Διαφημίσεις

Σε μια ΜΕΡΑ και κάτι μπαίνουμε στις 23 Αυγούστου!

Η στόχευση μας είναι 23-26 ! ΠΑΝΤΑ + – ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Δεν ανήκει όλο αυτό στον κύκλο των 188 ημερών άλλα ας το ονομάσουμε σαν παράπλευρη ιδιότητα συγκεκριμένων κύκλων !

Το 818 κατέβηκε με δύναμη άλλα δεν ήταν ικανό για να δημιουργήσει Σοκ ..μερικές μοίρες ήταν η τύχη!

Το θέμα είναι ότι στο πεδίο πληροφορίας εμφανίστηκε …το 818 σαν ονομασία-είδηση!

Τώρα ας δούμε τι μπαλιές θα αποκρουστούν και πόσα φάλτσα μπορεί να βάλει ο μάστορας!!

Stranger …Καλό αγώνα …. παρακαλώ ησυχία …και χαμηλό χειροκρότημα!

Υ.Γ Για τους αγαπημένους σχολιαστές ,κατά λάθος στην αρχή είχα γράψει μια ώρα και κάτι και μετά το διόρθωσα! Αυτο μου έδειξε κάτι πολύ σοβαρό … ίσως και όσους έχουν παρατηρητικότητα να έχει δείξει ότι είδα εγώ!! Το άλλαξα και έτσι υπάρχει μια σύγχυση , δεν θέλω να τσακωθείτε λοιπόν χωρίς λόγο …άλλα από την άλλη δείτε πόσο εύκολο είναι να γίνει όταν … μπορέσεις και “κλέψεις” την άποψη του άλλου μέσα στον χρόνο! Η δήλωση μέσα στον χρόνο μπορεί να κάνει τους επερχόμενους να δουν άλλη πραγματικότητα!!!! Με πιαααανειειειςςςςς???!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

114 σχόλια στο “Σε λίγο αρχίζει το τένις !! Καλό αγώνα να έχουμε…”
  1. εγω ειμαι απο μπιρες και δεν καταλαβαινω τιποτα!!ο μηνας εχει 21 και σε μια ωρα μπαινουμε στι 22..μηπως ειμαι μια μερα πισω εγω???δεν ξαναπινω μπιρες!!!!

  2. Ας ηταν μια φορα να μιλουσες ξεκαθαρα..και μην με δειξεις τις προηγουμενες αναρτησεις…τις εχω διαβασει ολες αλλα δεν καταλαβα και πολλα.Σαν τις γκομενες με μισολογα εισαι.Μαλλον ποιο πολυ σε ενδιαφερει να φτιαξεις καποιο ειδους προφιλ παρα να βοηθησεις – ενημερωσεις.

  3. το νου σου ε…γιατι στα αμερικάνικα σαιτ περιμένουν κάτι καλά hoax που έχουν τοποθετηθεί ειδικά για έξυπνους σαν εσένα…

    ξέρεις προσοχή στους κακούς εκει στα πεδία πληροφορίας…

  4. Τι ακριβώς εννοείς, γιατί το τεραίν είναι ο μισός πλανήτης!(Λίγη πλακίτσα δε βλάπτει, μέρες που ΄ναι!).

  5. Να βγεις και να πεις πως το ΩΡΑ το διορθωσες σε ΜΕΡΑ γιατι οποιος μπει απο δω και κατω , θα μας στηλει οοολους για αποτοξινωση . Υ.Γ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ . ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ . ΤΥΧΗ ΚΑΛΗ ΚΙ ΑΓΑΘΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

  6. ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΟΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΔΩ…ΒΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

  7. βρε παλικάρια σε μια μερα και κατι γραφει…ειναι 11.23 σε 24 ωρες θα είναι 11.23 22/8 + κατι πάμε 12 και….αλλαζει η μέρα….ούτε καν τενις Νικο….πινκ πονκ εχει αρχισει και τωρα που σου γράφω….show must go one…..

    Ιφιγένεια

  8. Ελεος πια! Διαβάστε τουλάχιστον σωστά! Σε μια μέρα και κάτι μπαίνουμε στις 23 του μηνός!

  9. Εεεεε γιαυτο δεν προκειτε να κανουμε ποτε τιποτα….ποσες αναρτησεις τωρα και σχολια για το +- μια μερα.Ρεεεεεε αυτο ειναι το θεμα?

    1. Α γεια σου! Δεν είναι εκεί το θέμα Το θέμα είναι να μιλήσει λίγο πιο ξεκάθαρα ο Ξενοπαράξενος….. Είμαι και λίγο μπούφος δεν τα πιάνω όλα με τη μια! Οτι κάτι κακό έρχεται το έχουν καταλάβει ακόμα και τα πιτσιρίκια του δημοτικού! Το θέμα είναι τι έρχεται και πού; Σταράτη απάντηση, στα ίσα….ΞΕΡΕΙΣ;

  10. και μια ερωτηση που ολοι θελουμε να κανουμε

    μιλαμε για θυσια(αν πετυχει ) με σκοπο σοκ και δεος-φοβο
    ΑΛΛΑ
    αυτο που θα το προκαλεσει μιλαμε για σεισμο ή απο τον ηλιο?

    Επισης το σχημα δειχνει οτι ισως να ειμαστε και εμεις το σημειο της θυσιας !οπως εχουμε πει εμεις ειμαστε στην 2η επιλογη!
    η αντισταση που αναφερεις ή το φαλτσο γινεται επειδη απλα γνωρισαμε την ειδηση αρα λιγοτερο δεος ??
    Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι πως καπου διαβασα πως ο,τι θα γινει εχει ηδη γινει αρα ….τι?

  11. Παντως καποιο μπαλακι θα πεσει εδω κοντα μας και θα σηκωσει ΜΑΙΣΤΡΟ . Ας προσεχανε , το ζηταει ο οργανισμος τους .

  12. Η στόχευση είναι 23-26. Πάντα + – μία μέρα. 23 -1 =22 (Σωστά?)
    Αυτό τί σημαίνει? Ότι το τένις ξεκίνησε παίδες, παίζεται αυτή την ώρα. Τί μετράτε δάκτυλα για αύριο ?

  13. μπραβο βρε παραξενιαρη,εισαι τεραστιος οχι απλα μεγαλος,αλλα…εαν δεν παιξει τιποτα τι θα εχεις να πεις μετα,

    μαλον οτι τους νικησες παλι!!!

    δεν ξερω αλλα αρχιζω να πιστευω πως εισαι μεγαλη μαρκα.
    για να μην πω νουμερο.

  14. μια φορα να καταλαβω τι λες,…… και τι στον κοσμο ….ξερεις δεν ειμαστε ολοι μεσα στο μυαλο σου…..τι σου κοστιζει να μας ενημερωνεις …..απλα…κατανοητα?????????????? σοφια

  15. ρε γιαυτο οι αρχαιοι δεν διναν την γνωση σε ολους και την ειχαν κωδικοποιημενη Την αληθεια δεν στην λενε αλλα σου μαθαινουν πως να την βρεις αν φυσικα εχεις μυαλο ετσι!!!!

  16. Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 7,5 ΜΕ 8 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ STRANGER ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ…….ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

  17. Το θέμα τώρα Ανώνυμε 11:35 είναι να κάτσεις να δεις το τένις που άρχισε και ποιός θα πάρει τις περισσότερες παρτίδες.Θα μας κρατάει ενήμερους ο stranger. Για τον νικητή θα βιώσουμε τα αποτελέσματα.

  18. το θέμα είναι όμως Νίκο ότι παρατηρώντας στο earthquakes το "παιχνίδι" αυτοί όταν χτυπάνε είναι σε εστιακό βάθος 5 με 18 το πολύ ενώ εμείς το "περισσότερο" είναι 40 και πάνω….αν μας πετυχουν την βάψαμε με τοσο μικρο εστιακό βάθος….

  19. Αν δεν κανω λαθος η Ελλαδα ειναι μεσα..αν και το κεντρο παει για τουρκια? Ο Θεος βοηθος…

  20. ΤΟ Β.Α.Ν ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΥΚΤΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΒΓΑΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΑΟ.
    STRANGER ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

  21. ΒΡΕ IDIOT 11:52 ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙς ΜΠΡΑΒΟ STRANGER?
    χρειαζομαστε οντως format stranger !

  22. Stranger……..αληθεια….γουσταρεις να βλεπεις μεσα σε ποση ωρα μαζευεις ποσα σχολια?η γουσταρεις να βλεπεις την βλακεια του καθενος απο τα ζωντανα?Γιατι δεν μιλας ξεκαθαρα……γιατι δεν βγαινεις ξεκαθαρα να πεις τι βλεπεις η τι ειδες?Δεν προκειτε να σε "κρεμασουν" αν δεν γινει….προσωπικη σου αποψη ειναι..Τι απο ολα αυτα συμβαινει?Πες τους ξεκαθαρα.

  23. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ….ΘΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΑΣΕ… (ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ…ΗΛΙΑΣ

  24. Μηπως θα ταιριαζε και το παλιο τραγουδι του Καρβελα, ο τελευταιος χορος;
    "…σε μια ωρα θα 'χουν ολα τελειωσει…"
    Χορός απο ριχτερ;
    Ή αλλου ειδους χορος;
    Και ο παρτενερ;

  25. Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι τη Δευτέρα 26/08 θα είναι κλειστές οι τράπεζες και δευσμευμενες οι καταθέσεις; Οραμα; Οχι ! Απλά τα γερμανάκια ήρθαν είδαν και είπαν: το σχέδιο δε προχωράει…the game is over! Το έκαναν στην Κύπρο μια χαρά! Το διαβολο δεν τον φοβάμαι, έχει ισχυρό αντίπαλο το Θεό και την πίστη μας! Τους ανθρώπους φοβάμαι που έχουν αντιπάλους εμάς τα φοβισμένα ελληνάκια!
    ΥΓ δεν έχω καταθέσεις , χρωστάω και στη Μιχαλού , δουλειά δεν έχω αλλά κάποιοι άλλοι περιμένουν τέλος του μήνα να πάρουν το μισθό τους τη σύνταξη…..

  26. 23-26+ – ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΑΠΟ 22-27 ΜΑΞΙΜΟΥΜ, ΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 24 ΚΑΙ 25, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

  27. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο εδώ!Για να πω την αλήθεια δε καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα από αυτά που λέει ο ξένος-παράξενος-Νίκος!Μερικά τα θεωρώ υπερβολικά και χωρίς ίχνος σοβαρότητας αλλά κάποια άλλα με προβληματίζουν!Η πρώτη φορά που τον άκουσα ήταν τότε για τον Ιούνιο ότι θα κλείνανε οι τράπεζες!Όταν έπεσε έξω είπα δε θα ξανακούσω ή διαβάσω αλλά τις τελευταίες μέρες με έτρωγε η περιέργεια να δω τι λέει!Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες για τις ημερομηνίες 23-26!Άλλοι λένε για σεισμούς,άλλοι για πολέμους κτλ!Με την φράση την σημερινή το τένις ξεκίνησε το μυαλό μου(όσο διαθέτω)πήγε στην υπόθεση της Συρίας με την εμπλοκή των Αμερικάνων που ακούγεται τις τελευταίες ώρες!Διότι το τένις θέλει 2 ή και 4!Ο σεισμός δε νομίζω ότι θα χει αντίπαλο απέναντι του!Ένα άλλο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σκηνικό με την Αλβανία και τα σύνορα που έκλεισαν..Αν ξέρει κάποιος κάτι και μπορεί να το πει ξεκάθαρα ας το κάνει για να μάθουμε και μεις που δε τα πιάνουμε αυτά τα περίεργα του Stranger!

    F.L.

  28. Οσο διαβαζω καθε φορα σχολια παιδακια, αντιλαμβανομαι πως ειτε δεν παρακολουθειτε καιρο τον stranger, ειτε οτι γραφει ειναι μπενακης βγαινακης, ειτε πασχετε απο προωρο Αλτσχαιμερ καλα μου παιδια. Ποσες φορες αληθεια εχει πει οτι θελει αλλα ΔΕΝ μπορει να μιλησει ξεκαθαρα γιατι παρακολουθουνται ολα και απο την 'αλλη' πλευρα??? Ναι καλα καταλαβατε. Την κακια βρε!!! Αρα τι πρεπει να κανουμε εμεις ατιμουλικα? ε? Να στιψουμε το ρημαδι το μυαλο μας να καταλαβουμε. Ειμαστε εδω για να ενωθουμε και να βοηθηθουμε ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ!!!! Μερικες φορες στα σχολια βλεπω αποψεις που εγω δεν θα σκεφτομουν καν, η ισως κατι που μπορει να πω εγω,να εμπνευσει αλλους. Το θεμα ειναι η προσπαθεια. Η ισχυς εν τη ενωση. Ας αφησουμε τις φαγωμαρες λοιπον. Οσο για το οτι πολλοι αμφισβητουν τον stranger δεν θα ελεγα πως εγω τον εχω Θεοποιησει ομως το ενστικτο μου μου λεει πως αυτος ο ανθρωπος εχει πολλα να μας πει αλλα δεν μπορει ευθεως για τον γνωστο λογο που προανεφερα. Οσοι δεν θελετε, απλα μην μπαινετε εδω. Με το ζορι σας βαζει καποιος??? Εμενα που δεν μαρεσει πχ το ποδοσφαιρο ουτε εξω απο γηπεδο δεν περναω ποσο μαλλον να μπω και σε αναλογο μπλογκ να σχολιαζω. Δεν εχει ομως νοημα να καθεστε και να φερεστε σαν κυρατσες που μαλλιοτραβιουνται στην γειτονια.

    Αγνωστη_Χ

    P.S Stranger Keep walking 😉

  29. STRANGER ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ -ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ-
    ΡΙΧΤΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ.

  30. Με κάτι Μ@Λ@ΚΕΣ σαν κι Εσάς εδώ μέσα. . .ΔΥΣΚΟΛΑ να πάει Μπροστά αυτή η Χώρα..Ζώα..Έ,Ζώα !!! !!! !!!

  31. STRANGER εισαι ωραιος!ολοι οσοι σχολειασαν μπηκαν αυτοματα στο παιχνιδι σου…καλος πολυ!

  32. Strange

    1. odd, unusual, or extraordinary in appearance, effect, manner, etc.; peculiar
    2. not known, seen, or experienced before; unfamiliar a strange land
    3. not easily explained

    STRANGER: SOMEBODY FROM OUTSIDE.

    οπότε ένας strange stranger το πολύ…

  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ……….Λοιπον ξεκιναμε τραγουδοντας κελαιδονη…..αρχιζη το ματσ…..και αναβαθμηζουμε παμε για ενα τσαμικο…..ενα καρσιλαμα…..αφου πρωτα εχη χορεψη Σαλωμη τον αισθησιακο χορο των επτα πεπλων και θυμομαστε ολοι την ανταμιβη της !!!!!! Srtanger καλη τυχη ενα που βλεπη πολλα και εχη να κοιμηθη πολυ καιρο καλη τυχη και σε ολους μας ……το ανορθογραφο

  34. γιατι? λιγο ηταν βρε stranger?τοσες ζωες, τοσα παιδακια..παρολο που το περιμενα, ενα σοκ το επαθα, μια πικρα την αφησε….κ εγινε κ θυσια λιγο πριν, με ενα λεωφορειο που επεσε σε χαραδρα!!! 30 νεκροι!!

  35. Μακάρι να γίνει κάτι γιατί το θέμα μοιάζει με το παραμύθι του βοσκού με τον λύκο που στο τέλος ο βοσκός την έφαγε ….

  36. Ποιος δηνησεις μωρε; Οι πανηγυρισμοι απο το Γκολ του Στοχ ηταν!!!! Σεισμος-σεισμος-του ΠΑΟΚ ο Λαος, που λεγαμε και back στα 80's…

    Σοβαρα τωρα, υπαρχει μια περιιεργη ηρεμιια (εντος κι εκτος)…για πολυυυυ καιρο. Απο ημερομηνιες και πεδια δεν κατεω αλλα οτι καποια στιγμη κατι θα σκασει εχω κι εγω την αισθηση.

  37. θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να δω τον γιατρο που θα σε εξετασει τι πορισμα θα βγαλει και ποτε θα σου βαλουν τον μανδυα που εχει τα χερια πισω, δεν εχω καταλαβει γιατι εισαι ακομα εξω, πρακτορακο των αμερικανων.

  38. τον μανδύα που έχει τα χέρια πίσω

    προβληματική περιγραφή ελλειπής σε φαντασία και εφευρηματικότητα

    εγώ θα έλεγα – όχι για τον παράξενο ξένο απαραίτητα – "το ξένο σακάκι με τα περίεργα μανίκια"

  39. Επειδή κάθε φορά που γράφω όλο και πειράζω τον Stranger για τα γενόσημα κλπ της γιαγιάς, είδα ότι τελευταία φορά που αστειεύτηκα, δεν δημοσιεύτηκε το κείμενό μου… δεν με πειράζει όμως.
    Όταν ο δάσκαλος μιλάει με γρίφους μία φορά, δύο φορές, τρείς φορές μπορεί να περάσει έτσι και να χαθεί το ενδιαφέρον στο να τον ακούς.
    Όταν ο δάσκαλος μιλάει όμως συνέχεια με γρίφους, τότε τα συμπεράσματα είναι δύο. Ή πρόκειται για απίστευτη μορφή τρελλάρα ή ξέρει κάτι που εμείς οι πολλοί δεν πιάνουμε…
    Όπως και νάχει το πράμα όμως σήμερα πρωί-πρωί μου ήρθε η είδηση από το BBC για τη Συρία όπου λέγεται ότι έπεσαν χημικά και σκότωσαν κόσμο και κοσμάκη. Δυστυχώς. Άσχετο το ποιός το έκανε, επί του παρόντος. Το έξέλαβα για σόκ.
    Το μυαλό μου πήγε στον Stranger, διότι όσο πλάκα και να κάνω – είναι στη φύση μου – δεν μπορώ να παραβλέψω το ότι αυτός ίσως και να βλέπει κάτι που εγώ δεν βλέπω αλλά ας το έχω στα υπ' όψη…
    Ελπίζω ότι σήμερα δεν τον στεναχώρησα.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

  40. Λοιπόν, κοντός ψαλμός αλληλούια.Απο εκει και πέρα stranger, ότι ξέρεις πές το και άσε τις καταστροφολογίες κατά μέρος γιατί δεν είναι ωραίο να τρομοκρατείς τους ανθρώπους.Κάτι έγραφες για τις 22/08 με τους πλανήτες και τα ερπετά…..τίποτα δεν έχει γίνει και τίποτα δεν θα γίνει…..μην τρομοκρατείς τον κόσμο.Εκτός και αν πληρώνεσαι για αυτό, ώστε ο κόσμος να μην αντιδρά σε τίποτα απλά να περιμένει να'ρθει η καταστροφή….Γιατί δεν λές τι γνωρίζεις ..? αν γνωρίζεις…..τι θα σου κάνουν δηλαδή? Τίποτα…..δεν θα σου κάνουν γιατί τίποτα δεν ξέρεις και με μισόλογα και ακαταλαβίστικα ..δεν δείχνεις αξιοπιστία…λυπάμαι….

  41. 27 Αυγούστου είναι του Αγίου Φανουρίου, stranger μήπως να τον επικαλεστούμε για βγάλουμε ακρη;

  42. Τα τελευταια αρθρα του stranger παντως μας εχουν αναστατωσει…..μην πω πανικοβαλει!!!
    και επειδη τυγχανει να ζουμε και στη στερεα ελλαδα ενας λογος παραπανω να φοβομαστε με δεκαδες ριχτερ καθε μερα ….

  43. γιατι αυτο με τους βιασμους μετα απο ναρκωση…. τυχαιο?
    εκτος το δυστυχημα στην κινα με το λεοφωρειο -υποθεσεις κανω.stranger?

  44. ΠΡΟΣ 22/8/13 9.38 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ 1-1 ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ)

  45. ΟΚ, αν μας πεις περισσότερα… σε παρακολουθούν.
    Απο το να μας δίνεις όμως ένα σύννεφο και να μας ζητάς να το φυσήξουμε για να διαλυθεί δεν βγαίνει κάτι.
    Δώσε μας τον τρόπο που θα το φυσήξουμε για να διαλυθεί (τον τρόπο σκέψης)

  46. Από τη φωτογραφία, όπου η γη εμφανίζεται ως ένα επίπεδο πράγμα σε μια κόλλα χαρτί, είναι εύκολο να καταλάβουμε πόσο ασχετοσύνη υπάρχει.

  47. ΠΡΟΣ 22/8 2.19μμ δικιο εχεις αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !

  48. επειδη λοιπον o stranger προσπαθει να ερμηνευσει την γλωσσα και την σκεψη των "αλλων" και επειδη ως συνηθως οταν γινεται ενα κουνηματακι 3-4-5 ριχτερακια βγαινει και θριαμβολογει οτι επεσε μεσα στελνοντας τους φιλους του …κανονικα

    θα προσπαθησω να μεταφερω οτι ακουσα απο αυτους τους ερευνητες μυστικιστες που ερχονται σε επαφη με καποιες οντοτητες και που αυτη η εμφανιση θα ξεκινησει απο τα μεσα σεπτεμβρη υπερ της ΕΛΛΑΣ οχι των ελληνων το τονιζω

    αφου ο ΕΛΛΗΝΑΣ πρεπει να λειτουργησει με καθε μεσον ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του κατα αυτης της πολιτικης καταστασης που εξαληφει καθε τι του ΕΛΗΝΙΣΜΟΥ

    θα αρχισει ενα πεπλο απο μαγνητικο ιονοσυννεφο που θα ειναι αορατο να μπερδευει τας μηχανας των εξωελληνων που καταστρεφουν την υπαρξη των ΕΛΛΗΝΩΝ

    και αυτες οι μηχανες των οπλων τους ειναι τα κομπιουτερς και τα μηχανηματα ψυχολογικης καταστολης που επιδρουν στην καταστολη του γονιδιου των ΕΛΛΗΝΩΝ που εχει το χαρακτηριστικο του στις αξιες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ/ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

    σε λιγο καιρο ουτε κομπιουτερς που θα λειτουργουν θα υπαρχουν ουτε αρχεια θα υφιστανται ουτε τιποτα που θα αιχμαλωτιζει τον ΕΛΛΗΝΑ και θα του στερει την προοπτικη της διαδωσης και εδραιωσης του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ολοι μας λοιπον αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να κερδισουμε χρονο και να αντισταθουμε στο πολιτικο συστημα μεχρι να λειτουργησει η ευεργεσια αυτη προς την ΕΛΛΑΣ

    δεν προκειται ουτε για αστροπλοια ουτε για οπλα εψιλον ουτε για τεσλα ουτε για αγωνιστες του μιστρα ουτε …ουτε…ουτε…

    προκειται για την ενεργοποιηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ που θα παραγει τα καταλληλα ηλεκτρομαγνητικα πεδια και θα προκαλουν φθορες στα κομπιουετερς των τραπεζων και των εφοριων

    ΥΓΙΑΙΝΕΣΘΑΙ

  49. μπειτε στο earthquakes.gr και παρακολουθηστε τον αγωνα…. ας ελπισουμε οτι δεν θα καταδεχτουν να μας παιξουνε.

  50. τι λες τωρα? δηλαδη θα σηκωθει ο ελληνας απ τον καναπε μεσα σεπτεμβρη????????????????????????

  51. Το χτύπημα με τα χημικά έγινε προχθές… Να βλέπετε καλά ποτέ έγινε
    το είδα ζωντανά …….. Σε δορυφορικο

  52. ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ CERN!
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΓΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΥΡΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
    ΔΛΔ ΤΟΤΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Θ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ,ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ ΟΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ.
    Τ ΑΚΟΥΣ STRANGER!
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

  53. απο καταστροφολογια και επιστημονικη φαντασια εδω,καποιοι παιρνετε oscar…εγω λεω εως 31/08/13 δεν προκειται να γινει τιποτα στην ελλαδα ή στην Ιταλια ή στην κυπρο ή στο ισραηλ.Αν δεν γινει κατι αυτοματα γινομαι καποιος σημαντικος ή προφητης?
    ορισμενοι μετα την καταστροφολογια του 2012,οτι και καλα θα παθαινε κατι η ανθρωποτητα κτλ απλα με κανετε και γελαω….οι μισοι απο σας ειμαι σιγουρος οτι αν σας δωσω μια χειροβομβιδα και σας πω απασφαλιστε την,μετρηστε εως το τρια και πεταξτε την,απλα θα πεταξετε την περονη και θα κοιτατε την χειροβομβιδα…

  54. ωπα ρε μαγκαιβερ!!!και στην τελικη αφου δεν σου αρεσουν τα αρθρα γιατι δεν μπαινεις στο Τ-LIFE της στεφανιδου !!!να δεις μοδα -ζωδια -διαιτες κτλ και ασχολεισαι με τα κατοχικα και το stranger?

  55. Υπομονη σε λιγες ωρες θα εχει 23..θα περιμενουμε και θα δουμε..αν και ευχομαι να μην γινει τιποτα και ας χαρει οποιος θελει…

  56. se osoys den aresei to sait as mhn mpenoyne th perimenoyme ;kath me hlio;seismo;kai ta dyo mazh;kath pros toyrkia;aigaio;krhth;kath me tromokrathko sthmeno xthphma amerikh;me trapezes ;me koyrema;as kanoyme ypomonh mexri 27 toy mhnos meta to pragma ua xekauarisei ypomonh ta matia mas 14 blepoyme kai syria ayta

  57. μρε συ 10 16 μπενομε και γελουμε με τα νουμερα μου εχει βγαλει ο ερημος ο τοπος μας
    καποτε εβγανε καζαντζακηδες και παλαμαδες καραισκακηδες και παπαφλεσες διακους και κολοκοτρωνηδες πετρκογιωργηδες και μπαντουβαδες
    εδα βγανει μονο προσκυνημενους
    γιατι ουλοι προσκυνημενοι ειμαστε
    εμεις επροτοπροσκυνησαμε πολικαντιδες για το πρσωπικο μικρο η μεγαλοσυμφερο
    και οι δικοι μας προσκυνημενοι εφερανε αλλους πια μεγαλους που επροσκυνησανε αυτοι για τσι ιδιους λογους
    ανε το βανει το καυκαλι σου εχει καλος αδε το βανει ε,δεν αλαζει και πραμα λεω
    διαβαζεται λοιπον παραξενιαρηδες και περιμενεται ανασταση χωρις επανασταση και αιματα και ουλα καλα θα πανε
    χαχαχαχαχαχχχχαχαααααχαχαχα

  58. 4:47

    Σε ποιους ερευνητες αναφερεσαι;
    Αυτο με την ενεργοποιηση παιζει χρονια τωρα,αλλά μεχρι στιγμης δεν προχωραει το πραγμα…
    Τι εχει αλλαξει τωρα για να πραγματοποιηθει;

  59. Πολύ τη γυροφέρνει στρεϊντζεροπαράξενε την Αλάσκα όλη μέρα σήμερα, αλλά και μάς, καλά τα λεγες. Για όποιον ενδιαφέρεται να βλέπει τι γίνεται στον πλανήτη on line στο http://quakes.globalincidentmap.com. Πήρα την αντρέσα από την φωτό που χες δημοσιεύσει προχθές. Kαλά κουράγια, και όσο για τσα "κρητικά" τσα σχόλια (τα χλευαστικά), θα λεγα, μακριά μωρέ από τσικουδιές και το χορταράκι, για δε τα καταλαβαίνετε αυτά τα πράματα που λέγει ο στρεϊντζεροπαράξενος και αμολάτε τρίχες που δεν είναι καν κατσαρές. Εσείς συνεχάτε να κάνετε ότι ξέρατε, να καλλιεργάται το χόρτο και το τσικούδι, να μπαλωθιάζετε τσι κατσίκες και να βαράτε τσι γυναίκες σας. Καλά κουράγια στρεϊντζεροπαράξενε, καλό αγώνα (άντε εσύ τώρα να τον πείσεις αυτόνανε για σύμπαντα, ενέργειες και healing [ακούστηκε στο video σου, το πιάσαμε]…). Χ

  60. ΜΡΕ ΣΖ ΜΑΛΟΝ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΟΥΡΟς.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝΕς ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕς ΓΥΝΑΙΚΕς ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕς
    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
    ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΒΓΑΝΩΜΕ ΜΡΕ,ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΒΓΑΝΩΜΕ ΜΡΕΕ
    ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ ΤΑ ΠΙΝΩΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩΜΕ ΜΡΕΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥς ΨΑΓΜΕΝΟΥς ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕς ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩς ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩΜΕ ΕΤΣΑ ΠΡΑΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙς ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΜΡΕΕ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΧΑΛΟΥ ΠΑΡΤΙΔΕς ΔΕΝ ΕΧΟΜΕΝΕ ΕΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΑΠΟΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΑΧΕΙ
    ΚΙΝΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΡΕΕ
    ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΤΟΥ ΝΑΤΑΧΕΙ
    ΑΝΕΚΑΤΑΛΑΒΕς ΕΧΕΙ ΚΑΛΟς ΚΙΑΠΕ ΠΑΛΙ ΟΗ
    Ε ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΨΙΛΑ

  61. ΥΓ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΙΘΩΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙς
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ
    ΓΙΑ ΤΣΙ ΜΑΥΡΟ ΜΑΓΙΚΕς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝΕ
    ΕΑΝ ΕΧΕΙς ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙς ΓΙΑΤΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙς ΟΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

  62. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΣΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ
    ΠΩς ΟΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕς ΒΡΑΚΕς ΘΕΝΕ ΠΙΤΙΔΙΟΥς ΚΩΛΟΥς
    ΕΠΙΣΗς
    ΟΠΙΟς ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΟΡΘΕς

  63. Γεια σου Κρητίκαρε, ακούω και Μαραγκάκη live στο μπαλκόνι μου τώρα δα γιατί λεφτά να πάω στην ταβέρνα όπου τραγουδά δεν εχω…. Νά χα και ενα μπουκάλι τσικουδιά……. Αν ήταν ο χάρος να ρθει να με βρει ας ήταν ετσι με λύρα και μαντινάδες!
    Μια χιώτισσα

  64. κανενας11.21
    απλα εχει ερθει η ωρα
    διοτι τα εχουν κανει
    σκατα
    οι πολιτικοι της ΕΛΛΑΣ
    η οποια και πρεπει να ζησει
    και πρεπει να διαδωσει και να εδραιωσει
    μεσω των ΕΛΛΗΝΩΝ
    παγκοσμια τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    αυτα

  65. μιας και με ειπε καποιος ποιο πανω Μαγκαιβερ,επανερχομαι.

    καποια αρθρα ειναι σοβαρα καποια απλα γελοια.αλλωστε στο internet αυτος ειναι ο κανονας.Απλα επειδη ορισμενοι κλασικοι νεοελληνες σεναριολογοι,οι οποιοι προφανως υπαρχουν και εδω,μου προκαλουν πολυ γελιο..και επιδη το γελιο φερνει ευθυμια…ευθυμω…
    απο αυτα που διαβαζω λοιπον εδω,τα γραφομενα δηλ.απο τους κλασικους ελληνες,ειμαι σιγουρος οτι αν τους δωσω μια χειροβοβμβιδα , απο την ανασφαλεια τους ..το αποτελεσμα το ξερω…
    οποιος εχει πιστη στις δυναμεις του κυριοι επιβιωνει,οτι και να γινει.οποιος ειναι γιωτας και ανασφαλης απλα δεν θα επιβιωσει.
    η τρομολαγνεια 23-28 αυγουστου ποιους εξυπηρετει?

    στην ποιο σεισμογενη χωρα του πλανητη κανετε θεμα για 3 ριχτερ…μα καθε 10 λεπτα σεισμο εχουμε στην ελλαδα.

    αν δεν γινει κατι στις επομενες 4-5 μερες.που σας λεω δεν θα γινει.αυτο με κανει αυτοματα προφητη?μαλλον οχι.Τοτε αυτος που λεει οτι κατι θα γινει αμεσα,γιατι πρεπει να τον παρω στα σοβαρα? αυτο ρωταω…Μην μου πει καποιος αν δεν μου αρεσει να μην μπαινω εδω…αλλο ρωταω γιατι να παρω καποιον στα σοβαρα οταν λεει μπουρδες…ξερετε ποιο ειναι τι θεμα?οτι κυκλοφορω αναμεσα σε ελληνες που λενε μπουρδες…και αυτοι ψηφιζουν,οδηγανε,ειναι διπλα μου στην δουλεια κτλ.
    ας σοβαρευτουμε,ας εκπαιδευτουμε,ας αξιολογησουμε,ας διαβασουμε ιστορια,και ας ασχοληθουμε με τα κοινα και πως θα βελτιωσουμε την καθημερινοτητα μας και τις σχεσεις με τους συνανθρωπους μας.

    ο Μαγκαιβερ

  66. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ (ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ……ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΜΑ …)…… ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ……. ΝΑΙAIAIAIAIAI !!!!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ, Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε ….ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

  67. και πουσαι χιως το μπουκαλι κανονιζεται πολυ ευκολα
    με κουριερ τοχεις σε 3 μερες
    και οχι δεν πουλαω πεσκεσι θα στο στειλω
    και συ το χειμωνα θα μου στειλεις μανταρινια,και ασε τους αλλους να ψαχνουνε ενεργειες και πεδια

  68. SΤRANGER… ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΚΑΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 1)ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ 2) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΊΩΝ.ΤΩ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ!!!!!!!!!!!!!

  69. Καλέ μου Κρητίκαρε την τσικουδιά ειναι σαν να την ήπια, και μόνο με τα λόγια σου….όσο για τα μανταρίνια μακάρι να μπορούσα αλλά δυστυχώς δε ζω στη Χίο , μένω στη Νεα Αρτάκη στην Εύβοια…..!
    Στείλε email να το πούμε σύντεκνε: koszarou@yahoo.gr

  70. Εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια η λιθοσφαιρική (τεκτονική) πλάκα της Αφρικής συγκρούεται με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή και βυθίζεται αργά κάτω από την τελευταία (δες κι εδώ), μία γεωλογική διαδικασία που προκαλεί συνεχείς σεισμούς και, σπανιότερα, τσουνάμι στη Μεσόγειο. Όμως, ίσως ήρθε η ώρα να αντιστραφεί αυτή η διαδικασία και να αρχίσει πλέον η Ευρώπη να γλιστράει κάτω από την Αφρική, σύμφωνα με τον Ολλανδό καθηγητή Ρίνους Βόρτελ, του πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, ο οποίος παρουσίασε νέες εκτιμήσεις στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωεπιστημών (EGU) στη Βιέννη.Κατά τον Ολλανδό επιστήμονα έχει σταματήσει πια η βόρεια άκρη της αφρικανικής τεκτονικής πλάκας να βυθίζεται κάτω από τη νότια άκρη της ευρασιατικής πλάκας, πάνω στην οποία βρίσκεται η Ευρώπη. Όπως είπε, είναι πιθανό ότι ήδη έχει αρχίσει η αντιστροφή της διαδικασίας. Οι δύο πλάκες θα συνεχίσουν να συγκλίνουν, αλλά αυτή τη φορά η Ευρώπη θα γλιστράει κάτω από την «μαύρη ήπειρο».Περισσότερα εδώ

  71. το σκορ ειναι τωρα 69 69
    αντε να δουμε πιος θα αντεξει
    μετα τις 27 να δω εαν ξυπνησουνε τα νουμερα που σε εχουνε για θεο
    καραπαραπαααααπααααρεεεεςς
    ςςςσσσσσσσσσσσσουττττ
    μην ξυπνησεται το πεδιο και αποκοδικωπηοισει της παπαρολογιες
    και μαθουνε οι εχθροι μας τα μυστικα μας οπλα.
    ρε πατε σε καμια εκκλησια καντε καμια προσευχη ,για τον ξεπεσμο μας και το εξευτελισμο μας,που καναμε τη ζωη μας ενα ευρο ,ολοκληρη,και προσκυνησαμε χρυσα ειδωλα και τυπους σαν τον τους κυβερνωντες μας
    και σαν το κατοχικο
    ξεχασαμε τι ειναι ανθρωπιαααααααααααααααα
    αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
    καθηηηηηηηηηηηηηηηηηκοοον
    κυριαρχει ο εγωισμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
    ο φιλοτομαρισμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
    και εαν δεν αλαξουμε,σταληθεια,δεν μας σωνει κανεις και τιποτα
    ουτε οι ελ ουτε οι ξελ
    ουτε οι μυστραδες ουτε κανεις αλλος

  72. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!
    Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ…. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *