Διαφημίσεις

Είναι τέτοια η κατάσταση, είναι τόσο απίστευτα αυτά που συμβαίνουν σε Ελλάδα, Κύπρο, διεθνώς που κινδυνεύει κάποιος, γράφοντας και αναλύοντάς τα, να μην γίνει πιστευτός, να θεωρηθεί «υπερβολικός», «ακραίος», «κινδυνολόγος», «συνωμοσιολόγος».

Για όλα αυτά κατηγορήθηκε ο γράφων κατά καιρούς και για αυτό παραπέμπει τους δύσπιστους στην καταγεγραμμένη αρθρογραφία του 15 χρόνων (τα πέντε τελευταία εύκολα προσβάσιμα στην ιστοσελίδα μας) για την ελληνική εξωτερική πολιτική και το κυπριακό, περιλαμβανομένων και δύο βιβλίων για την Κύπρο, την Μεσόγειο και την παγκοσμιοποίηση, όπου μπορούν να διαπιστώσουν την ορθότητα ή μη των μοντέλων που χρησιμοποιεί και την ακρίβεια των προβλέψεων που έχει κάνει. Αυτό είναι άλλωστε το μόνο αληθινά επιστημονικό κριτήριο, όχι τι μας αρέσει και τι όχι, τι νομίζουμε ή όχι ευλογοφανές, «λογικό».

«Σε ΗΠΑ και Ισραήλ τα πετρέλαια και οι δύο χώρες (Ελλάδα και Κύπρος), στους Ευρωπαίους οι τόκοι, στην Τουρκία η Βόρεια Κύπρος και σε μας τ’ αρχ… μας».

Δεν συνηθίζουμε την αναπαραγωγή τέτοιων εκφράσεων κι αν το πράττουμε τώρα είναι γιατί είναι ο μόνος τρόπος να υπηρετήσουμε την αλήθεια. Την παραπάνω έκφραση ακούσαμε πρόσφατα από βετεράνο πρώην Υπουργό, με μακρά θητεία στους κρίσιμους τομείς που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής, που θέλησε να συνοψίσει έτσι την τωρινή «στρατηγική εξίσωση» Ελλάδας και Κύπρου.

Είναι τώρα στην Κύπρο που συγκεντρώνονται οι μεγαλύτεροι, πιο άμεσοι κίνδυνοι για τον ελληνισμό, παρόλο που και η μητροπολιτική Ελλάδα δεν πάει πολύ πίσω. Το κυπριακό κράτος έχει ήδη σχεδόν καταλυθεί, μετατρεπόμενο σε αποικία χρέους, ενώ ο κίνδυνος οριστικής, μη αντιστρέψιμης κατάλυσής του μέσω σειράς διαδικασιών (παράδοση ορυκτού πλούτου στο Ισραήλ, αναγνώριση ντε φάκτο των τετελεσμένων δια του «πακέτου Αμμοχώστου» και, τελικά, μια παραλλαγή του σχεδίου Ανάν) μοιάζει μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, το 1960. Αλλά δεν ζούμε στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όταν οι λαοί δεν είχαν δικαίωμα αυτοδιάθεσης και δεν είχαμε μεταναστευτικές ροές του σημερινού τύπου. Τυχόν κατάλυση του κυπριακού κράτους στις σημερινές συνθήκες σημαίνει τέλος στην ελληνική παρουσία στο νησί (αυτό φαίνεται τρομακτικό και απίθανο, αλλά υποθέτουμε το ίδιο πίστευαν κάποτε οι κάτοικοι της Πόλης και της Ιωνίας). Σημαίνει τέλος του κυπριακού ελληνισμού γιατί το Γένος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς κράτος στην παγκοσμιοποίηση, γιατί η Αυτοκρατορία (που είναι ο πραγματικός εχθρός της Κύπρου και αυτή που έβαλε στο παιχνίδι και χρησιμοποιεί την ‘Αγκυρα), έχει μεγάλο συμφέρον να αλλάξει τη δημογραφία, για να μην αξιοποιηθεί οποτεδήποτε στο μέλλον το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης από την σημερινή πλειοψηφία του πληθυσμού.

Τα συμβαίνοντα εν Κύπρω δεν έχουν καμιά σχέση με τα όποια οικονομικά της προβλήματα – είναι ανόητο και να το υποθέτει κανείς αυτό. Η Κύπρος είναι οικονομικά ασήμαντη για την ΕΕ, το ίδιο και τα προβλήματά της. Αντίθετα, η Κύπρος ήταν και είναι εξόχως σημαντική για την τεράστια στρατηγική της σημασία. Γι’ αυτό η Αυτοκρατορία (βρετανική, αμερικανική ή χρηματιστική) ήθελε/θέλει πάντα να τη διατηρήσει υπό τον ασφυκτικό έλεγχό της από τότε πούβαλε το πόδι της στο νησί, το 1878. Η κατάλυση της κυπριακής ανεξαρτησίας υπήρξε κεντρική βρετανική επιδίωξη ήδη πριν υπάρξει κυπριακή ανεξαρτησία (!!!) και αποτυπώθηκε στον ανεφάρμοστο λαβύρινθο της Ζυρίχης και του Λονδίνου («Ανταλκιδείου Ειρήνης», κατά Ηλία Ηλιού). Αφού δεν το πέτυχε το 1964, ούτε το 1974, με στρατιωτικά μέσα, η Αυτοκρατορία το δοκίμασε το 2002-04 με τα μέσα της παραπλάνησης του λαού, της διαχρονικής υποτέλειας και της «εξαγοράς» του πολιτικού προσωπικού Κύπρου και Ελλάδας για να γίνει δεκτό το σχέδιο Ανάν. Σήμερα, είναι με τα μέσα του χρηματιστικού-οικονομικού και του πληροφοριακού-ψυχολογικού πολέμου που επιχειρείται το ίδιο.Η απόφαση του Eurogroup και του ΔΝΤ τον Μάρτιο, με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον και εν γνώσει του Ισραήλ, δεν ήταν παρά συνέχεια της οικονομικής, πολιτικής και γεωπολιτικής επίθεσης που δέχεται ολόκληρος ο ελληνισμός από την Αυτοκρατορία μετά τον Απρίλιο του 2010 (και προηγουμένως με το σχέδιο Ανάν το 2002-04) και που αποβλέπει (και εν μέρει ήδη πέτυχε) στην κατάλυση της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας των δύο κρατών του.

Τύφλα νάχουν Γκουντέριαν και Ναπολέων, μπροστά στα όσα, η Αυτοκρατορία, οι «Πιστωτές» και οι «Προστάτες» μας κάνουν τώρα στην Κύπρο, χωρίς μάλιστα να κινητοποιούν κανένα στρατό, χωρίς κανένα κόστος και με την ευθύνη να επιπίπτει επί των ατυχών θυμάτων τους. Πάρτε τη συνεδρίαση του Eurogroup του Μαρτίου 2013. Αποφασίζοντας το κούρεμα των καταθέσεων, Eurogroup, ΔΝΤ και ΕΚΤ, κλόνισαν θανάσιμα την εμπιστοσύνη των καταθετών στις κυπριακές τράπεζες, άρα τις ίδιες τις τράπεζες, δηλαδή την οικονομία του νησιού, που στηρίζεται κατά το ήμισυ στις τράπεζες, δηλαδή το ίδιο το κράτος. Κανένας στρατός στον κόσμο δεν θα μπορούσε να καταστρέψει, και μάλιστα σε δύο ώρες, το κυπριακό κράτος. Θεωρητικά θα μπορούσαν να το κάνουν με μια πολύ μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση, στην πραγματικότητα όμως μια τέτοια επιχείρηση θα ήταν πολιτικά αδιανόητη και θα είχε πολύ μεγάλο κόστος και, ακόμα άλλωστε και αν γινόταν και πετύχαινε, δεν θα μπορούσε να νομιμοποιηθεί διεθνώς.

Σα να μην έφτανε η καταστροφή οικονομίας, κοινωνίας και κράτους, με αυτές τις αποφάσεις, οι Πιστωτές και οι Προστάτες φρόντισαν να δέσουν την Κύπρο και οικονομικο-νομικά, με τρόπο που να μη μπορεί να ξεφύγει εις το διηνεκές, δηλαδή χρηματοδοτώντας με ένα τεράστιο ποσό και πιθανώς παράνομα τη Λαϊκή Τράπεζα από την ΕΚΤ, μετά φορτώνοντας την Κύπρου με το χρέος της Λαϊκής και, τελικά, φορτώνοντας το κυπριακό κράτος με ένα μη βιώσιμο χρέος. ‘Όπως γνωρίζουμε από την ελληνική περίπτωση, δυστυχώς πολύ καλά, η αποδοχή και προσπάθεια εξυπηρέτησης μη βιώσιμου χρέους με σύναψη Δανειακών και Μνημονίων σημαίνει ότι καταστρέφεσαι για να υποδουλωθείς!

Θάταν εξάλλου μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε με την ευκαιρία και σε μια ακόμα σοβαρότατη παρενέργεια των αποφάσεων του Μαρτίου, που δεν ήταν άλλη από τη δυνητικά θανάσιμη επίθεση και πάντως σοβαρότατη υπονόμευση της σχέσης Μόσχας και Λευκωσίας, σχέσης ζωτικής σημασίας για την ίδια την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά το 1960. Μία μόνο φορά ξανάγινε αυτό το πράγμα, στις ρωσο-κυπριακές σχέσεις, τον Ιούλιο του 1974, όταν η εξουσία στη Λευκωσία πέρασε υπό τον έλεγχο της αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη και γνωρίζουμε τι ακολούθησε.

Αλλά οι χρηματοπιστωτικοί «Ναπολέοντες» και «Γκουντέριαν» δεν ήταν ικανοί να αποτελειώσουν την υπόθεση, γι’ αυτό επιστρατεύτηκαν τώρα και ολίγοι Ζαμιάτιν, Χάξλευ, ‘Οργουελ. Οι Κύπριοι πολίτες έπαθαν τρομακτικό σοκ από τη συναίσθηση του τι τους έκαναν. Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν το σοκ που προκάλεσαν για να τους αποκοιμίσουν! Η τακτική αυτή είναι παρόμοια με τις ανακριτικές τεχνικές της Γκεστάπο και με την τεχνική μάρκετινγκ των καπνοβιομηχανιών, που χρησιμοποιούν το άγχος για τις θανάσιμες συνέπειες του καπνίσματος, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Είναι αντίστροφη και πολύ πιο επικίνδυνη από τις τεχνικές χειραγώγησης του δημοψηφίσματος. Τότε γέμισαν τον κόσμο ψέμματα και προσπάθησαν να τον τρομοκρατήσουν με φανταστικές απειλές και κινδύνους. Τώρα, η παραπλάνηση στηρίζεται στην αλήθεια της απώλειας και στην απροθυμία των ανθρώπων να παραδεχτούν ότι η πατρίδα τους καταστράφηκε, με τον ίδιο τρόπο που δεν παραδεχόμαστε την απώλεια ενός συγγενούς ή που οι στρουθοκάμηλοι αγχολύονται με το κεφάλι στην άμμο. Τώρα το πρόγραμμα των Προστατών λέει στα άτυχα πειραματόζωα, ίσως του πιο προχωρημένου προγράμματος χειραγώγησης κοινωνίας στην ιστορία της ανθρωπότητας:

«Κυττάξτε έχετε χαθεί, αλλά έχετε μία ελπίδα ακόμα, την τελευταία. Τους υδρογονάνθρακες και τη συμμαχία με το Ισραήλ. Αλλά ακόμα και για να μας δώσετε τα αέρια και τα πετρέλαια, πρέπει να λύσετε το κυπριακό» (η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε δηλώσεις σχετικά με την ανάγκη λύσης του κυπριακού για να γίνει εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων αμέσως μετά τις αποφάσεις του Μαρτίου).

Ταυτόχρονα, προχωράει και η υπόθεση «Αμμόχωστος», που είναι, υπό τους όρους που προτείνεται, μια επιχείρηση επίλυσης ντε φάκτο του κυπριακού με ντε φάκτο αναγνώριση των τετελεσμένων. Αφού, ανοίγοντας το αεροδρόμιο Τύμπου στα κατεχόμενα και απελευθερώνοντας το εμπόριό τους, ουσιαστικά η Κυπριακή Δημοκρατία παραιτείται του τελευταίου πρακτικού μέτρου μη αναγνώρισης της εισβολής και κατοχής. Επιπλέον, η άρση του βέτο στο άνοιγμα περαιτέρω κεφαλαίων της ευρωτουρκικής διαπραγμάτευσης συνεπάγεται αφοπλισμό Αθήνας και Λευκωσίας από το σημαντικότερο διπλωματικό όπλο που διαθέτουν σήμερα, το μπλοκάρισμα της τουρκικής πορείας προς την ΕΕ.

‘Εχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένως τις σοβαρότατες επιφυλάξεις μας για την ενεργειακή πολιτική και τις σχέσεις με το Ισραήλ που αναπτύσσει η Λευκωσία, σχέσεις δορυφοροποίησης και προτεκτοροποίησης, όχι σχέσεις ισότιμης συνεργασίας. Είμαστε – προς καθόλου χαρά, προς βαθύτατη λύπη μας – ίσως οι μόνοι, σε όλο τον ελληνικό χώρο, ή πάντως από τους ελάχιστους που διέβλεψαν ότι κάτι τρομερό θα συμβεί στην Κύπρο την εποχή που όλοι έλεγαν τι καταπληκτικές επιτυχίες έχει κάνει με υδρογονάνθρακες, Ισραήλ και ΑΟΖ. Το τυρί ήταν μεγάλο, η φάκα ακόμα μεγαλύτερη, οι Κύπριοι την κατάπιαν ολάκερη και με όρεξη και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έγινε – ή, όσοι κατάλαβαν ποιούν την νήσσαν, με το αζημίωτο.

Δεν θα επαναλάβουμε εδώ τη συζήτηση για τις επιλογές ενεργειακής πολιτικής και εξωτερικής στρατηγικής που διέθετε, κάθε χρονική στιγμή, η Κυπριακή Δημοκρατία. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε μερικά πράγματα. ‘Όταν έχεις βαλθεί να εξυπηρετήσεις μη βιώσιμο χρέος και όταν έχεις ήδη καταστεί αποικία χρέους, η εξόρυξη οποιουδήποτε ορυκτού πλούτου είναι πράξη εθνικής προδοσίας, όπως είναι σε περιόδους ξένης κατοχής. Γιατί θα δώσεις τους πόρους στους ξένους, χωρίς να ξεχρεώσεις! Από την άλλη, η Κύπρος διαθέτει δύο ακόμα όπλα για να τη βοηθήσουν να σωθεί, αν θελήσει, κι αυτά είναι οι υδρογονάνθρακες και το, πολύ σοβαρότερο, η γεωπολιτική της θέση (ίσως, αν θέλετε, και τα θεσμικά-πολιτικά δικαιώματα από τη συμμετοχή στην ευρωζώνη, αν θελήσει να τα χρησιμοποιήσει, γι’ αυτό και είναι στρατηγικό σφάλμα η αποχώρηση τώρα από το ευρώ με πρωτοβουλία της). Αυτά τα δύο πάνε άλλωστε και μαζί, αφού αυτός που θα εκμεταλλευθεί τους υδρογονάνθρακες, είναι αυτός που θα «καλύψει» στρατιωτικά τον χώρο.

Η Κύπρος δεν πρέπει να δώσει σε κανέναν τους υδρογονάνθρακές της και τον στρατηγικό της χώρο, παρά μόνο εξασφαλίζοντας, σε αντάλλαγμα την απελευθέρωσή της από το μη βιώσιμο χρέος και το καθεστώς αποικίας χρέους. Αν κάνει κάτι τέτοιο το Ισραήλ, ας το συζητήσουμε. Αλλοιώς, γιατί δεν δοκιμάζει η Λευκωσία να το κάνει με τους Ρώσους, τους Κινέζους, τους BRIICS; Χρειάζονται βέβαια πατριώτες για κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΣΟΚ!!! Κύπρος: ένα βήμα πριν το τέλος!!!!”
  1. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΣΟΥ
    ΄΄ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ΄΄
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ
    ΄΄Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ΄΄
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ», ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2013/11/ipersigkentrosi-tourkikon-strateumaton-ston-evro-pame-gia-thermo.html
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ…ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ….

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. Αν παρακολουθούσες τον "γραφικό"Καζάκη τίποτε δε θα σου φαινόταν απίστευτο .Τα είπε ΟΛΑ ο άνθρωπος και μας λέει ακόμα πιο πολλά για το τι οφείλουμε να κάνουμε για να σωθούμε ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΖΙ!

  3. ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΣΗ (ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΛΟΓΟ ΕΝΟΧΗΣ) ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ (ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΤΑΧΑΤΕΣ΄΄ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΕΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ

    ΣΩΤΗΡΙΕΣ:1) ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ
    2) ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    3) ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ
    Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ Η ΣΥΝΟΤΖΑΙΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΝΤΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΗΨΕΙ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  4. ρε συ φιλε 7.38 …για ακελιστη σε κοβω !!!
    καμμια κριτικη στον πατερουλι τον Δημητρακη του ακελ; …ελεος…

    εσυ 5.40 …πηγαινε να παιξεις αλλου !!!
    δεν εχει ερπετοειδεις και καλικατζαρεους εδω…
    και δεν προκειται και να σε παρει κανεις στα σοβαρα !!!

  5. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    Α-ΝΟΗΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ
    13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ.
    ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ Α-ΝΟΗΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ…

    ΜΠΡΑΒΟ Α-ΝΟΗΤΕ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΩΡΑ…..
    ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ…

    ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. 13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ.

    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΕΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΣΤΑΣΙΑΣΗ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑ… Ε ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!

  7. καλικαντζαρος εν οψη !!! καλικαντζαρος στην οψη!!!
    προσοχη στον υποχθωνιο σκοπο του…
    το σχεδιο του εν πληρη εξελιξη
    αποκαλυπτεται ο σκοπος της διχονοιας
    και του υποβολημιαιου επηρεασμου
    που προσπαθει ανεπιτυχως να επιβαλει σε μας…
    η ερπετοειδης παρουσια των σχολιων του
    εχει σχεση με τον επηρεασμο και την αγραν οπαδων
    για να ξανασυστησει ομαδα !!!
    προσοχη λοιπον στον ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    που επανηλθε υπουλα σε αλλα αρθρα και με αλλη θεματολογια…
    απομονωνουμε τους διχαστικους στην μιζερια της υπαρξης των.

    η "ψυχαγωγος" Ιω

  8. κριμα…
    εχεις…
    πολυ…
    κακια…
    μεσα…
    σου…
    γιαυτο…
    ομως…
    τιμας…
    και…
    τον…
    ρολο…
    σου…
    υποχθωνιο…
    ερπετοειδες…
    ροχαλακια…
    στο…
    γλυωδες…
    παρουσιαστικο…
    σου…
    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  9. πουσαι 936
    θες να σκυψεις να δεις τι εχει κατω απο την ποδια;;;;
    η το εχεις συνηθισει …γιαυτο και το ξερεις !!!
    π@π@ρ@ εε π@π@ρ@ κουφιοκεφαλακη αρουραιο—–

  10. Προς 11.36 & 11.40 , αν ειναι να κανετε παραπληροφορηση παρακαλω καντε το με εξυπνο τροπο , η ηλιθιοτητα σας ειναι προβλεψιμη και πληκτικη , αν ειναι να μας διασκεδαζετε (για το οποιο
    δεν εχω καμμια αντιρηση) θα πρεπει να διαβασετε καμμια τεχνικη υπονομευσης πρωτα και μετα μετα να την εφαρμοσετε.

    Δηλαδη συγνωμη ξανα και ξανα τις ιδιες τεχνικες την στιγμη που σας εχει παρει γραμμη ολο το Site , δεν εχετε και φαντασια γαμωτο σας ,
    χρηση των ψευδωνύμων των αλλων , χαζοσυκοφαντια , λιγο κουλτουρα
    και τελος γαρνιρουμε με βλακοφρασουλες του στυλ "υποβολημιαιου επηρεασμου" πεταμε και ενα "αγραν οπαδων" και σερβιρουμε.

    Ελεος με τον ερασιτεχνισμο σ'αυτη την χωρα , ουτε ενα προπαγανδιστη της προκοπης δεν μπορει να παραγει αυτο το συστημα. Εαν ειχατε
    τουλαχιστον διψηφιο IQ θα καταλαβαινατε οτι θα πρεπει να εχεις
    επιχειρηματα εναντια στις θεσεις του αλλου για να στρεβλωσεις
    τα λεγομενα του και να κατευθυνεις τους υπολοιπους προς αλλη ερμηνεια (αντε σας δινω και ιδεες πανασχετοι)

  11. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ…… 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:36 μ.μ.
    13 Νοεμβρίου 2013 – 11:40 μ.μ.
    13 Νοεμβρίου 2013 – 11:49 μ.μ.

    ΜΗΝ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ……

    ΗΡΕΜΗΣΕ…….

    ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΡΙΜΕΛ ΚΑΛΗ ΜΟΥ……

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ Α-ΝΟΗΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Α-ΝΟΗΤΕ ΤΙ ΛΕΩ) ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΤΟΝ Α-ΝΟΗΤΟ 13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ….ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ…

    ΩΠ…
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ……;

    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ Α-ΝΟΗΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ;

    ΕΙΠΑΜΕ……..
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ……
    ΑΦΗΝΕΤΕ ΙΧΝΗ Α-ΝΟΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ……

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ Α-ΝΟΗΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ….ΤΙ ΙΧΝΗ ΑΦΗΝΕΤΕ….
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΙP ΣΑΣ
    (IP ADDRESS – INTERNET PROTOCOL ADDRESS).

    Α-ΝΟΗΤΟΙ……. Ε… Α-ΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ…..
    ΕΡΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Α-ΝΟΗΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ…

    ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ Α-ΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ….

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  12. χα χα χα χα χα χα χα …τσιμπησες !!!!!
    ποσες ωρες να σου εφαγε αραγε το ψαξιμο και ο συσχετισμος σχολιων !!!!

    χα χα χα χα χα ….εχει ξαναγραφει σε σχολιο οτι ..
    εισαι πολυ λιγος για να πετυχεις τους υποχθωνιους σκοπους σου !!!!

    χα χα χα χα χα χα χα ….γιαυτο και πεφτεις ευκολα στα λαγουμια
    της ερπουσας και γλοιωδους περπατησιας σου !!!!

    χα χα χα χα …αλλα ομως εισαι ενας διασκεδαστικος
    αρουραιος του διαδικτυου που θελει να παιζει
    τον ρολο του εξυπνακια – ξερολα !!!!

    χα χα χαχα χα χα χα χα …νασαι ομως σιγουρος οτι
    "εκοψε" η μαγιονεζα σου αφου "ξυνησε" η παρουσια σου
    με τα μεγαλοεπιβολα και βαρυγδουπα οραματα σου…

    εδω θα ειμαστε παντα
    και θα σε παρακολουθουμε παντα
    και θα επεμβαινουμε παντα
    και συνεχως σε καθε ενεργεια/σχολιο σου

    μεχρι να σε μορφωσουμε κοινωνικα και να γινεις χρησιμος
    στην γειτονια των "κατοχικων" !!!

    εξυπναδες…διχασμοι….κριτικες…ομαδοποιηση…κατηγοροποιηση…
    συκοφαντηση…κακιες…υβρεις…αντικοινωνικη συμπεριφορα
    κατα οποιουδηποτε των σχολιαστων

    δεν θα σου ξαναεπιτρεψουμε να ξανακανεις
    ντεντεκτιβ του θολου και βορβωρου νερου.-!

    οσο για την "επιθεση που δεχεται η Ελλαδα απο μεσα και απο εξω"
    που εσκεμμενα αναφερεις στο κωμικο σχολιο σου…

    αφου ομως μας πληροφορεις οτι μας ανακαλυψες ολους και ολες
    απο τα "ιχνη των υπολογιστων μας" οπως φανταζεται …
    το τρικιμιωδες μυαλο σου …!!!
    (προς εντυπωσιασμο και εκφοβισμο και αλλων σχολιαστων)

    ειναι δυστυχως και αυτη η επικληση συνεχεια
    της υποβολημιαιας τεχνικης
    των υποχθωνιων σκοπων σου για αγραν οπαδων /υποστηριχτων
    προς επιτευξην των διατεταγμενων αποτελεσματων που ποθεις….

    οπως σου προειπαμε :: θα παιρνεις παντα απαντησεις απο εμας !!!

    "πρακτορακια"…"μασσονοι" …
    κατα την τρικυμια του μυαλου του
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  13. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ : ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΗΘΕΝ ΄΄ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ΄΄ / ΄΄ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ΄΄ 14 Νοεμβρίου 2013 – 3:31 π.μ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:36 μ.μ. / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:40 μ.μ./ 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:49 μ.μ

    ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ (ΚΑΠΩΣ) ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ…..ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΙ….
    Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ…. ….
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ….
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ , ΚΟΣΜΙΑ / ΣΕΒΑΣΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ Α-ΝΟΗΣΙΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ (ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΑΛΙ) ΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ
    (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 😉
    ΣΑΣ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΤΕ….
    ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Α-ΝΟΗΤΟΣ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ……ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ…
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΕΞΗΓΟΥΜΕ :
    ΄΄οπως φανταζεται …
    το τρικιμιωδες μυαλο σου …!!!΄΄ (ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ)
    ΄΄εδω θα ειμαστε παντα (ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ 😉
    και θα σε παρακολουθουμε παντα (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ 😉
    και θα επεμβαινουμε παντα (ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ / ΑΠΕΙΛΗ 😉
    και συνεχως σε καθε ενεργεια/σχολιο σου΄΄ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ / ΣΧΕΔΙΟ 😉

    ΄΄δεν θα σου ξαναεπιτρεψουμε να ξανακανεις΄΄ (ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ 😉
    οπως σου προειπαμε :: θα παιρνεις παντα απαντησεις απο εμας !!! (ΕΔΩ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ…..)

    ΑΡΑ ΑΠΟΡΕΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ..
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ……
    ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ…
    ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ (ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ /ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ)
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…..
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΚΟΠΟ…(ΑΠΟΣΤΟΛΗ)
    ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ….
    ΞΕΡΕΤΕ (ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ) ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ….
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ (ΠΛΑΝΟ/ΣΧΕΔΙΟ/ΣΕΝΑΡΙΟ) ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ….

    ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ….
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ;
    (ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΕΛΙΚΑ)
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;

    ΄΄Η΄΄ (ΔΙΑΖ)

    ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Α-ΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ;
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ;
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    (ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ + 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ…..
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕTE ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ….

    ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ Α-ΝΟΗΣΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ….

    ΄΄εξυπναδες…διχασμοι….κριτικες…ομαδοποιηση…κατηγοροποιηση…
    συκοφαντηση…κακιες…υβρεις…αντικοινωνικη συμπεριφορα
    κατα οποιουδηποτε των σχολιαστων΄΄΄

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ
    (ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ)…

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ ΣΟΥ….

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  14. Προς Βλακόδες, Α-νοητους σχολιαστές.

    Ο Αναστασιάδης είναι Μασσονος, αυτο το γνωρίζετε πολύ καλά.
    οι μασσονικές στοές για ένα τοσο μικρό νησί παρα πολλες
    οι συχνές πλέον συναντίσεις σε αυτές με γερμανούς μασσόνούς προς τι?
    ο Αρχιεπίσκοπος τι γυρεύει εκει?
    ερπετοειδή παρουσίες που απροκάλυπτα πλέον…………………… τι σκατα κάνουν εδώ?

    Φτάνει πια να προσπαθήτε να θολόσετε τα νερά. όσοι παρακολουθούν τον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, την Ιω και τους υπολοιπους που προσπαθούν να αφυπνήσουν όσους περισσότερο μπορούν, καταλαβαίνουν πλέον ποιος είναι ποιος και τι κάνει.

    http://www.youtube.com/watch?v=Jt2Kz_cCC-g
    κοιτα με τα ματια της καρδίας

    Νικολέττα

  15. 5.17/14.11.13
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ (πως να συκοφαντει και πως να υβριζει)

    αγαπητοι συνσχολιαστες ας εχουμε στα υποψη μας το υποχθωνιο σχεδιο αυτου του παρεισακτου σχολιαστη ο οποιος εκτελωντας διατεταγμενη υπηρεσια αναμειχθηκε μεσα στους σχολιαστες

    στην αρχη ως αναλυτης και περι πολλου ειδικος για την προγνωση των σεισμων λειτουργοντας ως αρουραιος του διαδικτυου μαζευε απο δω και απο κει κειμενα και τα παρουσιαζε ως δικα του…

    και μετα οταν αντιληφθηκε οτι λιγους μπορεσε να πεισει για να ασχοληθουν μαζι του το γυρισε στην θεματολογια των σοβαρων σχολιαστων και μεταλλαχθηκε ως υπερασπιστης του Ελληνισμου

    και τωρα μεταλλασεται παλι ως πρακτορας ο οποιος παρακολουθει κρινει και αρχειοθετει κειμενα συνσχολιαστων του για την προωθηση των δικων του σκοπων…

    εχουμε λοιπον εναν τυπακο ο οποιος "φακελλωνει" και απειλει και συγκρινει και κατηγοροποιει μελη των σχολιαστων των Κατοχικων

    για να προωθησει την διχονοια και τον διχασμο
    μεσω του εκφοβισμου των σχολιαστων (περι δηθεν οτι γνωριζει να διαβαζει και να ελεγχει τα ιχνη του καθενος μας και αλλα …"τζεησμπονοστικα πρακτορικα!!!)

    ωστε να κερδισει αυτο που απο την αρχη επιθυμουσε την αποκτηση σημμασιας και κεντρικου ρολου στην κατευθυνση της ροης των θεματων αυτης της ιστοσελιδας!!!

    ο ρολος του ειναι εξοχος υποπτος και επι κι νδυ νος !!!
    ξεκαθαρος ομως πλεον

    μακαρι να στοιχειωθετουσε και να αρχεοθετουσε ολα τα κειμενα μας ωστε να μορφωνονταν κοινωνικα και να ανοιγε λιγο και το πνευματικο του επιπεδο απο την ουσια των κειμενων μας

    αλλα απο την επιθετικοτητα των απαντησεων του αποδεικνυει οτι ο ρολος του ειναι αυτος που περιγραψαμε πιο πανω (ο ελεχγος της κατευθυνσης της ροης των θεματων των Κατοχικων)

    δυστυχως η μεγαλη ενασχοληση του με τους ερπετοειδεις …τους υποχθωνιους…και ολες τις αρνητικες οντοτητες και η ελλειψη σοβαρης μορφωσης ως αντιβαρο επεδρασαν στην εν γενει συμπεριφορα του και λειτουργει ως "ομοιος ομοιω βελαζει"…

    εμεις θα συνεχισουμε να προσπαθουμε να του δειξουμε ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ εναν δρομο χωρις αυτες τις αρνητικες οντοτητες που συνταυτιστηκε μαζι τους χωρις υβρεις χωρις διχαστικες ενεργειες χωρις εγωπαθειες χωρις κριτικες

    ωστε να καταφερει να αποκτησει ενα κοινωνικο προσωπο ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ αλλα θα γινει αποδεκτος απο ολους

    (διοτι αυτην την στιγμη …φανταζεται οραματιζομενος οτι εχει την …εγκριση ..πληθωρας ΙΩ …πληθωρας Ιω ψυχαγωγου Ηρακλειας…πληθωρας ΙΩ ΦΑΕΦΩΝ..)

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ…

  16. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ : ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 14 Νοεμβρίου 2013 – 7:48 μ.μ.
    (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΔΗΘΕΝ ΄΄ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ΄΄ / ΄΄ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ΄΄ 14 Νοεμβρίου 2013 – 3:31 π.μ.
    13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:36 μ.μ. / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:40 μ.μ./ 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:49 μ.μ

    ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΩΡΑΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ….
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…..(ΑΤΗ 😉
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΒΟΗΘΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ….
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΤΗΝ ΑΤΗ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΑΛΙ….

    ΕΞΗΓΟΥΜΕ :
    ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
    (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ)
    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ Α-ΝΟΗΣΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

    ΄΄εδω θα ειμαστε παντα (ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ 😉
    και θα σε παρακολουθουμε παντα (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ 😉
    και θα επεμβαινουμε παντα (ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ / ΑΠΕΙΛΗ 😉
    και συνεχως σε καθε ενεργεια/σχολιο σου΄΄ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ / ΣΧΕΔΙΟ 😉

    ΄΄δεν θα σου ξαναεπιτρεψουμε να ξανακανεις΄΄ (ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ 😉
    οπως σου προειπαμε :: θα παιρνεις παντα απαντησεις απο εμας !!!
    (ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…..)

    ΄΄εξυπναδες…διχασμοι….κριτικες…ομαδοποιηση…κατηγοροποιηση…
    συκοφαντηση…κακιες…υβρεις…αντικοινωνικη συμπεριφορα
    κατα οποιουδηποτε των σχολιαστων΄΄΄ (ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ)

    ΄΄ωστε να καταφερει να αποκτησει ενα κοινωνικο προσωπο ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ αλλα θα γινει αποδεκτος απο ολους ΄΄
    (ΚΡΑΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΄΄ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ΄΄ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΟΕΙΤΕ……
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ; )

    ΄΄ ο ρολος του ειναι εξοχος υποπτος και επι κι νδυ νος !!! ξεκαθαρος ομως πλεον ΄΄
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚIΝΔΥΝΟΣ ;

    ΄΄εμεις θα συνεχισουμε να προσπαθουμε να του δειξουμε΄΄
    (ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ 😉

    ΄΄ (διοτι αυτην την στιγμη …φανταζεται οραματιζομενος οτι εχει την …εγκριση ..πληθωρας ΙΩ …πληθωρας Ιω ψυχαγωγου Ηρακλειας…πληθωρας ΙΩ ΦΑΕΦΩΝ..)΄΄

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ…
    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ…ΑΝΑΥΔΟΣ….
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ;
    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ;
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ…

    ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΛΑΘΗ ;

    ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΤΗΝ ΑΤΗ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΣΑΣ ΛΕΩ Α-ΝΟΗΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ….
    ΕΙΝΑΙ Α-ΝΟΗΤΑ…

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ…..
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  17. η τεχνικη του "καθρεπτη" εχει αρχισει και λειτουργει !!

    συμπερασματικα ,απο την ψυχολογικη αναλυση των σχολιων
    του ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ , αρχιζουν να διαφαινονται τα σημαδια
    της επιδρασης του πνευματος των σχολιων μας σε αυτον !!

    χαιρομαστε , γιαυτο θα παρακολουθουμε την εξελιξη του
    και θα ξαναεπεμβουμε ,μολις διακρινουμε σημαδια ,
    της παλιας νοοτροπιας του :
    υποχθωνια, διχαστικα, κυριαρχικα,,
    διαστρεβλωτικα, παραπλανητικα,
    που μπορει να ξανα επαναφερουν τον διατεταγμενο σκοπο του ,
    της αγρας οπαδων και του επηρεασμου της κατευθυνης της ροης των θεματων της γειτονιας των Κατοχικων

    αλλα και προτιστως της αντικοινωνικης συμπεριφορας του…

    ο σκοπος της αποκαλυψης των βαθυτερων /υποπτων/υποβολημιαιων σκοπων του επετευχθηκε αφου ολα τα μελη των σχολιαστων των Κατοχικων εχουν ηδη αντιληφθει την ποιοτητα , τον στοχο και το σκεφτικο αυτου του "αρουραιου" του διαδικτυου ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    που υποστηριχθηκε απο δυο ακομη σχολιαστριες που παρασυρθηκαν απο τα "παθη" των ηλικιων τους και το αντιδραστικο της συμπεριφορας των !…

    δεν εχει καμμια σημμασια για εμας η προσωπικη πλεον κοντρα που τεινει να εξελιχθει αυτη η συνομιλια μαζι του (αλλα ουτε και στην πληθωρα των σοβαρων και υψηλου επιπεδου μορφωσης σχολιαστων)

    αφου χρεισιμοποιει τα πρωταρχικα και προτερα δικα μας επιχειρηματα και με ακριβεια λεξιλογιου
    ωστε να εντυπωσιασει με την μεθοδο του "καθρεπτισμου"…
    γιαυτο και χαιρομαστε για την ολοκληρωτικη ΘΕΤΙΚΗ επιδραση σε αυτον !!

    τις υβρεις και τις νουθεσιες που χρησιμοποιει ειναι "ιδιον" της ηλικιας και του επιπεδου της μορφωσης του …
    (φαινεται οτι δεν προλαβε ακομη ως ενα τρωκτικο να κλεψει λιγη απο αυτην )
    ας περιμενουμε λιγο ακομη ,εμεις απλως το επισημαινουμε οτι ::
    το να κολλας κοντα στους δυνατοτερους στους ισχυροτερους στους μορφωμενους και στους ποιοτικοτερους

    το ρισκαρεις
    ειτε να σε αφομοιωσουν (οποτε θα αναγκαστεις να μαθητευσεις)
    ειτε να σε απορριψουν (και να καταστεις γραφικος)

    και οπως ειδες απο τα οραματα των συρραφων σχολιων αλλων πηγων σου περι της εξιδεικευσης σου περι σεισμων οπως ηθελες να παρουσιαστεις
    (ο τρομος ειναι ο καλλιτερος τροπος για την επιβολη επι των αδυναμων )

    μοναχα εναν "κραχτη" απεκτησες αφου αυτος ηταν και ο στοχος σου …
    η ψυχη της (τοτε) ΙΩ που την μετεξελιξες σε ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ…ΦΑΕΘΩΝ…ΑΘΗΝΑ…ωστε να ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ και στους

    αλλους …διοτι εσυ δεν επειθες με τα συνεχει μακροσκελει και συγχισμενα κομματια αλλων πηγων σχολια σου …
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΗΚΑΜΕ …διοτι σε καταλαβαμε …και διοτι εβαζες εναν …πραγματικο " ιο " στην σκεψη των κατοχικων

    σου τα κανουμε απλα και λιανα για να σε εκπαιδευσουμε κοινωνικα για να ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ και να γινεις αποδεκτος "ως ενας απο εμας" και οχι ως
    " ξεχωριστος που κρινει διαχωριζει…τους αλλους γιατι μονον αυτος κατεχει την απολυτη Γνωση…."

    θα σε εχουμε απο κοντα
    — θα επεμβουμε ξανα εαν προσπαθησεις να επιβληθεις και να ελεγξεις αλλους σχολιαστες—

    η προσωπικη αντιπαραθεση σου ειναι χαμηλου επιπεδου και δεν ενδιαφερει κανεναν
    — ειμαστε αρκετα δυνατοι ωστε να αντεξουμε τονους λασπης υβρεων απο τα υποχθωνια λαγουμια που ζει τα μυαλο σου —

    μορφωσου κοινωνικα για να γινεις αποδεκτος χωρις να ενοχλεις!-

    οι "μασσονοι"… οι "πρακτορες"… οι "ανοητοι"…οι…
    του αποκαλυφθεντος

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  18. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΡΟΣ : ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 15 Νοεμβρίου 2013 – 8:23 π.μ.

    (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΝΩΝΥΜΟ 14 Νοεμβρίου 2013 – 7:48 μ.μ. /
    ΔΗΘΕΝ ΄΄ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ΄΄ / ΄΄ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ΄΄ 14 Νοεμβρίου 2013 – 3:31 π.μ.
    13 Νοεμβρίου 2013 – 8:40 μ.μ / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:36 μ.μ. / 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:40 μ.μ./ 13 Νοεμβρίου 2013 – 11:49 μ.μ

    ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΑΑΑ….

    ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΄΄Η΄΄
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΝ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ;
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ Α-ΝΟΗΤΟΙ.
    ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΤΕ…
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ…
    Ε…ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Α-ΝΟΗΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ…ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ….
    ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

    ΄΄ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ΄΄
    ΄΄ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ΄΄
    ΄΄ χωρις να ενοχλεις ΄΄

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ;

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ A-NOHTH ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΑΣ..

    ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ….

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ…..
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  19. προς 15 Νοεμβρίου 2013 8.23 π.μ

    αποκτήσατε και λέγειν τώρα!
    σαν κάτι να άλλαξε στον τρόπο που γράφετε. μήπως Σας έχουν δώσει τα καινούρια βιβλία όπως σας είπε ο ένας που βλέπει ? ή σας τα δίνουν γραπτώς για να τα μεταφέρετε?

    άλλαξε ο μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιός

    καλή προσπάθεια όμως

  20. 5.13 κ 5.16

    ειστε πολυ λιγοι και το κενοταφειο του κεφαλιου σας
    δεν περιεχει ουτε την δυναμη ουτε τις πληροφοριες
    για να μας αντιμετωπισετε

    γελοιοποιηστε με τα οπλα που εμεις σας …δινουμε!!!
    επαναλαβανοντας τους δικους μας χειρισμους
    γινεστε οχι μονον ανοητοι ανικανοι χειριστες

    αλλα γελοιοι ανεπαρκεις αρουραοι που δεν ξερουν
    ουτε τα τυρι που εκλεψαν να το χρησιμοποιησουν

    καταφερες να μπερδεψεις για αρκετο καιρο
    καταφερες ομως μονον δυο να τουμπαρεις
    με την εκμετταλευση του ΦΟΒΟΥ και του ΤΡΟΜΟΥ
    και της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ που τους
    μετεφερες στις ευαλωτες ψυχες τους….

    πισω παλι στο ανηλιο υποχθωνιο λαγουμι σου
    εδω μεσα υπαρχουν πολλοι Ελληνες και Ελληνιδες
    που ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντιμετωπισουν το καθε τι !!!

    πηγαινε στην ευχη(;) του δικου σου δρομου…

    Ηρακλεια Ιω

  21. Επειδή αυτό κατάντησε κουραστικό να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος, κάντε κάτι! Λίγα που προσπαθούμε να μάθουμε στην άγνοια μας,μας τα πρήζουν κι αυτοί. Δεν είναι ωραίο να μιλάνε έτσι σε γυναίκα(?) παρόλο που λέει… Αυτά.

  22. ti travmatika ili8ioi pou eiste xasate oloi to paixnidi koita3te tous egyptious ti kanoun kaloun tin rwssia na tous voh8hsh kai eseis akoma trefete elpides stin ellada ? h katastrofi tis kyprou hr8e apo ta tsoglania tis elladas tapezites politikous kai tin zilof8onia twn elladitwn.h kipros simera einai idi paradomeni .ayto pou eprepe na kanoun gia na so8i an ton i8elan htan na figoun apo tin kolasmeni eyropi kai na kalesoun tous rwssous gia enosi kiprou rwssias mono tote 8a epaize h kypros paixnidi .twra eimaste ypotaktikoi stin eyropi kai sto israhl .aaa ne kai ston megalo kleftara Vgenopoullo telika tou anikoume kai aytou .mas eklepse alla ta katastimata tou douleyoun mia xara stin kipro.

  23. Θεωρείς-είτε ότι το σχόλιο μου που δεν περάσατε ότι… Είναι η άποψη μου και δεν την περάσατε γιατί? Εκτός κι αν δεν τα στέλνω, μπορεί!

  24. Καζάκης ρε,Καζάκης τα είπε όλα,τους επισκέφτηκε,τους μίλησε…κι αυτοί κι εμείς άμεσα να βγούμε από το ευρώ των τραπεζιτών τοκογλύφων,άμεσα να πάρουμε τη χώρα μας στα χέρια μας..Μας πεθαίνουν ρε παιδιά,μας σβήνουν από το χάρτη ως ΈΛΛΗΝΕς.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *