Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:30 - 21/02/2014

ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!ΤΟ ”ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ” ΞΥΠΝΑΕΙ!!!Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα, το Δαχτυλίδι της Φωτιάς (Ring of Fire) στον Ειρηνικό Ωκεανό βρίσκεται σε αφύπνιση. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών υπήρξε μια σταθερή σειρά από μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμούς που έχουν συμβεί κατά μήκος σε ολόκληρη την περίμετρο του Ειρηνικού Ωκεανού.

Όμως, δεδομένου ότι κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν συνέβη κοντά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, δεν έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη, και αυτό μπορεί να επιφέρει ύπουλες εξελίξεις.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αν η δραστηριότητα κατά μήκος του Δακτυλίου της Φωτιάς επεκταθεί, είναι αναπόφευκτο ότι αργά ή γρήγορα ένα μεγάλο γεγονός θα γίνει ακόμα και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Έτσι, όταν αυτό συμβεί, όλος ο κόσμος θα στραφεί και πάλι στo Δαχτυλίδι της Φωτιάς του Ειρηνικού.

Πρόκειται για μια ζώνη σε σχήμα πέταλου, μήκους 40.000 χλμ., που σχηματίζεται από τις ακτές της αμερικανικής ηπείρου και τις ακτές της Ασίας, που βρέχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό. Το πέταλο αυτό συνδέεται με μία σχεδόν συνεχή σειρά από ωκεάνιες τάφρους, ηφαιστειακά τόξα, ηφαιστειακές ζώνες και λιθοσφαιρικές πλάκες.

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» περιλαμβάνει 452 ηφαίστεια και φιλοξενεί πάνω από το 75% των ενεργών και αδρανών ηφαιστείων στον κόσμο. Στο «Δαχτυλίδι της φωτιάς» σημειώνονται περίπου το 90% των σεισμών παγκοσμίως, αλλά και το 80% των μεγαλύτερων σεισμών του κόσμου. Ο τελευταίος καταστροφικός σεισμός των 8,8 Ρίχτερ, τον Φεβρουάριο του 2009 στη Χιλή, είναι ένας από τους σεισμούς που έδωσε αυτή η ζώνη.

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» είναι το άμεσο αποτέλεσμα της κίνησης και των συγκρούσεων των τεκτονικών πλακών. Η επόμενη πιο σεισμογενής περιοχή (5-6% των σεισμών παγκοσμίως και 17% των ισχυρότερων σεισμών του κόσμου, είναι η ζώνη που, από την Ιάβα ώς τη Σουμάτρα, περνάει μέσα από τα Ιμαλάια, διασχίζει τη Μεσόγειο και φτάνει μέχρι τον Ατλαντικό ωκεανό. Η Νέα Ζηλανδία τυχαίνει επίσης να βρίσκεται ακριβώς πάνω στο σημείο όπου ενώνονται η ινδο-αυστραλιανή λιθοσφαιρική πλάκα και η λιθοσφαιρική πλάκα του Ειρηνικού.

Όταν το Δαχτυλίδι της Φωτιάς είναι πολύ δραστήριο, γίνεται ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα … ανεξέλεγκτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που βλέπουν ότι το Δαχτυλίδι της Φωτιάς φαίνεται να εισέρχεται σε μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας.

Εδώ είναι τα 15 σημάδια ότι το Δαχτυλίδι της Φωτιάς ξυπνάει … όπως και εμείς…

1 – Το Όρος Lokon, το οποίο βρίσκεται στην Ινδονησία, έχει εκραγεί περισσότερες από 800 φορές από τον Ιούλιο. Την Δευτέρα, 17η Δεκεμβρίου, η ηφαιστειακή τέφρα από την διαρροή του ηφαιστείου έφτασε σε ύψη άνω των 3 χιλιομέτρων.

2 – Πορτοκαλί συναγερμός έχει εκδοθεί για τις πόλεις και τα χωριά κοντά στο ηφαίστειο Tungurahua στον Ισημερινό. Τρίτη, 18 του Δεκέμβρη όντως εξερράγη και η λάβα εκτινάσσεται έως και μισό μίλι πάνω από κρατήρα του.

3 – Μεγάλες ποσότητες λάβας συνεχίζουν να ρέουν από το ηφαίστειο Tolbachik που βρίσκεται στη χερσόνησο Καμτσάτκα, στη Ρωσική Άπω Ανατολή και με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

4 – Η λάβα συνεχίζει να ρέει και η τέφρα συνεχίζει να αυξάνεται από το ηφαίστειο Fuego στη Γουατεμάλα.

5 – Τρίτη 18 του Δεκέμβρη, ένα λοφίο τέφρας πάνω από το 2,5 χλμ. από το ηφαίστειο Paluweh στην Ινδονησία.

6 – Υπήρξε ένα μέσος όρος με 4 σεισμούς ανά ώρα που εκπέμπονται από το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Σας υπενθυμίζουμε ότι το ηφαίστειο είναι συνεχώς υπό στενή επιτήρηση.

7 – Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πρόσφατα ένα από τα πιο μυστηριώδη ηφαίστεια του κόσμου στον πυθμένα του ωκεανού στα ανοικτά των ακτών της Baja, στο Μεξικό. Αυτό είναι ένα σημαντικό υποβρύχιο ηφαίστειο, στους πρόποδες της κορυφής της Μπάχα στην Καλιφόρνια σε κοντινή απόσταση. Η έκταση θόλου του με ύψος 165 μέτρα και μήκους περίπου 4000.

Οι τεκτονικές δυνάμεις του δημιουργούν ρωγμές δίνοντας αφορμή για μία ηφαιστειακή έκρηξη με σαφή κίνδυνο για τσουνάμι στην περιοχή, το οποίο θα προσθέσει και άλλους κινδύνους στην Καλιφόρνια και το San Andreas.

8 – Το Φούτζι (το οποίο δεν είναι πολύ μακριά από το Τόκιο, Ιαπωνία) ήταν αδρανής για περίπου 300 χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει αυξανόμενες ενδείξεις δραστηριότητας. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι ένας θάλαμος μάγματος κάτω από το βουνό είναι σε μια περίοδο τεράστιας πίεσης. Ένας διακεκριμένος επιστήμονας προειδοποιεί ότι το Φούτζι είναι κοντά σε μία μεγάλης κλίμακας έκρηξη. Οι αρχές ανησύχησαν όταν μια σήραγγα, που οδηγεί στο Όρος Fuji, είχε καταρρεύσει στις 2 Δεκεμβρίου, σκοτώνοντας εννέα ανθρώπους.

9 – Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι υπάρχει μια συσσώρευση μάγματος στα πιο επικίνδυνα από τα 110 ενεργά ηφαίστεια στην Ιαπωνία. Υπενθυμίζουμε ότι τα ηφαίστεια στην Ιαπωνία είναι περίπου διακόσια.

10 – Ένας σεισμός μεγέθους 6,1 έπληξε τα ανοικτά των ακτών της Sulawesi στην Ινδονησία την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

11 – Ένας σεισμός μεγέθους από 6,0 έπληξε την περιοχή της Νέας Βρετανίας, Παπούα Νέα Γουινέα, το Σάββατο, 15 Δεκέμβρη.

12 – Ένας σεισμός μεγέθους 6,5 έπληξε τον Κόλπο της Αλάσκα στα μέσα Νοεμβρίου.

13 – Ένας σεισμός μεγέθους 7,3 έπληξε την Ιαπωνία στις αρχές Δεκεμβρίου.

14 – Υπήρξε μια σημαντική αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή κατά μήκος της καλντέρας Long Valley στην Καλιφόρνια, και οι αρχές λένε ότι χωρίς αμφιβολία το μάγμα που κινείται εκεί κάτω, είναι πολύ ανησυχητικό.

15 – Πρόσφατα, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από πέντε εβδομάδες, περισσότεροι από 170 σημαντικοί σεισμοί έχουν καταγραφεί στην πόλη της Χιλής Η πόλη, Navidad, θεωρείται πλέον ως “μία από τις πιο ασταθείς από τη Γη.”

Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν συμβεί κατά μήκος του Δακτυλίου της Φωτιάς, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Υπάρχουν διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν μεταξύ των ανθρώπων

Ο Michio Kaku, ένας θεωρητικός φυσικός της επιστήμης της αστρονομίας μας λέει ότι κινούμαστε σε μια κρίσιμη φάση, μεταξύ του Μαΐου του 2013, μια περίοδο κατά την οποία πολλοί έχουν προβλέψει ως ένα στάδιο έντονου διαστημικού καιρού που θα φέρει σημαντικά προβλήματα για τη ζωή στη Γη. Όλα αυτά θα πρέπει να συνδέονται στενά με το έντονο ηλιακό κύκλο που θα έρθει στο επόμενο έτος 2014.

Το μόνο που μπορούμε σαφώς να αισθανόμαστε είναι πώς ο κόσμος έρχεται στο χείλος μιας μεγάλης αλλαγής, όχι μόνο από την άποψη των αναταραχών του κλίματος της Γης, ή κυκλικών αλλαγών που θα επέλθουν στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά και για την απεξάρτηση της κοινωνίας από τον έλεγχο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων που φαίνεται γενικά ότι ο κατασκευασμένος μηχανισμός τους θα καταρριφθεί σύντομα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 10:05 ΜΜ

    ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ….ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ…ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΕΙ…Ο ΑΙΩΝΑΣ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΑ ] ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.. ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ …ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ…ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ…Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ …ΣΕΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ …ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ [ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90 …ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 11:36 ΠΜ

    ωραίος είσαι εσύ ο 22 Φεβρουαρίου 2014 – 12:05 π.μ. Αποκαλείς τα βδελύγματα γένη ως "εντολοδόχο θεού" εκεί καταντήσαμε…
    Λίγη έρευνα να έκανες θα καταλάβαινες, αν και δεν καταλαβαίνεις…. Οτι αυτό είναι αποτέλεσμα καταστροφής κλίματος του πλανήτη, από αυτούς που επιδιώκουν τον αφανισμό ανθρώπινου γένους, με τα ψεκάσματα και πειράματα με το κλίμα της γης.
    Σήμερα φτάσαμε σε σημείο να πέφτει χιόνι με ίνες και ιους. (βλέπε Αμερική τελευταία χιόνια).

  3. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 3:59 ΜΜ

    Άστο φίλε 22 Φεβρουαρίου 2014 – 1:36 μ.μ., ο άνθρωπος που υπογράφει ως "ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ", είναι τόσο κολλημένος με τον Χριστιανισμό που πέρα από αυτό δεν μπορεί να δεί τίποτε αλλο. Δεν τον κατηγορούμε και δικαίωμα του αλλά ότι και να του πείς τσάμπα χαλάς το σάλιο σου. Όσες αποδείξεις , όσα τεκμήρια και να του δώσεις, βρε μπροστά στα μάτια του να του τα φέρεις, αυτός θα σου λέει τα δικά του. Ότι γίνετε είναι όλα θέλημα Θεού για αυτόν (τέτοιος τιμωρός Θεός εμένα να μου λείπει). Θα ξανατονίσω, είναι δικαιωμά του και δεν τον κρίνει κανείς τον άνθρωπο και μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Απλά είναι η απόδειξη πώς οι θρησκείες γενικά ελέγχουν την σκέψη των ανθρώπων, πώς καταστρέφουν την κριτική σκέψη και πώς τους τοποθετούν τις παρωπίδες.

  4. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 6:03 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 1.38…ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΝΩΜΗ ΣΟΥ …ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ…ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΛΠ…ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΛΠ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ …Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΜΠΟΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΛΠ..Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ …ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ [ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ]…ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕΡΒΩΝ-ΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟ 1992 ΑΡΧΙΣΕ…ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ …ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 5508 Π. Χ….ΤΟ 1992 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 75000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ…ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΓΔΟΟ [ΧΙΛΛΙΕΤΙΑ ] ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ…ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ…ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΑΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ; ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ…ΦΙΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 1992…ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 6:20 ΜΜ

    ΦΙΛΕ 5.59 ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ… ΠΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ [ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ …ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ…ΝΕΑ ΑΡΩΣΤΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ …ΙΣΩΣ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ]…ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΠΑ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ..ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ….ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ…ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  6. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 10:56 ΜΜ

    Φίλε Γιάννη, δεν έχω να χωρίσω τίποτε μαζί σου. Ούτε σε λέω στόκο. Δεν είναι μόνο αυτό το σχόλιο σου αλλά και πολλά άλλα. Πιστεύεις σε κάτι και καλά κάνεις, όμως δεν είναι κακό να δέχεσε και τις αντίθετες πλευρές. Να διαβάσεις και κάτι έξω από αυτό που πιστεύεις και να βάλεις και ένα "ίσως αμφισβητησης" σε όλη την κοσμοθεωρία σου. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ίσως έχεις δίκιο, ίσως έχω άδικο, ίσως έχω δίκιο και ίσως έχεις άδικο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ψάχνομαι και μπορώ να αμφισβητήσω…μπορώ να βάλω σε μια άκρη του μυαλού μου αυτό που αμφισβητεί τα πιστεύω μου και μπορώ να αναθεωρήσω. Εσύ μπορεις να βάλεις σε μια άκρη του μυαλού σου ότι τελικά μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως τα πιστεύεις….δεν σου λεω να αναθεωρήσεις. Φίλε Γιάννη δεν είναι τίποτε δεδομένο και είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο και οι δύο μας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα χημικά που ψεκάζουν μας επηρεάζουν το ίδιο και τους δύο μας, και όλους τους πολίτες αυτής της χώρας. Η φυλακή της Νεας τάξης είναι ίδια και για σένα και για μένα. Πίστη στην πατρίδα μου (δηλαδή αξία πατριωτισμός) και καλό άνθρωπο (δηλαδή αξία σεβασμός) με κάνει η παιδεια μου. Δεν χρειάζομαι κανένα προφήτη και καμία θρησκεία για να μου μάθει αξίες ούτε να μου βάλει καλούπια. Να είσαι καλά πάνω απο όλα φίλε Γιάννη και συνέχισε τον αγώνα σου με όποιο τρόπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*