Διαφημίσεις

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως μας ετοιμάζουν για το μελλοντικό μας υποχρεωτικό τσιπαρισμα (σφράγισμα)!

Το τσιπάκι RFID έχει πλέον μπει για τα κάλα στην ζωή μας και σε αυτό συνεισφέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείεςκαι φυσικά το facebook που είναι και αυτό εργαλείο παρακολούθησης και φτιάχτηκε για το on line φακέλωμα μας.

Τώρα το τσιπάκι βρίσκεται σε βραχιολάκια και σε πλαστικές κάρτες αργότερα όμως θα μπει κάτω απο το δέρμα μας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μας το κλέψουν η να χαθει.

Βεβαια κάποιοι έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο και το έχουν φυτέψει κάτω από το δέρμα τους για ιατρικούς λόγους και άλλοι για να μπαίνουν στο αγαπημένο τους club-bar.

Στην Ελλάδα, θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα να ελέγξουν τους φοροφυγάδες την εξυπηρέτηση μας απο το δημόσιο γλιτώνοντας έτσι ουρές -ταλαιπώρια αλλα και τον ελεγχο της εγκληματικότητας.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ μην ξεχναμε και τον νόμο Ομπαμα που το τσιπαρισμα γινεται υποχρεωτικο μεσα στην νεα χρονια για λογους ιατρικους. Οι εξελιξεις λοιπον τρεχουν και πρεπει να ετοιμαζομαστε αλλα έχουν γνώση οι φύλακες.

anatropitora



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΣΟΚ …Δείτε πως μας περικυκλώνουν! Η προετοιμασία για την αποδοχή του “τσιπαρίσματος”! (vid)”
  1. Εχει μπει ηδη στα διαβατηρια το τσιπακι θα μπει και στις ταυτοτητες
    οσο ομως δε μπαινει στο δερμα μας ας μπει οπου θελει..

  2. Καλο θα ειναι στο συγκεκριμενο εσχατολογικο θεμα , μιας κι ολα θα τελειωσουν κανοντας την επιλογη μας Θεο ή Μαμμωνά αν κι εφοσον ειμαστε εκει χρονολογικα (που ετσι δειχνουν ολα, ταπεινη μου αποψη) να ομολογουμε και τον Ιησου Χριστο και το ευαγγελιο Του, διοτι με την θυσια του και την συμπεριφορα μας, μας κοινωνει στην Βασιλεια Του.-
    Δοξα σοι ο Θεος υμων. –

    Υ.Γ
    Αδελφε κατοχικα, ανεβαινεις καθημερινα ! ! !

  3. το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" μας τελείωσε. Μην περιμένεις με σταυρωμένα χέρια το μοιραίο ΕΛΛΗΝΑ. Δεν υπάρχει μοίρα και "το γραμμένο". Εσύ φτιάχνεις το μέλλον σου με τις πράξεις σου.
    ΕΛΛΗΝΑ φτάνει πια, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *