμος 11/16/2013 @ 7:14 ΜΜ

      Είδαμε και την δημοκρατία την δικιά σου.Ξυπνάτε επιτέλους

    • Ανώνυμος 11/17/2013 @ 12:49 ΜΜ

      Φασιστας εισαι εσυ που λες φασιστες αυτους που η γνωμη τους δεν σου αρεσει.Και μαλιστα εισαι απλυτος φασιστας δηλ αναρχοφασιστας

  4. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 1:04 ΜΜ

    Θα μπορούσε να το επαναλάβει γιατί δεν κατάλαβα;
    Σήμερα-αύριο αν γίνεται γιατί όταν έχω απορίες δεν μπορώ να πάω παρακάτω και χάνω όλο το μάθημα.

  5. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 1:05 ΜΜ

    Ψέματα λέει;;;; Έτσι είναι, ακόμα και αν το λέει ο Άδωνις!!! Ή πιο σωστό είναι να πούμε, πως τότε έλεγε την αλήθεια, σήμερα, μας φλόμωσε στο ψέμα!!!!!

  6. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 1:11 ΜΜ

    Απiστευτο ειναι να υπαρχουν ακομα και σημερα ελληνες που πιστευουν οτι υπηρχε εστω και ενας νεκρος στο Πολυτεχνειο.Υπαρχει και το πορισμα του Τσεβα που συνταχθηκε μεταπολιτευτικα.Επισης ειναι γνωστο οτι πολυ παλιοτερα υπηρξε εφημεριδα που προσφερε 1.000.000 δραχμες για καθε θυμα του Πολυτεχνειου και φυσικα δεν βρεθικε κανενας να τα ειπραξει γιατι δεν υπηρχε κανενα θυμα.Ο ελληνικος λαος πλεων ξερει οτι η δηθεν υπαρξη νεκρων στο Πολυτεχνειο ειναι ενα μεταπολιτευτικο επινοημα της προπαγανδας των απλυτων αντιεθνιστων αναρχοαριστερων και των ανθελληνικων και αντιλαικων πολιτικων μορφωματων του δηθεν δημοκρατικου τοξου που βασιζομενοι σε ψεματα οπως την μεγαλη πλανη περι νεκρων στο Πολυτεχνειο κυβερνησαν μετα την μεταπολιτευση την χωρα μας.Οι πολιτικαντιδες της αστικης κλεφτοκρατιας κατεστεψαν τον τοπο μας και χρεοκοπισαν τον ελληνικο λαο

  7. Πρέπει να μάθουν όσοι δεν γνωρίζουν!!!
    Για όσους δεν γνωρίζουν.. λοιπόν:
    http://www.inewsgr.com/135/ilenia-zeis–esy-tous-odigeis.htm

  8. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 2:08 ΜΜ

    Ο ΔΕΞΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ… ΕΝΩ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!

    ΑΝ 1.000.000 ΕΚ. ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!…. ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ!

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!… ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ!

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ… ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ… ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑΙ! ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ.

    ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΘΗΚΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ!) ΕΠΕΙΔΗ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΝΟΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CE%BC_%CE%9A%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%81

    Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ. ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΡΚΟΥΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. – ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΔΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"…

    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Κ.Λ.Π. ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥ ΣΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ… ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ… 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.. ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ!! ΛΙΓΟ ΠΡΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!

    Η 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΤΗΝ ΕΙΣΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 5% (1ος ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΤΤΙΛΑΣ)… ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Α. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ… ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 30% ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (2ος ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΤΤΙΛΑΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ!… ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΙΚΗΣ ΘΕΩΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ: Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ… ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ B.N.D. http://media.2oceansvibe.com/wp-content/uploads/2013/01/bnd.jpg
    …ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ… Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΡΙΑ… Η ΕΥΡΩ Η ΧΑΟΣ.. Κ.Λ.Π.

    http://www.sansimera.gr/articles/659

    Ο ΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ.

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΠΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Η ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ… ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΤΤΙΛΑ 1 ΚΑΙ 2… ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΕΙ: https://www.youtube.com/watch?v=7aKHKU-sP8Q

    *ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ B.N.D. ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

    ΑΥΤΑ.

  9. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 2:08 ΜΜ

    Άυτός ο κύριος είναι ένας δημαγωγός. Αν η αριστερά του πρόσφετε την θέση του πρωθυπουργου θα έκανε προπαγανδα υπερ των νεκρών του Πολυτεχνείου αν η Χρυσή Αυγή του εδινε την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ήταν ακροδεξιός. Οι άνθρωποι του είδους του δεν έχουν καμμία αξία πέραν του μικρού και απληστου εαυτού τους.
    Λυπηρό που τους ψηφίζει ο ελληνικός λαός.
    Α.

  10. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 2:13 ΜΜ

    Παρόλο που δεν τον υποστηρίζω,σε αυτό έχει δίκιο και μάλιστα μεγάλο.
    Το μόνο θύμα ήταν αυτός που ήταν στην πύλη του Πολυτεχνείου και τον πάτησε το άρμα.Η παπάτζα σε όλο το μεγαλείο της για τους δήθεν νεκρούς.
    Και το έχουν κάνει και επίσημη εορτή και μάλιστα ποιοί!!!!!
    Αυτοί που το έπαιζαν τότε ελεύθεροι-φιλελεύθεροι και φώναζαν ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,τώρα αυτοί οι ίδιοι έφεραν την τρόϊκα και φωνάζουν τώρα ΨΩΜΙ-ΜΠΡΙΖΟΛΑ-COCA COLA.Ολοι αυτοί οι δήθεν κουλτουροαριστεροί με τις MERCEDES και την παπάτζα στο στόμα.
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ.Δεν υπάρχει ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,γιατί το έχουν καταπατήσει με χίλια μύρια ψέματα και μεθοδεύσεις.

  11. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 2:28 ΜΜ

    λεω να του κοψουμε το κεφαλι μεσ στο πολυτεχνειο
    να ειναι ολοι ευχαριστημενοι

  12. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 4:25 ΜΜ

    3:03 αντε πλυσου αθλιο κουμουνιδιο!!!!

  13. 4:08 ευγε για τον κοπο σου!

  14. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 5:45 ΜΜ

    http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_3667.html#.UoePt8RShu4

    Τέλος ο Νταγιάν συναντάται με γνωστό διαφημιστή εβραικής καταγωγής μέσω του οποίου επιχειρεί τα μεσάνυχτα της 20ης πρός 21η Απριλίου να επικοινωνήσει με τον Μίκη Θεοδωράκη. Η επαφή δεν πραγματοποιείται και εν τω μεταξύ το πραξικόπημα έχει εκδηλωθεί.

    Ο Νταγιάν, η κόρη του, καί ο Εβραίος διαφημιστής φθάνουν τελικά στο σπίτι του Θεοδωράκη, τον οποίο προσπαθούν να πείσουν να πάρουν μαζί τους στο εξωτερικό γιά να αποφύγει τη σύλληψη από την χούντα. Ο Θεοδοράκης, παρά τον φιλικό του δεσμό με την κόρη του Νταγιάν, δεν επείσθη τελικά να φύγει με το αναμενόμενο, στο αμερικανικό αεροδρόμιο του Ελληνικού, ειδικό αεροπλάνο του Νταγιάν».

    Σαν συμπλήρωμα των κινήσεων του Νταγιάν πρέπει να αναφερθεί πως μετά τις επαφές που έκανε το πρωί, καλεί στο Χίλτον όπου διέμενε τον σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο. Γιά να θολώσει τα νερά των πρωινών κινήσεων, επισκέπτεται μαζί με τον Κούνδουρο, το μεσημέρι τα γραφεία των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ». Ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και κατευθύνθηκε στο γραφείο του τότε διευθυντού σύνταξης των «Νέων», Χρήστου Πασσαλάρη, με τον οποίο συζήτησε αρκετή ώρα προσπαθώντας να αποσπάσει πληροφορίες γιά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

    Υπάρχει καί ένα άλλο γεγονός άμεσης καί ωμής στρατιωτικής επεμβάσεως του Ισραήλ σε βάρος της Ελλάδας, που αναφέρει ο Ιωάννης Φουράκης στο Βιβλίο του Σιωνιστικές συνομωσίες (σελ 137).
    Λίγες ώρες πρίν τα ξημερώματα της 20ης Απριλίου 1967, στο αμερικανικό αεροδρόμιο του Ελληνικού έχουν προσγειωθεί 2 μεγάλα μεταγωγικά αεροπλάνα με 200 εκπαιδευμένους Ισραηλινούς κομμάντος.

    Οι Ισραηλινοί αυτοί κομμάντος, τη νύκτα της 20ης Απριλίου, χωρισμένοι σε ομάδες έχουν άλλοι με πολιτικά και άλλοι με στολές ελλήνων στρατιωτών, τοποθετηθεί στα κυριώτερα νευραλγικά σημεία της Αθήνας – όπως στον λόφο Αρδηττού και στο Ζάπειο, έτοιμοι γιά δράση. Δεν χρειάστηκαν όμως.

    Έτσι με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν, έφυγαν αργά το βράδυ της 21ης Απριλίου. Το γεγονός αυτό είναι απόλυτα εξακριβωμένο καί γνωστό, τουλάχιστον στον κ. Ιωάννη Φουράκη από το 1970. Αναφορά στο περιστατικό κάνει και ο Γιώργος Καράγιωρος στο πολύκροτο βιβλίο του «Από τον ΙΔΕΑ στη χούντα» στη σελ 97.

    Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_3667.html#ixzz2kpd8nM9Y

  15. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 6:00 ΜΜ

    3:03 απλυτακι τα σκ@τα τα χεις εσυ στο κεφαλι σου απο την πλυση εγκεφαλου που σου χουν κανει!

  16. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 7:51 ΜΜ

    Ο Ντεκτάς παντρεύτηκε μια χονδροτουρκάλα απο την Τουρκια ονόματι Αϊντιν ο Κληρίδης παντρεύτηκε μετά από σφοδρό ερωτα μία Ινδή που του σύστησε η αδελφη που εργαζόταν στο BBC στο Λονδίνο. Δυο μόνο Κύπριες είχαν ως συντρόφους Τουρκους της Κύπρου μέχρι τώρα από τοτε. Οι δύο κοινότητες δεν ειχαν κοινη ζωή και θεωρούσαν τις καταγωγές τους τελείως ασυμβιβαστες μεταξύ τους. Ισως αυτο που να πω σοκάρει αλλά οι Κυπριοι για χρόνια έζησαν με το όραμα μιας μητέρας πατρίδας και θέλησαν να κρατήσουν το αιμα της φυλής του καθαρό άλλο τώρα αν πολλοί μας έφτυσαν καταμουτρα ειδικά οι ελληνες πολιτικοί.
    Α.

  17. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 8:52 ΜΜ

    τα κουμουνια κατέστρεφαν και καταστρεφουν την ελλαδα με τον τροπο τους. δεν πιστευουν στην ελλαδα , αλλα στον οικουμενισμο και στην πιπα

  18. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 1:16 ΠΜ

    Κυριε Αθηναιε στο 3.56 η Ηλενια ειναι ανυπαρκτο προσωπο. Η φωτογραφια ειναι απο διαφημιση Σαμπουαν της δεκαετιας του '70….Ψαξε καλυτερα….

  19. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 2:23 ΠΜ

    Μα το πορισμα τσεβα?το πορισμα του σαμπανη (επι κυβερνησεως παπανδρεου 1981 ? ) η 5η Συγλητος του πολιτεχνιου?Ο ιδιος ο πρυτανης? ΟΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ…Νεκροι παππουδες απο καρκινο σε νοσοκομεια ως νεκροι εκει μεσα,,,ελεος .Μην ξεχναμε και το γαλλικο μοντελο με την προπαγανδα ως το αφανισμενο κοριτσι…πφφφφ ελεινο

  20. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 8:58 ΠΜ

    Τουλαχιστον ειπε μια ακριβης αληθεια μεσα σε ολο το μεγαλειο των ψεμματων παγκοσμιως ο μπουμπουκος…

  21. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 11:09 ΠΜ

    ειπε και δευτερη αληθεια ο κουμουνισμοs πειραζει πολυ τον εγκεφαλο

  22. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 12:08 ΜΜ

    ΝΑ ΑΓΙΆΣΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ …….

  23. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 12:13 ΜΜ

    AKOMA KAI AN EINAI KAΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ , ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΗΚΑΝ ΑΔΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ Κ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΠΕΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  24. Όσον αφορά το ερώτημα του αν και πόσοι είναι οι νεκροί του πολυτεχνείου η απάντηση έρχεται από τα χείλη των εξεγερμένων αλλά και από μαρτυρίες στελεχών της χούντας, όπως του Σπύρου Ζουρνατζή που ήταν υφ τύπου κυβέρνησης Μαρκεζίνη
    (ΒΙΝΤΕΟ στο 1:54:35΄΄ περίπου)
    http://diama4.blogspot.be/2013/11/vs_16.html

  25. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 5:29 ΜΜ

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

  26. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 7:14 ΜΜ

    Ειναιξεφτιλα ολα αυτα να ακουγονται απο στοματα με τετοιο φανατισμο. Τι πιστευετε δηλ. Ρεμπεσκεδες πως κατηγορηθηκε αδικα ο δικος σας παπαδοπουλος και ολα τα παλικαρια επαιζαν πεντοβολα στο πολυτεχνειο μεχρι που τελειωσαν ολα και πηγαν απιτια τους;; Μηπως και γυρω απο αυτο δεν σκοτωθηκε κανεις;; Τα καθικια εριχναν με πυροβολα οπλα στο ψαχνο. 123 τραυματιες απο οπλα λεει κατι; οι υπολοιποι νεκροι τριγυρω; το οτι μπορει να μην σκοτωθηκε κανεις μεσα σας πειραξε;; Ανθελληνες. Προσκυνηστε τον ηρωα παπαδοπουλο…ντροπη σας. Γι αυτο δεν επαναστατει κανεις πια; Γουσταρετε να σας βαρανε και να σκυβετε το κεφαλι.

  27. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 8:36 ΜΜ

    Η σημερινή κατάσταση της χώρας, από μόνη της μας λέει την αλήθεια για το πολυτεχνείο του 1974 και την πολιτικοποίηση του με την πρώτη επέτειο το 1975.
    Για το πολύνεκρο πολυτεχνείο στην δεύτερη επέτειο το 1976 δεν μιλάει κανείς,αν και έπεσαν πολλοί.

  28. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 8:51 ΜΜ

    9:14 ΔΕΝ εκθειαζει κανεις ενα δικτατορικο καθεστως και δη στην μητερα της δημοκρατιας Ελλαδα, ομως κ εσυ ανοιξε λιγο τα ματια σου. Οπως παντα καποιοι ρομαντικοι κ αγωνιστες ακολουθουν καταστασεις στημενες εν αγνοια τους. Τις μαρτυριες για πρακτορες της μοσαντ που εδρασαν στην "εξεγερση" του πολυτεχνειου, οπως και για τους ελευθερους σκοπευτες ξενων μυστικων υπηρεσιων περιξ του πολυτεχνειου που εκτελουσαν πολιτες γιατι δεν τα λαβαινεις υποψη σου και εθελοτυφλεις? Αυτη η σιχαμενη γενια του πολυτεχνειου μας οδηγησε στην υποδουλωση απο τους ξενους δυναστες, ουτε αυτο το βλεπεις? Μιλας για χουντα κ δικιο εχεις ομως η τωρινη χουντα που ξεπουλα τα παντα συγκρινεται με τη χουντα των συνταγματαρχων, που αν μη τι αλλο ουτε τις περιουσιες του λαου φορολογουσε ουτε χαρατσι απανω στο χαρατσι καπανουσε. Λες μαλιστα οτι δεν επαναστατει ο λαος . Αν σου δινοταν η ευκαιρια να γυρισει ο χρονος πισω κ να συμετειχες σε εκεινο το πολυτεχνειο, θα το εκανες γνωριζοντας τα δεινα που επεφερε στη χωρα η γενια του πολυτεχνειου και της μεταπολιτευσ ης μετεπειτα?

    • Ανώνυμος 11/18/2013 @ 6:45 ΠΜ

      Φιλε μου δεν συγκρινω καταστασεις αφου και οι δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο απεχθεις και κατακριτεες. Δεν εθελοτυφλω πουθενα ΟΜΩΣ αλλοι πολεμησαν για να ειμαστε ελευθεροι καιΑΛΛΟΙ το επαιξαν ηρωες και εκμεταλευτηκαν τη δημοκρατια μας κατα το χειροτερο τροπο. ΚΑΙ ΝΑΙ θα ημουν εκει παλι να παλεψω για την δημοκρατιαΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ αλλα ΔΕΝ θα αφηνα τα τομαρια που επεισαν καθε Ελληνα με τα ρουσφετια και τα βολεματα να μας κοιμησουν και να μας φερουν σε αυτη την αθλια κατασταση προδιδοντας την ΠΑΤΡΙΔΑ οπως εκαναν παντα με τη πρωτη ευκαιρια. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κοιτα οχι μονο το δεντρο αλλα και το δασος αφου τα σχεδια της παγκοσμιοποιησης προηγουνταν ολων αυτων που συνεβησαν εδω. Αλλα ας μην το επεκτεινουμε αλλο.

  29. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 8:54 ΜΜ

    ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ , ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ?

    • Ανώνυμος 11/18/2013 @ 6:51 ΠΜ

      ΕΣΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;; ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

  30. Ανώνυμος 11/17/2013 @ 11:36 ΜΜ

    οι νοσταλγοι του χιτλερ να κανουν οτι εκανε κ ο αρχηγος τους για να ξεβρωμισει ο τοπος!

  31. ΚΡΕςΤΙΝΟΣ 11/18/2013 @ 12:09 ΠΜ

    Καραγκιοζοπαίκτης…θεατρίνος…δεν υπήρξαν ελεύθεροι σκοπευτές λέει …δε γ….ε ρε γενημμένε το '72 που θα μας μας μάθεις και Ιστορία και θα αλλάξεις αυτά που είδαν τα μάτια μας…δεν ασχολούμαι καθόλου με τον υποχείριο της νέας τάξης πραγμάτων

  32. Ανώνυμος 11/18/2013 @ 7:58 ΠΜ

    Δεν μπορεί να μην υπήρξαν νεκροί (πόσοι δεν ξέρω) και βγάζω το συμπέρασμα από το ότι έπεσε σφαίρα στο σπίτι μου από κάποιους που κυνηγούσαν στην περιοχή προφανώς αντικαθεστωτικούς, και υπόψη ότι το σπίτι μου βρίσκεται σε προάστιο, μακράν του κέντρου, και επιπλέον δεν είχα καμμία ανάμειξη στα γεγονότα. Μπορείτε βέβαια να εικάσετε πως λέω ψέμματα κι εγώ το ίδιο για σας, αλλά το ξέρετε ότι ο ισχυρισμός πως δεν υπηρξαν νεκροί είναι ψευδής και βασίζεται μόνον στο μίσος για τους αντιπάλους. Επίσης το ότι οι τότε αντικαθεστωτικοί αποδείχθηκαν με τον χρόνο λειψοί ηθικά δεν λέει τίποτε, γιατί όλοι αποδείχθηκαν λειψοί στο τέλος, χωρίς όμως αυτό να αλλάζει το γεγονός ότι στις συγκρούσεις πάντα υπάρχουν απώλειες.

    Γιατί βρε παιδιά διεκδικείτε μια τέτοια απολυτότητα που θα βγάλει τη δική σας πλευρά λάδι; Έτσι θα λύσουμε τα προβλήματά μας; Με αυταπάτες ασυνείδητες ή ενσυνείδητες;

  33. Ανώνυμος 11/18/2013 @ 12:59 ΜΜ

    Oso anafora ton papadopolo tha anafero ta exis: stis syzhthseis pou exo kanei ,kai den einai liges (eimai 40aris)me tous goneis mou h allous synomilikous tous(60 arides 70arides) anthropoi dikh mas laikoi tou merokamatou pou ezhsan thn tote 8etia ta logia tous einai ta idia xoris naexoun logo na sou poun psemata lene oti: oloi tous eixan douleies,polla merokamata olos o kosmos douleue.dromoi ftiaxtikan,ergostasia parhgagan astamathta,ta matsakonia den stamatousan o kosmos eniothe kai htan asfalis.pezes peripolies apo tous xorofylakes pou htan mazi sou kai ohi enantion sou (ta exoume dei stis ellhnikes tainies!!) O laos diaskedaze ,sta bouzoukia tou,ekane ta bania tou ,tis ekdromes tou OLA TOU. Kake papadopoule!! Fasista!! Diktatora ti ekanes sthn ellada sou!! Ston LAO SOU…telika auto pou katalaveno einai oti:Oi praxeis einai autes pou metrane kai pou menoun sthn ISTORIA oxi oi theories kai ta logia….

    • Ανώνυμος 11/19/2013 @ 3:13 ΠΜ

      πηγες στο μνημοσυνο του παπαδοπουλου η' το εχασες; Μαλλον δεν ξερεις πως ειναι να φοβασαι να μιλησεις με τον "φιλο σου" μη βρεθεις στη φυλακη. Μην ακους οτι σου λενε. Κοιτα μαθε διαβασε ακου.

  34. Ανώνυμος 11/18/2013 @ 9:02 ΜΜ

    Ρώτα κι άλλους 2:59, δεν σου τα είπαν όλα φαίνεται…

  35. Ανώνυμος 11/18/2013 @ 11:17 ΜΜ

    α ρε απλυτοι φασιστες,
    κατα βαθος νεοδημοκρατες τσουρουφλισμενοι ειστε.
    ρε καλα σας εκανε ο σαμαρας,για κατι τυπους σαν κ εσας την πατησαμε ολοι οι υπολοιποι.
    περιμενετε λιγο ακομα να ρθει η ωρα του συριζα κ θα τρεχετε σαν τα ποντικια
    να κρυφτειτε στα λαγουμια σας.

  36. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ SIDE EFFECTS ΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*