Διαφημίσεις

Μην σπάσετε τον υπολογιστή από τα νεύρα σας. Θα βγείτε από τα ρούχα σας με τις ανωμαλίες που κάνουν ανθρωπόμορφα τέρατα.
Μια επιγραφή στο κάτω μέρος της οθόνης διαβεβαιώνει ρητώς και κατηγορηματικώς ότι…

«όλα τα μοντέλα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους». Τη διαψεύδει το επόμενο κλικ που διαφημίζει ότι υπάρχουν πορνοταινίες προς πώληση, με την ηλικία των «πρωταγωνιστών» να κυμαίνεται μεταξύ 2-15 ετών.

Οι πρώτες συνοδευτικές φωτογραφίες προκαλούν ανατριχίλα. Ακολουθεί ένας φαλακρός που με σχεδόν υπερήφανο τρόπο κρατάει στην αγκαλιά ένα βρέφος. «Αυτός ο πατέρας βιάζει το παιδί του από τότε που γεννήθηκε», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Και βέβαια αυτή η περίπτωση βιασμού δεν είναι η μοναδική. Μέσω ίντερνετ και σε απευθείας σύνδεση, ένας Φινλανδός θα βιάσει ένα μωρό. Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό το αντίτιμο της συμμετοχής: 10.000 ευρώ για κάθε χρήστη.

Πρόκειται για συμπλέγματα που ξεπερνούν τη φαντασία… όσο για το αν υπάρχει υλικό με χώρα προέλευσης την Ελλάδα, ο προϊστάμενος του τμήματος Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, δηλώνει ότι ναι, υπάρχει, παρόλο που πλέον οι διακινητές του φοβούνται ότι θα εντοπιστούν από τα εξελιγμένα μηχανήματα της Δίωξης.
«Οι χρήστες της παιδικής πορνογραφίας συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι ναρκομανείς. Ζητούν σχεδόν με απόγνωση αυτό που τους καταστρέφει» λέει ο κ. Σφακιανάκης και θυμάται τις περιπτώσεις ενός διακεκριμένου γιατρού που παρά τις επανειλημμένες συλλήψεις του, διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκει άλλο τρόπο σεξουαλικής διέγερσης πέραν της παρακολούθησης ταινιών με παιδάκια. Του φαίνεται μάλιστα και κοινωνικά αποδεκτό αφού το ίδιο κάνει και η σύντροφός του.

«Μετά το εμπόριο όπλων και των ναρκωτικών, η τρίτη πηγή παγκόσμιου παράνομου πλουτισμού είναι η παιδική πορνογραφία» εξηγεί ο κ. Σφακιανάκης, γεγονός που ερμηνεύει και το πλήθος των σχετικών sites που κυκλοφορούν ελεύθερα.

Πώς να τους αναγνωρίσετε

Σύμφωνα με αστυνομικούς, παιδοψυχολόγους, οι παιδεραστές ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων. Πρόκειται για άτομα που έχουν ιδιαίτερη ικανότητα να ασκούν επιρροή πάνω στα λιλιπούτεια θύματά τους. Δεδομένου ότι οι παιδόφιλοι σπάνια επιτίθενται σε ένα παιδί χωρίς να το γνωρίζουν, τις περισσότερες φορές προέρχονται από το στενό τους περιβάλλον. Στις περισσότερες περιπτώσεις δρουν βάσει μελετημένου σχεδίου. Μαθαίνουν λεπτομέρειες για τα θύματά τους και χτίζουν σχέση εμπιστοσύνης.

Σε μεγάλο ποσοστό είναι ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, ακόμη και παντρεμένοι με παιδιά, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Το 99% των παιδεραστών χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του. Αν και η Ελλάδα δεν αποτελεί κομβικό σημείο στο παγκόσμιο σκηνικό, τα κρούσματα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και κάθε φορά αποκαλύπτονται φωτογραφίες και βίντεο με όλο και πιο σκληρό περιεχόμενο.

Άλλωστε ο τζίρος από τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται ετησίως σε ένα δισ. ευρώ.
newsbeast



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΣΟΚ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!”
  1. σε αυτους οτι και βασανιστηριο και να κανεις ειναι λιγο!!! δεν ξερω αν πρεπει να τους σκοτωνεις μια και εξω η με το ποιο αργο και βασανιστικο θανατο δεν εχω πειραξει μυρμηγκι στην ζωη μου αλλα κατι τετοιους τους κοβω κομματακια με μεγαλη μου χαρα!!!

  2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

    1) ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ
    2) ΙΣΟΒΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ
    3) ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
    4) ΘΑΝΑΤΟ

    Εσείς πια ποινή θα επιλέγατε;

  3. Βρε τι κανει ο ανθρωπος για να μ@λ@κιστει… η λυση ειναι απλη ευνουχισμος και βιασμος με γυαλοχαρτο μερα παρα μερα προς αποφυγη ψωφου

  4. Σου λεει μη σου δωσει ο Θεος οτι μπορεις να αντεξεις!
    Αντεχεται αυτο;;;; Παραδεισος και Κολαση ολα εν ζωη!
    Κριμα οι ψηχουλες.Που ειναι ο Θεος Εεεε;;;

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ;
      ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ.
      ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΚΟΥΣΑΝ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ (ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ; ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ , ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      ΕΙΡΗΝΗ

  5. Το αισχρότερο που διάβασα στο άρθρο αυτό και με αρρώστησε τελείως (είμαι γυναίκα) ήταν αυτό: "Του φαίνεται μάλιστα και κοινωνικά αποδεκτό αφού το ίδιο κάνει και η σύντροφός του."

    Αν αρχίσανε και οι γυναίκες να τη βρίσκουν έτσι (και έχω διαβάσει και για άλλες, πολλές) τότε μιλάμε για κτηνωδία, για τερατογένεση (δεν είναι γυναίκα αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θηλυκό όπως όλες μας) τότε μιλάμε πως κάτι συμβαίνει παγκόσμια πάνω στο θέμα αυτό και δεν είναι φυσιολογικό, δεν έχει προκύψει τυχαία …..!

    Οι γυναίκες για να ξέρετε (όσοι δεν το γνωρίζουν) αναπτύσσει συνεχώς το μητρικό/προστατευτικό της ένστικτο σε οτιδήποτε αγαπάει, είναι μέσα της και το νιώθει ακόμα και για το σύντροφο της αν τον αγαπάει πραγματικά. Ακόμα και για τη φίλη της, για ότι αγαπάει…..

    Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν γυναίκες που τη βρίσκουν έτσι, δεν το χωράει το μυαλό μου απλά!

  6. και για να μαθαίνετε, να χαρείτε και λίγο, μια είδηση που έχει περάσει στα πολύ ψιλά: πρόσφατα, πέρυσι, ο Πούτιν πέρασε νόμο που τους παιδεραστές όταν τους συλλάβει τους κάνει χημικό ευνουχισμό και δεν του ξανασηκώνεται ποτέ. Τέλος.

    Πως σας φαίνεται αυτό;

    Υ.Γ. Καμμιά φορά νιώθω ότι από όλους τους κακούς αυτού του κόσμου ίσως ο Πούτιν να μην είναι ο χειρότερος …. χωρίς αυτό να σημαίνει πως πιστεύω ότι θα μας σώσει κιόλας……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *