Διαφημίσεις

Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει σε χωριό της Εύβοιας η σοκαριστική μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου, ότι ήρθε τετ-α-τετ…
με τον διάβολο πριν μερικές μέρες ή μάλλον νύχτες.. κοντά στη στάνη του περίπου δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό του σε ορεινή δασώδη περιοχή. Το άκουσμα της εν λόγω μαρτυρίας σε πολλούς προκαλεί φόβο και τους κάνει να σταυροκοπιούνται. Σε άλλους όμως προκαλεί γέλιο θεωρώντας τον 62χρονο γραφικό ή ακόμη και τρελό. Καταγράψαμε τη μαρτυρία του και τη μεταφέρουμε αυτούσια, χωρίς φυσικά να πάρουμε θέση και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μαρτυρία 62χρονου κτηνοτρόφου

«Περίπου στα 2 χιλιόμετρα έξω απ το χωριό προς το βουνό έχω τη στάνη, μαζί με ένα σπιτάκι ας το πούμε… και πολλές φορές με τη γυναίκα μου κυρίως τα καλοκαίρια μένουμε εκεί.

Πριν δέκα μέρες γύρω στις δύο το πρωί δεν είχα και πολύ ύπνο και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Λίγα μέτρα πιο πέρα από τη στάνη άκουσα ένα βέλασμα και είπα μήπως κάποιο από τα κατσίκια μου ήταν έξω από το μαντρί. Μπήκα στο σπίτι πήρα ένα φακό και πήγα κοντά να δω.

Όσο πλησίαζα τόσο αυτό… απομακρυνόταν προς τη μεριά της ρεματιάς κάποια στιγμή σταμάτησε και το είδα να κοκκινίζουν τα μάτια του να βγάζει κέρατα τα οποία μεγάλωναν και να σηκώνεται και να στέκεται στα δύο πόδια και να γρυλίζει σαν λυσσασμένο σκυλί.

Πραγματικά τρόμαξα τόσο πολύ που επικαλέστηκα την Παναγιά μας και έκανα το Σταυρό μου… και ξαφνικά αυτό κατακοκκίνισε έσκασε και άφησε μια αηδιαστική βρώμα γύρω. Κατάλαβα αμέσως πως συνάντησα τον οξαποδώ και με έλουσε κρύος ιδρώτας.

Άρχισα να τρέχω… μπήκα στο σπίτι και κλείδωσα αμέσως την πόρτα. Από κείνο το βράδυ κατεβήκαμε στο χωριό και δεν έχουμε σκοπό να ξαναπάμε πάνω στη στάνη με τη γυναίκα μου και να μείνουμε, παρά μόνο να κοιτάμε να περιποιούμαστε τα ζωντανά μας και έπειτα γρήγορα γρήγορα να γυρνάμε σπίτι μας στο χωριό».

Η 57χρονη σύζυγος του κτηνοτρόφου επίσης σοκάρει… με τα όσα δηλώνει… «άκουσα το δυνατό χτύπημα από το κλείσιμο της πόρτας, ξύπνησα και είδα τον άντρα μου κατακίτρινο και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Όταν κατάφερε να μου πει τελικά τι έγινε του είπα να φύγουμε αμέσως και να πάμε στο χωριό. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαμε στ’ αμάξι και φύγαμε».

Συζητώντας με αρκετούς κατοίκους της περιοχής καθένας μας έδωσε τη δική του εξήγηση. Άλλοι είπαν πως πολλές φορές είναι σύνηθες φαινόμενο πολλοί κτηνοτρόφοι να αραδιάζουν ψεύτικες ιστορίες με φαντάσματα για να αποθαρρύνουν πιθανώς επίδοξους ζωοκλέφτες και άλλοι πως αυτά είναι παραμύθια φαντασιόπληκτων και μάλλον του 62χρονου του σάλεψε.

Δεν έλειψαν όμως και αυτοί που υποστήριξαν με κάθε σοβαρότητα πως πραγματικά υπάρχουν πολλά περιστατικά που αφορούν μεταφυσικές συναντήσεις και δεν παρέλειψαν κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να μας διηγηθούν τη δική τους εμπειρία. Πάντως ο 62χρονος με τη σύζυγό του δεν έχουν πάει μέχρι τώρα να ξαναμείνουν στη στάνη.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Σοκαριστική μαρτυρία κτηνοτρόφου στην Εύβοια: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με το Διάβολο!!!”
  1. ΕΠΑΦΕΣ 1ου ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!…. PREDATOR!..
    http://2.bp.blogspot.com/-hVW5q5qL1vc/TrhRbehEKNI/AAAAAAAAAlY/zd7hN89V6js/s640/predator+shoulder+cannon.jpg

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ… ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ… ΕΝΑ ΑΚ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ… ΦΟΥΣΚΩΝΗ… ΚΟΚΚΙΝΙΖΗ… ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.. ΚΑΙ ΚΛΑΝΗ!… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!… ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    …ΠΑΓΚΑΛΟΣ;;;…

  2. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟ….ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ…ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…

  3. Το .Ηλεκτρόνιο υπάρχει ?? Κάτι ποιό μεγάλο το άτομο Πόσοι το έχουν δει ?? Πριν από την εφεύρεση του μικροσκοπίου δεν μπορούσαμε να το δούμε ,αυτό τι σημαίνει ? δε υπάρχει αφού δεν το βλέπαμε ? Λίγος σκεπτικισμός δεν βλάπτει .

  4. Το .Ηλεκτρόνιο υπάρχει ?? Κάτι ποιό μεγάλο το άτομο Πόσοι το έχουν δει ?? Πριν από την εφεύρεση του μικροσκοπίου δεν μπορούσαμε να το δούμε ,αυτό τι σημαίνει ? δε υπάρχει αφού δεν το βλέπαμε ? Λίγος σκεπτικισμός δεν βλάπτει .

  5. πραγματα που δεν ξερετε μην βιαζεστε να τα κοροιδεψετε.οι μισοι τουλαχιστον απο σας πιστευετε στο θεο.γιατι οχι λοιπον και στον διαβολο,στην αρνητικη ενεργεια η οπως αλλιως θελετε πεστε το

  6. Αυτό μου θυμίζει λίγο Χάρυ Κλίν με τον Τραμπάκουλα και το τέρας του λοχνές.
    Παρόλα αυτά η παρουσία του ακατανόμαστου ως κατσικιού ή ως τραγόμορφου με κάτι κέρατα να!.. δεν είναι κάτι καινούριο.Δηλαδή υπάρχουν διηγήσεις σε θρησκευτικά βιβλία.
    Τώρα γιατί παρουσιάζεται ώς κατσίκα μάλλον για να βρίσκεται σε αντίθεση με τον αμνό του Θεού.
    Επίσης υπάρχουν διηγήσεις ασκητών που αναφέρουν ότι ο δαίμονας
    όταν τον ξαποστήλεις με την επίκληση του Θεού της Παναγίας ή κάποιου Αγίου ή μπροστά στο σύμβολο του Σταυρού γίνεται άφαντος αλλά αφήνει στο σημείο που παρουσιάστηκε τρελή βρώμα.Αν αληθεύει το γεγονός,ο κτηνοτρόφος το να χλώμιασε μόνο είναι τυχερός.Θα περίμενε κανείς μπροστά σε μια τέτοια εμπειρία ίσως μια αυτόματη αντανακλαστική λειτουργία της ουροδόχου κύστεως ή του εντέρου.

  7. ΑΜΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Γ.Α ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ-ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΡΕΧΕΙ -ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

  8. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 88 ΝΑ ΒΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΙΝΗ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΜΟΔΡΑΚΙ Η ΣΜΕΡΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ .ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΙΓΟΒΑΤΗ,ΔΗΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ

  9. Υπαρχουν πολλες "ιστοριες" με νεραιδες πνευματα και τον εξ' απο 'δω. Αυτο που εχει την δυναμη και τα διαλυει ολα ειναι η επικαλεση των αγιων μας με ποιο δυνατο χαρτι τον Ιησου και κανοντας τον σταυρο μας. Το πατερ ημων απο μεσα μας παντα βηθαει

  10. Πω , πω , πω η "πρωτευουσα" επιπεδο !!! Και χεσμενοι απο το φοβο οι αστοι και παντογνωστες , απο μακρια βεβαια οπως παντα . Αν τυχει βεβαια να κοπει το φως μπορει να πανε κι απ τον ισκιο τους αλλα αυτο ειναι αλλο .

  11. λέτε να χει πηδοκοπήσει καμμιά αίγα ή προβάτα και να γεννηθεί ο αντίχριστος που λέει η αποκάλυψη στην Ελλάδα? τονε βλεπω βουλευτή, υπουργό και, γιατί όχι, και πρωθυπουργό!!!

  12. Πριν μερικα χρονια , παραμονη της Αγιας Παρασκευης γυρω στις 12 το βραδυ (εβλεπα ειδησεις γι αυτο το θυμαμαι) ξαπλα , βλεπω ξαφνικα διπλα στο κρεβατι μου ενα παιδι λιγο πιο ψιλο απο το κρεβατι με ενα κοκκινο μαντιλι στα μαλλια ( χρωμα ρουχα δε θυμαμαι). Γυριζω το κεφαλι μου τελειως προς το μερος του και βλεπω πως το προσωπο του ειναι πολυ γερασμενο και γεματο κακια . Προσπαθησα να σηκωθω , αδυνατο . Αρχιζει να γελαει χαιρεκακα και με πιανει απο το λαιμο . Αρχισα να ακουω τη φωνη του μεσα στο μυαλο μου . Μου εσφιγκε το λαιμο και μου ελεγε : βρησε , βρησε , θα σε πνιξω , βρησε . Δεν μπορουσα να αντιδρασω σε κανενα επιπεδο ενοιωσα πως πραγματικα τελειωνω . Τοτε δεν ξερω πως , αρχισα να φωναζω κι εγω μεσα στο μυαλο μου -γιατι φωνη δεν εβγαινε με επνιγε- οχι ρε δε θα βρησω . Δεν προκειτε να βρησω το Χριστο . Ειπα μετα Παναγια μου σωσε με και Αγια μου Παρασκευη που ξημερωνεις αυριο (αυτο το τελευταιο ουτε ξερω πως μου ηρθε αφου εγω κι οι γιορτες καμια σχεση) κι αρχισα να λεω το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ . Εδειξε στην αρχη να θυμωνει αλλα μετα αρχισε να αφηνει το λαιμο μου και να μαζευεται και χαθηκε τοσο ξαφνικα οσο εμφανιστηκε . Ενιωσα πληρη εξαντληση και με πηρε ο υπνος . Το πρωι δεν θυμομουν τιποτα . Ειχα ομως ενα δυνατο πονο στο λαιμο και βηχα . Καποια στιγμη ακουμποντας το χερι στο λαιμο μου τα θυμηθηκα ολα . Γυριζοντας το μεσημερι σπιτι , ρωταω τον αδερφο μου τι τον ειχε πιασει το βραδυ και πηγαινε περα δωθε στα παραθυρα στο πανω πατωμα γιατι οση ωρα μου συνεβαιναν αυτα ειχα πληρη συνειδηση του τι γινοταν γυρω μου ταυτοχρονα κι αυτος μου απαντησε : ποτε κατα τις 12 ; Ακουγα ενα σουρσημο σα να εχει μπει στο σπιτι φιδι και εψαχνα να δω τι γινεται . Αυτα , με πληρη ειλικρινια και καλη Παναγια .

  13. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω,πάντως σε όποιο χωριό και να πας, οι παππούδες έχουν να διηγηθούν άπειρες τέτοιες ιστορίες, για τραγιά/πρόβατα/κατσίκια , (πάντα για εκείνα τα χρόνια βέβαια, τα παλιά) που τους ακουλουθούσαν, τα έβρισκαν ξαφνικά στο κοπάδι τους, και που κοκκίνιζαν τα μάτια, έσκαγαν από κακό τους αν δεν τους έδινες σημασία, άρχιζαν να γελάνε δαιμονικά και άλλα τέτοια 'ομορφα'.

    Υ.Γ:Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια, ο παππούς ενούς ξαδέρφου μου μας έλεγε τέτοιες ιστορίες από το χωριό , και στο τέλος τον ρωτάει ο ξαδέρφος μου,…ρε παππού όλο τότε γινόντουσαν αυτά τώρα γιατί ποτέ δεν έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο, και γυρνάει ο παππούς και λέει τότε παιδί μου ήταν αγνός ο κόσμος και έμπαιναν τα δαιμόνια να δοκιμάσουν τους ανθρωπους,τώρα όπως έχουν γίνει οι άνθρωποι, τα δαιμόνια τρομάζουν από μας….

  14. χαχαχαχαχαχα τι πινει και δεν μας δινει, μπαρμπα δωσε και σε εμας και θα τα δουμε ολα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  15. Τώρα αυτά τα δαιμόνια μπήκαν μέσα στους ανθρώπους και έγιναν οι άνθρωποι δαίμονες ( προστυχιά ,απιστία – αποστασία απο τον Θεό ,επιστροφή της ειδωλολατρείας , Θεοποίηση του χρήματος ,της εξουσίας ,της προδοσίας , της κλεψιάς , υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής – εκτρώσεις , πόλεμος εναντίον της μητρότητας , της οικογένειας ,της πατρίδας με πρώτο και μεγαλύτερο κλέφτη παραβάτη και προδότη το ίδιο το κράτος )Προσωπικά εγώ πιστεύω τον κτηνοτρόφο γιατί και σε άτομα του πολύ στενού μου συγγενικού περιβάλοντος έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά και αυτό μάλλον επιτρέπει ο Θεός να γίνεται, για να καταλάβουν κάποιοι τζάμπα μάγκες ότι και ζωή μετα θάνατον υπάρχει, και να πάρουν μιά ίδέα τι τρόμος και τι αγωνία τους περιμένει όταν έρθει η ώρα και καλά θα κάνουν να μην χασκογελάνε ειδικά όταν δεν ξέρουν με τι έχουν να κάνουν . Όλοι αυτοί που ειρωνεύωνται τον κτηνοτρόφο τώρα μας το παίζουν λεοντάρια ,έξυπνοι , μοντέρνοι , οτι τα ξέρουν όλα και εμείς οι άλλοι είμαστε κορόϊδα , προληπτικοί , οπισθοδρομικοί κ.λ.π.Αν βρεθούν όμως κάποιοι απο αυτούς τους "έξυπνους" σε καμμιά κειδία θα τους δείτε να σκούζουν σαν κι εγώ δεν ξέρω τι και η μαγκιά τους να έχει γίνει καπνός .

  16. οι εξυπνακηδες μη κοροιδευουν καλυτερα, εμεις μπροστα σε ολα αυτα που υπαρχουν και δεν τα βλεπουμε με γυμνο ματι ειμαστε τοσο μικροι και ανυπερασπιστοι και μονο με το ονομα του Χριστου της Παναγιας και των Αγιων εχουμε προστασια, αυτοι μας προστατευουν

  17. Δεν συμφωνω με καμια απο τις 2 πλευρες που πιστευουν η δεν πιστευουν τον παππουλη ! δεν ειναι περιεργο ομως που απο ανθρωπους που δεν πιστευουν στον θεο και τον διαβολο δεν τους εχει τυχει ποτε κατι τετοιο? απο οσους ανθρωπους ξερω εγω εστω!Η επισις δεν ειναι περιεργο που ολα συμβενουν μονο σε κατι απομακρυσμενα μεροι και οχι π.χ σε ενα διαμερεισμα σε ενα σπιτι στην πολη? Δεν μπορω να υποστηριξω ουτε αυτους που πιστευουν ουτε τους αλλους. Αλλα ειναι λιγο κλισε και πολυ μα πολυ προβλεψιμο το καθε ενα περιστατικο απο αυτα που ακουω κατα κερους σαν να ειναι μια επαναληψη και δεν πιστευω πως αν υπαρχει ο διαβολος θα εκανε σε ολους τα ιδια διοτο κανεις μα κανεις δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.Κατι ακομα ας υποθεσουμε πως παει σε αυτους που δεν πιστεουν οι που θελει να βλαψει με σκοπο να φοβηθουν και να κανουν το θελημα του σωστα? στον παππου αυτον που τον ειδε τι λογ ειχε να παει?Μηπως ειναι παραμυθακη?

  18. Παρόμοιες ιστορίες και από τον παππού μου (ορεινό Θέρμο αιτωλοακαρνανίας), αλλά και από την μάνα μου που σαν παιδί θυμάται να τους βάζουν μέσα στο σπίτι εσπευσμένα, τους άντρες να κυνηγάνε κάτι και το κυνηγετικό να σκάει στα χέρια αυτού που πυροβολεί. ¨Ολοι σεις που κοροϊδεύετε μωρέ σε τι σκατά πιστεύετε, μόνο σ ότι βλέπετε; μόνο σε κιάμο, μύκονο και αϊ φον; A ρε κακομοίρηδες να πούμε…Καλό ΠΠΣΚ και μάτια ανοιχτά για κανά σεισμό… Χ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *