Διαφημίσεις

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η σημερινή άφιξη ενός εξωγήινου οργανισμού στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και την Αθήνα. Αυτή την ώρα, οι ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, καταφθάνουν στη χώρα μας, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το παράξενο ον και να μάθουν τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ον ονομάζεται Μάλαξ και κατοικεί στον πλανήτη Χ51, ο οποίος απέχει 4 εκατομμύρια έτη φωτός από το γαλαξία μας, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο λόγος επίσκεψης του.

Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, που ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με ον που ζει σε πλανήτη διαφορετικό από τη Γη και κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Μεγάλο πλήθος πιστών, συνωστίζεται αυτή τη στιγμή στα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα για να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση από το Γιαχβέ, τον Αλλάχ, το Βούδα και το Steve Jobs.

Ο Μάλαξ, μίλησε στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για τη ζωή πλανήτη του, σε άπταιστα ελληνικά:

Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου βρωμάει… Προτείνω να κάνουμε πράξη όλα όσα διδαχθήκαμε από το Χόλιγουντ και να τον σκοτώσουμε.

http://www.ramnousia.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “ΣΟΚ! Βρέθηκε ζωντανός εξωγήινος οργανισμός στην Ελλάδα! Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!”
  1. PARENERGEIES APO THN SINIKH MELANH EKTYPVSHS XARTOY AΛOIΘΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ MONIMH ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΑΤΙΚΟ

  2. THEOS FYLAKSH APO ALOITHWRO KYBERNITH THS ITALIAS TO KEIMENO DIABASE POY HTANE DIPLA !!! TI PERIMENETE ORE DIWKSTETON APO THN ELLADA EKTOS ELLADOS TON PERIMENOYME -KANTE MAS THN XARH ADELFIA ELLHNES KSYPNHSTE EPITELOYS +!!!+

  3. ΕΛΕΟΣ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!! ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΑΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ; ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Ε Ξ Ω !!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

  4. ?…να τον βλεπουν τα γεροντια με τις συνταξεις ανω των 1000 ευρω και τα αμετανοητα κοματοΣΚΑΤΑ του κερατα και να τον χαιρονται.Στις επομενες εκλογες οποτε γινουν και αν γινουν θα μυριζουν τα χνωτα τους απο την πεινα.

  5. 9:22!!!
    Αυτα τα λογια θα τα λεγες για την μητερα σου;
    Για ποιο λογο μιλας ετσι για τον Πατερα ολων των Ελληνων;
    Ντροπη σου!

  6. ενταξει παπαρα ολα καλα τα κανεις..πες μας ομως..ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ?

  7. σκεψου ποσοι Μαλακες τον τον εχουν ψηφησει για να λεει τοσες μαλακιες δεν. φταιει αυτος……εε για σκεφτειτετο λιγο αλλα φταιμε κι εμεις που καθομαστε και τον ακουμε αντισταση απο τον καναπε με πουρε ….κανουμε

  8. πρεπει να τον βαλουν μεσα σε ενα διαστημοπλοιο και να τον στειλουν στον αρη να δουμε αν μπορει να επιβιωσει εκει αυτη η ρατσα τον μαλακομπουκομενων

  9. Αντωνάκη…πάρε το καπελάκι σου και φύγε, φύγε όσο προλαβαίνεις ακόμη. Θα έρθει η έξοδος του μεσολογγίου και ποιος σας σώζει μετά. (Πότε θα έρθει αυτή η ώρα που θα σας γδάρουμε ΟΛΟΥΣ ζωντανούς;….δεν κρατιέμαι Αντωνάκη…περιμένω υπομονετικά…να το ξέρεις)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek