Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ
Όσο εμείς σπαταλάμε τις ώρες μας για τους Χρυσαυγίτες και τα διάφορα Ουγκ – Ουγκ, οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ στήνουν στα μουλωχτά και υπογείως την ΝΕΑ Question mark Εθνική προδοσία. Η πρόταση Νίμιτς είναι ξεκάθαρη.
“Βόρεια Μακεδονία”

Και το όνομα αυτής, “Βόρεια Μακεδονία” … Πρόταση για ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό κατέθεσε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid, στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων ο απεσταλμένος του γ.γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Η πρόταση του Μάθιου Νίμιτς παραδόθηκε στην ελληνική και τη σκοπιανή πλευρά χθες, σε κοινή συνάντηση στην έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Οι Αμερικανοί έχουν ήδη εγκρίνει την πρόταση και πιέζουν προς την αποδοχή της από την ελληνική πλευρά, αν και αυτή των Σκοπίων εμφανίζει τις δικές της αντιρρήσεις. Φαίνεται πάντως πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να “περάσει” τη θέση της ότι δεν αποδέχεται σύνθετη ονομασία που να περιέχει τη λέξη “Μακεδονία”. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Νίμιτς, η πρόταση αυτή “καταρρίπτει” όποιες ελληνικές αντιρρήσεις περί καπήλευσης της ιστορίας και αλυτρωτισμού, λόγω του γεωγραφικού προσδιορισμού. Με λίγα λόγια, η Ελλάδα ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα …

ΣΟΚ…Ξυπνάτε Έλληνες-ΟΡΙΣΤΙΚΟ! “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Απομένει και η έγκριση της Ελλάδας! Για να δούμε ποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα συναινέσουν! Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι η «νέα πρότασή» του είναι «συγκεκριμένη» και αναμένει από τις κυβερνήσεις των δυο χωρών να τη μελετήσουν «συνολικά, πολύ προσεκτικά και όχι αποσπασματικά», επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως να επισκεφθεί την περιοχή (Αθήνα και Σκόπια) ή να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη ή αλλού, όπως είπε, μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Διπλωματική πηγή ανέφερε ότι ο νέος γύρος συναντήσεων αναμένεται να είναι μετά το Πάσχα. Ο κ. Νίμιτς δήλωσε ότι επιδεικνύει προσωπικό ενδιαφέρον ο ΓΓ του ΟΗΕ, ενώ ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ, υπεύθυνος για Πολιτικές Υποθέσεις, Τζέφρι Φέλτμαν, παρέστη στην αρχή της συνάντησης., ώστε να ενημερωθεί προσωπικά για την πορεία των συνομιλιών.

«Μίλησε για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος το ζήτημα και διαβεβαίωσε τους πάντες ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν, ενδιαφέρεται προσωπικά για το ζήτημα και ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Νίμιτς. «Παρουσίασα στις δύο πλευρές ένα νέο σκεπτικό από την πλευρά μου, μια νέα πρόταση και ζήτησα από τον πρέσβη Γιόλεφσκι και τον πρέσβη Βασιλάκη να τη μεταφέρουν στις κυβερνήσεις τους» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ευελπιστώ ότι θα μελετηθεί πολύ προσεκτικά και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα βρουν θετικά συστατικά σε αυτή την πρόταση και ότι θα στρώσει το δρόμο για σοβαρές συνομιλίες και πιθανώς και μια λύση».

Ο κ. Νίμιτς δεν θέλησε να αναφερθεί στις λεπτομέρειες της πρότασης, χαρακτηρίζοντάς την ωστόσο «συγκεκριμένη». Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκονται οι δύο πλευρές από μία λύση, μίλησε για «εντατικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών», σημειώνοντας: «Μιλώ συχνά και με τον πρέσβη Βασιλάκη και με τον Πρέσβη Γιόλεφσκι, ενώ και μεταξύ αυτών των συναντήσεων, έχουμε συχνές συνομιλίες και συναντήσεις. Είχα σημαντική ανταπόκριση από τον τελευταίο γύρο συνομιλιών και επομένως προσπάθησα να επεξεργαστώ περαιτέρω αυτές τις ιδέες και να τους δώσω νέο σχήμα, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα, οι αντιρρήσεις και τα προβλήματα που είχαμε στους προηγούμενους γύρους. Ελπίζω ότι είμαστε πιο κοντά σε κάποια λύση αυτή τη φορά».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες χώρες δείχνουν ενδιαφέρον για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα ανέφερε ότι είναι «οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι ΗΠΑ καθώς και, περιστασιακά, χώρες από διάφορες περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό ζήτημα, ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο έχει επιπτώσεις και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “ΣΟΚ…Ξυπνάτε Έλληνες-ΟΡΙΣΤΙΚΟ! “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! Απομένει και η έγκριση της Ελλάδας! Για να δούμε ποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα συναινέσουν!”
  1. Οι μονοι που θα εκαναν τη βολη π@τανα γι αυτο , ειναι στη φυλακη απο τους " δημοκρατες " σας και τη δημιοκρατια σας . Εξευτελιζονται και βαλλονται απο παντου και αυτο εχει τη σημασια του . Οσο για τα ουγκ που αναμασατε συνεχεια , αυτα δεν σας εκλεψαν , δεν σας κοροιδεψαν και δεν σας πουλησαν . Α ν θελετε να βρητε οποσδηποτε ουγκ και βαρβαρους κανιβαλους που ζουν αναμεσα μας , ψαξτε τους στο αντιδημοκρατικο και αντισυνταγματικο τοξο που αποδεχεστε . Και εις αλλα με υγεια . Τους " κακους " τους πιασαμε , την " δημοκρατια " την σωσαμε , ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

  2. πρεπει να παμε στο συνταγμα, αν σχεδιαζουν να συνενεσουν, και να τα κανουμε λαμπογιαλο και να απειλησουμε για τις ζωες των υπογραφοντων!..

  3. θυμαστε το 1993 τον παππου Καραμανλη στην συσκεψη στου Μαξιμου
    που γυρισε ξαφνιασμενος προς τον γυαλλακια που παρευρισκοταν
    και του ειπε "ποιος εισαι εσυ;" και μετα ειπε στο Μητσοτακουλα
    "πεταξε τον εξω απο εδω αυτον !!!"

    ο γυαλλακιας ηταν ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ηταν το αγαπημενο παιδι του Μητσοτακουλα
    και τον προωθησε σε υπουργικους θωκους δυσαναλογους με την αξια του

    σαν ανταλλαγμα ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ προσεφερε στον Μητσοτακουλα
    την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και την ΠΤΩΣΗ της κυβερνησης του ευεργετη του..

    ολα αυτα εγιναν για την ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ …ΜΑΣ…ΜΑΣ..

    τωρα αυτο το παιδαρελλι της πολιτικης ερχεται
    οπως πουλησε τον ευεργετη του
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    δηλαδη που εξ αιτιας της απεκτησε πολιτικη οντοτητα

    ετσι λοιπον τι περιμενεις αλλο να σου κανει αυτος ο αχαριστος
    και ανευθυνος πολιτικος …να προστατευσει ΕΣΕΝΑ ηλιθιε;;;

    αφου σου απεδειξε τις ποιοττητες του ΗΛΙΘΙΕ

    ναναι στο κουβερνο θελει και με οποιον ναναι
    αυτο θελει ΗΛΙΘΙΕ που συνεχιζεις να τον στηριζεις…

  4. ΕΚΤΑΚΤΟ… Ο Σαμαράς πήρε χειροπέδες για τις περάσει στον Ανθημο ανεβαίνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη μαζί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απειλώντας τον ότι θα έχει την τύχη της Χ.Α αν διαφωνήσει με την ονομασια Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που έχασε στα ζάρια στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ.

  5. Οποιαδήποτε εκχώρηση του όρου Μακεδονία σε άλλο κράτος είναι εθνική προδοσία. ΕΚΤΟΣ αν συνοδεύεται από εδαφικές διεκδικήσεις. Εξάλλου το Μοναστήρι είναι ελληνική περιοχή και παρά λίγο να ήταν Ελλάδα.

    Αρα ή Βορεια Μακεδονία και ευθείες ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ στο κράτος αυτό από ΕΜΑΣ.

    Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…

  6. Μηπως ειναι αυτο που λεει η προφητεια αν ξεκινησει ο πολεμος απο πανω; Ετσι σαν ιδέα μου ήρθε. Λεω μήπως

  7. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
    Οι φίλοι μας οι Σκοπιανοί ας καθορίσουν πρώτα το ομόθρησκο και το ομόγλωσσο που μαρτυρά την ύπαρξη ενός έθνους κι έπειτα να αποφασίσουν πως θα το ονομάσουν.
    Είναι πράγματι θλιβερό να είσαι μια σταλιά νεότευκτο κράτος, χωρίς ιστορία, και να προσπαθείς να αυτοπροσδιοριστείς σαν επίγονος του Μέγα Αλέξανδρου.
    …για γέλια και για κλάματα…Α, κι ο στρατηλάτης μιλούσε ελληνικά,κρίμα να μην μπορούν να αρθρώσουν ούτε το όνομά του!!!!
    Νίκη

  8. 9.04 Δικιο εχεις αλλα μακαρι να ηταν μονο αυτος ο προδοτης . Δυστυχως ομως δεν υπαρχει πρωθυπουργος απο τη μεταπολιτευση και μετα που να μην εχει διαπραξει προδοσια κατα της Ελλαδας . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΖΗΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ .

  9. Το εχω ξαναγραψει σε αλλο σχολιο οτι η Χ.Α. θα επαιζε αυτο το
    ρολο αφου μαντρωσαν οτι πατριωτικο υπηρχε μεσα σε φασιστικο μαντρι
    και το κατεστησαν αμαρτωλο τωρα το καταργουν και μαζι με αυτο
    τον μονο φορεα που θα μπορουσε να αντιδρασει στο θεμα Σκοπια
    και το επομενο που ερχεται ειναι το ξανασερβιρισμενο σχεδιο Αναν

    Τελος οταν αυτα ολοκληρωθουν τοτε την Χ.Α. θα την αναγενησουν για να διαχειριστει την οργη του κοσμου και να δημιουργησει φασαριες οποτε και τις συνθηκες εκεινες που θα δωσουν την δικαιολογια στον Σουλειμαν να παρει Θρακη και Αιγαιο με συντονισμενους τους λαθρο-ορκ που θα μαχονται "κατα του φασισμου" , το εργο ειναι καλοσχεδιασμενο και στηριζεται σε βασικες αρχες ψυχολογιας

    ΟΥΓΚ

  10. 10.16 ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΟΦΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ : ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ , ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ Η ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ .

  11. ξυπνατε ο ενας
    εξεγερθητε ο αλλος
    ξεσηκωθητε ο ετσι

    μας κανατε κεφαλι τουμπανο και την καρδια μαρουλι

    αφου ακομη υπαρχει λιπος και αυτοι ξερουν ποσο εχουν μοιρασει
    περιμενουν να μας το παρουν ολο και με την ησυχια τους

    συν τω χρονω δε κλεινουν και θεματα που τζουζουν
    τους δανειστες …(νταβατζηδες μας)… οπως τα εθνικα

    ενας λογος που υπαρχει ακομη η ΑΝΤΩΝΗΣ + ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.
    ειναι η πληρης απαξιωση του Συνταγματος και της Νομιμοτητας
    που κανεις δεν αντιδρα

    οπως και στο οτι μας εχουν μαθει να λειτουργουμε συλλογικα
    και σαν δουλοι των δηθεν χαρισματικων πολιτικων ταγων

    που αυτην την στιγμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ !!

    αν ανοιξει καποια στιγμη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ
    στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    και διοχετευθει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ μας
    τοτε υπαρχει η ελπιδα να
    ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

    αλλα..ααααα !!!! τωρα ζουμε στο "ωχ αδελφε"
    και στο "ας πανε οι αλλοι πρωτα και βλεπουμε"

  12. Τι κακο εχει να ονομαστει Βορεια Μακεδονια; Το πιο δικαιο ειναι. Βρισκονται στη βορεια πλευρα της συνολικης περιοχης που ονομαζεται Μακεδονια.

  13. Προς 6 Οκτωβρίου 2013 – 10:59 μ.μ.

    Το λογοπαιγνιο με τον τροπο που υπογραφω δειχνει οτι
    εχεις μεγαλη βεβαιοτητα για αυτο που πιστευεις περι Αριστερας και
    τον ενδεχομενο ρολο της κατα την διαδικασια ξεπουληματος της χωρας
    και αυτο ειναι το λαθος σου , γιατι αν δεν ειχες την βεβαιοτητα αυτη
    θα εβλεπες τον κατακερματισμο της και την πληρη αδυναμια της να ανταπεξελθει ακομα και αν θα εχουμε διαμαρτυρια απο το ΚΚΕ

    Η εποχη ειναι εποχη εντονων συναισθηματων και οχι ιδεων και ιδεολογιων αυτο το ξερουν πολυ καλα τα λαμογια για αυτο δεν υπαρχει
    κινδυνος για αυτους εξ αριστερων μιας και η αριστερα εδω και 30 χρονια εχει ξεπεσει σε απιστευτη ιδεολογικη ηλιθιοτητα και υποκρισια και δεν μπορει να διαχειριστει την οργη του κοσμου μερος της οποιας
    στρεφεται και εναντιον της

    Η αντισταση στο ξεπουλημα για να πετυχει πρεπει να συσπειρώσει Λαο-Σωμματα Ασφαλειας-Στρατο , με ενα πατριωτικο/εθνικιστικο κομμα χωρις αμαρτιες η στρεβλοτητες , ενα κομμα που θα φερει απονομη δικαιοσυνης και θα δειξει οτι ειναι διατιθεμενο να ανταποκριθει στην οργη του κοσμου , αυτο ακριβως φοβουνται

    Οποτε αυτο που εκαναν οι μαγκες ηταν να στησουν ενα
    δικο τους αμαρτωλο φασιστικο "πατριωτικο" κομμα ενεργοποιωντας
    ενα απο τα Asset τους την Χ.Α. και ετσι ελεγχουν την ενδεχομενη τριπλη συσπειρωση που αναφερω πιο πανω μια συσπειρωση με την οποια η αριστερα φερει βαρια συμπλεγματα

    Υ.Γ. Φιλικη συμβουλη , καλο ειναι να αποφευγεις να γινεσαι ειρωνικος
    στα σχολια σου ασχετα με το ποσο διαφωνεις με τους αλλους

    ΟΥΓΚ

  14. Γερων Παισιος : "Το κρατιδιο αυτο ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ"…

  15. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ; ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΆΡΟΥΜΕ .ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ .ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΑΓΕ ;

  16. ΡΕ 11:52 ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!ΠΑΛΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!

    1. Να'σαι καλα. Δε βλεπω να με αντικρουεις με επιχειρηματα βεβαια, οποτε μαλλον δεν εχεις…

  17. 9.17 Ολοι θα υπογραψουν φιλε μου και θα μας ζητανε και τα ρεστα αν τολμησουμε επιτελους να αντιδρασουμε εστω και τωρα . Θα βγουμε και φταιχτες στο τελος . Δεν βλεπεις πως δεν θελουν να υπαρχει Ελλαδα και τιποτα αμιγως ελληνικο ; Τους ειδες να κολωσαν πουθενα μεχρι τωρα ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

  18. Μια ειναι και εχουμε ενα κομματι της εμεις, ενα οι Σκοπιανοι και ενα οι Βουλγαροι. Το να καπηλευονται τα ελληνικα συμβολα ειναι το κακο, οχι το ονομα Βορεια Μακεδονια.

  19. 6 Οκτωβρίου 2013 – 7:27 μ.μ.

    Χρυσέ μου άνθρωπε, στη Βουλή είναι ακόμα. Έδρες δίνουμε όταν ψηφίζουμε, δεν ψηφίζουμε ονόματα.
    Άρα: όποιος είναι φυλακή ή όποιος παραιτηθεί ή όποιος πεθάνει αντικαθίσταται αμέσως από τον πρώτο επιλαχόντα του σε ψήφους.
    Πράγμα που σημαίνει ότι:

    Μέσα από την Βουλή θα βγει ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ. (το ίδιο ισχύει και στο "έμπα" όχι μόνο στο "βγες")

    Απλά πράγματα.

  20. 6 Οκτωβρίου 2013 – 9:04 μ.μ.

    Σε καλό δρόμο είσαι…… όμως, δυστυχώς, θα πρέπει να καταρρεύσουν ΟΛΑ τα ΛΑΘΟΣ πρότυπα μέσα σου για να συνεχίσεις στο δρόμο αυτό και να σε βγάλει και κάπου.

    Δυστυχώς για όλους μας -εγώ έχω πάθει μεγαλύτερο σοκ από σένα- ΚΑΙ αυτός ο γέρος που εσύ εκτιμάς και υποστηρίζεις και πολλοί άλλοι γέροι (κωλόγεροι θα έλεγα) σαν αυτόν που προηγήθησαν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    Ειδικά ο δικός σου γέρος ήταν μεγάλο καθήκι, πισωγλέντης και άξεστος (εκτός από τα προαναφερθέντα επίθετα που κόστισαν σε όλους μας)

    Και εγώ έκλαψα πολύ όταν πέθανε π.χ. η Μελίνα αλλά αργότερα κατάλαβα ότι είχα πρότυπο μια Πουτάνα (με το Π κεφαλαίο). Τότε έκλαψα περισσότερο……… για όσα είχαν κάνει στο μυαλό μου……

  21. Η Μακεδονία είναι μία , και ανήκει σε εμάς τους ΈΛΛΗΝΕΣ .
    Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΆΔΑ . Αυτό είναι δεδομένο .
    Από εκεί και πέρα , το Βόρεια Μακεδονία είναι γεωγραφικός προσδιορισμός , δηλαδή ή βόρεια πλευρά της Μακεδονίας ΜΑΣ .
    Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος διάνοια για να καταλάβει που βαδίζει το θέμα ……
    Οι διεκδικητές της Μακεδονίας ΜΑΣ πέφτουν μέσα στον ίδιο λάκκο που ανοίξανε για Εμάς , και χωρίς να το θέλουν παραδίνουν τα Σκόπια στην Μακεδονία ΜΑΣ !!!
    Τα Σκόπια γίνονται αυτόματα η Βόρεια πλευρά , τα Βόρεια σύνορα της Πατρίδος ΜΑΣ , ενσωματώνονται στην ΕΛΛΆΔΑ , και όχι η ΕΛΛΆΣ σε αυτούς που τόσα χρόνια προσπαθούν γι΄αυτό .
    Μπορεί τόσα χρόνια να μας κυβερνούν ΠΡΟΔΌΤΕΣ , Αλλά να θυμάστε ένα πράγμα ……. ότι εκεί έξω στην Διπλωματία υπάρχουν και ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ που χάρη σε αυτούς και κάποιους άλλους παράγοντες (που δεν είναι του παρόντος) ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ….!!!!
    Η προφητεία για τα Σκόπια (αν δεν κάνω λάθος από τον παπά Πα'ί'σιο) λέει ότι θα τους πάρουμε αναίμακτα σε μία βραδιά !! Μήπως τώρα είναι ή ώρα ;;??!!!
    Πριν καταλάβουν το λάθος τους οι Σκοπιανοί , πάνω στο άγχος τους να μας πάρουν ΓΗ και ΎΔΩΡ , αλλά και Ιστορία , γιατί δική τους δεν έχουν .

  22. Γιατι μαλώνετε ; αυτο θέλουνε και οι ξένοι. Μονό ενωμένοι μπορούμε. Ο στρατηγός Μακρυγιάννης έλεγε: πάντα η μύρα μας ήθελε λίγους. Ξέρουμε όλοι μας οτι στην ελληνικη ιστορία πόσες φορές τα καταφέραμε. Μονό ενωμένοι μην πατάτε την μπανάνοφλουδα που σας ρίχνουν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek