Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:07 - 19/05/2014

ΣΟΚ! ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ 9 ΕΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΟΚ! ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ 9 ΕΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

«Σε παιδιά που έχουν την ηλικία των εννέα πρόκειται να συνταγογραφηθούν φάρμακα που καθυστερούν την έναρξη της εφηβείας ως το πρώτο βήμα προς μια εγχείρηση αλλαγής φύλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η θεραπεία θα προσφερθεί από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας ( NHS ) στην Αγγλία στα παιδιά που είναι προβληματισμένα από το φύλο τους, που μπορεί να επιθυμούν να υποβληθούν σε δραστική χειρουργική επέμβαση μετά την εφηβεία.

Όμως, η απόφαση δέχθηκε επίθεση από τους κριτικούς οι οποίοι περιέγραψαν την απόφαση να προσφέρουν τη θεραπεία σε μια τόσο νεαρή ηλικία ως «τρομακτικό» και απαίτησαν μια άμεση έρευνα.

Τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα σε αυτή τη σάπια κοινωνία του Διαβόλου. Τα παγκόσμια λαμόγια καταβάλουν κάθε προσπάθεια να διαφθείρουν και να καταστρέψουν τα παιδιά από την πιό ευαίσθητη ηλικία τους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 10:24 ΜΜ

    Ο ΚΑΤΑΠΥΓΩΝ [ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ] ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗΣ [ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ] …ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΟΙ ΠΙΟ ΒΔΕΛΛΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ…Η ΔΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 7:08 ΠΜ

      Στο κρεβάτι τους ας κάνουν ότι θέλουν και θα κριθούν όταν έρθει η ώρα τους.
      Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούν να παρουσιάσουν την ανωμαλία τους σαν κάτι φυσιολογικό, σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα να την επιβάλλουν.

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 9:52 ΠΜ

      Στους παπάδες σου τις βρωμολούγκρες πήγαινε πέστα αυτά.
      Τους σιχαμένους κρυφοπούστηδες που θέλουν να τους φυλάμε και τα χέρια που ποιός ξέρει σε ποιά ψ…….ή τα είχανε και τη γλύφανε

      • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 2:05 ΜΜ

        κοιτα τον εαυτο σου εσυ κ ασε την όποια "λουγκρα" να λογοδοτησει στο Θεο.ο Γιαννης για ολους το λεει,πεταχτηκες εσυ να πεις την εξυπναδα σου..

        • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 5:53 ΜΜ

          ΔΕΝ είναι εξυπνάδα ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

          ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

          ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

          ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

          ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ

          ΜΕ ΤΕΚΝΑ/ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ

          ΓΚΕ ΓΚΕ ????

          • Ανώνυμος 05/21/2014 @ 12:11 ΜΜ

            εγω γκε γκε εσυ γκε γκε??
            επειδη υπαρχουν κ μερικοι σαπιοι δε θα τους κατηγορησω ολους!
            κρατα τα όποια προσωπικα σου ροζ βιντεο εχεις γυρισει κ ασε τις εμμονες

  2. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 12:06 ΠΜ

    γι αυτη την χωρα δεν μου φενετε τιποτα παραξενο ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ Ως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ = Κ Α Ν Τ Α Ν Τ Ι Α Ν Τ Ρ Ο Π Η

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 9:55 ΠΜ

      Η οργή του θεού σου ας ξεσπάσει πρώτα από όλα στα κεφάλια των "υπηρετών" του των παπάδων…… που παίρνονται ασύστολα

      • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 2:03 ΜΜ

        θα ξεσπασει απο εκει πρωτα μην ανησυχεις,αλλα θα ερθει κ η σειρα σας μετα

  3. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 1:16 ΠΜ

    Τι ειναι μια πανεμορφη κοπελα αναμεσα σε δυο Αγγλους?
    Εμποδιο!!!

  4. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 6:32 ΠΜ

    ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΤ ΑΘΛΙΩΝ ΠΑΡ ΑΘΛΙΩ ΔΙ ΑΘΛΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ.

  5. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 6:36 ΠΜ

    "Τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα" και οι "μεγάλοι" τι κάνουν? Ποιος θα τα υπερασπιστεί αν όχι αυτοί? Άρα ποιος φταίει αφού δεν αντιδράτε οι "μεγάλοι" ? Αλλά θα μου πεις έχουν φτιάξει έτσι τους νόμους που δε τολμάς να σηκώσεις χέρι στο παιδί σου γιατί θα σου κάνει μήνυση το ίδιο και θα σε κυνηγήσουν 9999 ΜΚΟ για τα "δικαιώματά" τους!

  6. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 12:56 ΜΜ

    οσοι κρινετε και κατηγορειτε παπαδεσ στην Ω Ρ Α ΤΗΝ Κ Ρ Ι Σ Ε Ω Σ να δουμε τι θα πειτε και τι θα απολωγειθητε εξηγουμε δεν ειμαι ιερεας αλλα σε αυτη την χωρα σε πολλους απο εσας σας πηραζουν οι ιερεις ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑς ΦΕΝΟΝΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

    ας κοιταξη ο καθενας απο εμας να καλυτερευση τον εαυτο του και ας αφησουμε να κρινει ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς και οχι εμεις

    • Ανώνυμος 05/20/2014 @ 5:55 ΜΜ

      ναι βρε ηλίθιε, την ώρα της κρίσης που με χαιρεκακία περιμένεις γιατί νομίζεις ότι εσύ θα σωθείς, θα με ρωτήσει ο Γιαχβέ γιατί έβριζα τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ τους παπάδες και θα με στείλει στην ….. κόλαση

      άντε να χάθεις βούρλο

  7. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 7:05 ΜΜ

    μαζι με τα φαρμακα δωρο και τα κυλοτακια.υπαρχουν καταπληκτικα χρωματα και υφασματα! τα φορας και γουσταρεις!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*