Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:44 - 17/10/2013

ΣΟΚ! «Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» για την Ελλάδα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με πολύ θόρυβο θα αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα το ΔΝΤ, σηματοδοτώντας τη σταδιακή αποχώρησή του συνολικά από τα ευρωπαϊκά προγράμματα προσαρμογής, ενώ η προοπτική της αποχώρησής του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στις σχέσεις στο «τρίγωνο» με Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Βρυξέλλες – Γερμανία.

Για να αποφευχθούν αναταράξεις μείζονος κλίμακας, οι ευρωπαϊκοί πυλώνες της τρόικας έχουν αποδυθεί σε αγωνιώδεις προσπάθειες για μια συναινετική αποχώρηση του Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί.

Η έκθεση του Ταμείου την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλώς η «πρόγευση» αυτών που θα ακολουθήσουν τους αμέσως επόμενους μήνες, καθώς οι πληροφορίες θέλουν
το ΔΝΤ αποφασισμένο να αποχωρήσει κάνοντας μεγάλο «θόρυβο».

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ταμείο είναι η «εξέγερση» των κρατών-μετόχων του από το χώρο των αναπτυσσόμενων χωρών, που «γκρινιάζουν» για το γεγονός ότι τα ρευστά διαθέσιμα του Ταμείου έχουν σχεδόν εξαντληθεί από τη συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα, αναγκάζοντάς το να προβαίνει σε πωλήσεις χρυσού για να τα ενισχύσει.

Δεν μπορεί για να σωθούν ευρωπαϊκές χώρες να… χρεοκοπήσει το ΔΝΤ, γκρινιάζουν οι «αντιφρονούντες» μέτοχοι του Ταμείου, τη στιγμή μάλιστα που οι αναπτυσσόμενες οικονομίες μπαίνουν σε φάση επιβράδυνσης και φοβούνται ότι κάποιες εξ αυτών μπορεί να χρειαστούν βοήθεια. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της Βραζιλίας, οι χώρες αυτές απαιτούν πλέον την «ευλαβική» προσήλωση στις καταστατικές δεσμεύσεις του Ταμείου προκειμένου να εκταμιεύεται στο εξής έστω και ένα δολάριο για προγράμματα διάσωσης.

Και ως γνωστόν, η βιωσιμότητα του χρέους είναι το υπ’ αριθμόν ένα κριτήριο. Πέρα από αυτό όμως, η πιο σημαντική αιτία είναι η οικονομική και γεωπολιτική «κόντρα» μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ, που δεν λέει να κοπάσει.

Ιδιαίτερα η «ιδέα» του ΔΝΤ να γίνει «κούρεμα» των καταθέσεων στις τράπεζες της Ευρωζώνης για να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του χρέους συνολικά στην Ευρωζώνη, θεωρήθηκε «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» που αποσκοπεί στην «εκτροπή» της παγκόσμιας ροής του χρήματος από την Ευρώπη προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η αποχώρηση του ΔΝΤ από τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι σχέδιο του πρώην Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε, αλλά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από τη μεριά της, δεν θέλει μια τέτοια αποχώρηση. Η ΕΚΤ θεωρεί πολύτιμη την τεχνογνωσία του ΔΝΤ για τα προγράμματα προσαρμογής και φοβάται την αρνητική επίπτωση που μπορεί να έχει η αποχώρησή του στις διαθέσεις των αγορών απέναντι στην Ευρωζώνη.

Όσο για την ελληνική κυβέρνηση, καλείται να σταθμίσει καλά τις συνέπειες αυτής της «κόντρας». Σε αυτό το ζήτημα, στην κυβέρνηση υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις: Οι μεν θεωρούν ότι η «ανταρσία» του ΔΝΤ είναι ευκαιρία να βρει στήριγμα η Ελλάδα στην απαίτηση να μην επιβληθούν νέα μέτρα, οι δε φοβούνται ότι αν η Ελλάδα ταυτιστεί με το ΔΝΤ, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν αυτό αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα…

Σε κάθε περίπτωση, ένα παγκόσμιο «γαϊτανάκι» αντιπαραθέσεων, στις οποίες θα πέσουν πολλά «βεγγαλικά» το επόμενο τρίμηνο, έχει για μια ακόμη φορά σαν επίκεντρο ή αφορμή την Ελλάδα…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 5:57 ΜΜ

    ετσι πως τα λες,θα νομιζει κανενας πως πραγματη το ΔΝΤ βοηθαει την οινονομεια μας!!!!χαχαχαχα υπαρχουν ακομα ατομα που το πιστευουν αυτο;ειναι κανενας τοσο χαζος;

  2. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 7:24 ΜΜ

    To καλύτερο ανέκδοτο,που άκουσα,μέχρι τώρα.Το ΔΝΤ δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα,μέχρι ωσότου μας ξαφρίσει για τα καλά.'Ερχονται 5 δις μέτρα,και ο λαός δεν πρόκειται να βγάλει κουβέντα.

  3. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 7:32 ΜΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ… ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΤΟΣΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. (Η.Π.Α.) ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ (Η.Π.Γ. ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – Δ΄ ΡΑΙΧ) ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ… ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!

    Ω ΝΑΙ! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!

    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!

    ΤΥΧΩΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΙΣ Η.Π.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ Η.Π.Γ. Η Δ΄ ΡΑΙΧ.

    ΕΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ C.I.A. Η ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ… ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΑΙ.

    ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΛΛΑΧ ΟΙ ΑΚΜΠΑΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ!

    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ… ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο 8R. (ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013).

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ο "ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"… ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ Η.Π.Α. ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Γ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ… ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΕΙ ΟΠΛΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ… ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΤΟ 14 ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.

    ΑΥΤΑ.

  4. βαβατιβι 10/17/2013 @ 8:02 ΜΜ

    οπα η Πατριδα…μηλον της εριδος καταντησε…
    ολοι μας θελουμε και ολοι μας γλυφουνε
    αλλα εμεις δειχνουμε χαρακτηρα και απο ψηλα και απροσαρμοστα…
    γιαυτο και φευγουν ολοι τρεχατοι και μενουμε …αναδελφοι !!#

  5. Tασιόπουλος Παναγιώτης 10/17/2013 @ 8:15 ΜΜ

    Νέο Κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
    Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
    Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
    Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ – Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
    Εμείς παραγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.
    Όταν οι εισπράξεις πέφτουν στο μισό, στον ιδιωτικό τομέα, τότε τα κέρδη πέφτουν στο 10% διότι οι εισπράξεις είναι ίσα-ίσα για τα λειτουργικά έξοδα. Μην περιμένετε εσείς οι ιδιώτες να το καταλάβουν αυτό οι διοικούντες, διότι είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι με εξασφαλισμένα τα πάντα.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ 950 € το δίμηνο.
    Σβήσιμο όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
    Από εδώ και στο εξής 100 € εισφορά στο ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
    συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και ιδρυτική διακύρηξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο.
    500.000 επιχειρηματίες αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Από 3 ψήφους ο καθένας είναι 1.500.000 ψήφοι. Αποφασίζουμε τώρα και θα βρεθούμε σύντομα στη Βουλή.

    ΚΑΘΕ ΩΡΑ 100 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.
    ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα πριν την εξαφάνισή μας.
    Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.

    Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – 2441029918
    http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/

  6. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 8:52 ΜΜ

    " Ποιοί είναι αυτοί … Πατρίδα μου ; "

    Ποιοί είν' αυτοί που θύμισες άσχημες φέρνουν τώρα
    της αγκαλιάς σου είναι παιδιά, μήτε είναι Προδότες ;
    και πως τα καταφέρνουνε μετά από τόσα χρόνια ,
    να κυβερνούν, να σε πουλούν μια οικογένεια κιότες ;

    Στοχεύουν με τον φόβο μας να μας κατασπαράξουν
    κι αποποιούνται του τρελού την δόξα για υπουργεία ,
    μιλάν σαν άλλοι να μιλούν , πράττουν σαν άλλοι να'ναι ,
    σκοπός τους να βουλιάξουμε ωσάν σε τρικυμία .

    Λιγόστεψαν τα όπλα τους που'χουν για ν' αδράξουν
    τον ιστό που ύφαναν σχεδόν σαράντα χρόνια
    και με τον φόβο στην καρδιά να μην τους καταλάβουν
    κυκεώνες μας κερνούν σε αρχαία μυθωδία .

    Τώρα όμως αλλιώτεψαν κι ενώθηκαν και πάλι ,
    σιδηροδέσμιους να κρατούν αυτό είναι η βούλησή τους ,
    έναν λαό που φαίνεται να ορθώνει το κεφάλι
    κι η τιμωρία των προδοτών είν η αναζήτησή τους .

    Τώρα όμως είναι πιο δειλοί πιο ύπουλοι συνάμα
    και πιο επικίνδυνα Πατρίδα μου είναι τα σχέδια τους ,
    γαυγίζουνε τον ίσκιο τους όλοι σαν κουστωδία
    του Εφιαλτών σαν στέρεψε θαρρώ η δύναμή τους .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ Σ'ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

  7. Ανώνυμος 10/17/2013 @ 8:56 ΜΜ

    ΕΓΩ ΔΙΝΩ 3 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 3 ΕΥΡΩ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ (ΠΡΟΣΤΥΧΟ-ΒΙΤΣΙΟΖΙΚΟ ΜΩΡΟ) ΝΑ ΤΗ ΜΑΜΗΣΩ…

  8. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 6:48 ΠΜ

    11.56 καλα το αρχισεs ομωs η αναφορα σου στο ανωθεν μανεκεν με προβληματιζει και φοβιζει δινε και κανα συνθηματικο για να φυλαγωμαστε απο τα ζωωδη ενστικτα σου απο δω και στο μελλον ….

  9. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 6:18 ΜΜ

    Εσυ του ΤΕΒΕ το βραδυ να σκεπαζεσαι καλα να μην παιρνει ο κολος σου αερα….

  10. Ανώνυμος 10/23/2013 @ 8:03 ΠΜ

    19 Οκτωβρίου 2013 – 9:18 μ.μ.

    Πρόσεχε μην πάμε και το ψηφίσουμε ΟΛΟΙ όσοι είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και πάθει κρυοπαγήματα ο δικός σου κώλος……

    Παρεμπιπτόντως να σου θυμίσω ότι αν υπάρχει ακόμα κάτι "ζωντανό" σ' αυτή τη χώρα (σε οικονομία, σε κίνηση στους δρόμους, κ.λ.π.) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*