Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:11 - 23/08/2011

Σλοβακία:Πρότεινουν τη στείρωση των Ρομά επειδή κάνουν πολλά παιδιά!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σλοβακία με το νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει δωρεάν στειρώσεις για τους φτωχούς και τους τσιγγάνους.
Οι φτωχοί στη μεγάλη ανήκουν κυρίως στη μειονότητα των Ρομά, μια από τις πιο περιθωριοποιημένες της Ευρώπης. Στην πράξη αυτούς είναι που αφορά κυρίως το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός είναι μέλος του υπερσυντηρητικού κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη που μετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού της Μπρατισλάβας.

Βεβαίως ξέσπασαν αντιδράσεις, όμως η πρόταση νόμου επιβεβαιώνει τραγικά τον ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι Ρομά στη Γηραιά Ηπειρο. Στη Γαλλία απελαύνονται μαζικά από τον Σαρκοζί, στην Ουγγαρία υποβάλλονται σε πογκρόμ από τους ακροδεξιούς της Μαγυάρικης Φρουράς. Ακόμη και στη σταθερή γερμανική δημοκρατία, οι Ρομά που κατέφυγαν εκεί ως πρόσφυγες των πολέμων της Γιουγκοσλαβίας δεν έχουν πλήρες καθεστώς ασύλου. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, οι Ρομά είναι η μειονότητα που έχει τη χειρότερη μεταχείριση σε όλη την ΕΕ.


Το σλοβακικό νομοσχέδιο επικαλείται τις καλύτερες προθέσεις: να δοθεί στους φτωχούς που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την ανατροφή πολλών παιδιών η επιλογή να μην κάνουν άλλα. Οχι με χάπι ή με προφυλακτικό, αλλά με δωρεάν στείρωση, που θα επιβραβεύεται με επιδοτήσεις σε ευρώ. Ομως στην Μπρατισλάβα έχει ξεσπάσει πολεμική. Οι Χριστιανο-Συντηρητικοί της πρωθυπουργού Ιβέτα Ραντιτσόβα δέχονται κατηγορίες για προγραμματισμένη εξόντωση και συγκρίνονται με τους Ναζί που στείρωναν όσους δεν ήταν Αριοι ή έπασχαν από αναπηρίες.


Η αλήθεια είναι πως το κόμμα Ελευθερία και Αλληλεγύη δεν αναφέρει ως στόχο του τους Ρομά. Ομως όλοι ξέρουν ότι η μεγάλη πλειονότητα των λίγων φτωχών Σλοβάκων αποτελείται απ’ αυτούς: είναι από 200 έως 400 χιλιάδες μέσα σε 5,5 εκατομμύρια. «Αν δει κανείς τα κριτήρια στο νομοσχέδιο, μπορεί να συμπεράνει πως οι προτάσεις αυτές απευθύνονται ειδικά στους Ρομά», καταγγέλλει η κοινωνιολόγος Ελενα Γκριγκλέροβα Γκαλόβα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*