Διαφημίσεις

Γράφει ο Α.
Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης, της φτώχειας και του πόνου. Στην Ελλάδα που για 4 συνεχόμενα χρόνια πονάει και αυτοκτονεί.
Η citibank, η τράπεζα με τα τεράστια σκάνδαλα, διαφημίζει τις τελευταίες ώρες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και χωρίς ίχνος ντροπής, δάνεια στους Έλληνες καταναλωτές με πληρωμή σε…3 άτοκες δόσεις.

Τολμάει τράπεζα, σήμερα, μετά από 4 χρόνια δυστυχίας, να “πουλάει” χρήμα για διακοπές, δήθεν ως κοινωνικά ευαίσθητη, χωρίς τόκο.
Σοκαρισμένοι πολλοί φίλοι, που άκουσαν τα ραδιοφωνικά σποτάκια, από το πρωί με έχουν καλέσει, για να μου πουν πως η συγκεκριμένη τράπεζα “Παίζει με τον πόνο του φτωχού στη πλειοψηφία Έλληνα πολίτη, που δεν έχει να ταΐσει γάλα το παιδί του”.

Το μόνο που δεν θα περιμέναμε αυτή την εποχή, είναι να δούμε και να ακούσουμε διαφήμιση τράπεζας, να “πουλάει” διακοποδάνεια.
Αυτή η κίνηση, είναι σίγουρα άξια αρνητικής αναφοράς, την ώρα που βλέπεις οικογενειάρχες συνταξιούχους καθημερινά, να βγαίνουν στα φανάρια και τη ζητιανιά, για να πάρουν τα φάρμακά τους και να επιβιώσουν.

Είναι σίγουρα εμετική η διαφήμιση, την ώρα που το 60% των νέων κάτω των 30 ετών είναι άνεργοι και χωρίς μέλλον.
Είναι αδιανόητη η κίνησή τους, τη στιγμή που από προχθές έχουν σημειωθεί 8 αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αφήνω στη δική σας κρίση, τη κίνηση της τράπεζας να διαφημίσει διακοποδάνεια εν έτη 2013, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τους Έλληνες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Σοκάρει η διαφήμιση τράπεζας που προκαλεί τους Έλληνες να πάρουν…διακοποδάνειο!”
  1. Μας δουλεύουν… μου φαίνεται. Θα προσλάβω εγώ κανέναν ντετέκτιβ…μήπως μου βρει "πότε θα ξαναπάω διακοπές"…!!! Μα είναι δυνατόν; αν κανένας τυχερός έχει εξοχικό που και γι' αυτο χαράτσια πληρώνουν και τυχαίνει να είναι παραθαλάσσιο. Εμείς οι άτυχοι θα κάνουμε μπανάκι…στον ύπνο μας!

  2. …αν βρεθουν μαλακες…και ξερει
    η τραπεζα οτι θα βρεθουν,καλα
    κανει και πουλαει χρημα.Επαγγελματιες τοκογλυφοι ειναι…
    τι στην ευχη…στο κρατος της μεγαλης απατης και αρπαχτης δεν
    θα κανουν επενδυσεις…;

  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,AIR CONDITION ΚΛΠ. ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ…

  4. Δεν είμαι υπέρ καμμίας τράπεζας.
    Παρόλ' αυτά όμως, η τράπεζα χρήμα πουλάει, χρήμα διαφημίζει. Τι να διαφημίσει σαγιονάρες; Το σκάνδαλο θα ήταν να δούμε συμπατριώτες μας να παίρνουν τέτοια δάνεια για διακοπές τη στιγμή που δεν είναι σίγουρο ότι έχουν εξασφαλίσει την αποπληρωμή τους.
    Εξάλλου, είναι τώρα στις μέρες μας λογικό να παίρνουμε δάνεια για διακοπές;
    Όποιος έχει λεφτά πάει, όποιος δεν έχει, ανακαλύπτει τις ομορφιές της γειτονιάς του και των περιοχών που μπορεί να πάει με το λεωφορείο.

  5. Η Citibank δεν έχει φύγει από Ελλάδα. Που το είδες αυτο ρε Φιλε; Η διαφημίση ΕΙΝΑΙ αληθινή. Υπάρχει και στο site της τραπεζας.

  6. Ποιοι ακριβως σοκαροντε ειπαμε ; Αυτοι που δεν τσιμπισαν ποτε και απλωναν τα ποδια τους μεχρι το στρωμα τους , η αυτοι που ειχαν κανει τα δανεια και τις καρτες δευτερο πετσι και τωρα τους πιανουν τα στεριτικα ; Τραπεζα ειναι , τη δουλεια της κανει εσεις ακομα να βαλετε μυαλο ; Τι αλλο πρεπει να γινει ; Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥΤΣΟΚΛΑΙΝΕ .

  7. 1:59
    H Citibank δεν εχει φύγει από την Ελλάδα. Απλά έχει κλείσει τα περισσότερα καταστηματά της.

  8. Tί θέλω και μπλέκομαι σ' αυτά, αλλά αν μπορώ να προλάβω το κακό για να γλυτώσει κανένας φουκαράς θα το κάνω.
    Πριν εγκαταλείψω τη χώρα όπου αντί της φαιδράς πορτοκαλέας ανθεί η φαιδρά κwλοδακτυλαία, ρώτησα την παραπάνω kwλοτράπεζα – παράρτημα Βόλου – όπου ζούσα, αν μπορούσα να ξεπληρώνω την putana την κάρτα μου από το εξωτερικό από την αντίστοιχη kwλοτράπεζα της μετέπειτα περιοχής όπου πήγαινα, δηλαδή από citibank σε citibank.
    Αποτέλεσμα είναι ότι αφού πανικοβλήθηκαν είπαν "όχι δεν υπάρχει τρόπος", επί λέξει και χωρίς να εξηγήσουν το γιατί όσο κι αν έγινα ενοχλητικός.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς γι΄αυτούς δεν είχα χρόνο πιά να ασχοληθώ και να το φτάσω πολύ μακριά το θέμα γιατί έπρεπε να φύγω.
    Συμπέρανα λοιπόν ότι οι μάγκες της ελληνικής citibank κάτι δεν έχουν κάνει σωστά και είναι στην απέξω από τη διεθνή μαμά εταιρεία, ή, που αν συμβαίνει αυτό, τους βγάζω το καπέλο διότι είναι τα μεγαλύτερα mouνόπανα που έχω γνωρίσει – έχουν πλαστογραφήσει το όνομα της μαμάς επιχείρησης και δεν έχουν καμμιά σχέση με την αληθινή citibank και ζούν ακόμα.
    Αυτά δεν τα γράφω για τον ελληνάρα που θα χτυπήσει "πακέτο το όνειρο" μέσα στο καλοκαίρι, αλλά για τον κάθε φουκαρά που θα ονειρευτεί να "ρεφάρει" κάποιες ανάγκες του με λεφτά από διακοποδάνειο αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται πού τα διαθέτεις τά άτιμα. (Που με 12000 ευρώ εκκαθαριστικό μάλλον θα γελάσουν και δεν θα στο δώσουν το διακοποδάνειο εκτός αν παίξεις σπίτι ή οικόπεδο).

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  9. Πολύ καλά κάνει και το διαφημίζει.Τράπεζα είναι,συναλλαγές θέλει,να δίνει και παίρνει.Ούτε μόνο να δίνει,ούτε μόνο να παίρνει.Συναλλαγές. Δεν είναι κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.
    Ατυχές/παραπλανητική παρουσίαση άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *