Διαφημίσεις

Η πρώτη οργανωμένη, ένοπλη στρατιωτική επιχείρηση μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα, έγινε στις φυλακές Τρικάλων, κατά την οποία απέδρασαν 11 Αλβανοί βαρυποινίτες!

Όπως αναφέρει το Aftonomi.gr και ο στρατηγός ε.α. Μακρυγιάννης, οι Αλβανοί κομάντος ήταν αυτοί που συνέβαλαν στην απόδραση των φυλακισμένων. Ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών των φυλακών!

Υπολογίζεται ότι στην επιχείρηση-σοκ έλαβαν μέρος 15 Αλβανοί UCKάδες οι οποίοι είχαν ήδη από καιρό οργανώσει την απόδραση των εγκληματιών ομοεθνών τους, σε απόλυτη συνεννόηση μαζί τους.

Στοιχεία αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι κομάντος Αλβανοί είναι εμπειροπόλεμοι από τις συγκρούσεις στο Κοσσυφοπέδιο ή στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκόπια.

Αυτή η στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα μας αποτελεί το προϊμιο των όσων σχεδιάζονται εις βάρος της Ελλάδος από την Αλβανία, πιθανόν και τα Σκόπια, με την καθοδήγηση της Τουρκίας.

Εάν όλα αυτά, τα συνδυάσετε με τις πρόσφατες δηλώσεις Μπερίσα ότι “η Αλβανία φτάνει ως την Πρέβεζα”, μπορείτε να καταλάβετε πού πάει το πράγμα.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση κλείνει-ξεπουλάει την πολεμική ναυτική βάση της Κασιόπης στην Κέρκυρα, μια Κέρκυρα την οποία συχνά η Αλβανία συμπεριλαμβάνει στους χάρτες της!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “ΣΟΚ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”
  1. Και εμεις καθομαστε του καλου καιρου.Α,ρε γαμησει που θα φαμε.Οπου ναναι ερχοντε.Ξυπνηστε ρεεεεεεε.Αφησαμε την πατριδα στους αχρηστους και εμεις κοιμουμαστε.Δεν μπορω να σας καταλαβω,γιατι δεν τους ριχνουμε.Αληθεια, εχει πεσει ραντησμα.Τετια γα'ι'δουρια δεν εχω συναντησει.

  2. Τετοιους κομαντο να τους χεσω!!!
    Με το στοιχειο του αιφνιδιασμου,αριθμητικη υπεροχη,μεγαλυτερη ισχυ πυρος και το μονο πο καταφεραν ηταν να τραυματισουν ενα φρουρο!!!
    Μπραβο! Αναπηροι αλβανοι!!!!!!!

    1. εσενα αυτο σ εκανε εντυπωση ; το θεμα δεν ειναι η ενεργεια αλλα το αποτελεσμα και το αποτελεσμα ηταν να διαφυγουν οι κρατουμενοι, αυτο να κρατας ως αρνητικο και οχι εαν τραυματιστηκε μονο ενας φρουρος

  3. ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΕΕΕΕΕΡ…..ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΛΟΥΣΕ….ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ….

  4. χαχαχαχα δεν μας λες ρε φίλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις? εσύ έπρεπε να είσαι μέσα για παραπληροφόρηση και προσβολή νοημοσύνης ( και να μην υπάρχει τέτοιο έγκλημα για σένα πρέπει να θεσπιστεί)

  5. Συμμαχο εχουμε τον Ιησου Χριστο φιλε 1,59.οποτε μην φοβασαι ολα κι ολοι, στην ωρα τους!!

  6. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ , ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ . ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ , ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΝΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ…ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ . ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ .

  7. 1.59
    Όπως τα λές φίλε μου. Όλοι μας μισούν. Άσε και το άλλο, οι μισοί Έλληνες μισούν τους άλλους μισούς. Δε βγαίνει τίποτα έτσι. Άν δε ξυπνήσουμε όλοι τελειώσαμε. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο.

  8. ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ? ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ,ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ (ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ 20% ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Ε?

  9. Ανώνυμος είπε…

    Όλοι μας μισουνε ρε πστη μου, έναν σύμμαχο δεν έχουμε..
    12 Απριλίου 2013 – 1:59 μ.μ.

    Αχ!! ρε φίλε….. κι εγώ έτσι νιώθω…. μοναξιά (εθνική) και απελπισία …. κι όταν διαβάζω εδώ μέσα καμιά φορά και καυγάδες για ένα σακί αλεύρι (πριν ακόμα το χρειαστούμε!!) ……..
    Οι Λατινοαμερικάνοι μας έχουν μια έντονη συμπάθεια αλλά ….. είναι πολύ μακριά

  10. Ας κάνουν οτι θέλουν τώρα οι αδερφές..όταν έρθει η ώρα,θα δοκιμάσουν όλοι τι θα πεί Ελληνας..όπως τόσοι τόσες χιλιάδες που θέλησαν να τα βάλουν με το "φαινόμενο"..

  11. θα ερθει η ωρα τους!uckαδες παρτε φορα να μας κλασετε μια μαντρα!γινανε αντρες κ οι αλβανοι!!!!!

  12. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ .ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .

  13. βρε αναπηροι!
    Αυτο καταλαβατε; Πω πω νοημοσυνη!!!
    Ειπα εγω κριμα γιατι δεν ειχαμε νεκρους;
    Ισα ισα!
    Δεν ηταν αξιοι ουτε για στημενο φονικο…
    Μονο για να μπαινουν σε σπιτια την ωρα που κοιμομαστε ειναι για τιποτα αλλο…

  14. ειλικρινα δε ξερω αν ειστε για γελια ή για κλαμματα.
    τετοιες μπαρουφες αναπαραγαγονται κ σε τουρκικα μεσα
    και γεννιεται το μισος,χωρις αιτια.
    απλως αναρωτηθειτε η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο τη κοτα.
    τυφλα να χουν οι γκριζοι λυκοι κ οι ουτσεκαδες
    ειστε μια απτα ιδια,αλλα ελληναρες,οχι τουρκαλαδες,ουτε αλβαναρες,
    αλλα ολοι ειστε ιδιοι,ανεξαρτητου εθνικοτητας,υπανθρωποι,με μισος κακια κ μιζερια μεσα σας.
    ουστ ρε κοπριτες

  15. αυτη η μαλακια με τον θεο και ολα θα γινουν πολυ μου σπαει τα νευρα φιλε 12/4/13 4:58 αν δεν κανουνε τιποτα κανενας δεν μας βοηθαει συν Αθηνα και χειρα κινει

  16. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΧΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΝΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ,ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek